Sinne löpsähti. Kovanen teki ja Lukko johtaa 1-2.

Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Cook & Kovanen rankaisevat ex-seuraansa!!!

psychodad

Maali on aina hieno juttu mutta kayko tassa nyt taas se sama etta kolmanteen lahdetaan pakki paalla ja "varmistellaan"?

Buddha

Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Saatanan taidelasinilkka. Ja tietysti Kokki hämmensi soppaa... Ja heti perään 1-3. Hyvä syy juoda.

Haa

1 -3!!! Kukahan teki? Tuomainen!!!

1. This forum requires that you wait 60 seconds between posts. Please try again in 12 seconds.

Pappa1

JYP, Tribe, Tigers, Angels, Rangers (Texas)
Jaahas, Pitkäveto: Lukko-1,Jyp,D-team,TPS. Sais pelit loppua, siis meneillään olevat.

Roku

Mitä vittua? Risto sekosi. Lukko 1-3 johtoon. Tekijästä ei mitään hajua mutta ihan sama. Miikka Tuomainen se oli. Kauden kuudes osuma.

Oi hyvä Jumala. Älä herätä mua vieläkään.

psychodad

Joskus on puhuttu maalin jalkeisista vaihdoista mutta harvemmin nain pain kuitenkaan. Loistavaa lukko! Tuomainen!

Nyt on helpompi hengittaa.

Becksi

Elekää poijjaat manatko. Päälle erä vielä. Sitten voidaan taas uneksia.

Roku

Huhhuh mikä erä. Nyt on jo paljon parempi hengittää ja odotella kolmatta erää. En tiedä nyt sitten, kun tuota Lukon kolmansien erien jäädyttelyä olen hiukan kritisoinut aiemmin, mutta pitäisikö nyt kahden maalin johdossa oikein toivoakin sitä?

Becksi

Keränen ollut aika aktiivisena entistä seuraansa vastaan, nyt jo 7 vetoa.

Jyty

käyttää lehväslukkoa logonaan.
Näkyykö maalivahtien tasoero nyt tässä? Laukaukset meni ekaan erään verraten lähes toisinpäin, eikä Niemisestä ollut tilanteen pelastajaksi kuten Pete teki ekassa erässä.

EddieE

Lukko

Juu ei. Kahden maalin johto on edelleen se vaarallisin johto, se on nähty niin monesti. Hyökkäyksen kautta puolustusta edelleen, siinä ollaan hyviä.

Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Eikös IFK ole yleensä pelannut reilussa johdossa 3. erän ja päästänyt usein kaverin lähelle, rinnalle, jopa ohi. Nyt näin päin...Kovaa sieltä vielä tullaan.