MM-Saksa 2010: Päivä 2 (Otteluseurantaketju 8.5.2010)

  • 136 975
  • 732
Tila
Viestiketju on suljettu.

Hybbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, MUFC, FCUM
Ei mitään hätää, tää on vain osa isomman luokan taktikointa. Tänä vuonna ii-divariin, ensi vuonna haetaan sieltä voittamisen kulttuuria ja kotikisoissa yllätetään kaikki.
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Paikalla olevat fanitkin vittuilevat Jaloselle... Hähää =)

Sitä saatiin, mitä tilattiin. Onnea paremmalle joukkueelle!
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
"Se"? Mikä "se". Ai se, että Suomi - 5 milj. ihmisen maa - yltää kaikkien aikojen kovimmassa jääkiekkoturnauksessa pronssille?

Varmasti sekä pelitavassa ja pelaajissa oli vikaa tuolloin. Se on kuitenkin ihan erilaista, jos pelaajat toteuttavat sitä pelikirjaa. Miksi tässä täytyy syyttää ketään Vancouverista?

En ymmärrä mitä ajat tällä takaa? Hommahan on selkeä, aikaisempina kausina pelaajat eivät ole kommentoineet että valmentajan peluutustapa on liian sekava. Nyt se tapahtui.

Saman valmentajan seuraava show on se, että historiassa ensimmäistä kertaa Tanska ottaa pisteet, ja suomen peli on sekavaa kuin b-junioreiden ensimmäiset harjoitukset syksyllä..

Mitä todisteita vielä tarvitset siitä että Jalosen pelitapa ei sovi maajoukkuetasolle?
 

Tenho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Millähän ilveellä täällä taas Korpikoskesta saadaan jotenkin positiivinen ilmestys? Ensimmäisessä maalissa tämä supermies konttaa kulmassa, menettää oman pelaajansa, ei saa omaa pelaajaansa kiinni, syöttö ja maali.
Ja kolmannessa maalissa sama sankari päättää rynnätä voitetussa aloituksessa eteenpäin täysin holtittomasti ja samalla päästää oman miehensä vapaaksi. Vapaa mies tekee kaamealla rannarilla maalin.

Muutenhan Korpikoski pelasi ihan hyvin. Ainakin yritti taklata ja sai jotain kiekollakin aikaan.
 
Tämä on tärkeä pointti! Lieneeköhän niin, että Suomi on tällä hetkellä ainoa huippumaa, joka puolustaa miesvartioinnilla?! Tästä Tanska-ottelun tuloksesta viis, mutta mitä nyt Leijonien puolustuspelaamiseta olen seurannut, niin onhan tuo suorastaan pelottavaa katseltavaa. Jos miesvartointi pettää jo Tanskaa vastaan, kuten vastustajan 1. ja 3. maali näyttivät, niin millaista kyyti tulee olemaan isoja maita vastaan? Pelottaa jo nyt... tämä peli on hyvin osoittanut, miksi nykypäivänä EI VOI puolustaa miesvartoioinnin kautta.

Haastatteluissa valmentajat ovat kehuneet Suomen puolustusta hyvin liikkuvaksi, mikä heidän mielestään on tärkeää pelattaessa "modernia eurooppalaista kiekkoa". Tämä on paskapuhetta! Kun puolustuskalusto kootaan näinkin sokeasti liikkuvuuden ja kiekkokontrollin perusteella, niin tässä on tulos: Mikkihiiri-peräpää, joka ei pärjää kaksinkamppailuissa edes Tanskaa vastaan. Kyllä se on fakta, että menestyvässä joukkueessa täytyy olla myös jämeriä ja fyysisia puolustajia, jotka kykenevät luutimaan oman maalin edustalla isokokoisia hyökkääjiä vastaan. Tässä joukkueessa sellaisia puolustajia ei ole.
Suomella ei ole tarjontaa tällaisten puolustajien kohdalla. Kaikki saatavilla olevat parhaimmat puolustajat ovat juuri tyyppiä "Nummelin". Siinä mielessä miesvartiointi sopii aluetta paremmin.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Se hyvä tässä lopputuloksessa on, että nyt Jatkoajan kirjoittajat ovat parhaimmillaan, kun Suomi pelaa päin hevon persereikää. Keskinäinen vittuilu, itsesäälissä rypeminen ja heikko itsetunto ruokkivat mitä mielikuvituksellisempia viestejä. Antaa palaa palstaveljet ja -siskot!
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Osaako joku nimetä Suomen parhaan pelaajan? Osala tulee ainoana mieleen.

Immonen oli ainakin pirteä.

Kertokaahan joku viisaampi, mitä tämä nyt tarkoittaa jatkoa ajatellen. Onko pakko voittaa USA? Kuka on mahdollinen (joskin epätodennäköinen) puolivälierävastustaja?
 

Imuuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Aaltonen Suomen paras pelaaja, jälleen. Ei stna mikä peli.
Futiksessa nämä, ihan tosi.
Nyt joltakin ihan kunnon analyysia miksi hävittiin?
 
Jatkoajassa oli tämän kirjoitushetkellä reilut 4000 rekisteröittynyttä käyttäjää kirjautuneena. Nopea tarkistus kertoo että lippu Saksaan maksaa 400 euroa ja lähtee Turusta huomenna klo 12:55. Jokainen antakoon 10 senttiä niin saadaan juna raiteelleen.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Ihan piristävä yllätys että joskus "altavastaaja" vie. Harmi että Jellonat näytti mallia siinä.

Suomen vaihtoaition takana keikkui potentiaalisen oloinen kaveri valmentajaksi neuvomassa Jalosta, tunnetta olisi ainakin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No niin. Yllätykset tietysti ovat jääkiekkoilunkin suola, mutta ei sen nyt näin pitänyt siltikään mennä että Suomi on ottavana osapuolena. Vaikka vastassa olikin Tanska, joka on ollut piristävä tuttavuus siitä saakka kun Helsingin MM-kisoissa A-sarjassa esiintyi. Ja siitäkin huolimatta, että tällaisen suo juuri Tanskalle paljon mieluummin kuin vaikkapa Norjalle tai Kazakstanille tai jollekin muulle itäblokin maalle.

En tiä saakeli. Tämän nyt ainakin luulisi jo herättävän kaikki.
 

Sic

Jäsen
Kyllä tässä jo odottaa malttamattomana sitä maanantain Saksa-peliä, siitä tulee kyllä uskomaton matsi, kotikatsomo huutaa saksaa ja Suomi taistelee ettei putoa karsintasarjaan.

Tanskan kannattajille kyllä plussat, varmasti hieno hetki heille.

Suomalaisfani siinä reiluna kaverina taisi kutsua Jalosen mökilleen rillaamaan.

Kutsua ei taidettu hyväksyä :)
 

Mr. Walker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Urheilu on parhaimmillaan suurta draamaa. Se nähtiin tänäänkin.
Onnea Tanska!!! Vilpittömästi.
Tylsäähän tämä touhu olisi, jos voittajat olisivat aina selvillä ennen kuin peliä on edes pelattu.
Maanantaina Saksa kaatuu!!!
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Loppujen lopuksi kaikki on huonon arpaonnen syytä. Olympialaisten onni kostautui nyt. Lohkomme on tasaisen kova: Tanska, isäntämaa Saksa ja USA. Tästä on paljon vaikeampi mennä jatkoon kuin toisista lohkoista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös