Kuka piirtää nimensä jatkosopimukseen vielä?

  • 54 585
  • 217

Seventeen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP:m sivujen mukaan Viitanen on tehnyt 2 vuoden jatkosopimuksen JYP:n kanssa. Tämä oli ihan odotettu jatko. Nyt kaikki jatkot on tehty mitä kannattikin. Lisää otetaan uusia miehiä jos sattuu erinomaisia löytymään. Veikkaan että yksi iso kala tulee. Näilläkin kyllä pärjätään.

Edit: hivenen myöhässä. Jatkan pohdintoa tuolla rosteri ketjussa.
 
Viimeksi muokattu:

kummitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
"Hesus" Laine

Pääasiassa D Teamissa viime kaudella ja - mielestäni hyvin roolissaan - JYPissä 17 peliä pelannut Heikki Laine, siirtyy ensi kaudeksi Strasbourgin joukkueeseen Ranskan pääsarjaan.

Risto Dufva antoi muuten reilusti oman kultaisen SM-liiga -mitalinsa hienosti JYPin nelosketjussa rouhineelle ja pari liigamaaliakin iskeneelle Laineelle.

edit: jahas, Jatkiksessakin tämä oli jo uutisoitu: http://www.jatkoaika.com/mestis.php?sivu=uutiset&id=9632
 
Viimeksi muokattu:

Paha_Kurki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pääasiassa D Teamissa viime kaudella ja - mielestäni hyvin roolissaan - JYPissä 17 peliä pelannut Heikki Laine, siirtyy ensi kaudeksi Strasbourgin joukkueeseen Ranskan pääsarjaan.

Pelit taisi ajoittua tuonne Marras- ja Joulukuulle. Todella hyvä hämmentäjä ja rikkovan roolin pelimies. Myös minun mielestä Laineen otteet olivat todella hyviä ja siitä syystä hieman ihmettelen miksei jatkoa JYPiin ollut tarjolla. Ilmeisesti sopivaa roolia ollut tarjolla ja D-Team & JYP hissipelaajana ei kiinnostanut olla, joten aika oli lähteä katsomaan vähän mualimoo toiseen kulttuuriin. Ehkäpä Ranskassa on vähän leveämpi leipä tarjolla (pidempi ainakin). Onnea Ranskan valloitukseen!
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Yllättävän paljon on JYPistä viime aikoina lähtenyt Ranskaan jätkiä.

Todella hyvä hämmentäjä ja rikkovan roolin pelimies.

Totta, mutta täytyy muistaa, että meillä kasvoi Filippi semmoiseen rooliin viime kaudella, että on itsessään selvyys tuolla paikalla. Muutenkin nelosen ja kolmosen laituripaikoille on todella paljon tungosta. Jääskeläinen, Louhivaara, Riska, Virpiö, Piiroinen, Sipiläinen, P.Jormakka.. Yksinkertaisesti ei vaan ole minkäänlaista tarvetta Hesukselle, kun D Teamin jätkät Poukkula, Heikkinen, Laukkanen ja K.Jormakka etc. näyttivät, että pystyvät pelaamaan myös JYPissä.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Yllättävän paljon on JYPistä viime aikoina lähtenyt Ranskaan jätkiä.
Mielestäni tämä ei ole ollenkaan yllättävää, ottaen huomioon että Ranskan urheilun legendaarisimman ja tärkeimmän urheilutapahtumankin 100-vuotisjuhlaa varten julkaistu levy Tour de France Soundtracks tekijöiden tunnetuin biisi on tämä. Täysin looginen päättelyketju, eikö?
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Peliin on taas monta päivää ja jotenkin täytyy näitä välipäiviäkin aktivoida :)

Nyt kun peli on taas alkanut kulkemaan mallikkaasti ja itsekin on saanut pahimmat negaatiot purettua, niin voisi pikku hiljaa alkaa miettimään sitä, keiden kanssa pitäisi ensi kautta kohti mentäessä saada mieluiten jo ennen joulua positiivisia sopimusuutisia.

Tämän kauden loppuun erääntyy suuri joukko erittäin merkittäviä sopimuksia, joten Seppäsellä riittää varmasti duunia tällä hetkellä mietinnöissä ja neuvotteluissa. Alla hieman ajatuksiani.

Kori 1. Pidettävä:
-J-P Hytönen. Ei tarvinne perusteluja.
-Jyrki Välivaara. Ei tarvinne perusteluja.
-Tuomas Vänttinen. Vaikeaa kuvitella JYPiä ilman Vänää. Varsinkin, jos J-P lähtee, niin Vänä on aivan välttämätön.
-Filip Riska. Tämän miehen sössiminen muualle olisi järkyttävää. Kerrassaan mainio tapaus. Ensi kaudella jo kolmosketjussa?

Kori 2. Tärkeää pitää:
-Tuomas Pihlman. Tehoja tarvitaan jatkossakin.
-Jani Tuppurainen. Olin jo kauppaamassa pois alkukauden synkkyydessä, mutta kaveri on näyttänyt hienosti kyntensä!
-Olli Malmivaara. Alkukausi päin hanuria, palaamassa taas omalle tasolleen. Tärkeä jyrä puolustuspäässä.
-Ossi Louhivaara. Tiedetään aina, mitä saadaan. Finaaleissa näytti, että näpit ei jäädy tiukassakaan paikassa.
-Harri Pesonen. Eiköhän optio käytetä.
-Kalle Kaijomaa. Option käyttäminen selviö.
-(Steve Kariya). Jos mahkut jatkolle on, niin ilman muuta!

Kori 3. Saa jäädä (halvalla):
-Kalle Koskinen. Ripustanee hokkarit naulaan, mutta jos vielä syttyy, niin eiköhän se yhden kauden vielä kyydissä kestäisi.
-Sinuhe Wallinheimo. Samat sanat kuin Koskiselle.
-(Kevin Kantee). Jos jatkaa varmaa peruspeliä, niin paikka löytynee syvyyspelaajana.

Kori 4. Heippa:
-Mikko Hakkarainen. Vaikka pelaakin aivan asiallisesti, niin Deestä löytyy samaan ruutuun esim. Laukkanen halvemmalla.

1. ja 2. korin miehistä (11 kpl) on mielestäni pidettävä ainakin 6-8 kpl, jotta voidaan säilyttää joukkueessa ne ainekset, joilla Dufva on menestystä luonut. Toisaalta esim. Pekka Jormakalle, Harri Pesoselle ja Jasse Ikoselle pitäisi alkaa kohta löytämään hyökkäävämpiä ruutuja 1-3 ketjuista. Siksi en näe täysin mahdottomana sitä, että joku kolmikosta Tuppurainen, Pihlman tai Kariya poistuisi, vaikka aivan järkyttävän vaikeita korvattavia ovatkin.

EDIT. Sipiläinen poistettu kaavailuista, koska miehen sopimus ei olekaan katkolla. Ei sentään lähdetä purkamaan sopparia :)
 
Viimeksi muokattu:

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
-Olli Sipiläinen. Vaikka pelaakin aivan asiallisesti, niin Deestä löytyy nuorempia, joita saatava ajettua sisään.

Ainakin Jatkoajan mukaan Sipin sopimus on vuoteen 2011 asti. Ellet sitten ajatellut, että sitä alettaisiin purkamaan.

Itse uskon, että Tuppurainen pelaa näillä otteillaan itselleen sen verran kalliin sopimuksen, ettei JYPillä riitä rahkeet miestä pitää. Veikkaankin, että Allu lähtee ulkomaille. Myös Malmivaaran sekä Hytösen veikkaan suuntaavaan muille maille.

Jatkot ehdottomasti näille miehille:

Tuomas Pihlman
Tuomas Vänttinen
Filip Riska
Jyrki Välivaara
Harri Pesonen

Muut sitten harkintaan. Joukkueeseen tulisi ainakin edes vähän uusia tuulia.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ainakin Jatkoajan mukaan Sipin sopimus on vuoteen 2011 asti. Ellet sitten ajatellut, että sitä alettaisiin purkamaan.

Juu, ei lähdetä purkamaan. Asiavirhe mun viestissä, kiitos korjauksesta.

Ps. Olen samaa mieltä siinä, että nyt joukkueeseen tarvitaan enemmän vaihtuvuutta, mitä viime kauden jälkeen tapahtui. Mitään 12 pelaajan vaihtumista en kuitenkaan halua nähdä, koska se tarkoittaisi todella kovien hankintojen tarvetta siirtomarkkinoilta.
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Mitään 12 pelaajan vaihtumista en kuitenkaan halua nähdä, koska se tarkoittaisi todella kovien hankintojen tarvetta siirtomarkkinoilta.

Niin, siis en minäkään noin suurta vaihtuvuutta halua nähdä. Nuo listaamani ovat ne pelaajat jotka minä haluan ehdottomasti jatkavan JYPissä. Sellainen 4-6 pelaajan vaihtuminen voisi tehdä hyvää joukkueessa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Todennäköisesti joku Pihlman, Tuppurainen, Välivaara, Malmivaara nelikosta ainakin voi lähteä sillä jo hintalappu kyseisillä pelaajilla nousisi jo niin korkeaksi ja myös nuo pelaajat kiinostavat ulkomaalaisia joukkueita myös. Lisäksi jokaisella ulkomaailla pelaamisen tausta , joten helposti myös lähtevät jos sopiva tarjous tulee ellei perhe halua asettua Suomeen.

Ainakin Hytösen jatko olisi todella suotavaa vaikka palkankorotuksen kanssa, mieluiten useamman vuoden sopimuksella. Samanlaista kahdensuunan sentteriä ei heti paikata. Samalla myös hytösen ohella louhivaaran sopimusta kannattaa jatkaa.

Riska tuskin on viellä niin kallismies etteikö jatkosopimusta pystyttäisiin tekemään, todella tärkeä mies omassa roolissaan.

Koskinen ja wallinheimo voisivat melkein kummatkin jo ripustaa hokkarit naulaan, ainakin kumpienkin palkkapyyntiä pitäisi laskea ja jopa reilusti jos jatkoa meinataan antaa, Wallinheimon varsinkin pystyisi omista miehistä laitinen tai kaulio paikkamaan jo ensikaudella paljon halvemmalla ja melko samoilla suorituksillakin, vaikka kokemusta joukkue ainaka kaipaakin ja wallinheimolla muutakin annettavaa kuin pelkkä torjuminen niin silti laskisin melkein rahan haaskaamiseksi sillä tuon n.100k palkan voisi käyttää hyödyllisemminkin, sillä saisi jo melko hyvän artistipelaajan tammikuussa hankittua

Edit: ja lisäksi jos meinataan melkein jokainen mies pitää tietäisi se palkkojen nousua. Yleensähän jatkosopimuksissa hieman palkat nousee, olisiko suurinpirtein 20% luokkaa mitä jouduttaisiin palkkoihin keskimäärin lisää laittamaan joten ihan halpaa jokaisen jatkaminen ei olisi, tietäisi useammalla sadalla tuhannella pelaajabudjetin nousua.
 

Ändy78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, keväisin ei sympatiaa muille
Aika lailla samoilla linjoilla

Vaihtuvuutta joukkueeseen tulee saada enemmän kuin tähän kauteen lähdettäessä.

Toivon Sinkun ja KKn lopettavan hienot uransa. Tai sitten roima palkanalennus molemmille.

Harri Pesonen. Mies on jo kuitenkin 21-vuotta.. Katsoisin kauden loppuun ennen kuin ottaisin option käyttöön. Tulevalta breikkaajalta vaaditaan sellaista reilua 20 tehopisteen kautta. Jos ei tuohon päästä niin olisin valmis luopumaan.

Herra Hakkarainen myös tulilinjalla. Ei jatkoa jos ei aivan ala liekehtiä kauden aikana.

Muille vois jatkosopparit puolestani leipoa. Ennen kaikkea Välivaara, J-P, Louhivaara, Riska ja Tuppurainen uudet sopparit käteen. Pile taitaa olla menetetty tapaus, sen verran kovia tehoja mies on naputellut viime kausina.
 

Jypjyrää:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #44,#82
Kyllä Harrille jatkoa itse ainakin toivon. Suosikkipelaajallani toki on omat puutteensa, mutta on kuitenkin JYPin juniorituotannon yksi kirkkaimmista helmistä.Tulee vielä takomaan liigassa kovia tehoja.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toivon Sinkun ja KKn lopettavan hienot uransa. Tai sitten roima palkanalennus molemmille.

Sinkulle nyt on viime kausina livahtanut luvaton määrä helppoja vetoja selän taakse, mutta mikäs Koskisessa on vikana? Tuskin mies nyt ihan KHL-palkalla JYPissä vetelee ja ehdottoman tärkeä lenkki puolustuksessa. Vaikka ikää on, nopeus ja fyysinen peli ovat vielä hyvässä kuosissa eikä minun miestäni Konalla ole yhtäkään edes jonkin asteista heikkoutta. Lisäksi viime kaudella osoitti, ettei edes pitkähkö loukkaantuminen miehen tahtia hidasta. Kalle tuskin kovin montaa kautta enää pelaa, mutta ne mitkä pelaa, pelatkoon ehdottomasti ilman mitään palkanalennuksia.

Kori 4. Heippa:
-Mikko Hakkarainen. Vaikka pelaakin aivan asiallisesti, niin Deestä löytyy samaan ruutuun esim. Laukkanen halvemmalla.

Ai niitä aikoja, kun JYPin rosteri täyttyi terokoposista, carlogrünneistä, eerikkikoivuista, johannesalasista, tomikällarssoneista jne. Tällä hetkellä todellakin ainoa "ei mielellään jatkoa" -kategoriaan kuuluva pelaaja on Mikko Hakkarainen. Hakin ainoat "tähtihetket" olivat viime syksynä, kun mies pääsi pelaamaan Bicekin kanssa. Sen jälkeen Hakkaraisen peli on ollut enemmän ja vähemmän vain rimpuilua muiden mukana, alivoima-aikakin on tainnut tippua viime kaudesta varsin roisisti. Kuten david jo sanoinkin, D:stä kolmos-nelossentterin paikalle löytyy niin Laukkanen kuin Rambo Lahtikin ja huomattavasti halvemmalla. Lisäksi alivoimalla sentterin paikalle on heittää Hytönen, Vänttinen ja Riska. Hakkaraiselle siis kiitos ja kumarrus kahdesta kaudesta ja onnea uuden seuran hankkimiseen.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sitä ihmettelen kanssa-foorumilaisilta, että miksi Hytönen kuuluisi lähtijöihin? Onko miehellä erityisiä haluja pelata muualla? Kuitenkin nykyinen asema JYPissä, maajoukkueessa ja taustakin puhuisi sen puolesta, että kapteeni pysyisi hurrikaanin ytimessä. Esim. ulkomaisissa liigoissa näkisin Hytöselle riskinä putoamisen harmaaseen massaan ja sitä myötä myös maajoukkueringistä, jolloin ura ottaisi takapakkia kaiken muun paitsi palkkapussin osalta.

Onko kapteenin vaihtumattomuus sitten hyvä vai huono asia? Sitä olisi voinut lauantaina kysellä Kärppä-faneilta... Uskoisin kuitenkin, että jatkopahvia kannattaisi tarjota hintalapun nousemisesta huolimatta.

Pitäisin esim. Vänttistä todennäköisempänä lähtijänä kuin J-P:tä, jos pelaajalta itseltään kysytään.

Tuppurainen kuuluu taas kategoriaan selkeät lähtijät. Ei riitä rahat miehen pitämiseen, ja lisäksi Allu pääsee vielä hakemaan haluamaansa kokemusta ulkomailta. Pian ikä alkaisi tulla laiturille esteeksi. Harmi sinänsä, koska henkilökohtainen motivaatio ja sopiva rooli joukkueessa näyttäisi löytyneen tällä kaudella. Luistin liikkuu ja Tuppuraisella on selvästi keskittyminen 100% tasolla. Maajoukkuekutsu vielä lisäsi bensaa liekkeihin. Nautitaan siis miehen pelaamisesta JYP-paidassa kun vielä voidaan!
 
Viimeksi muokattu:

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä kai tämän D Team -yhteistyön idea on että sieltä nostetaan uutta verta joka kausi mukaan. Esim. Pesoselle annettiin tällä kaudella huomattavasti suurempaa roolia viime kauteen verrattuna (vaikkei mikään D-mies olekaan, anyway), mutta jotenkin jäi paikka käyttämättä. No, pelejä riittää vielä. Mutta siellä on Jormakkaa ja Ikosta sun muuta, joille kentis voisi ensi kaudella jo tarjota "vakituista" pestiä kolmoskenttään. Ja onhan siellä vielä kortteja katsomatta: Virpiö, Piiroinen... . you never know. Käytännössähän tämä tarkoittaa siitä, ettei kolmoskentästä ulkomaille karkaavia pelaajia tarvitse välttämättä kaikkia korvata kalleilla hankinnoilla. Ei se Hytönenkään iäksi jäänyt sinne kolmos-neloskenttään, vaikka siltähän se välillä näytti. Vaikea sanoa, ketkä olisivat ehdottomia jatkopahvimiehiä. Starat voi aina korvata staroilla kun lyö dollareita pöytään, mutta Hytösen, Louhivaaran tai Riskan tapaista joukkueen puolesta raatamista ei välttämättä edes rahalla saa muualta, ei ainakaan täsmähankintana. Toivottavasti sellainen järkevän kokoinen runko tämän kauden pelaajista saadaan pysymään - ei tosiaankaan välttämättä niin isoa kuin tälle kaudelle.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sitä ihmettelen kanssa-foorumilaisilta, että miksi Hytönen kuuluisi lähtijöihin? Onko miehellä erityisiä haluja pelata muualla? Kuitenkin nykyinen asema JYPissä, maajoukkueessa ja taustakin puhuisi sen puolesta, että kapteeni pysyisi hurrikaanin ytimessä. Esim. ulkomaisissa liigoissa näkisin Hytöselle riskinä putoamisen harmaaseen massaan ja sitä myötä myös maajoukkueringistä, jolloin ura ottaisi takapakkia kaiken muun paitsi palkkapussin osalta.


Eipä varmasti kukaan fani halua että Hytönen lähtee, mutta niin hyvä alkaa hytönen olemaan että jos ei omasta halusta halua jäädä niin kysyntää maailmalla riittää. Kuitenkin pelasi kohtalaisesti MM-kisoissakin ja pelejä paljon alla myös EHT peleissä eli jo kansainväliset mitat täyttävä puolustava sentteri joka myös tekee kovia pisteitä siinä samalla. varmasti kysyntää riittää, eriasia tosiaan kuitenkin haluaako lähteä, mutta omassa roolissaan liigan paras tai ainakin parhaimpia.

Tuppuraisestakin aika samaa mieltä että voi olla haaveksi jäädä jatkosopimuksen saaminen, lähti kuitenkin kalpastakin kesken kaiken rahaa kerämään ulkomaille joten miksi ei tekisi samaa tämänkauden jälkeen kun hyvät näytöt takana, roolikin tulee monessa muussa joukkueesta olemaan parempi kuin nyt vaikka Tuppurainen onkin noussut kolmoskentän miehestä kahden ekan ketjun pelaajaksi niin silti mies jäänyt vähän varjoon täälä ja jotenkin tuntuu ettei viihdy täälä, voin olla kyllä väärässäkin, mutta niin antaa olemus välillä olettaa.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässäpä omat ajatukset pelaajista, joiden sopimus on katkolla:

Maalivahdit

Sinuhe Wallinheimo: Lopettanee uransa tähän kauteen. Ei tarvetta enää ensi kaudella. D Teamista vaikkapa Laitinen Tuokkolan aisapariksi.


Puolustajat

Kalle Koskinen: Lopettaminen lähellä. Kyvyiltään edelleen hyvää liigatasoa, vaikka ikä alkaa jo painaa. Jatkoa, jos mies itse haluaa.
Jyrki Välivaara: Ehdottomasti jatkoa. JYPin puolustuksen johtohahmoja. Lukeutuu koko liigan pakkien parhaimmistoon.
Kevin Kantee: Hyvä täytepakki kolmospariin tai loukkaantumisia tuuraamaan. Jos hintalappu on sopivan suuruinen, niin jatkopahvia kouraan.
Kalle Kaijomaa: Optio seuraavalle vuodelle käytäntöön. Sen jälkeen katsellaan uudestaan..
Olli Malmivaara: Ottajia löytynee muualtakin, joten hinta on kynnyskysmys. Joukkueen paras puolustava pakki, mutta ylihintaa ei ole syytä maksaa. Eli jatkoa, jos hinnasta päästään sopuun.


Hyökkääjät

Jani Tuppurainen: Kykyjensä puolesta JYPin parhaita pelaajia, mutta ottajia on muuallakin ja rahallisesti on vaikea taistella vastaan. Jatko epätodennäköinen, mutta jos mies itse haluaa jatkaa ja rahasta päästään sopuun, niin ehdottomasti jatkoa.
Filip Riska: Monivuotinen jatkopahvi kouraan kuin olisi jo! Tätä miestä ei päästetä muualle.
Juha-Pekka Hytönen: Kapteenille ehdottomasti jatkoa, jos vain mahdollista. Monivuotinen sopimus olisi enemmän kuin hieno asia.
Steve Kariya: Kiertolaiselle jatkosopparia, jos hinta on kohdallaan ja miehellä halua jäädä. Ottajia on varmasti muuallakin.
Ossi Louhivaara: Jatko toivottavaa, mutta ei pakollista. Ura hieman junnaa paikoillaan, sillä kykyjä on parempaankin.
Tuomas Pihlman: Pilelle jatkopahvia jos vain itse haluaa jäädä. Ottajia lienee muuallakin..
Mikko Hakkarainen: Ei suurta moitittavaa, ei suurta annettavaa. Ei jatkoa, vaikka kelpo kaveri onkin. Uutta verta tilalle.
Harri Pesonen: Sama kuin Kaijomaalle, eli ensi vuoden optio käytetään ja katsellaan jatkoa sen jälkeen uudestaan.
Tuomas Vänttinen: Monivuotinen jatkosoppari kouraan samantien. Ei me Vänästä voida luopua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös