Kesän jalkapallosiirrot/huhut 2009

  • 72 384
  • 306

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Koomista touhua :D

Ja ylihintaa, ainakin, jos maksaa 25 miljoonaa.
Komiikkaa myös tuon hinnan selittely:
Txiki kirjoitti:
"Chygrynskiy will come and I'm sure he'll be very good with us."

"We're aware that he won't be able to take part in the Champions League but he's 22 years old and I hope he will be able to do it for the next ten seasons, so in the end he will be a cheap player. If he plays a lot of games and wins a lot of trophies, we will have bought him for almost nothing."
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Kieltämättä varsin korkea siirtosumma, mutta jos verrataan Lescottin £24M siirtoon, pidän tätä varsin hyvänä vetona. Markkinat ovat sekaisin ja laatu maksaa. Lisäksi on pakko huomioida, että Pepille ei kelvannut kukaan muu kuin tämä Ukrainalainen(pallollisen pelinsä takia), joka oli Shakhtarin omistajan suosikkipelaaja eikä seuralla ollut alunperin minkäänlaisia haluja myydä. Toivon mukaan triplamestari tosiaan tietää, että Chygrynskyi on kaiken tämän rahan arvoinen. Itsellä on luottoa tähän, vaikka ymmärränkin jos jonkun mielestä tapaus haisee vahvastikin Caceres/Henrique osastolta.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No, eipä ollut Evertonillakaan mitään halua myydä Lescottia. Olihan tietysti Lescottin hinta järkyttävä (lähteestä riippuen £22-24M), mutta ei se Citylle juuri mitään merkitse.

Lescott -kortti olikin ainoa, jonka Barcelona-fani voi rykäistä hihasta puolustaakseen siirtosummaa ;) Mutta voihan tuo osoittautui hankinnaksi , josta on vuosikausia iloa. Katsellaan.

Ja mikä Lescottin hintaa vielä entisestään nosti oli se, että City on Evertonin suora kilpailija. Jos Barcelona olisi ollut kiinnostunut, niin hinta olisi ollut ehkä 20 miljoonaa euroa.

Shakhtar ei kuitenkaan ole suora kilpailija Barcelonalle.
 
Viimeksi muokattu:

Stormy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Real Madrid Club de Futbol
Alkaa hieman tässä vaiheessa naurattaa nuo Begiristainin ja Laportan aiemmin kesällä annetut hurskastelevat kommentit Realin rahankäytöstä. Vaikkei Blaugrana ehkä aivan blancojen lukemiin tuhlailussaan pääsekään, on karvan alle 100 milliä + Eto'o aika paljon Ibrasta ja tästä nimihirviöstä, joka ei voi edes pelata champparissä. Tokihan mies Ligassa korvaa Militon ja Caceresin, mutta 25 milliä? No, myyjän markkinat näemme muilllekin ostajille kuin Realille ja ManC:lle...
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Itseäni huvittavat vielä enemmän Platini puheineen jostain rahankäyttökatoista ja yllätys-yllätys idean suureksi faniksi osoittautuva Rupla-Chelski-Roman. Kaverihan on suoranainen koomikko.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
^ Keskikastin joukkueeseen, kuten Sunderlandiin, Turner on ihan hyvä lisä. Nyt on Hull kyllä kusessa, vaikka Altidoren (laina tosin) ja Ghilasin hankinnat vaikuttaisivat hyökkäyspelin suhteen järkeviltä. Tämän kauden Spurs-peli oli muuten huonoin, mitä olen Turnerilta nähnyt. Ilmeisesti ei ihan täysillä ollut enää mukana Hullin touhuissa, ajatukset taisi olla ihan muualla.

Joka tapauksessa, massiivinen menetys Hullille.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Raitalan Hoffenheim siirto varmistui, lainadiili ja seuralla optio lunastaa pelaaja omaksi kauden loppuun mennessä.


Grosso Lyonista Juveen, siirtosumma 2me + mahdollisesti 1me suoritusten perusteella.
 

J.Petke

Jäsen
Andrei Shevtshenko palaa Kiovan Dynamoon. Ilta-Sanomien mukaan tietenkin "Roman Eremenkon" Dynamoon...

Juu ja Roman Eremenkon rinnalle. Ilmeisesti pelipaikkaa vaihtanut.

Ilmeisesti siis Liverpoolin ei tarvitse lähteä taas hattu kourassa pankkiin sillä Van Der Vaart jää Real Madridiin. Mielenkiinnolla odotan mikä on Luca Tonin kohtalo. Kaveria on huhuttu As Romaan mutta rahaahan joukkueella ei ole.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Mielenkiinnolla odotan mikä on Luca Tonin kohtalo. Kaveria on huhuttu As Romaan mutta rahaahan joukkueella ei ole.
Toni, tuo Italian mikaelforssell... No joo, Romallahan ei päteviä hyökkääjiä taida Tottin ja Vucinicin lisäksi juuri olla, kun Montellakin jäi eläkkeelle. Muutenkin kausi on alkanut aika heikosti Ikuisessa Kaupungissa, joten vahvistuksille olisi käyttöä. Rahaa saa pankista...
 

CatGarfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Internazionale, Newcastle, NY Rangers, HIFK, ManU
Michael Turner Hull -> Sunderland: http://www.skysports.com/story/0,19528,12875_5528744,00.html

Huhuiltu siirtosumma pyörinyt jossain 9m paikkeilla. Sairasta touhua, sanon ma. Viisi vuotta sitten 9m punnalla sai hieman eri luokan puolustajia.

Se on toi inflaatio =). Kyllähän englantilaispelaajien hinnat nousevat tähtitieteelliksi tasoon nähden, kun on paljon kysyntää mutta ei juurikaan tarjontaa. Ei tämä Turnerin siirto sentään naurettavuudessaan pääse lähellekään Lescottista maksettua hintaa. Toki jos rahaa on kuin WC-paperia, niin mikäs siinä... Myyjän markkinat.
 
West Hamin kärki/laitapelaaja Savio Fiorentiinaan ja vaihdossa tilalle pakki Manuel Da Costa. Lisäksi Hammers saa 50% Savion seuraavasta siirrosta ja ilmeisesti jotain euroja.

Enteilee kyllä sitä, että Collins harmillisesti myydään toiseen Valioliigaseuraan ja Savio-diilistä ja Collinssista saaduilla tuloilla rahoitetaan vielä yksi siirto. Kärkeen pitää jonkun tulla. Chamakhia, Tonia ja Gudjohnsenia huhuiltu, joten vanhoissa nimissä pyöritään.

Aikaisemmin Hammers kaappasi Alessandro Diamantin Livornosta.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
West Hamin kärki/laitapelaaja Savio Fiorentiinaan ja vaihdossa tilalle pakki Manuel Da Costa. Lisäksi Hammers saa 50% Savion seuraavasta siirrosta ja ilmeisesti jotain euroja.

Hyvä vaihto kyllä Hammersin kannalta. Savio oli viimekauden peleissä niin lapanen, ettei mitään asiaa vakiomiehistöön. Nani & Zola kajakkikaksikolta melkonen huti. Nyt saatiin tilalle lupaava pakki, jolla nyt jonkinlaisia kannuksia on isojen poikien peleistä. Lisäksi tuonne puolustukseen tarvittiinkin leveyttä, kun Collins nyt ilmeisesti myydään.

Kärkitilanne on kyllä katastrofaalinen, vaikka Diamondi sinne saapuikin. Zola heitti hyvän läpän että avaukseen voi valita kahdesta kärjestä, "Carlton or me". Marokon miehestä ei ole mitään näköhavaintoja, mutta Gudjohnsen kelpaisi edelleen. Toni nyt on aika haihattelua. Kunhan sieltä ei nyt tule mitään cocacolamiestä, niinkuin vanhoina hyvinä aikoina. Itsehän Zola puhui vielä kahden kärjen hankinnasta Diamantin lisäksi. Tämä viitannee siihen että Ashtonista ei enää kalua tule.

Ja viimesimpänä huhuna kärkeen siis Nikola Zigic. Kelpaisi minulle.

Goal.com huhu

Edit: ja jaaha, olihan se Gudjonsenkin menny... alkaa tuleen kusi sukkaan kohta.
 
Viimeksi muokattu:
Muistaakseni Chamakh taisi kertoa jokunen aika sitten jäävänsä nykyiseen seuraansa vielä täksi kaudeksi. No, onhan ne ennenkin mieltään muuttaneet.

Itse toivoisin, että pari kärkeä tulisi. Cole väläyttelee, mutta ei todellakaan sovi eurokentille havittelevan joukkueen ykköskärjeksi. Saatika ainoaksi kärjeksi.

Oma kuva Colesta on löysä. Rakentelee välillä hyvin (heh Defoellekin nätti passi) ja tekee joskus maalin tai kaksi. Mutta jämäkkyys maalipaikoissa puuttuu usein. Spurs-peli oli aika hyvä esimerkki miehen ailahtelusta.

Toivottavasti päädytään johonkin takuuvarmaan tykkiin, mieluiten kahteen. Junnut kyllä komppaavat hyvin etenkin Stanislasin johdolla, mutta rutiinia kaivataan. Gudjohnsen ja Zigiz sisään, niin olisin iloinen. Taitaa vain rahat riittää ainoastaan toiseen.

edit: Jaaha, no siinä meni sitten yksi vaihtoehto. Eiköhän sieltä joku spagetti ilmesty viime minuuteilla kun ykkösvaihtoehdot kariutuivat. Aika paljolti Italian suunnalta noita kavereita on Zolan aikana hommattu.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Miguel Torres Real Madridista Getafeen ja luonnollisesti RMA:lla takaisinosto-oikeus.

Joopa joo, kannattikohan taas yksi oma kasvatti heivata Getaan, kuitenkin säännöissäkin lukee, että tietty määrä oman seuran kasvatteja pitää olla ringissä mukana ja Torres ei kuitenkaan ole sieltä heikoimmasta päästä ja tyytyy myös varamiehen rooliin. Voihan perse.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Oma kuva Colesta on löysä. Rakentelee välillä hyvin (heh Defoellekin nätti passi) ja tekee joskus maalin tai kaksi. Mutta jämäkkyys maalipaikoissa puuttuu usein. Spurs-peli oli aika hyvä esimerkki miehen ailahtelusta.
Ailahteleva on oikea sana kuvailemaan Carlton Colea. Parhaimmillaan täysin pysäyttämätön, kuten oli Hollanti-Englanti -ottelussa, mutta huonoimmillaan surkea. Tasaisuutta lisää, niin Hammersilla on siinä oikein hyvä pelimies.

Chamakh -diili ei ole täysin kuollut vielä.
 

AxeMan73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Liverpool & Detroit Red Wings
Sky Sportin sivuilla huhuillaan, että Birmingham City olisi kiinostunut Teemu Tainion signaamisesta. Birminghamissa varmasti tulisi peliaikaa. Ei muuta kuin nimeä paperiin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Entinen "tuleva" maailman paras pelaaja Freddy Adu vaihtaa Benficasta Belenenses-seuraan, kertoo BBC.
Sellaista pukkaa. Itse olin jo täysin unohtanut kaverin kuten varmaan moni muukin. Ei tainnut se ura sitten mennäkään lapaan...jalkaan...

Jotain taisi Hollywoodissa pyöriä jossain vaiheessa. Ainakin seurusteli jonkun teinilaulajan kanssa (ei Miley Curys).
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Huhuasteella vielä, mutta Carlos Vela Arsenal -> Fulham loppukauden laina.

E: Täälläkin jo spekuloitu West Hamin Collins on Aston Villan Medicalissa ja siirto on sitten sitä myöten valmis.

Täältä pystyy katsomaan sky sports newsin lähetystä: http://www.justin.tv/vip_tv_1/popout
 
Viimeksi muokattu:

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Miguel Torres Real Madridista Getafeen ja luonnollisesti RMA:lla takaisinosto-oikeus.

Voihan perse.

Noh noh. Omia poikia on tottakai hieno nähdä joukkueessa, mutta silti olen sitä mieltä, että Torresin uran kannalta paras ratkaisu ja Real Madridin. Getafessa paljon peliaikaa ja sitten takaisinostolla takaisin Real Madridiin. Arbeloa, Ramos ja Marcelo tulee viemään karhun osan tämän kauden pelipaikoista laidoilta ja sama koskee Albiolia ja Pepeä keskustassa. Ja mielummin silti siellä vaihtopenkillä katselee Drenthen rumaa naamavärkkiä kuin Torresin tapaisia jannuja jolla olisi kentällekkin annettavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös