MM-kisat 2010: Päivä 6 (otteluseuranta 12.5.2010)

Tila
Viestiketju on suljettu.

Infernal

TPS
Suomella paikkoja, mutta yllätys yllätys, ei vaan mene sisään. Jenkit olisivat pari häkkiä heittäneet noista paikoista. Suomi on tehnyt kahdessa pelissä kaksi maalia, eikä homma näytä tänään yhtään sen paremmalta. Häviöltä haiskahtaa.

Sic

Melkosta vääntöä eka erä, enemmän suoraviivasia kuteja pitäs vaan saada, kulmissa on vääntöä mutta sieltä on näköjään vaikeeta nousta maalille. Joku tuuripomppukin ois kiva meille.

Turnipsi

TPS
Oho, jäähy.

Kivaa kulmapörräämistä, mutta missä maalit? On se vaikeaa.

Jalosen taktiikkaan kuuluu kulmissa pyöriminen ja kiekkokontrolli. Pääasia ei ole maalinteko, pääasia että pelin jälkeen Suomi on pitänyt kiekkoa enemmän kuin vastustaja.

Oi että että korpee. Vuosituhannen floppi.

Musta Nuoli

Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Olis edes kolme Phillua niin tää peli olis meidän.

Ei miesten pelejä pillulla voiteta, täytyy pikemminkin olla munaa, ja mennä muna pystyssä naisen päälle.

Pihlströmin MM-näytöt taisivat jäädä vuoteen 2008, tosin Pillun puolustukseksi eipä kukaan muukaan joukkueesta mihinkään taida kyetä.

Kaukosäädin

Ilves 365 ja Real Madrid
Nyt pitää unohtaa Jalosen pelikirjasta kohta "helvetinmoinen kulmissa pyöriminen"! Nyt ollaan nähty tuomarilinja ja se että Suomi ei jäähyjä saa vastustajalle hankittua. Kiekkoa vaan maalille sieltä kulmista kun ei edes puolittaisista yksinläpi tilanteista (Kapanen) saada maalia niin tehdään sitten helvetti pompuilla ne maalit!

vilperi

HPK, Kauhajoen Karhubasket
Suomi tehnyt kaksi maalia seitsemässä erässä! Minkä takia ei yritetä kokoonpanomuutoksia?

kende

sport
Mutta johan on vittu jos Suomi ei muka tätä vielä hoida. Ei ole mahdollista, en voi uskoa moisen perseilyn olevan mahdollista Suomelta. Suomi karsintasarjassa? Ei ole totta. Ei tule tapahtumaan.

Aaltonen ja 4.ketju tekee vielä tarvittavat maalit, ei hätää.

Mistä revit ton optimismin?

Apa

Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Jotain positiivista: JMA, Pihlström ja Puistola pelaavat hyvin.

Jotain negatiivista: Sami Kapanen ja Petteri Nummelin vuosimallia 2010 eivät kuulu tälle tasolle. No ei kuulu moni muukaan tuosta joukkueesta.

-FNM-

JYP
Onko David Moss kenties sukua ihanalle herralle nimeltään Ronn Moss? Enää ei puutu, kuin edesmennyt Sally Spectra(näyttelijänsä)...

Ihan hyvä erä Suomelta. Tosin sama homma jatkuu. Kaksi maalia tehty seitsemän erän jälkeen.

massimo

Red Devils, FC United of Manchester
Onneks Osalan passi voidaan leimata ens peliin! Eipä paljon muuta tähän saumaan...

Musta Nuoli

Kyllä Immosen Jakke tämän meille vielä kääntää!
Vitsi vitsi, mutta miksipä ei. Toinen erä voitetaan 3-0, ja kaikki hyvin

Immosen Jake sentään on yhden maalin näissä kisoissa tehnyt, ja tällä maalilla antanut Suomelle kolmen pisteen voiton, joka on siinä tapauksessa kovaa valuuttaa, jos Suomi tämän matsin voittaa. Saksa-voiton kolme pistettähän siirtyvät jatkosarjaankin mukaan.

Karsintasarjaan ne eivät toki siirry.

Vuokralainen

Kerho! Arsenal
Olympialaiset ja MM-kisat meni miten meni, mutta kyllä ensi vuonna B-sarjassa meikäläiset on taas iskussa, vapise Puola.

Lapinlahden Linnut rules!

Leijonat tällä hetkellä eivät, mutta aikaa on vielä ja siksi uskoakin.

Ei toi peli nyt ihan perseestä ole, mutta mitä sillä on väliä, jos ei maaleja saada aikaiseksi.

El Lude

Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
No niin. Ollaan kahden erän päästä karsintasarjassa. Näillä otteilla B-sarja kutsuu.
Kuka olisi uskonut?

Olkoon siellä vaihtoaitiossa vaikka iso veltto kyrpä, niin pelaajatkin voisivat miettiä, että miksi kantavat leijonapaitaa? Onxvittuvälii? Saatanan lampaat!

Petrell#32

HIFK, Mikael Granlund
Unohtakaa tuurimaalista puhuminen. Jos oman sinisen jälkeen hävitään kaksi 1-1 kamppailua niin kyllä jenkit osaa rokottaa.

Turun Palloseura
Suunnitelmissa oli kiva kaljotteluviikonloppu Suomen jatkopelejä katellessa. No, pääseepähän tutustumaan Italian, Kazakstanin ja Ranskan joukkueisiin.

No, vielä ei saa myydä maatansa. Pakko se tuolla vyöryllä on mennä edes jonkun paskalirun avulla maaliin, olettaen, että sama ote säilyy kuin ensimmäisessä erässä.

kamik

HIFK

Lopputuloksella ei ole väliä, pääasia, että viivelähtöjä on optimimäärä.

Vai?

-OO-

Lukko
Saatana että on tuskaista katsottavaa tämä Suomen peli. Peliä kyllä hallitaan ihan selkeästi mutta vain näennäisesti, tosiasiassa ei saada erässä aikaiseksi kuin pari hassua maalipaikkaa. Katsokaapa vaikka USA:ta; joka ikinen kerta kun vaan pääsevät Suomen alueelle niin saavat aikaan vaarallisen maalipaikan. Suomi pitää kiekkoa 90% ja maalipaikkoja on silti vähemmän.

Vituttaa katsoa kun koko ajan haetaan liian vaikeita ratkaisuja eikä pystytä yksinkertaiseen peliin. Koko ajan haetaan vaan jotain ylinättejä koulumaaleja tai sitten heitetään kiekko kulmaan ja pyöritään siellä. Olisipa kiva nähdä joskus kun joku suomalaispelaaja suorittaisi jonkun väkevän maalillenousun tms. taidokkaan yksilösuorituksen. Tässäkin erässä oli monta paikkaa jossa joku paremmalla itseluottamuksella varustettu pelaaja olisi saanut luotua vaarallisen maalipaikan mutta aina vaan syötettiin jonnekin kulmaan tai sitten järjettömän vaikea syöttö siniviivalle mikä sitten karkasi keskialueelle.

Vittu!

Susimies

KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Missä on Juti ja muut?

En tiedä onko jotain jääny itteltä väliin,mutta kolmas lähetys Suomen peleistä ja vieläkään ei ole kolmikkoa Kale,Juti ja Kurri näkyny katsomossa.Missä poijaat on?

IceWalker

HJK, K-Kissat, PiTa
Ennen kisoja arvioin Suomen sijoitukset nuorennetulla joukkueella välille 3-12. Nyt taitaa olla paikka tarkistaa arviota johonkin suuntaan.

Säälittävää räpellystä ja ei yllätä Jalosen upeat ketjukoostumukset. Joko pidetään ennallaan ketjuja, jotka eivät toimi tai peluutetaan pelaajia väärien kavereiden kanssa (mitä vittua Lehterä tekee nelosen laidassa?)

Tämän lisäksi hirveää peruuttelua ja annetaan jenkkien ottaa kiekko aina ensin. Jotain Uimalakin supertaktisia ideoita?

Salaa toivon, että turpaan tulisi. Sillä edellytyksellä, että Jalonen ja kumppanit kengitetään. Kyllä on mennyt hänen aikakaudellaan ihan vituilleen asiat. Ja ennen kuin joku tulee juhlimaan olympiapronssia, niin se oli kyllä enemmin kultaisen sukupolven viimeinen saavutus eikä näyte Jalosen taidoista.

Immonen arvelutti ennen kisoja kultaa tavoittelevan joukkueen ykkösen sentterinä ja eipä se mitään ole aikaan saanutkaan. Eipä tosin kukaan muukaan ole.