SM-liigan ennustusketju 2009-2010

  • 71 053
  • 427

Viljuri

Jäsen
1. Jokerit
2. Kärpät
3. IFK
4. JyP
5. Blues
6. KalPa
--------
7. TPS
8. Ilves
9. Tappara
10. Lukko
-----------
11. Pelicans
12. HPK
-----------
13. SaiPa
14. Ässät

SM-liigan kuolinkorinat, osa IX.

Jokohan sitä tällä kaudella nähtäisiin konkursseja? Joku tilintarkastaja/tilinpäätösanalyytikko oli mennyt välisuomen sanomalehtiin esittämään kantanaan, ettei konkursseja näillä luvuilla olisi tulossa, mutta taisi olla vähän Keskisuomalaisen maakuntasatraappimaiseen toimitukselliseen linjaan sopiva tilaustyö? Sitä paitsi ei niistä luvuista näe kaikkea, niin paljon herrasmiehet keskenään leikkiä kentillä ja kenttien ulkopuolella lyövät.

Pelillinen ja urheilullinen menestys palaa kotikonnuilleen, mutta onko sillä mitään merkitystä, kun liigassa ei pelaa kuin muutama tekijämies? SaiPa lyö Ässät huonommasta materiaalista huolimatta, TPS:n valmennuksellinen kehittyminen jatkuu, Hämeenlinnassa joudutaan myymään hallin pleksitkin vuodenvaihteen jälkeen ja sama käy myös Seppäsen mielessä. Raumalla vaihdetaan vastuuvalmentajaa hyvissä ajoin, mutta silti homma ei klikkaa ja sääleissä tulee turpaan länsirannikon paikallisessa. Tampereella suurimman myötätunnon saa kokea Ilves. Varsinaiset pudotuspelit menevät yllätyksittä ja kauden suurin mielenkiinto kohdistuukin liigakarsintaan.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
1. Jokerit
2. Kärpät
3. JYP
4. KalPa
5. HIFK
6. HPK
--------------
7. Tappara
8. Blues
9. Ilves
10. Lukko
--------------
11. TPS
12. Pelicans
13. Ässät
--------------
14. Saipa

- Pekka Rautakallio valmentaa Ässiä vielä ainakin maaliskuussa
- Toporowski on pistepörssin top20:ssä
- Lukolla on sm-liigan rumimmat cheerleaderit
- Vähintään yksi sm-liiga -ottelu perutaan pommiuhan takia
- Yksi Lukon ulkkarivahvistuksista joko a) pelkää pimeää tai b) ottaa liikaa brenkkua ja lähtee Raumalta ennen kun lauletaan että mä sydämeeni joulun teen.
- Atte Engren pelaa vähintään 25 pelissä torjuntuntaprosentilla joka on vähintään 92.5
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hifk voittaa mestaruuden, koska heillä on maailman paras valmentaja, Nokka Jalonen. Lisäksi ykkössentterinä häärii "katkon vaikka vastustajan kädet Kim". Maalinteosta vastaa timanttiakatemian läheltä nähnyt ja Oulussakin pelannut Haataja. Pakistossa on hiljaisempaa, mutta varmuutta tuo Söde, tuo Ruotsinkin lätkäliigan nähnyt alakerroksen kingi. Maalissa häärää maailman paras Nieminen. Vähempikin riiittää mestaruuteen.

Kakkoseksi tulee Jokerit. Essi, Jukka, Arvinpoika ja Tomek tuovat paikallisvastustajalle kelpo vastuksen. Nyt ei vaan riitä. Aravirralle kenkää olympiatauolla. Ja Riksmannille uusi selkä.

Kolmostilan nappaa Blues. Ei pitänyt napata, mutkuperkele olivat kehäkolmosen sisäpuolelta. Petri Matikainen ja Erkki Rajamäki säestettynä Santeri "taklasinsitpolvella" joutuvat kärvistelemääm vielä pronssipelinkin.

Kalpa on neljäs ja se heille suotakoon. Samoin kuin Jypin krapulaa kärsiville edelliskauden mestareille viides tila.

Kuudentena on tietenkin tuo ikikuutonen, eli Rauman Lukko. Koska Cook hallitsee tappelutilastoja, kukaan ei uskalla kurmuuttaa Lukkoa kunnolla joulun jälkeen. Seuraa mahtava nousu runkosarjan kahdenneltatoista tilalta loppusijalle 6. Kesäkuussa Cook on huhujen mukaan uhkaillut Kalervo Kummolaa sillä, että Lukon pitäisi virallisissa tilastoissa saada vähintään yhdeksäs tila, tai muuten Kale joutuu tilille Cookin canssa. Antti Laaksosen ininä kuitenkin vaimentaa Cookin uhon ja Lukko siis sijoittuu sijalle 6. Petruzalek tekee tehot 11+59, Vehasen torjuntaprosentti on 82.

Seitsemäs. Se on tietenkin TeePeeÄs. Suomen parhaiten hoidettu palloseura, jonka valmennus tekee tähtiä tyhjästä. Molari Leggio on sm-liigan paras, koska häntä valmentaa velho Urpo. Muu joukkue on ihan paska, mutta koska sitä valmentaa Kai Suikkanen, tuo kaveri, joka on huomattu vain TeePeeÄssän ylivertaisessa scouttauksessa, venyy parhaimpaansa. Kauden jälkeen Turussa mietitään lähinnä sitä, mistä saataisiin rahat ensi vuonnakin kolmeen hyökkäysvitjaan ja kolmeen pakkiin sekä A.Bergin huippusopimukseen.

Edit* Kahdeksannen sijan nappaa Oulun Kärpät. Tuo tunteita herättävä Joukkue, jonka minäkin onnistuin unohtaan.

Yhdeksännen ja yhdennentoista välillä käydään kova kilpa. Näistä paikoista taistelevat Ilves, Tappara ja Pelicans.

EditEdit** Nämä pitäis saada järjestykseen, eli: Tappara on Ässien jälkeen suomen kovin, elikkä sille yhdeksäs sija. Ilves ja Pelicans ovat tasavahvoja, mut meikkiksen sympatiat menee kuitenkin kolmikolle Jantunen, Nurminen ja Toivola. Siispä Ilves on yhdestoista.

12. Sijan saa HPK. Molari on vielä myytävä, jos aiotaan liigassa jatkossa vääntää.

13. Saipa. Atu Selin ja Shayne Toporowski. Paremmalta kuullostais vain Kobe Bryant ja Teresa Orlowski.

14. Kauden vähiten muuttunut rosteri ei anna sijaa muulle kuin liigakarsinnalle Sportia vastaan. Bye-Bye liiga tai ehkä paremminkin Welcome Sport to sm-liiga.

In your dreams.
 
Viimeksi muokattu:

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tä!?

En jaksa tarkistaa, mutta Tappara tuntuu olevan näissä veikkauksissa korkeammalla kuin tuolla virallisessa ennakointiketjussa. Ehkä kaikkien aikojen SM-liiga-pelaajan vääjäämättömästi lähentyvä paluu on saanut monet vähintään alitajuntaisesti nostamaan Tapparan sijoitusta oikeutusti ylöspäini. Jos olisin tyystin optimistinen, ainoa heikkous Tapparalla olisi valmennus. Paikka kuuden joukossa on materiaalin puolesta täysin realistinen. Joukkue on nuori, mutta muualta kaapatut ovat ikäluokkinsa ehdottominta huippua. Eikä puolen tunnin kaksikkoa voi sivuttaa.

Saravo-Mäntylä. Yksikään joukkue ei ole hankkinut yhtä kovaa kaksikkoa viime kauden heikommalle osa-aluelleen. Toki puolustus olikin se syvälle sukeltanut osio, mutta kahden tähtiluokan puolustajan saapuminen näkyy molemmissa päissä kaukaloa.

Blues valitettavasti tippuu ja KalPa ei kestä paineita. JYP vetää runkosarjan puolivaloilla ja herää vasta myöhään. Helsinkiläiset pelaavat kuten ennenkin. Kummastakaan ei ole mestariksi ja huonoin hintalaasusuhde-palkinto pysyy siellä, missä aina ennenkin, vaikka Lukko yrittää rikkoa tuota kaavaa.

Kärpät on vaan aina kova, vaikka miten sen kääntää. Menestys johtaa menestykseen eikä romahdusta ole näköpiirissä.

Länsirannikko tekee sen ysärityylillä. TPS on taas rautaa ja pikkuveljet jatkavat kuten ennenkin rupusijoilla. Mutta keskinäiset väännöt ovat parasta huumoria koko Jatkoajassa. Kaikki huumorin lajit ovat edustettuna. Ihan vain meidän muiden mieliksi.

Tampereella Lehterän pitäisi pelata NHL:ssä, mutta Nieminen ja Strömberg ja ennen kaikkea Tappara kiittävät. Lehterän viime kauden pisteet ovat uskomattoman kovat, kun katsoo ketä pelasi ympärillä.

Esim. Antti "rannelaukaus" Laaksonen jäi taakse, vaikka tämän parin piti olla päivänselvästi Laaksosen eduksi jossain arvioissa. Hyvä tietää, että välimatka ei ainakaan kirkasta laseja.

SaiPa nyt on viimeinen, vaikken sitä sille paikalle edes toivo. Ei vaan näillä mahda mitään. Pelaajat kuraa ja valmentana jo kertaalleen jumbosijan nimiinsö hoitanut "valmentaja". Ässillä on sentään Rautakallio, tosipeleihin syttyvävät Piros, Mave-Kivenmäki ja oikeasti hyvä liigapelaaja S.Salminen. Se riittää 10. sijasta taistelemiseen.

Rautakorven pitää alkaa löytyy syitä epäonnistumisiin muualtakin kuin pelaajabudjetista. Väsymyskierre sen kun nopeutuu. HPK vetää perinteisen mahalaskun noustakseen taas huipulle. Lukko on totutun sekava. Joku onnistuu, muut yleensä ei. Sääliksi käy Uramaa. 5.4.08 nevöforket.

Jos joku jäi mainitsematta, ne mahtuu mainitsemattomiin väleihin.

1. Jokerit
2. JYP
3. Kärpät
4. HIFK
5 KalPa
6. TPS
7. Blues
8. Tappara
9. HPK
10. Ilves
11. Lukko
12. Pelicans
13. Ässät
14. SaiPa
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
En jaksa tarkistaa, mutta Tappara tuntuu olevan näissä veikkauksissa korkeammalla kuin tuolla virallisessa ennakointiketjussa. Ehkä kaikkien aikojen SM-liiga-pelaajan vääjäämättömästi lähentyvä paluu on saanut monet vähintään alitajuntaisesti nostamaan Tapparan sijoitusta oikeutusti ylöspäini. Jos olisin tyystin optimistinen, ainoa heikkous Tapparalla olisi valmennus. Paikka kuuden joukossa on materiaalin puolesta täysin realistinen. Joukkue on nuori, mutta muualta kaapatut ovat ikäluokkinsa ehdottominta huippua. Eikä puolen tunnin kaksikkoa voi sivuttaa.

Lyhyt kommentti. KalPa sukeltaa runkosarjasijalta 6, sijalle 5? Ja sitten tulee se valtaisa pettymys, kun pronssi vaihtuu 5. sijaan?

Ok, unohdetaan KalPa. Kaikki muut epäonnistuu, mutta Tappara porskuttaa menemään? Se on hienoa, kun Tapparassa onnistuu kaikki.

Kai se sitten on sama mitä tänne kirjottelee.
 
No kokeillaas...

Runkosarjahan menee näin:

1.Jokerit
2.Kalpa
3.JYP
4.Kärpät
5.HIFK
6.Blues

7.Tps
8.Ilves
9.Pelicans
10.Tappara

11.Lukko
12.HPK
13.Ässät
14.Saipa

-Mitalit menee Jokereille, Kalpalle ja JYPille jossain järjestyksessä.

-Välierissä kohtaavat Jokerit-Kärpät, sekä Jyp-Kalpa. Jokerit-Kärpät välierää pidetään moraalisena finaalina, jossa kohtaavat liigan kaksi ylivoimaisesti viihdyttävintä ja oikeaa kiekkoa pelaavaa joukkuetta.

-Ara huomaa joukkueensa nuoren kaartin kaipaavan lisää isä-hahmoja ja suostuttelee hjalliksen hankkimaan joukkueeseen kesken kauden yhden vuoden -95 maailmanmestarin.

-Tämä maailmanmestari suuntaa Ilmalaan mahdollisesti Ranskan liigasta.

-Sport ei pääse karsimaan ja Jääkiekkoleijona numero 79 suuntaa katseensa seuraavaksi kaudeksi isompiin kuvioihin, pysyen länsirannikolla.

-Tuokkolalla on runkosarjan jälkeen paras torjuntaprosentti, Malmivaaralla paras +- ja pistepörssin voitosta taistelee Haataja-Hirso ja tutkapari palkitaan mm-kisa matkalla.

Muutama varma loppuun

-Joku ajaa tuomarin
-Yksikään peli ei pääty 0-0 60min jälkeen
-Eniten sakkoja kaukalosta ja katsomosta kerää Jokerit

Näillä mennään.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näinhän se menee.

Koodi:
1. Jokerit
2. Kärpät
3. JYP
4. KalPa
5. Blues
6. HIFK
------
7. TPS
8. HPK
9. Lukko
10. Ilves
------
11. Tappara
12. Pelicans
13. Ässät
------
14. SaiPa

Koodi:
[U][B]TPS[/B][/U] - Ilves
[U][B]HPK[/B][/U] - Lukko

[U][B]Jokerit[/B][/U] - HPK
Kärpät - [U][B]TPS[/B][/U]
[U][B]JYP[/B][/U] - HIFK
[U][B]KalPa[/B][/U] - Blues

[U][B]Jokerit[/B][/U] - TPS
[U][B]JYP[/B][/U] - KalPa

KalPa - [U][B]TPS[/B][/U]
[U][B]Jokerit[/B][/U] - JYP

1. Pistepörssin voiton puhuu jälleen itselleen Hirso, joka valitaan MM-joukkueeseen jossa yllättäen puhumalla ei pisteitä synnykään.
2. Yksikään valmentaja EI saa potkuja.
3. Lukon pelaajaruletti ei pyöri tällä kaudella viime kausien malliin, joka johtaa säälipleijaripaikkaan.
4. Genoway on kuin varjo edellisestä kaudesta, jääden alle 20 pisteen.
5. Tämä kausi ei ole yhtä tasainen kuin edellinen, vaan eroja syntyy.
6. Kauden aikana tapahtuu ainakin yksi todellinen ylilyönti, josta seurauksena 10+ ottelua pelikieltoa.
7. SM-Liigaa ei näy antenni-tv:stä kauden alkaessa.
8. Liigaan saadaan yksi todella kovatasoinen paluumuuttaja.
9. Liigakarsinnasta ei tule edelliskauden veroista kamppailua, vaan se ratkeaa suoraan 4-0.
10. Vuoden tulokas EI ole Pulkkinen eikä Granlund.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Viimekauden alussa oli kristallipallo aika huurussa, ja taisin saada vain yhden oikein (”tiesin” että Ojanen ei mene Javanaisen ohi vaan loukkaantuu sitä ennen). Joten tänä vuonna pelataan varmanpäälle. Eli:

Jokerit
Kärpät
Kalpa
HIFK
JYP
Blues
----------------------
TPS
Ilves
HPK
Tappara
----------------------
Lukko
Pelicans
Ässät
----------------------
Saipa

10 ennustusta:
- Finaali on Kärpät – HIFK, pronssiottelu on Jokerit-Kalpa.
- Bluesilla on tammikuussa mieletön loukkaantumissuma.
- Yksikään ulkomaalainen pelaaja ei voita valitsemalla suoritettavaa sm-liigan palkintoa (siis Jari Kurri -, Lasse Oksanen-, Pekka Rautakallio- , Raimo Kilpiö- tai Urpo Ylönen-palkintoa).
- Hirschovits puhuu itselleen jälleen pistepörssin voiton.
- Kauden lopussa Aleksander Barkov on Tapparan päävalmentaja.
- Jukka-Pekka Vuorinen kehuu mediassa vähintään kerran sm-liigan tasoa.
- Dale Clarke on poissa puolet kauden peleistä ja esittää play-offeissa jälleen oman version invisible man:istä
- Juhani Tamminen haukkuu aivan kaikki.
- ”Näillä mennään” sanoo Virmanen ja palkkaa vähintään yhden ulkomaalaisen pelaajan kauden aikana.
- Ilveksen Antti Hulkkonen voittaa puolustajien pistepörssin, plusmiinustilaston ja parhaan puolustajan palkinnon.
 

Niksuli_

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja Dallas Stars.
Runkosarja:

1. Jokerit
2. Kärpät
3. KalPa
4. Ilves
5. Blues
6. JYP
7. HIFK
8. TPS
9. HPK
10. SaiPa
11. Tappara
12. Pelicans
13. Ässät
14. Lukko

***

1. Kauden paras ulkomaalaispelaaja löytyy Kärpiltä; Pavel Rosa on ainakin lähellä rikkoa 30 maalin rajapyykin.

2. Tomas Jasko naputtaa 15 maalia.

3. Lukon kärkisentterit Petruzalek ja McLean sortuvat korkkaamaan väkevämpiä jo lokakuussa, ja miehet karkaavatkin takaisin kotimaahansa. Lukko on täysin sekaisin.

4. Kimmo Koskenkorva nousee Kärppien ykköskenttään Viuhkolan ja Rosan kanssa, ja tämä ketju tekeekin tuhojaan vakuuttavalla tahdilla.

5. Marlo Koponen saalistaa paikkansa SaiPa-puolustuksesta ja kevään playoffeissa pelaakin ykkösparissa.

6. Teemu Hartikainen naputtaa 25 maalia ja kausi 2009-2010 jääkin miehen viimeiseksi kaudeksi eurokentillä joksikin aikaa.

7. Teemut jyrää, Pulkkinen on vuoden tulokas.

8. Pekka Rautakallio osoittautuu täydeksi hudiksi ja porilaisten huonon kauden pelastaakin vain umpisurkea Lukko.

9. KooKoo nousee liigaan Jaska Vilenin naputtaessa seitsemän (7) maalia Lukon verkkoon karsintasarjassa.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Jotenkin näinhän tämä tulee menemään:

Kärpät
Jokerit
HIFK
JYP
KalPa
Ilves
----------------------
Lukko
Blues
TPS
Ässät
----------------------
HPK
Tappara
Pelicans
----------------------
SaiPa

- Ässät päästää eniten maaleja runkosarjassa.
- Ilves voittaa kaikki Tampereen paikallisottelut.
- Pauli Levokari voittaa jäähypörssin.
- Mestaruus ei mene Ouluun eikä pääkaupunkiseudulle.
- SaiPa selättää liigakarsinnoissa Mestisjoukkueen puhtaasti voitoin 4-0. Vastassa ei kuitenkaan ole Vaasan Sport.
- 2 päävalmentajaa saa joukkueistaan kenkää ennen kauden loppua.
- Pelicans on runkosarjassa eniten jäähyjä ottanut joukkue.
- Sami Kapanen on edelleen iskussa ja tekee yli 40 pistettä.
- Justin Forrest voittaa puolustajien pistepörssin.
- HIFK selviää finaaleihin mutta jää hopealle. Mestaria en viitsi paljastaa.
 

Tanskanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kärpät
Jokerit
Kalpa
JYP
Tappara
HIFK
----------------------
TPS
HPK
Ilves
Blues
----------------------
Lukko
Pelicans
Ässät
----------------------
SaiPa

- Ässät voittaa kauden avausottelunsa, ja Porilaiset julistavat suureen ääneen keväällä saavutettavaa mestaruutta.

- Erittäin kokenut pelaaja joutuu lopettamaan uransa runkosarjan aikana.

- Pavel Rosa on pienehkö pettymys, mutta Kärpillä nousee ykkösketjuun pelaaja, joka ei ole ennen pystynyt vakiinnuttamaan paikkaansa kahdessa ensimmäisessä ketjussa.

- Martti Järventie ylittää odotukset ja pelaa vieläkin huonommin, kuin odotettiin.

- Teemu Pulkkinen tekee eniten pisteitä tulokkaista, mutta häntä ei valita vuoden tulokkaaksi.

- Tepsi pelaa syksyn ja alkutalven hurmoksessa, ja Turussa ollaan jo valmiita mitalipeleihin. Joulun jälkeen kuitenkin tapahtuu notkahdus ja peli vaikuttaa tervanjuonnilta. Turkulaisten onneksi peli paranee kevääksi, muttei tule yltämään alkukauden hurmokseen.

- JYPillä on runkosarjan paras ylivoimaprosentti. Alivoimassa paras taasen on Kalpa, jonka puolustuspäätä on arvosteltu ennen kauden alkua.

- Hjallis kasvattaa leuan. heeheehihii jne.
 

kerpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pride FC, Iron Maiden
Hopeaa: TPS

- Päri ei hölmöile, vaan pelaa ihan kelpo kauden
- Tamminen ei nouse SM-liigaan
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
1.JYP
2.Jokerit
3.KalPa
4.Blues
5.Kärpät
6.Ilves
--------
7.Tappara
8.HIFK
9.HPK
10.TPS
--------
11.Lukko
12.Pelicans
13.Ässät
-------
14 SaiPa

- JYP ottaa yllätys voiton runkkarin osalta, mutta ero Jokereihin on vain kaksi pistettä.

-Sääleihin pääsystä on taas tiukka taistelu ja ratkaisut nähdään viimeisillä kierroksilla.

-Pistepörssin vie yllätysnimi.

-SaiPa säilyttää paikan liigassa.

-Malmivaara voittaa tehopörssin
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Laitetaan helppoja:

1. Ari-Pekka Selin on ensimmäinen potkut saava valmentaja, Rocky Rautakallio toinen
2. Kärpät floppaa viimein sijoittuen runkosarjassa sijoille 6-8
3. Pasi Nielikäinen saa diilin johonkin länsirannikon joukkueeseen
4. Tero Määttä painaa kauden alkaessa edelleen 120kg ja Ässäfanit väittelee onko ne ylimääräiset lihasta vai läskiä
5. JYP ei hanki Immoselle korvaajaa vaan lähtee kauteen jääräpäisesti Hytönen ykkössentterinä joka kostautuu
6. TPS selviää runkosarjassa tutusti sääleihin mutta syttyy taas keväällä pelaamaan ja etenee vähintään puolivälieriin
7. TPS:n paras pistemies on joku kolmikosta Vahalahti, Erkinjuntti tai Hattunen
8. Pelicansin matalaliito siirtomarkkinoilla siirtyy mataliidoksi kaukalossa - sijoitus pudotuspelien ulkopuolella
9. Vuoden valmentaja on Kai Suikkanen
10. Curt Lindström korvaa Rocky Rautakallion Ässien penkin takana

Lopuksi runkosarjan lopullinen järjestys:

Jokerit
HIFK
KalPa
JYP
Blues
Lukko
-----
Kärpät
TPS
Tappara
Ilves
-----
HPK
Ässät
Pelicans
SaiPa
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
1. Jokerit
2. Kärpät
3. HIFK
4. Kalpa
5. JYP
6. Blues
7. TPS
8. Ässät
9. Tappara
10. HPK
11. Ilves
12. Lukko
13. Pelicans
14. Saipa

1.Jokerit syttyy hieman hitaasti ja syksyllä pelit menevät hieman penkin alle. Ekan maaottelutauon jälkeen tahti muuttuu tappavan kovaksi.
2. Syyskauden hyvin pelaa TPS ja Kalpa, myös Ässät pelaa odotuksiin nähden hyvän syksyn.
3. Hentunen floppaa Jokereissa (vain 30 pojon kausi).
4. Pavel Rosa floppaa Kärpissä.
5. Sami Kapanen loukkaantuu päähän kohdistuneesta taklauksesta ja huilaa 5-10 peliä. Tämän takia runkosarjan voitto menee Jokereille.
6. Selin saa ekat potkut ja Mälkiä saa heti perään. Toivola ja Urama ovat muut potkut saaneet valmentajat.
7. Ässissä ei ole taklauskieltoa.
8. Kilpeläinen pukee maajoukkuepaidan ylleen tällä kaudella.
9. Super Sakari tekee nyt sen 40 pojoa mistä puolet maaleja.
10. Nielikäinen saa sopimuksen johonkin liigaseuraan.
11. Sport nousee liigaan.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
1. KalPa
2. Jyp
3. Jokerit
4. Kärpät
5. HIFK
6. Blues
7. Ässät
8. TPS
9. Ilves
10. Lukko
11. Pelicans
12. Tappara
13. HPK
14. Saipa

- Tappeluketjussa on vuoden vaihteeseen mennessä 3 x enemmän youtube-linkkejä edellisten kauden vääntöihin, kuin tämän kauden.

- Vähintään seitsemän joukkueen keskusteluosioon ilmestyy kauden aikana ketju "Kenkää X:lle"

- Vähintään kaksi kirjoittajaa unohtaa kokonaan tässä ketjussa sijoittaa HPK:n runkosarjaveikkaukseensa.

- Kaikki Liigan ulkomaalaiset ottavat liikaa brenkkua, jonka jälkeen Olli Lindholm kertoo Annan seitsemän-sivuisessa syväluotaavassa haastattelussa heille neuvojaan viinan juonnin lopettamiseksi.

- Kaikki paitsi KalPa floppaavat ja Mestis nousee liigaan.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
1. Kärpät
2. Jokerit
3. JYP
4. HIFK
5. Ilves
6. Blues
---------
7. TPS
8. Tappara
9. Kalpa
10. HPK
---------
11. Lukko
12. Ässät
13. Pelicans
14. Saipa

1. Kärpät ja Jokerit taistelevat runkosarjan voitostasta viimeiseen asti. Vain toinen mitaleille.
2. JYP ei floppaa tämän pahemmin. Sentteri hankitaan Joulun aikoihin.
3. HIFK:n ja Ilveksen välinen playoffsarja on verisin miesmuistiin.
4. Tappara parantaa, mutta ei vain menesty Saarisen opeilla. Ojanen 3. valmentajaksi.
5. Sport nousee ja SaiPa tippuu. Hyvä näin.
6. Kenkää valmentajista saa Selin ja Toivola.
7. Käyn katsomassa yhden Ässät-Lukko ottelun.
8. Genoway ei ole floppi vaikka kaikki niin ennustavat. 41 peliä 20+25
9. Marko Anttila tappelee runkosarjassa ja playoffeissa.
11. Ville Nieminen tekee maaleja Ilvestä vastaan, mutta ei auta. Paikallisherruus jälleen Ilvekselle. Nyt voitoin 4-2
12 Jokerit vie tällä kertaa HIFKiä runkkarissa.
 
Viimeksi muokattu:

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
1. Hifk
2. Jokerit
3. Blues
4. Kärpät
5. KalPa
6. Hpk
---------------
7. Lukko
8. Pelicans
9. Jyp
10. Ilves
---------------
11. Tps
12. Tappara
13. Saipa
14. Ässät

Pirun vaikeaa veikata kun toisaalta tekisi mieli Ässätkin nostaa hieman ylemmäs kun nuoret nostaisivat profiiliaan. Jypillä menee huonosti tämä kausi ja se on nähty seura. Pk-seutu on ylivoimainen ja Iltapuluilla on hauskaa.

1. Sailio-Kemppainen-Kolehmainen pelaa yhden EHT-turnauksen kolmosketjuna.
2. Kim Hirso tekee uuden syöttöennätyksen ja siinä ohessa Haataja tekee 32 maalia.
3. Hifk valitettavasti putoaa ensimmäisellä kierroksella ja pelikieltoja jaetaan uskomaton määrä, sekä jatkoajassa, että kaukalossa.
4. Jyp käy viimeisenä runkosarjassa syksyllä.
5. Tapparan kokeneet pakit loukkaantuu lokakuun puolivälissä ja on lähes loppukauden sivussa.
6. Kemppainen nousee Kerhon ykkössentteriksi ja Viitaluoma on vielä huonompi kuin viime kaudella.
7. Saipa pelaa pirteästi, mutta valitettavasti ottaa koteloon aina maalilla kovan taistelun päätteeksi.
 
1.Kärpät
2.Jokerit
3.KalPa
4.HIFK
5.JYP
6.HPK
-----------
7.Ilves
8.Blues
9.Lukko
10.Ässät
--------
11.TPS
12.Tappara
13.Pelicans
--------
14.SaiPa

-SaiPa voittaa karsinnat KooKoota vastaan voitoin 4-2.
-Villikortti-kierroksella Ässät voittaa Ilveksen ja Lukko Bluesin.
Puolivälierissä Kärpät voittaa Ässät, Lukko voittaa Jokerit, HPK voittaa KalPan ja HIFK voittaa JYP:n. Välierissä Kärpät voittaa Lukon ja HIFK voittaa HPK:n.
HPK palaa tutulle paikalleen pronssijoukkueeksi ja Kärpät vie tiukan finaalisarjan nimiinsä.
-Yhtään valmentajaa ei eroteta.
-Hirso voittaa pistepörssin
-Ojanen on Tapparan kokoonpanossa yhden ottelun ajan. Ei pelaa vaihtoakaan, mutta saa silti syöttöpisteen
-Kamil Piros osoittautuu täydelliseksi flopiksi. Kauden päätyessä pistepörssi osoittaa tehoja 5+11
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
1. Jokerit
2. Kärpät
3. Hifk
4. Hpk
5. Tps
6. Blues
---------------
7. Jyp
8. Pelicans
9. Lukko
10. Ilves
---------------
11. Tappara
12. KalPa
13. Ässät
14. Saipa

Jonkun täytyy flopata ja tälle kertaa valintani osui keski-suomen suuriin, eli KalPaan ja Jypiin. Jokerit tulee kai suoriltaan viemään ensi kauden, tyrmäävä kokoonpano.

1. SaiPa saa kauden avauksessa taas ~ 0-7 turpiin ja kausi on samaa taaperrusta, mihin viime kaudella jäi.
2. Kärpät on tapansa mukaan ongelmissa alkukaudella, mutta joulun tienoilla pakkanen puree muista mehut irti ja oikeat porot näyttävät mallia!
3. Pavel Rosa tekee kauden hienoimman maalin ja allekirjoittanut näkee sen livenä.
4. Läpimurtokauden pelaa eräs Tps:n hankinta sekä Jokereiden tehokaksikko.
5. Jokerit ei voita mestaruutta 09-10
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
1.Kärpät
2.HIFK
3.JYP
4.Jokerit
5.KalPa
6.HPK
-----------
7.Pelicans
8.Lukko
9.TPS
10.Tappara
--------
11.Blues
12.Ilves
13.Ässät
--------
14.SaiPa

- Bluesin loukkaantumissuma johtaa paniikkiin
- Kerhon sentterikalustoa muokataan rajusti kauden aikana
- Seikola & Genoway floppaavat rajusti odotuksiin nähden
- Tappara tekee vähän ja päästää vähän maaleja
- Jokerit aloittaa heikosti, mikä aiheuttaa semipaniikin ja pelaajaliikennettä
- HIFK:n peli toimii, mutta tyyli ei sovi kannattajille
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
1.Kärpät
2.Jokerit
3.JYP
4.Kalpa
5.HIFK
6.Blues
----------
7.TPS
8.Ilves
9.HPK
10.Tappara
----------
11.Pelicans
12.Lukko
13.Ässät
14.Saipa

- Lukko aloittaa kauden erinomaisesti saalistaen ensimmäisestä 10 ottelusta 25 pistettä.
- HIFK:lla on ensimmäisen 10 ottelun jälkeen 13 pistettä.
- Hirso puhuu itselleen runkosarjan pistepörssin voiton.
- Pirnes voittaa Pudotuspelien pistepörssin.
- Sami Kapanen tekee yli 55 pistettä.
- Kärpät palaa mestariksi kukistaen Jokerit finaalissa otteluvoitoin 4-2.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Runkosarjassa käy näin:

1. Jokerit
2. Kärpät
3. KalPa
4. Blues
5. JYP
6. Tappara
------------
7. HPK
8. TPS
9. HIFK
10. Ilves
------------
11. Lukko
12. Pelicans
13. SaiPa
14. Ässät

Muita hajanaisia ennustuksia:

1. Runkosarjan kolmen kärki on erittäin tasainen.
2. HIFK:n ykköskenttä tekee tuhojaan, mutta muille ei oikein maistu ja sijoitus jää heikoksi.
3. Pulkkinen saa vastuuta, joka näkyy heti hyvinä tehoina. Koko kautta mies ei kuitenkaan saa pelata edustuksessa.
4. Tappara on tällä kertaa herra Manselaisten keskinäisissä otteluissa
5. Jokerit pyörittää HIFKiä taistelussa Stadin herruudesta.
6. Bluesin nuoret nostavat tasoaan jälleen pykälällä, ja joukkue saakin kotiedun playoffeihin.
7. JYP ei vaan pärjää ilman ykkössentteriä.
8. KalPa uusii pronssimitalinsa.
9. Finaalissa nähdään jälleen kahden suuren taistelu. Voitto ratkeaa aikaisintaan kuuudennessa pelissä. Luultavasti Kärpille.
10. Pelicansin valmennus ja hyökkäyspää pettävät pahemman kerran.
11. Ainakin yksi Lukon ulkkarivahvistuksista pelaa itsellensä tähti-statuksen.
12. Mestiksestä ei vieläkään nouse ketään.
13. Joku Jokereiden nuorista puolustajista lyö itsensä kunnolla läpi ja vakituiseen kokoonpanoon
14. Jokereihin ei tule ainoatakaan ulkomaalaista kauden aikana. Suomalaisia saatetaan mahdollisesti hankkia.
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Runkosarjan lopputilanne

1. KalPa
2. Jokerit
3. Kärpät
4. JYP
5. Blues
6. Tappara
------------
7. TPS
8. HIFK
9. HPK
10. Lukko
------------
11. Ilves
12. Ässät
13. Pelicans
14. SaiPa

Ja sitten vain sijoitusta jännäämään... Kokosin jo huvikseni ensimmäisten 41 veikkaajan tulokset yhteen, ja sijoitusten keskiarvojen perusteella runkosarja päättyy näin:

1. Jokerit
2. Kärpät
3. Kalpa
4. JYP
5. HIFK
6. Blues
7. TPS
8. HPK
9. Ilves
10. Tappara
11. Lukko
12. Pelicans
13. Ässät
14. Saipa

Kaikilta vain veikkaukset kehiin! Jos veikkauksia on tehty eri aikoina, uusin tulee aina voimaan. Deadline on torstai 10.9.2009 klo 18.15! Ja jos veikkauksia on muissa ketjuissa, pyrkikää postaamaan ne tähän, ettei tarvitse jokaista ketjua kahlata läpi. Kiitos!
 

Borat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Runkosarjan loppujärjestys:

1.Jokerit
2.Kärpät
3.JYP
4.KalPa
5.HIFK
6.Blues
-----------
7.TPS
8.HPK
9.Ilves
10.Lukko
-----------
11.Tappara
12.Ässät
13.Pelicans
-----------
14.SaiPa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös