Se nyt vaan on faktaa, että TPS on ollu tänään aivan surkea. Yrittäisivät edes, niin saattaisivat jonkinnäköisen kannustuksen arvoisia ollakin, mutta näyttää kun ei ketään edes kiinnostaisi pelata.

P.S: Radiosta kuultuna Synergia-areena on tyhjä? Mitään ääniä en ole vielä tähän mennessä kuullut.

En tiedä mitä radiota kuuntelet, mutta ainakin Radio Jyväskylän lähetyksessä kuuluu myös yleisön reaktiot.

Mas@

Ei herran jestas.

Lampinen

JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Selvästi kotijoukkueelle tuo ensimmäinen erä. TPS:llä ei käytännössä paikan paikkaa ja ne puolittaisetkin JYP blokkasi.

MAKE #89

TPS
Täysin katastrofaalinen erä. TPS:n peli oli täysin olematonta. JYPin pelinopeus on aivan eri luokkaa, ei mahda mitään. Tänäänkään ei jalka riitä mihinkään. Muistuttaa aivan niitä runkosarjan muutamaa kotipeliä, joissa annettiin pari maali eteen ja sitten kolmannessa erässä noustaan maalin päähän. Toisessa maalissa Leggiolla huono sijoittuminen.

lake79

Ilves, Suomi, Pahalampi.
Repesin ihan täysin Sipiläisen haastattelun alussa. Sweatt huuteli?

Perhanan Jyppi vie ja TPS vikisee, kunhan KalPa hoitais pelin nyt vaan.

Turnipsi

TPS
Ei ole Tepsillä mitään jakoa, yksi ainoa kunnon vetopaikka Tepsillä. Muutenkin todella surkeaa pelaamista, tulee ihan runkosarjan pelit mieleen. Missä on se Suikkasen peräänkuuluttama kiima?

Muuten, ihan offtopic. Miksi JYP:n monella pelaajalla on hieman pidemmät hiukset, humorista vittuilua Dufalle?

kone82

TPS
Tepsillä ei edes kunnon laukauksia, aivan jypin erä. Tuomarit aivan kujalla, pari väärää vaihtoa jo ollut ja toi eka tps jäähy oli makkosen huonon tasapainon syytä.

Voi tulla ruma peli. TPS väistelee kontaktia.

sunnuntai

TPS, Newcastle united

Toi selvästi on aika pientä vähättelyä tuossa. Eihän nuo tepsukoitten raukat päässeet oman siniviivan yli ilman jotta joku jyppiläinen kantoi reppuselässä. Pienet raasu parat.

Morgoth

Tilanne voisi olla vaikka 5-0 kotijoukkueelle, onneksi kuitenkin "vain" 2-0. Kunnon paikkoja Tepsillä ei lain, ja aloituksetkin 20-4!! Ei herran jestas.

TPS:n kannalta erässä ei ole todellakaan ollut mitään muuta hyvää kuin että peli on 'vain' 2-0, TPSää vietiin ihan täysin ekasta sekunnista asti. Ihmeitä saa tapahtua tai peli-ilme muuttua ihan täysin. Hyvinhän JYP tuli peliin, mutta välttämättä 'odotetaan-ja-katsotaan-ja-annetaan-kotijoukkueelle-pari-eteen'-taktiikka ei kyllä toimi, plus aika hirveitä ratkaisuja puolustuksessa. Neljäs peli Jyväskylässä tällä kaudella ja maalit 17-4 JYPille...? Aika kylmää...

Seuraava maali ratkaisee; 3-0 niin hallista voi sammuttaa valot ja lähteä Turkuun. 2-1, niin peli voi alkaa vähän alusta, mutta aikamoinen optimistinen pitää olla ekan erän perusteella, että jos TPSn näkee tänään tekevän maalin.

Leon

HPK, Stars, Panthers
Nyt se on sitten se legendaarinen kahden maalin takaa-ajoasema. Eikä edes tuhlattu sitä tyhjän maalin edessä eikä kahden miehen ylivoimalla. Nerokasta!