Hyvät naurut Netistä, part #2

  • 2 478 146
  • 6 832

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Asiakaspalvelutyötä tekevien ihmisten avautumisfoorumi www.aasiakas.net pursuilee hersyviä tarinoita asiakaspalvelutilanteista. Tänäänkin on tullut luettua ko. palstaa tuntikaupalla. Kannattaa ehdottoamasti tarkistaa!

Aika hyvää settiä. Tämän kohdalla repesin:

Olin konttorissa tekemässä tilausta ja tilan erotti myymälästä vain verho. Yhtäkkiä verhot vedetään sivuun ja suomalainen n. 50v mieshenkilö oksentaa sisään, pyyhkii suunsa verhoihin ja häviää. Menee hetki, ja sama mies kurkkaa sisään ja kiittää hyvästä palvelusta…

T: Laivapiika
 

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Kontiolahdella ei oo nähty ennen neekereitä: http://yle.fi/alueet/pohjois-karjala/

"Kyläyhdistyksen pakolaisvastaava Antero Takalan mukaan kunta ei ole kuitenkaan ole ryhtynyt tarvittaviin toimiin ongelmien poistamiseksi.
- Pakolaiset roskaavat, liikkuvat ryhminä, meluavat sekä käyttävät kylän jalkapallokenttää. Kunta on pessyt asiassa kätensä, joten olemme ryhtyneet luomaan oman pakolaispolitiikan perustaa, Takala luonnehtii."

Tabun Kyläkäräjät-sketsi oli tosiaan aikaansa edellä. Eihän tuosta enää puutu kuin liiterin poltto, senkin hunsvotit!
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Onkohan tämä ollut jo täällä? Toivottavasti ei. Kyseessä on Lonely Islandin 'Jizz in my pants' -biisistä tehty ns. naisten versio.

Puke In My Mouth

Kun tuota vertaa siihen sata kertaa parempaan Jizz in my pantsiin, valkenee myös yksi keskeinen ero sukupuolten välillä. Toinen osaa nauraa itselleen ja esittää itsensä huvittavassa valossa. Toinen osaa vain diivailla ja narttuilla.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tulipa vastaan tällainen pätkä, jossa kerrotaan, että minkä aineiden vaikutuksen alaisena EI ainakaan kannata hypätä rattiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös