Ma 19.4.2010 TPS - JYP (6. välierä)

  • 42 753
  • 127

thv294

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tottenham Hotspur
Nytkö se tapahtuu? Päättyykö kuuden vuoden odotus, vai jatkuuko piina ainakin tiistaihin saakka? Vai kuitattaako JYP kotiedun takaisin itselleen?

Ottelusarja on tilanteessa, johon kovinkaan moni (TPS:n kannattajat mukaanlukien) ei olisi uskonut viikko sitten. Toivoa tietysti on ollut koko ajan, mutta sen realisoituminen on pelottavan lähellä.

TPS:n peli on ollut tässä sarjassa nosujohteista, toki notkahdus tapahtui kolmannessa ottelussa, jossa JYP oli täysin suvereeni. Jo alusta saakka näki, ettei tänään mikään tule onnistumaan. Sen jälkeen tilanne on muuttunut Turun suunnasta katseltuna valoisampaan suuntaan, ensin jatkoaikavoitto kotona, ja perään onnistunut ryöstöretki. Ainakaan fiiliksen puuttumiseen ei huomenna joukkue tule kaatumaan, tosin ylilatauksen vaara on olemassa. Turhalla hosumisella ja tilanteisiin ryntäilyllä ei edessä ole muuta kuin vielä yksi matka ysitietä koiliseen.

Joidenkin kirjoitusten mukaan JYP:n henkistä kanttia olisi nakertanut pahasti kärsityt kaksi perättäistä tappiota. Itse en tähän usko, kyllähän sen Kärpät-sarjassakin näki että sillasta joukkue nousee, jos se saa mahdollisuuden. Väsymyksen merkitystä on kenties liioiteltu, mutta ihmehän se on, jos varsinkin isommilla pakeilla (esim. Malmivaara) tai Hytösellä (peluutettu jo liikaa?) ala jaloissa tuntumaan nykyinen pelitahti.

Kliseisesti voi todeta sen todennäköisemmin voittavan, jonka mv-peli onnistuu paremmin. Viimeksi Tuokkola ei voinut TPS:n yv-maaleille yhtään mitään, vaan puolusuksen merkkausvirheet mahdollistivat maalinteon. Tällaista tuskin JYP:n tasoisen joukkueen peleissä käy moneen kertaan. Engren pelasi melko varmasti, lukuunottamatta hieman helpohkosti ohi sujahtanutta kavennusosumaa. Tuossakaan ei selvää ennakkosuosikkia ole.

Jos TPS haluaa katkaista sarjan käytännössä täyden kotikatsomon edessä, olisi muidenkin kuin Hokki-ketjun pelaajien syytä pitää kovaa tempoa yllä, ja luistella alusta loppuun aktiivisesti. JYP:n pelipaketti on Turussa pysynyt koossa huonommin kuin kotona, joten kaukalon koon antama lisätila on saatava käytettyä hyväksi. Avausmaalin merkitys on jälleen melkoinen, varsinkin jos sen syntymistä saadan odotella pitkälle (jatkoerä on tietysti oma lukunsa). Jos TPS pääsee johtoon, se saa varmasti lisää virtaa hurmoksessa olevalta yleisöltä. Turun siilo ei tällä hetkellä ole vierasjoukkeelle mukava paikka pelata, ainakaan tappioasemassa. Jos taas JYP tuon tekee, on Tepsillä heti huomattavasti pidempi matka voittoon. Avausmaalin tehnyt joukkuehan on kaikissa peleissä myös voittanut, joten toivottavasti Hunajata raikaa ennen kuin vieraat onnistuvat.

Toivottavasti huomenna nähdään tiukka ja jännittävä kiekkoilta, vaikka ottelun tärkeys voi tulla esiin mailanpuristamisena ja helppoina virheinä, molemmilla.
 
Viimeksi muokattu:

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Joo, kyllähän tässä alkaa olemaan jo nyt kova jännitys päällä. Näitä lähestymistapoja on monia ja kuten RD on todennut, että hyvä joukkue ei kolmea kertaa putkeen häviä. Huomenna sitten nähään, että onko JYP hyvä joukkue vai ei. Toisaalta vierasvoitto on ollut ihan otettavissa jo kahdessa edellisessäkin pelissä. Nyt se täytyy ottaa!

Luotto on kova ja tiistaina perkele Game 7!
 
Jännittää ihan törkeän paljon! Mutta pitää myös muistaa että tää on vain lätkää...

Pelin alku tulee taas olemaan erittäin tärkeä. Kumpi painaa kovempaa päälle, vai mennäänkö päädystä päätyyn? Uskon että jos Tepsi luistelee helvetin paljon molempiin suuntiin huomenna niin voitetaan. Ottelussa ei tule montaa maalia, joten se yksi virhe joka joku Jypin isoista ja väsyneistä pakeista tekee saattaa olla kohtalokas.

Toivon myös että ylilyönneiltä vältytään, esim Pihlström on helvetin huono häviäjä ja tämä sälli voi, mahdollisesti, tempaista jonkun ihan palasiksi jos ottelu on ajassa 59:30 3-0 Tepsille...

Vittasmäki pelanee (oma veikkaus) huomenna, jossei, niin rohkeasti Aaltosta kehiin vaan! Engren maaliin, no question about it.

Luotto on kova ja tiistaina perkele Game 7!

Luotto on myös täällä kova, 4-2 Tepsille.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Itse odotan nyt suurella kiinnostuksella penaalin terävimmän kynän Saikan analyysia, miten pelissä tulee käymään - jos hän nyt Lahden törkeän taklauksen ruotimiselta ehtii jo maanantain peliin siirtyä kirkkaine ajatuksineen.
Itse rohkenen hieman pohtia peliä - enkä enää menneitä pelitilanteita - kaikesta huolimatta.

JYP matkusti tänään jo poikkeuksellisesti Turkuun. Mielenkiintoista. Taisi olla ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun joukkue tekee niin, että matkustaa jo ottelua edeltävänä päivänä vierasottelupaikkakunnalle. Viime kaudella runkosarjassa homma ei oikein toiminut - mutta varmasti jotain vaikutusta poikkeavalla kuviolla on. Miten se sitten vaikuttaa, sen näemme huomenna.

Lähtökohtaisesti ratkaisu on hyvä. Eilen saatin ottelun jälkeen hoitaa lihaksistoa kuntoon. Tänään levätä iltapäivään saakka ja sitten matkustella rauhassa Turkuun, jossa huomenna aamujäät ja rauhallinen valmistautuminen otteluun. Keskittynyt ja levännyt JYP luistelee huomenna jäälle.

Ei tarvitse olla suuri ennustaja, kun voi epäillä, että ainakin Tuppurainen on huomenna jäällä lauantaihin nähden uutena miehenä. Pieni vamma miehellä on, mutta enää ei ole syytä säästellä. Vahvasti epäilen, että Makkonenkin hyppää kehiin, mutta siirtyykö Vänttinen laitaan vai jääkö Lahti pois kokoonpanosta silloin - sen näemme huomenna. Toivottavasti Lahti pelaa, jos kerran noin paljon herättää tunteita, kuin edellisen pelin otteluketjusta oli luettavissa.

Puolustuksen suhteen itse toivoisin Jaatista kehiin ja joko Malmivaaraa/Viitasta tieltä sivuun - Jaatinen toisi liikettä ja nopeammin lähtevää laukausta viivaan. Osaa vetää hyvin myös ranteella, siinä missä Viitasella ja Malmivaaralla viritykseen menee hirmuisesti aikaa.

Ja maalivahtiosaston suhteen tilanne on auki. Tuokkola on pelannut hyvin, mutta Sinuhe olisi mielenkiintoinen veto. Pleijaripelaaja Sinkku on mitä suuremassa määrin. Päätä ei kylmäisi ja saisi hienon paikan viimeisellä kaudellaan torjua suuren voiton pakkopaikassa. Kannattaisiko koettaa???

Kokoonpanoja ja Saikan kaikkitietävää analyysia odottaessa. Niin ja kenenköhän olkapää huomenna sitten missäkin kulmassa keneenkin osuu :) Itse uskon, että niin osuu, että JYP tuo ratkaisupelin tullessaan Synergialle. Edelleen kaikki muu olisi suurta yllätystä.
 
Huomenna tuomareina Ringbom-Lindroos. Katsotaan millainen vaikutus esimerkiksi Vittasmäkeen ja Erkinjunttiin kohdistuneilla taklauksilla on, meidän liigassa voi olla että käsi nousee huomenna vähän helposti pystyyn.

Nuori Salosen Anssikin on laitettu parempaan työpajaan oppimaan:
Pvämäärä Aika Ottelu# Sarja Paikka Koti Vieras
19.04.10 18.30 60977 Kevät yl Hervanta 2 X KOOVEE
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Nuori Salosen Anssikin on laitettu parempaan työpajaan oppimaan:
Pvämäärä Aika Ottelu# Sarja Paikka Koti Vieras
19.04.10 18.30 60977 Kevät yl Hervanta 2 X KOOVEE

Hehe, oikein..

Mutta nyt tosiaan sitten koetellaan JYPaa. Vaikka tuolla toisessa ketjussa jo kirjoittelin, että tällä kertaa mielestäni paineet on, kaikesta huolimatta, TPS:lla, niin en tietenkään tarkoittanut sitä, etteikö JYPalla olisi mitään paineita. Tottahan toki paineet ovat kovat, kuten runkosarjan voittajalla tuleekin olla, mutta totta puhuen tässä on nyt pieni silta pystyssä ja edellisten Turku-visiittien alla vaikuttaa siltä, että TPS on se ennakkosuosikki, jolla on lopulta enemmän hävittävää.

Mutta jos JYP voittaa huomenna, sysäisin suuremmat paineet takaisin JYPalle tiistaiksi. No, mutta, sen näkee sitten huomenna, tullaanko vielä jyppilään takaisin.

Ja toivon myös, että jos JYP on selvästi peliä häviämässä, niin jypalaiset eivät vetäisi ylilyöntejä hihasta. Niin paljon kuin Gandhia arvostankin, se on joskus yllättävän vaikeaa pitää hermot kontrollissa suuren pettymyksen kolkuttaessa ovella.

Minä veikkaan peliin kahta eri lopputulemaa: JYP voittaa erittäin niukasti yhdellä maalilla, tai TPS vie peliä pauttiarallaa kolmella-neljällä maalilla.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
12 tuntia, niin kiekko tippuu jäähän. Tämä on pitkään aikaan jännittävin ottelu, mikä on TPS-fanin vinkkelistä ollut. Nyt olisi mahdollisuus kotivoitolla mennä finaaleihin ja kun TPS on voittanut tähän mennessä jokaisen kotipelin näissä playoffeissa, niin ihan hyvät mahdollisuudetkin siihen pitäisi olla.

Toivottavasti jätkät aloittaa samanlaisella ryminällä, kuin lauantaina Jyväskylässä, niin saataisiin taas se elintärkeä avausmaali tilille. Sitä kautta sitten kovan puolustuksen kautta voittoon.

Luotto on kova ja odotan, että TPS vie tämän ottelun ehkä 2-1 tai 3-1.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Puolustuksen suhteen itse toivoisin Jaatista kehiin ja joko Malmivaaraa/Viitasta tieltä sivuun - Jaatinen toisi liikettä ja nopeammin lähtevää laukausta viivaan. Osaa vetää hyvin myös ranteella, siinä missä Viitasella ja Malmivaaralla viritykseen menee hirmuisesti aikaa.

Täysin samaa mieltä ja näistä kahdesta Malmivaara ehdottomasti katsomoon. On niin jäähyherkkä ja kömpelö kaveri tämänhetken TPS:ään vastaan, että hirvittää.

Toivottavasti JYP saa tänään ekan maalin, koska muuten joukkueen peli puuroutuu ja häviö on vain ajan kysymys. No katellaan...
 

L-Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minua kiinnostaa ennen kaikkea se, että huomioidaanko JYP:in nimpparisankarivalmentajaa jollain tavalla.

L
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Vaikeimman kautta pitää nyt mennä... Toivotaan, että parasta Turun reissussa on tänään paluumatka. Tai no, niinhän se aina on! Ja olkoon se merkki talvikauden jatkumisesta, että näillä JKL:n leveysasteilla satoi eilen lunta oikein kunnolla. Tänään tosin paistaa kevätaurinko, mutta olkoon se hyvä merkki myös. "Jarkko meidän, joka olet Kazanissa," jne...

Illan avainasiat
  • Ottelun alku
  • Tuomarit
  • JYPin puolustus
  • TPS
  • Yleisön panos

Ottelun alku
Ottelun alku ja avausmaalin merkitys, jos koskaan, niin tänään se on suuri. Etenkin JYPille hyvin tärkeä. Jos TPS saa maalin, se on moro. Jos JYP tekee maalin, sillä on mahdollisuudet, mutta TPS ei saa tulla edes rinnalle. JYP ei ole tämän vuoden pleijareissa tullut edes maalin takaa-ajoasemasta ohi. vastustajan päästyä edes kerran rinnalle JYP on voittanut vain kerran ja hävinnyt 5 kertaa...

Tuomarit
Lauantain pelissä palattiin Levosen kohdalla normisuoritukseen, eli siihen että Japan luistellessa kentälle kolmanteen erään, se saa buuasta ja vihellystä osakseen. Vain kerran olen ollut todistamssa tilannettä jossa Levoselle EI ole vihelletty sen tullessa kentälle kolmanteen erään. On se niin huono aina Jyväskylässä! Toisaalta, olisi Japakin kelvannut tänään paremmin kuin mursuviiksi Ringbom, sillä Japa on enemmän sellainen sulle-mulle-tuomari - vierasjoukkueen kannalta parempi. Ringbom on omilla vihellyksillään ollut upottamassa JYPiä kahdesti aikaisemmin (tosin silloin säälipleijareissa). Paras pari olisi ollut Toivola + Leppänen, jotka osasivat keskiviikkona ottaa edes osan estämisistä pois eivätkä menneet TPS:n loikkailuihin mukaan.

JYPin puolustus
Loikista hypätäänkin Malmivaaraan. Toivon, että Malmin tilalla pelaa Jaatinen. Malmi saa jäähyjä kokonsa vuoksi tavallista heppoisemmin, ja kun tuomarit on mitä on, niin Jaatinen on parempi vaihtoehto, myös kiekollisena.

Ja mitä tekee Suomi-kiekkoilun pieni suuri puolustaja, sankarien sankari, Sami Vatanen? Pysyykö hän pystyssä ratkaistessaan pelin rohkealla nousulla vai aiheuttaako vastahyökkäyksen TPS:lle kaaduttuuaan. Nimim. Nypsi kirjoitti aiemmin: "Uskomatonta kyllä, miten Vatanen voi kaatua tilanteessa, jossa vastustaja tökkää mailan luistimiin."

Niin no, TPS:n pelaajat voivat kaatua myös tilanteessa jossa vastustaja ei tökkää mailaa luistimiin...

TPS
Kuinka kotijoukkue käsittelee tämän paikan. Edellisen Lukko-sarjan TPS pisti poikki heti tilaisuuden tullen, joten siinä mielessä vaikuttaa pahalta. Ja nyt on vielä kotiottelu. Tuleeko TPS päälle se kuuluisa juttu pystyssä vai keskitytäänkö pelaamaan alku varman päälle?

Yleisön panos
Te 12 000 paikalla olijaa, nauttikaa! Vaikka vastustajana onkin pelkkään hyppimiseen, roikkumiseen ja estopeliin keskittyvä, iljettävän mestisvalmentajan luotsaama joukkue puukätisiä nobodyja höystettynä yhdellä kädellisellä pakilla ja äärettömän taitavalla kultakypärällä, niin ilta lienee ikimuistoinen. Hmm, aika osuva kuvaus toisesta joukkueesta...

Toivomus
Tasainen peli, vaikka jatkoajalle, ja sitten parempi voittaa hienon suorituksen päätteeksi.
 
Haluaisin esittää sellaisen toivomuksen, että molempien joukkueiden pelaajat pitäisivät hermot ja järjen kunnossa.

Ei tarvitse väkisin taklata, ei tarvitse kokeilla luistinten teriä veskareiden hanskoihin, ei tarvitse roikkua. Eniten pelkään sitä mitä joku mainitsikin, eli jos TPS johtaa ottelua lopussa niin sieltä tulee juuri joku Pihlström ja heittää Palloseuran pelaajan sairaalareissulle. Tästä vielä sitten syntyy se vaara että joku lähtee kostamaan tai mokaa jälkimainingeissa ja hankkii itselleen jonkun pelikiellon Mansikka-Muukkoselta.

TPS:n puolelta vältetään niitä typeriä jäähyjä. Ei hakata tai kahvata tilanteen ulkopuolella, ei mennä turhaan hakkaamaan JYPin pelaajia oman maalin edessä (siirretään ne siitä Mäkismäisesti kunnon poikittaisella), eikä kosteta. Plihal, Järvinen, Halonen, Sweatt, Venäläinen...onko selvä?
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuleeko TPS päälle se kuuluisa juttu pystyssä vai keskitytäänkö pelaamaan alku varman päälle?

Mikäli se joukkueen päävalmentajasta riippuu, niin varmasti tulee.

Tepsin pitää heti alusta pitäen pelata aktiivisesti ja rohkeasti ja ottaa pelin ohjat omiin käsiin. Selvää nyt kai on, että kummankin joukkueen tulee lähestyä matsia puolustuksen kautta. Lähtökohta on se, ettei vastustaja tee avausmaalia. Se, kumpi jää avausmaalin jälkeen tappiolle, joutuu avaamaan peliä, mikä taas muuttaa ottelun luonnetta.

Tepsi saa - ja sen pitää - tänään nauttia pelaamisesta. Joukkue pelaa pitkästä aikaan paikasta finaaliin ja sitä kannustaa täpötäysi kotihalli. Asetelma ei juurikaan voisi olla enää herkullisempi.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jyppi tulee alussa aivan taatusti hullun lailla päälle ja yrittää ratkaista ottelua jo ekassa erässä. Eli hereillä pitää olla alusta asti, kuten oltiin lauantaina. Sarjan joka pelissä (lukuunottamatta 0-4 -tappiota) on väsymys näkynyt ottelun loppua kohden mentäessä Jypin isossa pelaajistossa. Suikkanen painotti YLE:n haastattelussa liikettä, koska sen avulla Tepsi on vienyt pelejä tässä sarjassa. Eli nyt jos koskaan lentokenttä pitää pystyä hyödyntämään. Tällä kertaa myös yleisömäärä taitaa olla ihan kohtuullinen, joten eiköhän se kuudes kenttäpelaaja saada sieltä. Meteliä on ihan mukavasti irronnut jo noilla aiemmillakin yleisömäärillä.

Liikkeen avulla painetta JYPin isoihin (ja väsyneisiin?) pakkeihin, niin Hit the Road Jack pauhaa viljasiilossa illalla ja tiuhaan. Ylivoimakin toimi lauantaina, miksei se toimisi tänäänkin kotikentällä.

Maalivahdeista ei taaskaan osaa muuta sanoa, kuin että aivan sama, ei siihen osastoon varmaan kaaduta tänäänkään.
 

Malaco

Jäsen
Toivomus
Tasainen peli, vaikka jatkoajalle, ja sitten parempi voittaa hienon suorituksen päätteeksi.

Tämä olisi kyllä omakin toivomus ja yleisön kannalta paras. Tai ehkäpä yleisön kannalta paras olisi joku 5-0 (2-0/2-0/1-0), mutta toisaalta joku tiukka 3-2-voitto (1-1/1-1/1-0) olisi se kaikkeen paras. Kunhan peli ei vaan ratkeisi vieraille ja lamaannuttaisi kotiyleisöä. Eiköhän saada jokainen nauttia hyvästä pelistä. Parempi voittakoon!
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Outoa, että niin omat kuin vastustajankin kannattajat pelkäävät jo ennakkoon JYPin pelaajien ylilyöntejä mahdollisen tappion häämöttäessä? En ole mieltänyt tätä sympaattista pientä keskisuomalaista joukkuetta turhaan sikailuun sortuvana nippuna enkä esim. Pihlströmiä huonona häviäjänä, mutta ehkä olen sitten katsellut pelejä silmät ummessa. Toki nyt odotukset ja sitä kautta pettymys ovat monta luokkaa kovempia kuin pari kautta sitten jolloin pudottiin Tapparaa vastaan puolivälierissä, mutta silti luulisi Dufvan ja Hytösen saavan ylilyönnit pois. (Edit: tuomareihin en siis välttämättä sen suhteen luottaisi...)

Pelistä noin ylipäänsä, niin nyt jos koskaan koetellaan JYPin henkistä kanttia. Miten joukkue tähän huutoon sitten vastaa, jää nähtäväksi, mutta Kärppiä vastaan meinasi jo käydä kylmät ja silti vain noustiin. TPS on kokemattomampi joukkue kuin Kärpät, mutta toisaalta varmasti nälkäisempi, joten nyt nähdään kumpi asia painaa puntarissa enemmän. Varmaa on, että JYP laittaa kaiken likoon heti alusta alkaen. Toivomuksena RD:lle, että nyt tuoreita jalkoja kentälle ja väsyneimmät miehet ainakin pakistosta katsomon puolelle.

Kärppiä vastaan Game 7 hoidettiin kliinisen tarkasti kotiin vaikka meikäläisellä ja varmasti monella muullakin ehti jo kesälomakuvat käydä mielessä, ja odotan nytkin Tepsin hermostuksissaan puppeloivan voiton terästäytyneelle JYPille ja ratkaisun siirtyvän latoon tiistaille. Veikkaus loppulukemista 1-3, viimeinen tyhjään maaliin.

Harmi, ettei pääse paikan päälle, sillä tunnelma on varmasti katossa! Jos Tepsi tästä jatkoon menee, niin iso hatunnosto Varsinais-Suomen suuntaan.
 
Viimeksi muokattu:
Työtä on joukkue tehnyt hyvin koko kauden ja jos finaalipaikka tulisi olisi se melkoinen kirsikka kakun päälle. Kai tässä jo pitäisi olla tyytyväinen siihen että joukkue on näin pitkällä, mutta kun tuolla tavalla pelaavat niin tässä rupeaa toivomaan kokoajan lisää.

Nyt on turkulaiset täyttämässä hallin ekaa kertaa tämän sarjan aikana (vihdoin!) ja toivon että pojat taistelevat ja tekevät parhaansa, muuta en vaadi. Jos se riittää, niin hienoa, ollaan finaalissa! Jos ei, uutta matoa koukkuun game sevenissä!
 
Viimeksi muokattu:

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Asetelmat ovat kyllä jännittävät ja täpötäysi typhooni raikaa taustalla. Tepsin kohdalla on tärkeää pitää pelissä tietty rentous, vaikka panokset ovat kovat. JYP tulee varmasti peliin erityisen lujaa, joten liikkeellä on vastattava. Ensimmäisen häkin tehnyt joukkue on tässä(kin) pelissä vahvoilla ja odotan, että TPS sen tekee mahdollisimman pian.

TPS on pystynyt toteuttamaan hyvin kotikaukalossaan omaa pelitaktiikkaansa ja Valtra on ollut ajoittain eksyksissä viljasiillossa. Tähän lisättynä vielä väsymys ja Jyp ht:n kankeat pakit niin jäähyjä saadaan toivottavasti järjestettyä vierasjoukkueelle. Odotan kuitenkin myös, että 5 vs 5 tilanteissa pystyttäisiin luomaan hyviä maalintekopaikkoja.

-Tyhmät jäähyt pois
-Plihalilta vielä tasonnostoa
-Omasta päästä nopeasti pois hyvillä avauksilla, ei roiskintaa
-Samaa nälkää ja energisyyttä kuin Lukko-sarjan kotimatseissa parhaimmillaan niin lyödään se Valtra pronssihöntsyihin.

Taistele TPS!
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aivan käsittämätön fiilis. Tässä pitäisi vielä lukea iltapäivän tenttiin mutta hankalaa on kun niin saatanasti jännittää.

Tepsin on tänään pystyttävä jatkamaan omien vahvuuksiensa käyttämistä, ja myös rokottaa mahdollisilla ylivoimilla. Tänään on se kuuluisa katkon paikka ja kyllä se katko myös tapahtuu, luotan siihen. Suikkanen on osoittanut olevansa paitsi herkästi kuittia suuntaan jos toiseen ( täysin syystä silti ) antava sälli, myös osaava ja taktisesti kypsä äijä. En ikinä olisi uskonut että mitään edes lähellekkään tämän kaltaista voisi tapahtua, kun uutisoitiin Kaitsun olevan Hantan korvaaja. Hitto että on käynyt säkä kun ollaan tuollainen kultakimpale saatu tänne.

Filppulan peli-ilo on viime peleissä ollut jälleen totutunlainen, ja jos tänään Vahalahti ja Venäläinen eivät perkele tuhlailisi niitä mestoja taas kokoajan mitä heille pelataan. Masto ollut viime peleissä erittäin kovassa iskussa, ja itte tykkään kattoa Maston peliä silloin kun itseluottamus on kova. Se jopa taklaa! Jotenkin myös niinkin nimettömän kaverin kuin Skålbergin peliä on mukava katsella, tuo äijä ei ikinä tee niitä typeriä ratkaisuja, vaan aina helpoin ja vaivattomin on kaverin mielessä. Odotan myös fyysisen yliotteen ottamista, nyt jos koskaan pitää ajaa Vataset ja muut mikkihiiret kanveesiin.

Tuomarointi on se asia jota taas kerran eniten pelkään, mutta jos vaikka oisivat ottaneet opikseen. 2-3 jäähyä enemmän vierasjoukkueelle luultavasti ansaitustikin, ja yv:llä häkki heilumaan.

Ja vittu, sitä meteliä sinne halliin tänään, VAMOS!
 
TPS

Kolu-Plihal-Mäkinen
Suominen-Birner-Hämäläinen
Vahalahti-Filppula-Venäläinen
Hattunen-Virtala-Erkinjuntti

Nordlund-Sweatt
Skålberg-Halonen
Järvinen-Vittasmäki

Leggio (Engren)

Hyvä että Vittasmäki on kunnossa, vaikka tämä varmaan ainakin joidenkin JYP-kannattajien mielissä tarkoittaa hirveää filmaamista. AUK edelleen sivussa, toivottavasti tämä ei kuitenkaan tarkoita mitään isompaa vammaa. Leggio maalissa, ei mikään huono päätös eikä tällä ennakolta niin hirveästi väliä ole. Luottavaisin mielin.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt jännittää, jännittää niin pirusti. Tänään täytyy kaukaloon luistella todella ärsytetty, vihainen ja kova JYP. Tänään näytetään Tepsille, että miksi vuosi sitten vietiin mestaruus ja miksi voitettiin runkosarja toisen kerran putkeen. Tämä joukkue - jos joku - pystyy nousemaan tästäkin sillasta. Luottoa löytyy.

Ei muuta kuin täysi rähinä päälle ja käydään hakemassa voitto Turusta!
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vierailta viltissä Pihlman, Makkonen ja Viitanen. JYP tänään:

1. Pihlström-Hytönen-Louhivaara, Koskinen-Vatanen
2. Virtanen-Hakkarainen-Tuppurainen, Kaijomaa-Välivaara
3. Jääskeläinen-Vänttinen-Kariya, Malmivaara-Jaatinen
4. Riska-Lahti-Sipiläinen

Tuokkola (Wallinheimo)
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Vierailta viltissä Pihlman, Makkonen ja Viitanen.

Olisin kyllä odotellut Viitasta tänään mukaan ja Malmivaaraa vilttiin, mutta kai RD tietää nyt sitten paremmin mitä tekee.

Tuppuraisen mukaantulo on kyllä enemmän kuin positiivinen juttu. Nyt niitä jalkoja juuri tarvitaankin. Ennustankin, että tulee tänään tekemään voittomaalin.
Kohta mennään!
 

Stam1na

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP! Vaajakosken Pelikaanit! Barcá!
Vierailta viltissä Pihlman, Makkonen ja Viitanen. JYP tänään:

1. Pihlström-Hytönen-Louhivaara, Koskinen-Vatanen
2. Virtanen-Hakkarainen-Tuppurainen, Kaijomaa-Välivaara
3. Jääskeläinen-Vänttinen-Kariya, Malmivaara-Jaatinen
4. Riska-Lahti-Sipiläinen

Tuokkola (Wallinheimo)

En kyllä ymmärrä mitä Kariya tuolla enää tekee. Miehestä ei ole ollut juuri mitään hyötyä koko pudotuspelien aikana.
Liian heiveröinen fyysiseen peliin ja syötöt/laukaukset tuntuvat nykyään menevän aivan minne sattuu.

Mielummin olisin nähnyt Makkosen kentällä kuin Steven, Jussista sentään on YV:llä jotain hyötyä kun parkkeeraa maalin eteen ja pistää lavan jäähän.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPin kokoonpanomuutokset viittaisi selkeästi siihen suuntaan, ettei hitaita kavereita haluta nyt jäälle. JYP tulee peliin samoin kuin ennenkin - mitään pelillisiä uudistuksia, uusia taikatemppuja ei koiteta tehdä, vaan jatketaan samalla ruletilla. Sellaista on ollut aistittavissa noista RD'n kommenteista. Kaikki pelit tähän mennessä ovat olleet voitettavissa; ts. mitään turpasaunoja ei ole tullut. Kunhan paketti pysyisi kasassa, niin voitto tulisi. Siitä huolimatta, koskaan aiemmin ei ole ollut näin alistunut olo ennen illan peliä. En tiedä mistä johtuu, mutta jos pelaajilla on samanlainen fiilis, TPS voittaa 6-0. Järjellä kun miettii, niin kyllähän rahat pitäisi JYPin voitolle pistää. Taitaa kuitenkin olla tänään kevään viimeinen peli Turussa.

Kaikkensa saa taas tänään tehdä, jotta pysyy uutispimennossa kello kymmeneen asti, kun peli Nelosen Sportilta jälkikäynnistyy. Klo 18:30 menee kännykät kiinni (esim. klo 20:45 tulleista tekstiviesteistä voi päätellä jotakin, vaikkei niitä edes lukisi), verhot alas, modeemi ja tv'n kaapeli vaimolta piiloon ja korvatulpat korviin. Eihän tämä tähän ketjuun kuulu, mutta kyllä tämä televisiointikuvio syö miestä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös