Ti 9.2.2010 KalPa - TPS

  • 9 684
  • 31
Eipä näytä ketään kiinnostavan ketjun avaus, joten meikäläisen aika korkata neitsyys tässäkin hommassa.

Kuopiossa iskee yhteen runkosarjan voitosta taisteleva KalPa ja keskikahinoissa kamppaileva TPS. KalPalla alla melkoinen härkäviikko, kun neljään päivään pelattiin kolme peliä, näistä voitot HIFKIä ja Kerhoa vastaan ja JYPiltä kuokkaan. TPS napannut edellisissä peleissä voiton SaiPasta, Kärpistä ja tappio Ilvestä vastaan.

Kumpikin joukkue ilmeisen hyvässä vireessä ja pisteet tulevat varmasti tarpeeseen molemmille.
 
Viimeksi muokattu:

12961

Jäsen
Kumpikin joukkue ilmeisen hyvässä vireessä ja pisteet tulevat varmasti tarpeeseen molemmille.

Palloseuran peli on ailahdellut pelistä toiseen, käytännössä hyvää ja huonoa vuorotellen. Jokereita vastaan hyvä matsi ja voitto, Saipaa vastaan aivan paska esitys, silti voitto, Kärppiä vastaan hieno esitys ja voitto, Ilvestä vastaan umpisurkeaa ja turpaanhan sieltä tuli. Olisiko tänään sitten taas paremman esityksen vuoro?

Vastustaja ja sen rosteri on tuntunut vaikuttavan TPS:n otteisiin aika paljon, onneksi nyt on vastassa sarjakakkonen joten ylimielisyyttä ei pitäisi ilmetä.

Palloseura saanee kasaan 5 pakkia, joista 2 hädin tuskin liigakelpoisia (Nordlund, Aaltonen tms.), joten KalPan vauhdikas hyökkäys saattaa takoa tänään paljonkin pusseja. Tai sitten ei. Illalla nähdään.

Veikkaisin, että palloseuran ainoa ase tänään on heikosta puolustuksesta johtuen se, että sumputetaan keskialue ja vedetään maalinedusta tukkoon ja roiskitaan kiekkoa keskialueelle. Eliminoidaan KalPan asetta, kiekkokontrollia, mahdollisimman monin eri tavoin.

Vastaavasti palloseuran nimetön ja tehokas hyökkäys saa tehdä vastahyökkäyksistä maalit. Poljetaan siis vastahyökkäyksiin niin perkeleesti. Veikkaan tosin, ettei Suikkanen muuta pelitapaansa silti, vaikka oma pää on tänään erittäin harva.

TS: palloseura lähtee liikkuvalla hyökkäyspelillä, vaikka peräpää vuotaa, ja turpaan tulee.
 
Viimeksi muokattu:

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei millään pahalla turkulaisia kohtaan, mutta en oikein ymmärrä tuota KalPan nettisivujen juttua TPS:stä KalPan yhtenä pahimmista uhkaajista. Tavoite on kuuden joukkoon ja TPS taistelee siitä myös, mutta en kyllä asiaa noin näe. KalPa on kakkosena 21 pistettä kahdeksantena olevaa TPS:ää edellä, joten ehkä siellä nyt on hieman pahempiakin uhkaajia. No ehkä siinä jutussa on tarvetta nostaa TPS yhdeksi pahimmista uhkaajista, jotta ihmiset innostuisivat tulemaan paikan päälle.

Mielenkiintoista seurattavaa tulee olemaan ylivoimien erot. Siinä hommassa KalPa voisi ottaa mallia turkulaisista. KalPalla on vuosien ja vuosien ajan etsimänsä viivapyssy, joka on yv-maalitilaston kärjessä ja lisäksi Kiiskisiä ja Kapasia sun muita, mutta silti yv-tilastossa KalPa on toiseksi viimeinen. Hätäisempi kuvittelisi, että noilla miehillä saisi aikaa muutakin kuin järkyttävää räpellystä. Tämä siis aikaa/tehty yv-maali, toki KalPa on tehnyt sarjassa viidenneksi eniten yv-maaleja.

Hämäläinen palaa Kuopioon. Kaikkea hyvää Hämäläiselle, mutta tänään ei tarvitse onnistua. Toivotaan hyvää kiekkoiltaa. Liikkeellä tämä ratkaistaan kotivoitoksi.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Jos TPS lähtee yhtään niin ylimielisenä liikkeelle kuin Ilvestä vastaan niin mulle on aivan sama tuleeko sieltä takkiin 1-0 vai 16-0 sillä niin vittumaista se on katsoa sitä diivailua. Luullaan olevan niin helvetisti parempia ja pelataan näin tilanteet ainoastaan puolittaisella teholla, jos silläkään, lävitse toivoen, että se kiekkojumalan käsi ohjaisi vaikka sitten lopulta sen kiekon maaliin.

Enpä lähde kohdistamaan muutenkaan illan peliin hirveästi odotuksia. KalPa tavoittelee ykkössijaa ja TPS taasen tavoittelee parhaimmassa tapauksessa paikkaa kuuden joukossa. Tepsiltä puuttuu paras puolustussuunnan puolustajansa sekä mahdollisesti myös A-P Berg. Tähän kun lisätään vielä, että pitkäaikaispotilas Skålberg on myös poissa niin johan saa hurrata kun pakistoa katsoo. Eiköhän siellä Kolumusta, Aaltosta, Nordlundia ja jotain muutakin liehu.

Täydellisellä pelillä piste olisi mahdollinen, mutta noin muuten uskon KalPan vievän ja Tepsin vikisevän.
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Ja kiviäkin kiinnostaa...

..ainakin jos seuraa Jatkoajan lukijoiden aktiivisuutta tätä ottelua kohtaan. Eipä siis mitään uutta auringon alla, TPS ei vain sytytä savolaista kiekkokansaa juuri mitenkään vaikka sinällään pelaavatkin enemmän yleisöön menevää kiekkoa kuin esim HPK. Edes SavonSanomat ei ole jaksanut noteerata illan peliä minkäänlaisella ennakkojutulla.

Hallin lehtereillekään tuskin suurta kansainvaellusta tulee, etenkään kun poliisit yhdessä lappuliisojen ja parkkipirkkojen kanssa tekevät täsmäiskun hallin ympäristöön ja sakottavat kaikkia väärin pysäköityjä autoja ottelun aikana!

Molemmilla joukkueilla takanaan vähintäänkin kohtuullisia otteita edellisistä peleistä. KalPan voittoputki katkesi Jyväskylässä perjantaina, mikä nyt olikin jo hieman odotettua kapean pelaajamateriaalin vuoksi. TPS sen sijaan kyykytti Kärppiä torstaina, mutta ainakin JA:n ennakon mukaan turkulaiset saapuvat Kuopioon kokoon parsitulla pakistolla. Tämä seikka ei voi olla näkymättä ottelun käsikirjoituksessa. KalPan pelityyli kulmissa pörräämisineen johtaa väistämättä siihen, että kovalle kuormitukselle joutuvat TPS:n luottopakit uupuvat hyvissä ajoin ennen päätössummeria ja tuloksena verkko heiluu eikä kalakukot armoa anna, vai mitenkä ne siinä laulussa laulaa.

Viime peleissä KalPan YV on alkanut yskimään, eikä vähiten juuri A.Anderssonin sairasloman takia, samaa jauhamista jatkunee tänäänkin sillä Anderssoni pidettäneen "varotoimenpiteenä" sivussa vielä tänään.

KalPan 1.kenttä on alkanut ratkomaan pelejä yksin kun 2.kentästä ei ole juuri joulun jälkeen apuja tullut. Mikä mättää kaksikolla Sahlstedt-Kiiskinen? Olisiko aika hajoittaa tämä tutkapari ja kokeilla pientä herätystä? Vielä olisi tuollaiseen aikaa ennen pleijjareiden tuloa. Maalissa aloittanee Ahonen vaikka JYPiä vastaan vaihdettiinkin pois Järvisen tieltä.

Mielenkiintoisinta TPS:sta on seurata Aatu Hämäläisen ensiesiintymistä Niiralassa vastustajan riveissä. Näyttöhalua varmasti löytyy, tekihän Ade Turussa maalinkin KalPa-verkkoon.

Veikkaukset: 4-1, yleisöä 3534
 
Viimeksi muokattu:

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ilmainen vinkki, KalPan kotisivut kertovat: Tehostettu pysäköinninvalvonta TPS pelissä
Kannattaa lähteä pari minuuttia aiemmin, kävellä mahdollisesti pari askelta enemmän kuin katsoa nollanollaa 65min ja hävityn voittolaukauskisan (kiitos Aden) jälkeen kiroilla sakkolapulle tuulilasissa hyisenä tiistai-iltana. Nekin rahat voi käyttää tulosvetoon (luonnollisesti tulokselle 0-0).

Andersson tuskin paluuta tekee, luulisi ainakin markkinointikoneiston hehkuttaneen sitä jos pientäkin toivoa pelaamisen suhteen on.
Miettisellä on luistin kulkenut ja järjestellyt tilanteita viime peleissä (JYP-peliä en nähnyt). Toivotaan että tänään löytyy se usein ranteella haettu etuylänurkka tai joku lapajäässä takatolpalla.

Killeriltä odotan enemmän henkilökohtaisia ratkaisuja, viime kauden malliin. Kiiskinen voi jaella, kun nyt tuntuu olevan kuivakausi eikä Kisulla uppoa hyvistäkään paikoista vrt alkukausi.
Varakkaalta odotellaan "yleisönherättäjää". Semmoinen sopiva pommi vaikkapa Hämäläiseen toisi edes jotain ääntä monttuun!
 

12961

Jäsen
Mielenkiintoista seurattavaa tulee olemaan ylivoimien erot. Siinä hommassa KalPa voisi ottaa mallia turkulaisista. KalPalla on vuosien ja vuosien ajan etsimänsä viivapyssy, joka on yv-maalitilaston kärjessä ja lisäksi Kiiskisiä ja Kapasia sun muita, mutta silti yv-tilastossa KalPa on toiseksi viimeinen. Hätäisempi kuvittelisi, että noilla miehillä saisi aikaa muutakin kuin järkyttävää räpellystä. Tämä siis aikaa/tehty yv-maali, toki KalPa on tehnyt sarjassa viidenneksi eniten yv-

Toisaalta palloseurankin YV oli välillä jo tehottomampaa, kun se pyssy puuttui viivasta ja vetoja ei tullut lainkaan. Nyt se viivapyssy löytyy erittäin laadukkaassa muodossa: Lee Sweatt. Peliaikaa kertynee taas yli 30 minuuttia kun muu pakisto on klesana, joten tehokkuus saattaa kärsiä.

Tepsin YV on myös helposti scoutattavissa, usein haetaan sitä poikittaissyöttöä 20cm veskarin patjojen etupuolelta, ja suoraa laukausta siitä. Sweatt tuo jonkin verran variaatiota, mutta edelleenkin palloseuran YV laukoo liian vähän viivasta, erityisesti kun Filppula on sitä pyörittämässä.

KalPa saattaa saada tänään harjoitella YV:aansa, palloseuran pakistolle tulee kiire mikäli eivät pura kiekkoja huolellisesti pois puolustuspäädystään. Suikkasen pitäisi ehdottomasti tyytyä tiukkaan vastahyökkäyspeliin ala edellinen voitettu Jokerit-matsi. YV:sta on myös pakko ratkaista, mikäli pistettäkin meinataan Turkuun tuoda, samoin niissä vastahyökkäyksissä tulee olla tehokas.

Suikkasen taktikointi ratkaisee pelin kulun, veikkaukseni:
2,6-2,3
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Jos Tepsiltä puuttuu pakkeja niin samoin meiltäkin, Anderson, Jalasvaara, Seppänen poissa, samoin Dahlman hyökkäyksestä. Voi voi eikä vieläkään nosteta A:sta poikia rinkiin vaan Sami pelaa pakkina.

Tommi Jokinen - Tommi Miettinen - Kalle Kerman
Jussi Timonen - Sami Kapanen

Teemu Hartikainen - Kalle Sahlstedt - Tuomas Kiiskinen
Ville Varakas - Mika Strömberg

Timo Salo - Tapio Laakso - Toni Hyvärinen
Mikko Kukkonen - Pasi Hirvonen

Jaakko Rissanen - Joonas Riekkinen - Iiro Pakarinen

Ari Ahonen
(Mika Järvinen)
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Jos Tepsiltä puuttuu pakkeja niin samoin meiltäkin, Anderson, Jalasvaara, Seppänen poissa, samoin Dahlman hyökkäyksestä. Voi voi eikä vieläkään nosteta A:sta poikia rinkiin vaan Sami pelaa pakkina.

Mikähän peikko tuosta pakkihommasta on Peksille nyt tullut? Eikö tosiaan A:ssa ole ketään ketä nostaa rinkiin mukaan? Sami toki tuon tontin hoitaa mutta samalla Samin tärkeä panos on poissa hyökkäyspäästä. Ei ymmärrä,ei ymmärrä.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Mikähän peikko tuosta pakkihommasta on Peksille nyt tullut? Eikö tosiaan A:ssa ole ketään ketä nostaa rinkiin mukaan? Sami toki tuon tontin hoitaa mutta samalla Samin tärkeä panos on poissa hyökkäyspäästä. Ei ymmärrä,ei ymmärrä.

Kyllä, varsinkin kun Sami alkoi päästä hyökkäyspäässä mahtivireeseen. Hoitaa toki pakin tontinkin mutta tehot menetetään samalla.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS tänään

Birner-Plihal-Erkinjuntti
Hämäläinen-Uusikartano-Virtala
Vahalahti-Filppula-Venäläinen
Suominen-Kokkala-Mäkinen

Halonen-Sweatt
Nordlund-Vittasmäki
Aaltonen-KOLU

Engren (Leggio)

MAX puolustaa ja taistelee, tuskin on se pakiston heikoin lenkki. Puolustus on kyllä totaalista eliittiä. Ihme jos alle viidellä omiin selvitään. Odotettavissa Sweattille ja Haloselle yli puolentunnin peliaika...

Ei voi kun ihmetellä, sitä että Johnssonia ei pidetty... Kummallisen paljon tuntui luottoa olevan siihen että jo ennestään epäkunnossa oleva Bergin polvi kestää loppukauden ja että Skålberg palaa ajoissa ja kunnossa laatikkoon... Puhumattakaan sitten siitä aina olemassa olevasta muiden loukkaantumisuhasta, kuten nyt siis Järvinen.

Surkuhupaisaa olisi, jos keväällä ratkaisupeleissä meiltä loppuisi pakit jopa määrällisesti kesken, samaan aikaan kun hyökkäys toimii ja latoo riittävästi maaleja... Junnuissakaan ei taida olla Aaltosen lisäksi enää ketään, jonka voi liigapelissä askiin laittaa... No kyllähän meillä on näitä hyökkääjiä... Laitetaan sitten vaikka kolmospakkipariksi Mäkinen ja Kolu tarvittaessa keväällä :/

No eipä näytä tänään olevan onneksi Kalpallakaan ihan parhaat peruuttajat askissa. Odotettavissa maali-iloittelua.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
TPS tänään

Birner-Plihal-Erkinjuntti
Halonen-Sweatt

Hämäläinen-Uusikartano-Virtala
Nordlund-Vittasmäki

Vahalahti-Filppula-Venäläinen
Aaltonen-Kolu

Suominen-Kokkala-Mäkinen

Engren (Leggio)

Pakeista siis Berg ja Järvinen pois,ja näin ollen Tepsillä on aikas erikoinen kolmos pakkipari,eli Aaltonen-Kolu. Nyt kun Kolu on poissa nelosesta on Suominen pistetty sinne. Jännää nähdä mitä tekee Suikkanen Virtalalle kun kaikki ovat pelikunnossa,pelaako kakkosessa vai nelosessa vaiko ollenkaan. Itse matsista odotan todella vaikeata Palloseuralle,eikä Järvisen ja Bergin poissaolot helpota peliä yhtään. Jos puolustus onnistuu ja käytetään maalinteko paikat sekä mahdolliset yv:t tehokkaasti voi Palloseuralle pieni toivon kipinä voitosta olla. Toivottavasti ollaan heti alusta hereillä eikä anneta KalPalle heti kahta-neljää maalia eteen. Veikkaus tarjoaa TPS:lle aika mukavaa kerrointa,joten lappua luukulle ja otteluun varovainen 2. Ja toivottavasti AA:n selostus olisi vaikka juopotellut matkan Turusta Kuopioon jos vaikka sitten jaksaisin kuunnella koko pelin radiosta.
 

Uncle Ben

Jäsen
Mikähän peikko tuosta pakkihommasta on Peksille nyt tullut? Eikö tosiaan A:ssa ole ketään ketä nostaa rinkiin mukaan? Sami toki tuon tontin hoitaa mutta samalla Samin tärkeä panos on poissa hyökkäyspäästä. Ei ymmärrä,ei ymmärrä.

Muistelisin, että Virta kommentoi jo joskus viime kaudella siihen malliin, että pakkien pitää uskaltaa pelata kiekon kanssa ja ilmeisesti ajatus on, ettei tähän riittävää tasoa junnuista löydy. Kukkonen ja Hirvonen ovat jo ennestään tavallaan varamiehinä mukana, joten ehkäpä siihen ei enää uskalleta ottaa kolmatta jollain tapaa epävarmaa tapausta. Vaikka mainitut Kukkonen ja Hirvonen ovat kyllä käsittääkseni suoriutuneet tehtävästään yllättävänkin hyvin.

Tämä nykyinen kuuden puolustajan systeemi ei kyllä sinällään edesauta nuorten pakkien sisäänajoa liigavauhtiin, kun jokaisen noista kuudesta pitäisi pystyä saman tien suht valmiiseen esitykseen. Kokeilijoita ei oikein olisi varaa mukana pitää.

Tähän matsiin nyt sitten sattuu molemmille varsin varamiehinen puolustusosasto.
 

crosby

Jäsen
Suosikkijoukkue
kalapa
TPS:n voittoa tuli veikattua messevän kertoimen innoittamana. Toivottavasti olen väärässä.

Toisaalta jos tästä tulisi vielä tappio niin olisi hienoa saada Tampereelle perjantaina vieraaksi vihastunut ja äärimmilleen motivoitunut Kalpa-ryhmä. Kerrankin voisi vaivautua hallille ja nähdä ehkä jopa voiton.
 

Nekroman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun palloseura
Nyt kun Kolu on poissa nelosesta on Suominen pistetty sinne. Jännää nähdä mitä tekee Suikkanen Virtalalle kun kaikki ovat pelikunnossa,pelaako kakkosessa vai nelosessa vaiko ollenkaan.

Niin, ja saas nähä kuinka isot minuutit Kolu-Aaltonen ylimalkaan kerää tänään. Sweatt-Halonen puoli tuntia, Masto-Vittasmäki pari kymppiä ja risat? Kolu häärää bonuksena vielä alivoimissa kun jaksaa? Hyvin jännää...

Ja tosiaan, mitä tekee Virtala nyt? Tässä alituiseen on se pelko persiissä että Reivosen pelit on Tepsissä pelattu (Luoja paratkoon ei toivottavasti näin ole!), kun Markoja ajetaan sisään. Muutenkin näin paperilla tuo "kakkonen" Hämäläinen-AUK-Virtala... Emmätiä, melkein käy Akia sääliksi noiden mikkihiirten keskellä. Vai onko joku päässyt näkemään tämän kolmikon peliä ja pystyy todistamaan äskeisen vääräksi? Ei kun paitsi tänäänhän Aatu näyttää Pekalle mallia ja tekee 2+1!

Atte vaihteeksi saa toisen peräkkäisen pelin maalin suulla. Hikinen ilta vaan lienee tulossa tuon pakiston edessä jos Kaitsun rohkeaa pelityyliä punnerretaan yhä edelleen. Toivottavasti pikkumusta jää kiinni. Vielä kun hyökkäys rouhii suht samassa kuosissa olevan kotijoukkueen pakiston yli vauhdilla kerta toisensa perään niin tämähän olikin helppo peli, eikös niin?

Lapulle siis kiinni Veikkauksen kerroinsulttaanien sienitrippien innoittamana x2:sta. Kylläpäs on muutenkin nuo illan pelien kertoimet vinossa yhdessä jos toisessakin kohteessa. Vai onko kauneus katsojan silmässä, mene/tiedä. Mutta pitääkin laittaa pari ylimääräistä euro-lappua vetämään...
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Odotettavissa on runsasmaalinen ottelu sillä molemmilla joukkueilla hyökkäys toimii mutta varsinkin Tepsillä pakisto vuotaa. Toivottavasti Nordlund&Aaltonen etunenässä keskittyvät nimenomaan PUOLUSTAMISEEN eivätkä nouse yli oman siniviivan missään vaiheessa. Halonen&Sweatt pelaavat varmasti yli puoli tuntia elleivät loukkaannu (siitähän vasta riemu repeäisi).

Tepsi on todellinen vedonlyöjien painajainen eikä tästäkään pelistä osaa veikata muuta kuin sen että pisteitä tulee nollasta kolmeen, maalit 0,1,2,3,4,5,6-0,1,2,3,4,5,6.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Radiosta kuultua: Suikkanen puhunut, että TPS menisi pääosin 4 pakilla tänään ja Aaltonen käy sitten stunttailemassa.

Aika hurja suunnitelma mennä koko peli kahdella parilla.

Suominen muuten siirtynyt tuonne 6. pakin paikalle smliiga.fi:ssä.

Mielenkiintoista nähdä miten tuo nyt varsinkin puolustuksen osalta sujuu.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Jälleen yksi sydämentykytysten sävyttämä, herkullinen ja yllättävä voitto! Engren voitti Ahosen ja Tepsi käytti maalipaikat paremmin, siltä se kuulosti. Kolmannen erän vyörytyksestä TPS selvisi ainakin tuloksellisesti hyvin ja tuolla pakistolla täytyy olla TODELLA iloinen ettei KalPa noussut rinnalle. Liekö KalPalla vuorostaan asennevamma? :)
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Hyvvee illanköllykkätä.

Näitä lisää, valitettavasti minun tuntemani Palloseura häviää sitten seuraavan pelin vailla minkäänlaista tahtoa ja halua. Joka tapauksessa tämä joukkue on monesti osoittanut, että se voi voittaa tässä liigassa kenet tahansa, mutta seuraavana päivänä se voi hävitä kenelle tahansa.

Tänään kaksi erää ilmeisesti aika hyvää peliä ottaen huomioon vajaan pakkikaluston, jonka seurauksena kolmannessa erässä meno hyytyi. Onneksi ei tullut se tällä kaudella perinteiseksi muodostunut totaalijäätyminen, vaan joukkue sinnitteli parin maalin voiton.

Vähän harmittaa, ettei matsi omaan aikatauluun sopinut ja näinollen jäi Tepsin voitto näkemättä.
 
Jaahas, semmoinen pyllistys sitten tällä kertaa. En ollut paikalla joten raporttia otteista olisi kiva saada. Pahalle kieltämättä näytti jo 0-4 tilanteessa, onneksi loppuun edes pari saatiin numeroita kaunistamaan. Toivotaan että Adam ja Jallu tekevät paluun kokoonpanoon piakkoin, muutenkaan tuo puolustus ei kovin vahva ole ja tärkeimmät lenkit kun sieltä pois otetaan niin tuloksessa se varmasti näkyy.

Tepsille onnittelut pisteistä, sinne ne tuli enemmän kuin tarpeeseen. Taisi mennä meiltä nyt saumat runkosarjan voitosta, mutta taistelu jatkuu.


EDIT: AATU PRKL!
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tärkeät pisteet, korjailtiin vähän jumbolle hävittyä peliä. Hemmetin tiukkaa on sarjassa silti, ei vielä oikein uskalla puhua edes sääläripaikan varmistumisesta.

Sweattillä ihan miehekkäät minuutit, 35.02! Mitäköhän tässä tilanteessa oltaisiin tehty jos Campbell luutisi vielä meillä? Suominen istui penkillä koko pelin. Urkkaruudun koosteen mukaan aika nätti toi Venun maali vaikka kiekko karkasikin. Filppulan kymmenen pelin pisteputkikin meni sitten poikki.
 

wilberto

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hieno voitto ja tärkeät pisteet! Kolmannessa erässä alkoi jo vähän pelottamaan, että KalPa tulee vielä tasoihin, mutta onneksi niin ei käynyt.
Sweattille vaatimattomat 35 minuuttia peliakaa...
 

Nekroman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun palloseura
Nyt kävi näin, eikä yhtään harmita! Suolenpätkähommia on varmaan tällä kertaa tarjoiltu kuopiolaisyleisölle. Urhon erätaukopätkien perusteella siellä oltiin juuri niin pahassa pulassa kuin odottaa saattoi, varsinkin se "flipperi" ensimmäisessä erässä... Loppujen lopuksi Engrenille kuitenkin "vain" 26 torjuntaa ja kaksi hörppyä, ei valittamista (palaan sitten kun olen nähnyt ne maalit).

Jääajat kertovat karua kieltään: Sweatt 35 min, Halonen 29+, Nordlund 21+... Junnuillekin 17 risat Vittasmäelle (ei mitään uutta tietenkään), ja Aaltonenkin taisi pysyä perässä kun sai vastuuta 8 minuutin edestä? Onneksi ei tullut neljää jäähyä enempää...

- Venulta kunnon tahtomaali!
- Aatulle teki varmasti nasulia maalata Niiralassa!
- Suomiselle jääaikaa miehekkäät 0:00, wtf??
- Filppulan ja EJ:n putket meni sitten poikki lopulta(?), no ensi matsissa taas takaisin tuhojen tielle

Paljon muutakin sais varmasti SM-liigan otteluyhteenvedosta irti mutta jatkakoon paikallaolleet.

PS. Kiitokset Veikkaukselle, 4.35 vierasvoitolle. Olé!
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Arvokas ensimmäinen voitto KalPasta tällä kaudella. Ei ole Niiralan monttu helppo paikka millekään joukkueelle, mutta TPS onnistui tänään vastaiskuista loistavasti. Hienoja maaleja. Vahaamiehisenäkin upea taisteluvoitto, ja peli taisi muutenkin mennä aika pitkälti Tepsin käsikirjoituksen mukaan. Onneksi saatiin peräti neljän maalin karkumatka ennen kolmatta erää. Olisi muuten voinut KalPa rynniä vielä tasoihin ja ohi. Sweatt yli puolet pelistä kentällä, huhhuh.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös