Su 6.12.2009 Sport - Suomi U20

  • 4 905
  • 22

Necco

Jäsen
Tehdäänpä nyt kuitenkin tällekin ketju.

En odota ottelulta mitään. Yleisörýntäystä tuskin on lupa odottaa. Allekirjoittanut itsekin jää kotiin ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Tämän viikon esitysten perusteella on hienoa jos hävitään vain parilla maalilla.

Suomijunnujen paidassa pelaa eilen KooKoon paidassa Sportin kaatanut Eero Elo, joka teki ottelussa kaksi maaliakin. Jatkaako mies siitä mihin eilen jäi?
 
Viimeksi muokattu:

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Suomijunnujen paidassa pelaa eilen KooKoon paidassa Sportin kaatanut Eero Elo, joka teki ottelussa kaksi maaliakin. Jatkaako mies siitä mihin eilen jäi?

Jos minulta kysytään niin jatkaa. Tämä onkin ottelun jännittävin anti. Eiköhän Sportin "upea" historia pikkuleijonia vastaan saa tänään jatkoa, kerran ottelu jälleen kerran, pelataan ajankohtana jolloin Sportin peli/motivaatio on surkealla tasolla. Ainakin nuorten pitää olla todella huonoja tänään hävitäkseen Sportille.
 

Rocco

Jäsen
Ai niin, tänään pelataan tällainenkin peli. Jaksaisko sitä hallille raahautua, vaiko katselisi kontaktiurheilua Linnan Juhlista?

Lyhyt veikkaus on tästä pelistä Sportin hallinta avauserässä ja U20 menee 0-2 johtoon. Toisessa erässä Sport turhautuu, ottaa viisi jäähyä ja natiaiset menee 0-4 johtoon. Sitten kolmannen erän alussa viides ja homma on paketissa. Väkeä 1500, jos sitäkään.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Jaa-a, mitään hirveitä odotuksia ei tämän pelin suhteen tosiaan ole. Saas nähdä mitä tuleman pitää. Oliskohan tämä peli katsojienkin osalta sellainen peli, että ns. erotellaan jyvät akanoista. Meinaan, että tämän pelin katsojat taitavat tulla pääosin "todellisista kiekkoihmisistä ja faneista". Paljon muita on tänään katsomoon varmasti turha odottaa. Itsenäisyyspäivä, huonot esitykset, vastus... Siinä nyt ainakin jotain syitä, miksi tänään nähdään kenties kauden huonoin yleisömäärä? Vai olisiko sunnuntai kuitenkin parempi päivänä, kuin esimerkiksi viikolla pelattava peli.

Kai se on pakko taas raahata itsensä kohti Kuparisaarta... :)
Toivottavasti rahoilleen saisi jotain vastinettakin!
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
En ole koskaan käynyt katsomassa Sport-U20 ottelua.

...mutta jostain syystä olen raahautumassa tänään hallille. En tiedä miksi. En kyllä odota Sportilta mitään, ehkä haluan vain nähdä raiskaako Elo Sportin jo toistamiseen.
 

Fordél

Jäsen
En jaksa uskoa, että Sport pystyy tätä peliä sössimään, sillä nuorten joukkueen kokoonpano ei ole mielestäni mitenkään hääppöinen. Kärkiosaaminen on melkoisen kapeaa, joten jos Sport tämän pelin häviää, on se todellisessa kriisissä.

Eiköhän sieltä siis voitto tule tyyliin 4-2 ja kaikki on Vaasassa taas hyvin. Ainakin Tamin ja siffan mielestä...
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
En jaksa uskoa, että Sport pystyy tätä peliä sössimään, sillä nuorten joukkueen kokoonpano ei ole mielestäni mitenkään hääppöinen.
Kannattaa uskoa. Sport on muistaakseni kerran voittanut junnut ja kaikki muut kohtaamiset hävinnyt. Kokemuksella ja taidoilla ei ole mitään väliä, jos ei löydy asennetta. Junnuilta sitä löytyy aivan varmasti.
 

papera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Vuonna 2009 itsenäisyyspäivää vietetäänkin Sportin ja junnujen kivikovan kiekkotaiston äärellä. Ja vieläpä streamin välityksellä. Kylläkait Sportin ottelut aina Tanja Karpelan tis...eiku puvun analysoinnin voittaa? Toivottavasti muitakin kilpaveljiä on mukana, tästä tulee hieno kiekkoilta.

Pelin kannalta uskon, että ottelusta tulee viime vuotisen kaltainen hyvä kiekkonäytös. Sport tulee alkuun kovalla latauksella. Viime vuotiseen tapaan junnut lienevät ärhäkkäällä päällä ja pelistä tulee tunteikas, pienehköstä yleisömäärästä huolimatta. 3 pistettä ainoa mikä kelpaa. Nyt isojen veljien on taas aika puhdistaa pöytää.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Ei näitä vaan jaksa käydä kattoos. Pianhan se kyllä alkaakin.
Toivottavasti Aaro olisi tolppienvälissä tänään, mutta taitaa olla turha haave vaan. Idiootti, paskahousu-Tamminen mitään peluuta.

EDIT: Paskat. Siellähän on aina vaan samat ketjut ja kassari aloittavana. Opi nyt jo paska-Tamminen välillä ja uskalla antaa vastuuta nuorillekin. Onneksi en päässyt tänään hallille. U20 voittaa aivan varmasti nuo neidit.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Jos joku muistaa tästä pelistä edes jotain (Poislukien Tamilisän aikana kahden henkilön huutama "Haista vittu Juhani"), niin nostaa käden nyt.


Sitä minäkin. Toki positiivistä, että tästä saatiin kolme pinnaa.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Sport näytti (tekstitv:n mukaan) voittaneen. Oliko voitto taas näin suuri pettymys, kun ei pelistä ole kirjoitettu mitään? Miten onnistuivat paljon parjatut viime ajan vakioketjut? Jaska on ollut tekstitv:n mukaan erittäin hyvä, miten live-seurannassa? Tamistakaan ei ole kukaan kirjoittanut yhtään mitään.
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Sport näytti (tekstitv:n mukaan) voittaneen. Oliko voitto taas näin suuri pettymys, kun ei pelistä ole kirjoitettu mitään? Miten onnistuivat paljon parjatut viime ajan vakioketjut?

Ihan kiva kun viitsit tulla kertomaan asiasta... kävisit peleissä , ihan oikeesti.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Sport näytti (tekstitv:n mukaan) voittaneen. Oliko voitto taas näin suuri pettymys, kun ei pelistä ole kirjoitettu mitään?

Kuten tiedät, nämä "harjoituspelit" eivät hirveästi sytytä ketään.

siffa kirjoitti:
Miten onnistuivat paljon parjatut viime ajan vakioketjut? Jaska on ollut tekstitv:n mukaan erittäin hyvä, miten live-seurannassa? Tamistakaan ei ole kukaan kirjoittanut yhtään mitään.

Tamiin en jaksa ottaa kantaa, mutta Jaska maalissa pääsi todella helpolla ja molemmat maalit olisivat mielestäni olleet torjuttavissa.

Aika heikkoa ja tuskaista peliä Sportilta kaiken kaikkiaan. Yksilösuorituksilla peli ratkaistiin. Ylivoimapeli oli jälleen kerran käsittämättömän heikkoa. 2 minuuttia päästiin pelaamaan 5 vs 3 ja vastustajan maalivahti joutui torjumaan vain kerran!!

Yritystä Sportilla oli kenties hiukan enemmän kuin aikaisempina vuosina näissä peleissä. Johtunee kahdesta alla olevasta tappiosta.

Maajoukkue ei kyllä tarjonnut kummoista vastusta. Noiden maaliensa lisäksi ei heillä kovin montaa paikkaa ollut koko pelissä. Yllättävänkin vaisuja olivat. Tasoero oli selvä.

Olisin toivonut Sportin ensikauden ykkösmaalivahtia (?) Aaro Peltosta maaliin tässä pelissä.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Melkoista pelailua tuo oli. Sport oli parempi ja aivan ansaitusti voitti pelin. Suomalainen pelasi ok pelin.

Ei tainnut oikein keskittyminen olla kohdillaan kaikilla Sportin pelaajilla. Peltola pelasi yllättävän hyvin ja rohkeasti kiekon kanssa. Hyviä avauksia ja pari hyvää nousua nähtiin häneltä ja todellakin kannatti ottaa hänet kokoonpanoon ja laittaa Miro takaisin hyökkääjäksi.

Suonpään ketju oli Sportin heikoin. Potentiaalia on vaikka minkälaisiin sankaritekoihin ja muutenkin tuttuja kavereita ovat keskenään mutta se ei tällä hetkellä näy oikein mitenkään. Toivottavasti homma paranee pian, sillä se ei heikentäisi Sportia juuri yhtään vaikka koko kolmikko laitettaisiin katsomoon.

Ulkomaalaiset olivat Sportin parhaita jälleen.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Spåran lataus oli huikea ensimmäisestä minuutista lähtien. Karvattiin hullun lailla ja saatiin kuudenkymmenen minuutin paine junnujen päätyyn. Laukaukset paukkuivat plekseihein ja yleisö mylvi aivan sairaasti. Aivan odotetusti joukkuepeli tuotti tulosta: 3-0 muutamassa erässä. Toisen erän viimeisellä minuutilla tuomarit tarjoili tasoitusta: Ensin tolppalaukaus junnuilta, sitten tolppa sisään. Säkä, ja tuomareiden vika, kun Sportin pelaajat luulivat että erä loppuu ajassa 39.00. Tasoitusta tuomareilta uskallan väittää.

Viimeinen erä oli huikea. Pelattiin aivan osaamisen äärirajoilla ja junnut joutuivat nöyrästi katsomaan taulua:Viimeinen erä 2-1, ja ottelu, aivan sairaan hyvän esityksen jälkeen, 5-2! Junnut yrittävät edelleenkin saada kokoon kamppeet pukukopissa tämän nöyryytyksen jälkeen.

Yleisö oli koko ottelun mukana, taisi olla jotain 5 500 (teksti-tv:n mukaan 1 900, mutta en usko ylen uutisointiin). Vittu että oli mahtava peli, täältä tullaan ree-tiimi!

Meidän Spåra on sairaan hyvä!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Olipa hiljaista hallilla. Jos tami olisi pieraissut se olisi kuulunut päätykatsomoon asti.

Ala-astelaiset olivat kuulema saaneet vapaalippuja tähän otteluun, ja tämän takia yleisöä oli lähempänä 2000 kuin 1000.

No tulihan ne pisteet, hyvä näin.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Sunnuntain kirkonmenot Kuparisaaressa

Voi v*ttu mikä peli :D

Enpä muista, koska olisin viimeksi ollut yhtä unettavassa matsissa. Kontaktiakin taitaa enemmän olla tuola juuri menevissä linnan jatkoissa, mitä tässä pelissä oli. Aika fani saa olla, kun tuonnekin tänään itsensä raahasi, ja kattoi jälleen kerran koko pelin loppuun asti.

Olikohan fanipäätykin ihan tietoisasti koko pelin hiljaa protestiksi? Vai oliko yksinkertaisesti niin, että esim. ketään Ultarisin jantteria ei vain napannut yhtään. Tosin ymmärrän eilisen jälkeen, ettei Red Armylaisiakaan välttämättä kovin paljoa homma napannut. Näki taas, kuinka shaisse tunnelma olisi, jos ei tuota fanipäätyä olisi. Tosiaan käytännössä ainut, mitä päädystä kuului, oli Tamin aikalisän aikana huudot "Haista Taami, Haista Taami v*ttu..." Tälle näyttivät mm. U20:n huoltotiimi kovasti repeilevän.

Ekassa erässä Sportin peli oli aivan surkeaa. Parasta antia oli 2min yv viidellä kolmea vastaan. Ei mitään ajatusta, ei järjen häivää. Ja joku Kinos tuola yv:llä pyöri, kaveri oli sielä viivalla pihalla kuin lumiukko. Välillä ensimmäisen erän peliä ja varsinkin yv:tä katseltaessa myötähäpeän tunne oli suuri, meinaan vaan, että mitähän esim. itse Raipe tuumaili näiden maailmanluokan veljien pyörityksestä.

Tokaan erään jotain ryhtiliikettä ja muutamalla yksilösuorituksella paikoista maalit. Maajoukkue oli myös suhkot uninen, tosin kokoonpanokaan ei ollut järin hääppöinen. Selvä tasoero oli olemassa. Tosin tsemppaamalla junnut olivat tehdä yllätyksen. Onneksi kuitenkin toisen erän häkit hoiti homman meille kotiin. Ei voi kovin kaksista kisataivalta junnuillekaan ennustaa. Vaikka tosiaan, täytyy muistaa, että ei tuo nyt lähellekään lopullinen kisakokoonpano ollut.

Peltola oli hyvä, ehkä jopa Sportin paras pelaaja. Kaveri oli kenties myös parempi, kuin kukaan U20:n puollustajista. Peltolahan saisi vielä käsittääkseni pelata tuossa kyseisessä poppoossa. Oli myös hieno nähdä Kujanpäätä kentällä. Harmi kun tsemppausta ei palkittu pisteiden muodossa.

Uskon, että potku Tamin perseelle, saisi pelaajat yrittämään pikkaisen toisenlaisella asenteella. Toki on myös muistettava, että ajankohta, johon tämä ennestään einiinsytyttävä peli tuli, oli myös todella huono.
 

Jookoskookos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Colorado Avalanche, Joe Sakic #19
Mitenkäs paikallaolijat, pelasiko Nättinen hyvin vai huonosti? Ainakin 0+2 tehot tulivat mutta niinkun yleiskuva?
 

Rocco

Jäsen
Mitenkäs paikallaolijat, pelasiko Nättinen hyvin vai huonosti? Ainakin 0+2 tehot tulivat mutta niinkun yleiskuva?

Ihan OK, ei kyllä erottunut mutta ei moni muukaan noussut ylitse muiden Jormakan lisäksi. Hyvin rakenteli paikkoja, mutta ketjukaverit eivät oikein olleet ajan tasalla muutamassa tilanteessa.
 

Jookoskookos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Colorado Avalanche, Joe Sakic #19
Ihan OK, ei kyllä erottunut mutta ei moni muukaan noussut ylitse muiden Jormakan lisäksi. Hyvin rakenteli paikkoja, mutta ketjukaverit eivät oikein olleet ajan tasalla muutamassa tilanteessa.

Selvä, kiitoksia tästä. Mitenkäs Näkyvä? Ainakin jossain maalissa vietiin kahville mutta avaukset/hyökkäyksien tukeminen?
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Muutamalla sanalla, kun en itse kavereita mitenkään erityisemmin seuraillut.

Mitenkäs paikallaolijat, pelasiko Nättinen hyvin vai huonosti? Ainakin 0+2 tehot tulivat mutta niinkun yleiskuva?
Ei nyt mitään erityisempiä esittänyt, mutta kuitenkin yksi harvoista junnujen pelaajista, joka jäi mieleen ja nousi sieltä kentältä jotenkin esiin. Ihan hyvän oloinen ja potentiaalinen kaveri. Tässä pelissä U20:n top-3 hyökkääjä.

Selvä, kiitoksia tästä. Mitenkäs Näkyvä? Ainakin jossain maalissa vietiin kahville mutta avaukset/hyökkäyksien tukeminen?
Näkyvä ei tänään ollut kovin "näkyvä". Kahville taisi tosiaan McGregor kerran viedä aika pahasti. Muuten ei sen kummemmin erottunut (eli pelasi kenties ihan hyvää peruspeliä). Avauspeli ihan ok ja ei tosiaan muuten ainakaan sen kummemmin virheitä tehnyt.

Nojoo, meinasin jo poistaa koko viestin, oli sen verran mitäänsanomattomat analyysit. Tuollaista yleispyöreää höpinää.
 

Jookoskookos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Colorado Avalanche, Joe Sakic #19
Eikä mitään, kiitoksia paljon Diablolle ja Roccolle, näin Blues-fanina on kiva tietää näitten "meidän poikien" pelaamisesta :)
 

rekufa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Riska pelasi erittäin energisesti ehkä parastaan tällä kaudella. Peltola hyvä. Kuusiston luistin alkaa kulkea. En muista että koskaan muulloinkaan on maajoukuetta yritetty huutaa suohon, onha se kuitenkin koko Suomen maajoukkue, pakkopullahan se on tähän sarjaan. Välttämätön ja hyvä voitto kun otetaan huomioon viimevuosien kompuroinnit. Bergman teki tahtomaalin ja toisesta kovasta väännöstä aiheutti vastustajalle 2 min. Jos kaveri sais tasaisemmin tuota tehoa olisi vahvistus. Todella tärkeät pinnat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös