Joukkueen kasaaminen kaudelle 2009–2010

  • 205 808
  • 705

Nile

Jäsen
Ketjuhahmottelua

1. Ketju

Silvander-(Liiga-statuksen sentteri?)-Inkeröinen

Täysin iskukykyinen ykkösketju mestis-tasolle, kun(jos) ketjuun löytyy huippusentteri kahmimaan aloituksia ja jakamaan kiekkoa. Itse en Peltosuota tähän ketjuun sijoittaisi.

2.Ketju

Pakisjärvi-Löfman-(Järvitalo?)

Täysin samaa mieltä Stonewallin kanssa tästä ketjusta. Laituria vaille kokeilunarvoinen.

3.Ketju

(Kolhonen?)-Peltosuo-(Alanne?)

Kolmosketjun laiturit uupuvat vielä. Mielestäni Joonas Alanne voisi saada mahdollisuuden näyttää kyntensä kolmosessa, jos vahvistuksia ei näy enään paljoa tälle saralle. Kolhonen joukkueeseen liittyessään kolmoseen ja paljon av-aikaa.

4. Ketju

Joona-Sainio-Tuunala

Työmyyräketju josta löytyy luisteluvoimaa ja asennetta. Haapa-aron jatkaessa hän ottaisi paikan tästä ketjusta ja mielestäni Joona saisi siirtyä kolmoseen. Badiuraa voisi mielestäni kokeilla laiturina, jos ei sentterinelikkoon mahdu.

- - -

Mielestäni rokin hyökkäysketjut näyttävät tällä hetkellä oikein hyviltä, mutta pari täsmähankintaa puuttuu, jos playoff-paikasta taistellaan tosissaan. Pakit ovat vielä sen verran auki, että heistä on turha kirjoittaa mitään vielä.
 
Viimeksi muokattu:

Roki6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
Toivon mukaan Järvitalo laittaa nimen paperiin pian.

Zeizei vetää kesätreeninsä Oulussa ja saapunee allekirjoitetun sopimuksensa myötä Roihin loppukesästä. Miehellä on käsittääkseni opiskelupaikka Roissa ja jatkanee, toisin kun Vimpari. Mitäs mieltä olette, riittääkö Nurmenniemen rahkeet Mestiksessä?

Muuan Pietari Kolhonen on edelleen kysymysmerkki. Mies on kuulemma Rovaniemelle muuttamassa.

Kolhonen nosti päätään Titaaniryhmässä ylitse muiden. Siinä jätkässä oli jotain sellaista yritteliäisyyttä ja taitoa, jonka Kokkonenkin ilmeisesti noteerasi. En ihmettelisi yhtään, vaikka mies Sinisissä nähtäisiin, suorastaan toivon sitä.

Miksi Haipukselle ei ole sorvattu sopimusta? Siinä olisi mies kenet pitäisi kiinnittää vaikka alkajaisiksi.

Samoilla linjoilla, toivottavasti Hoohoo ilmestyy yhtäaikaa Zeinzein kanssa.

Vitkutteleva Roki sai sitten pienen näpäytyksen Juhannuksen Porosanomiin. Jos TPS teki tappiota toissakaudella yli miljoonan ja viimekaudella enää muutaman satatuhatta, voi Roki huoletta julkistaa muutaman donan miinustuloksen, puhumattakaan muutaman donan positiivisesta tuloksesta. Mitä tuota panttaamaan. Toisaalta, sopii tiedotustyyliin!

Kotisivuilla ei ole vieläkään mainintaa Villen ja Juhon soppareista. Sivujen ylläpitäjä pitää vaihtaa välittömästi, niin laahaavaa toi puuhastelu on! Seuraan Roki-uutisointia suht tarkasti, mutta en muista kertaakaan lukeneeni jotain uutta tietoa ensimmäiseksi kotisivuilta (Jatkoajasta kylläkin) !!!!!
Tai noh, nyt pitää ottaa takaisin, kausikorttikartan päivityksiä ei muualta löydy.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Zeizei vetää kesätreeninsä Oulussa ja saapunee allekirjoitetun sopimuksensa myötä Roihin loppukesästä. Miehellä on käsittääkseni opiskelupaikka Roissa ja jatkanee, toisin kun Vimpari. Mitäs mieltä olette, riittääkö Nurmenniemen rahkeet Mestiksessä?

Olisi kyllä helpotus, jos JJ ja HH olisivat tulossa, sillä näillä miehillä meillä on toivoa saada yhtä hyvä joukkue kuin oli viime vuonna. Tosiasiassa meillä on Vimparin ja Raattaman jättämät aukot, jotka pitää saada paikatuksi, että ollaan edes yhtä hyviä kuin viime vuonna. Mielluummin vahvistuttaisiin jonkin verran. Toki Silvanderin tulo oli askel oikeaan suuntaan, mutta oikeasti tarvitaan vielä vahvistuksia, jotta pärjättäisiin.
Tämä unohtamatta sitä, että jotakin pelaajia on pakosta tulossa, koska sopimuksia on vielä liian vähän.

Jos Nurmenniemellä onnistuu kesätreenit voisi hänelle antaa paikan näyttää osaamistaan. Sittenhän nähdään joko rahkeet riittää. Ei se kaukana ole nytkään.
Onko Vimpari varmuudella lopettanut? Eli ei tule ainakaan meitä vastaan ensi kaudella?
 
Viimeksi muokattu:

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Karhusen veljekset KalPasta RoKiin

Tomi (19v) ja Ossi (21v) Karhunen tulevat vuokralle RoKiin ensikaudeksi. Tomi on maalivahti, eli Vehviläinen ei varmuudella jatka Rokissa. Ossi näyttäisi olevan puolustava puolustaja. Erittäin hyvä, että saatiin pakkikin rosteriin. Ehkä positiivisinta jatkoajan uutisessa oli, että Kaihuan mukaan tryouteille olisi tulossa vielä kovia pelimanneja. Toivotaan, toivotaan ja katsotaan miten käy.
 

Habs11

Jäsen
En pitäisi Ossi Karhusta niinkään puolustavana puolustajana, sillä toissakaudella Kärppien A-nuorissa Karhunen tekaisi 30 tehopistettä 40 ottelussa. Viime kausi oli ilmeisen vaikea, tietääkseni jonkunlaisia vammoja oli kauden mittaa?
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Puolustaja Karhunen oli viime kaudella sivussa pitkään muistaakseni olkapäävamman vuoksi. Sen vuoksi pelituntuma jäi kaudella hieman vajavaiseksi. En siis menisi tekemään kaverista kovinkaan suuria johtopäätöksiä esim. viime kauden tilastojen perusteella. Täytyy sen sijaan toivoa, että kesä tekee gutaa ja mies pääse samaan iskuun kuin toissakaudella, jolloin hän paukutti tosiaan pakin tontilta A:n SM-sarjassa 40 pistettä, joista kymmenen maalia!

Hemmetin hieno homma, että pakkipuolelle saadaan uutta ja varmasti vahvistavaa verta!
 

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
Ossi Karhunen tuli vuosi sitten Kärpistä KalPaan ja harjoitteli liigajoukkueen ringissä, mutta loukkantuminen pilasi liigadebyytin ja koko kauden. Ossi on edelleen KalPan sopimuspelaaja, joten turhakkeesta ei ole kyse.
Samoin maalivahti-Karhusta jotkut arvioivat potentiaalisempana kuin esim. KalPan tähtiveskari Järvistä.
Kokemusta molemmilta puuttuu, mutta sitähän RoKista saanee.
 

CatGarfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Internazionale, Newcastle, NY Rangers, HIFK, ManU
Noi Kuopion-veljesten värväykset ovat todella hyviä kaappauksia, jos pojat pelaavat edes osittain odotusten tasolla ja vielä kehittyvät. Muista värväyksistä en sitten kovinkaan tyytyväinen ole, mutta antaa poikien yrittää. Vielä kun lähtee se maaseudun keskuspaikkakunnan turha ylpeys (vrt. IFK liigassa), niin sarjapaikan säilyttäminen voi olla jopa realistista.

Mutta katsotaan mitä tuleman pitää.
 

Aksu

Jäsen
Pietari Kolhonen oli tosiaan ainoa kaveri, joka jäi Titaaneista mieleen. Hänessä oli Haapa-aromaista taisteluasennetta ja taklasikin samaan tyyliin. Kiekollisena ehkä jopa asteen Kimmoa etevämpi. Toki pitäisi nähdä useampi ottelu, että voisi varmuudella sanoa. Saattaisi hyvinkin kelvata rosteriin, jos on Rovaniemelle muutenkin tulossa.

Kyllä Kolhonen on sinne muuttamassa ja raapustaa sopparin RoKin kanssa tällä viikolla.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kyllä Kolhonen on sinne muuttamassa ja raapustaa sopparin RoKin kanssa tällä viikolla.

Jos tämä ja huhut Järvitalon sekä Haipuksen jatkamisesta pitävät paikkaansa alkaa ainakin hyökkäys hahmottumaan:

1. Ketju

Silvander-(Liiga sentteri?)-Inkeröinen


Ykkössentteri siis vielä tarvitaan. Löytyykö tryouteista?

2.Ketju

Pakisjärvi-Löfman-(Järvitalo)


JJ kun/jos tulee, niin tässä pitäisi olla maalintekoon kykenevä porukka.

3.Ketju

Joona-Peltosuo-(Kolhonen)


Tässä vois olla av-porukka jossa olisi voimaa ja virtaa myös taklata.

4. Ketju

Badiura-Sainio-Tuunala


Joukkueen kaksi parasta aloittajaa samassa ketjussa. Oman pään aloitusvoittoja tärkeisiin paikkoihin. Sainio tekee kyllä myös maaleja, jos vain paikkaan pääsee. Eikös Kokkonen kokeillutkin tämmöistä kerran viime kaudella?

Hyökkäyksen osalta rosteriin voitaisiin vielä ottaa Rautakoski, Fomin (jolla siis on jo sopimus), Alanne ja Nurmenniemi. Voisivat paikata loukkaantuneita/flunssaisia tarvittaessa. Mitäköhän Haapa-aro touhuaa, kun ei ole mihinkään sopimusta tehnyt? Hanskat naulaanko?

Maalivahtitilanne on selvä, siellä on kova kilpailu. Pakkeja olisi jo sitten viisi, ja jos Haipus tulee kuusi. Joko joku uskaltaa ehdottaa ykkösparia? Olisko Karhusen paikka?
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Joko joku uskaltaa ehdottaa ykkösparia? Olisko Karhusen paikka?

Lähellä ainakin. Kyllä Karhuselle takuulla on luvassa isoja minuutteja ensikaudella.

Itse lähtisin tällä haavaa rakentelemaan seuraavanlaista puolustusasetelmaa. Mielestäni puolustus kaipaa selkeästi vielä ainakin yhden vahvistuksen (Haipuksen lisäksi), joka olisi samalla joukkueen alakerran isäntä. Näillä viidellä vahvistetulla nimellä emme vielä kauas pötki. Lienee asia josta kaikki olemme samaa mieltä. Joku voisi sanoa että tällä hetkellä meillä on viisi arpaa alakerrassa.

(????)-(????)
Karhunen-Syrjä
Mattila-Pohjalainen
Himanka


Haipus tullessaan pudottaisi nähdäkseni Syrjästä lähtien jokaista nimeä "hierarkiassa" alaspäin. Oma mielipiteeni on se että Haipuksen pitäisi olla ensikauden jengissä kakkosparin miehiä, ei suinkaan ykkösen. Riippuu tietenkin siitä että paljonko taaloja on likoon laittaa. Hyvä puolustus tuosta kuitenkin vielä saadaan. Kiekollista osaamista pitäisi löytyä.

Jotenkin on sellaiset hytinät että sieltä räpsähtää ykkösnimet ala- ja yläkertaan vasta loppukesästä. Perusta on kuitenkin helvetin hyvällä mallilla kun saadaan vielä Järvitalon, Kolhosen, Haipuksen sekä Haapa-aron nimet papereihin. Mielestäni kolmikko Kolhonen-Peltosuo-Haapa-aro voisi olla kokeilemisen arvoinen yhdistelmä kerrassaan.

Mikä on muuten Jarkko Oikarisen tilanne? Onko miehellä jatkosopimusta Asplövenin kanssa? Siinä olisi sentteri, joka kelpaisi ainakin meikäläiselle.
 
Viimeksi muokattu:

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Hyvältähän tuo joukkue alkaa pikkuhiljaa näyttämään. Kiitos Kaihua ja Kokkonen. Äijät ovat varmasti painaneet pitkää päivää kasatessaan pelaajarinkiä.

Nyt sitten odotellaan ykköspakkiparin saapumista Rolloon, sekä tietenkin liigatason sentteriä ja jo edellämainittujen vanhojen pelaajien sopimusten uusimista. Tähänastiset pakit muodostavat Ärräpään jne. esittämin tavoin hyvän perustan, mutta joukkue tosiaan huutaa muutamaa pakkia, jotka kykenevät erottumaan massasta illasta toiseen! Täytyypä käydä ensi viikolla vakoilemassa, että ketä siellä treeneissä pyörii.. Viimeistään elokuussa ollaan viisaampia.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Mielestäni kolmikko Kolhonen-Peltosuo-Haapa-aro voisi olla kokeilemisen arvoinen yhdistelmä kerrassaan.

Ai että, kylläpä keksit kutkuttavan ajatuksen. Olisipa tuolla kokoonpanolla kaukalon laidat kovilla. Melkein pelottaa kuvitella sitä ryskettä :)
Toivottavasti Kokkonen ja Kaihua tarttuvat ajatukseen.
 

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey
Täytyypä käydä ensi viikolla vakoilemassa, että ketä siellä treeneissä pyörii...
Taitaapa olla pojilla omatoiminen jakso menossa ensi kuun puoleen väliin asti.

Joukkue alkaa tosiaan pikkuhiljaa hahmottua. Luottavaisin mielin eteenpäin, joukkueesta tulee kilpailukykyinen se on varma.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pietari Kolhonen tehnyt sopimuksen Rokin kanssa

Onnittelut hankinnasta! Siitä saitte sitten yhden Mestiksen nopeimmista luistelijoista. Montakohan av-maalia Pietu Titaaniurallaan teki? Todella monta kuitenkin. Käsiä kun taikoisi jostain lisää, niin maaliverkot huutaisivat armoa usein vastustajan maalivahdin selän takana. Toivotaan onnea ja menestystä Pietun Pohjoisen keikalle!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Montakohan av-maalia Pietu Titaaniurallaan teki? Todella monta kuitenkin.

Seitsemän:

2005-06 Suomi-sarja: 0
2005-06 Suomi-sarja playoffs: 0
2005-06 karsinnat: 0
2006-07 Suomi-sarja: 0
2006-07 Suomi-sarja playoffs: 1
2006-07 karsinnat: 1
2007-08 runkosarja: 4
2007-08 karsinnat: 0
2008-09 runkosarja: 1
2008-09 karsinnat: 0
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kolhonen ja Järvitalo

Seitsemän maaliako se Kolhonen on vain tehnyt av:lla? No, ei sekään huonosti ole. Moni pelaaja ei tee yhtään börsää alivoimalla koko uransa aikana. Tervetuloa Pietari. Vielä kun saadaan Haapa-aro jatkamaan niin laidat rytkyy ensikaudella, niinkuin tuossa joku jo ovelasti sutkauttikin.

Ps.

Vahvistamattoman tiedon mukaan myös J. Järvitalo on tehnyt sopimuksen RoKin kanssa tulevasta kaudesta.

Nyt alkaa näyttämään jo hyvältä.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eipä niitä nyt NIIN paljon ollutkaan. Tainnut tuo toissa kauden 4 runkosarjassa tehtya av-maalia jäädä vaan niin hyvin mieleen. Mutta läpiajoja kuitenkin oli vielä paljon enemmän, kuin mitä maaleja av:lla näköjään loppujen lopuksi syntyi.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Neljä maalia yhden kauden aikana on jo pirun paljon. Parempaan ei ole pystynyt viime vuosina kukaan. Tosin samaan on yltänyt jokunenkin, Mikko Liukkonen muistaakseni kahdesti. Erikoistaito tuo joka tapauksessa on, tiedä sitten kuinka paljon siihen kannattaa huomiota kiinnittää.
 
RoKi on aika vaakalaudalla omissa papereissani. Aika paljon SS-jätkiä ja he osoittavat kyllä suorituksillaan joukkueen suunnan. Miten he onnistuvat Mestis-ringeissä? Sinänsä RoKi on tehnyt mielenkiintoisia hankintoja, koska nämä Peltosuot ja Kolhoset ovat kyllä pistäneet silmään aina peleissä, mutta eivät he ainakaan vielä ole missään nimessä Mestiksen kärkipelaajia. Toivotaan, että he onnistuvat, koska kyllähän positiivinen lisä RoKi on Mestikseen.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
RoKi on aika vaakalaudalla omissa papereissani. Aika paljon SS-jätkiä ja he osoittavat kyllä suorituksillaan joukkueen suunnan. Miten he onnistuvat Mestis-ringeissä? Sinänsä RoKi on tehnyt mielenkiintoisia hankintoja, koska nämä Peltosuot ja Kolhoset ovat kyllä pistäneet silmään aina peleissä, mutta eivät he ainakaan vielä ole missään nimessä Mestiksen kärkipelaajia. Toivotaan, että he onnistuvat, koska kyllähän positiivinen lisä RoKi on Mestikseen.

Kyllähän noita ns. SS-jätkiä tuntuu ainakin ensinäkemältä olevan, mutta jos katsoo pintaa syvemmälle, niin huomaa, että miehillä on kokemusta myös sarjaa ylempääkin. Kaikki tähänastiset hankinnat ovat mielestäni ns. fiksuja täsmähankintoja, jotka porautuvat harjoittelulla Rokin jalkoja sisältävään pelisysteemiin (toivon mukaan) kuin veitsi voihin. Jo nyt voi sanoa, että Napapiiriltä ei ole helppoa hakea pisteitä, sillä vauhtia ja vaarallisia tilanteita on tarjolla aina viimeiselle minuutille saakka "by kotijoukkue".. Noh, jalat maassa.. =)Hyvältä kuitenkin vaikuttaa! Kolhosen soppari oli hemmetin hieno juttu ja jos JJ on jäämässä, niin vielä parempi! Tarvitaan vielä siis noin kolme-neljä pelaajaa, joita irtoaa todennäköisesti elokuussa, kun Liiga tiputtelee jämiään.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
jos katsoo pintaa syvemmälle, niin huomaa, että miehillä on kokemusta myös sarjaa ylempääkin.

Tosin aika monesta voi sanoa myös, että paikkaa Mestiksestä ei auennut mahdollisuudesta huolimatta. Sinälläänhän pelaajien jakaminen etenkin Mestis ja SS-kategorioihin on aika pahaa mutkien oikomista. Hyvä pelaajakaan ei välttämättä saa Mestiksestä sellaista liksaa, että jatkaminen siellä olisi ehdotonta, jos vaakakupissa on siviiasiat SS-paikkakunnalla (esim. perhe, opiskelu, työ...).

Mutta sivullisena on pakko huomauttaa, että suurimman osan nykyisisten RoKi-pelaajien kyvyt ja kynnet Mestis-tasolla on vielä näyttämättä. Tavallaan komppaankin KKtigiä, tavallaan en. Kärkiosaaminen (jota uskoakseni RoKi-pakistoon ja hyökkäykseen vielä hankitaan) sekä maalivahtipelin onnistuminen ovat avainasemassa. SS-kastin pelaajista saa varmasti ihan kelvollisen ringin kolmos-neloskenttiin, mutta ratkaisijoiden viittaa ei voi kylmästi heittää heidän harteilleen, vaan onnistumisten pitäisi olla pelkkää plussaa.

Nykyisistä pelaajista Mestis-kokemusta on ilmeisestikin seuraavilla:

* Markus Himanka (ei mahtunut Hokin puolustukseen viime kesänä)
* Juho Joona (ei kyennyt murtautumaan pelaavaan kokoonpanoon Hokissa)
* Kimmo Tuunala (aiemmin Mestiksessä max neloskentän mies)
* V-M Inkeröinen (syystä tai toisesta lähtöpassit Hokista)
* Pietari Kolhonen (oli kolmoskentän hyökkääjä sarjan huonoimmassa joukkueessa)
* Ville Peltosuo (omalla sarallaan sarjan parhaimmistoa, muttei kuitenkaan välttämättä potentiaalia Mestis-ratkaisijaksi)
* Juha Silvander (kovan luokan ratkaisija, hyvä mies ykköskenttään)

Sopimuksettomista viime kauden pelaajista Mestis-kasteittain:

Avainpelaaja: -
Hyvä runkopelaaja: Järvitalo
Runko/Rivipelaaja: Haipus, Raattama, Vimpari, Haapa-aro
Täytemies: Joki-Erkkilä
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Avainpelaaja: -
Hyvä runkopelaaja: Järvitalo
Runko/Rivipelaaja: Haipus, Raattama, Vimpari, Haapa-aro
Täytemies: Joki-Erkkilä

Samoilla linjoilla Evertonin kanssa, mutta rankkaisin melkeinpä Haapa-aron hyväksi runkkariksi, samoin myös Vimparin. Ainakin kiusaus olisi suuri.

Haapa-aro, olettaen että paikat kestävät olisi roolissaan varmasti Mestiksen kärkipäätä, (ja jos ei kärkipäätä niin ainakin hyvää tasoa) vieläkin. KooVeen mestis-kaudella (ok, sarjan huonoin joukkue) mies taisi pelata ihan joukkueen ykkösnyrkissäkin asti. Joku kanssakatsoja mainitsi viimekaudella useaan otteeseen että Haapa-aro on joukkueen (RoKi) tärkein yksittäinen pelaaja, silloin jos paketti pysyy kasassa (lue; polvet kestävät), ja tuo väite ei kyllä nähdyn perusteella täysin tuulesta temmattu ollut. Tietenkin, mikäli Haapa-aro ei kykene pelaamaan omilla avuillaan, tipahtaa miehen rooli joukkueessa juurikin rivimiehen, tai jopa täytemiehen tilaan.

Vimpari puolestaan todisti Mestis-karsinnoissa olevansa varmasti enemmän kuin vain runkopelaaja, olkoonkin että vastassa oli kaksi Mestiksen "huonointa" joukkuetta. Molemmat kuitenkin pystyivät nujertamaan ihan oikeitakin joukkueita sarjassa, vaikka paikka hännillä oli varmasti täysin ansaittu. Mielestäni Vimpari oli karsintasarjassa paras sentteri heti Silvennoisen jälkeen, joka oli muuten oikein hyvä.

Kovastihan tämä kaikki tietenkin riippuu siitä että mitä mittaria käytetään. Makuasioitahan nämä ovat, sanoi apina kun tunki banaania pakaraansa. Rivipelaajia kenties jossain muualla, mutta Rovaniemellä varmasti tärkeitä miehiä, olettaen että jatkavat, mikä lienee hyvin epätodennäköistä. Vimpari olisi selkeä kakkosketjun sentteri meillä, pororajalla.

Yllä listailtiin RoKin mestis-kokemusta omaavia pelaajia, monelta unohtuu se että joukkueesta löytyy myös pääsarjatason kokemusta parilta jannulta, ei tosin paljoa, mutta kuitenkin. Matej Badiura on päässyt haistelemaan Extraliigan vauhtia ja Karri Herranen muistaakseni on seissyt "luukulla" sm-liigan muutamassa pelissä. Tällä tosin ei liene erityisen suurta merkitystä kun aletaan kautta 2009-2010 pelaamaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös