MM-kisat 2009: Päivä 11 (otteluseurantaketju 4.5.)

  • 121 709
  • 773
Tila
Viestiketju on suljettu.

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Hienoa peliä Ruudulta...

...mutta joku tolkku pitäisi ymmärtää pitää noissa filmauksissakin. Henk.koht en pidä filmaamisesta missään urheilussa, pohjasakkaa sellainen.
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Totta mutta meneekö tässä lataus vääräänsuuntaan? Luulisi myös vastustajan saavan noista kaverin sukelluksista enemmän raivoa peliinsä - meneekö se sitten kanukeillakin yli?

Maybe not. Eiköhän Rudi vielä hommaa kolmannessa erässä meille yhden ylivoiman, tai sitten oppipoika Komarov joka on pelannut hienon pelin.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Tuon näkemiseen riittää kyllä ihan tavalliset lasit. Suosittelen.

Varmaan täytyy ne lasit sitten hommata. Edes suomi-sarjassa ei noista tököistä kyllä kukaan nurin mene...
 

janitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä kuitti

Loistava kommentti Kapaselta "onneksi en nähnyt Hagmania.." on taidettu panna merkille että maalinteko on kaverilla nyt hieman jäässä.
Aika velmu kaveri.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hävettää toi Ruutu todella paljon. Todella raukkamaista pelleilyä. Tuomarit toimivat ihan oikein antamalla neidille jäähyn. No ei se mitään, onneksi toinen ämmä Komarova fanittaa Jarkkoa.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Jaahans, edelleen mennään edellä näitä JA:n etukäteisarvioita. Toisen erän päätteeksi tilanne ei ole 0-30 ja laukaukset eivät ole 2-125. Kuuma kolmas erä tulossa ja saapa nähdä kestetäänkö odotettavissa oleva rynnistys. Kanada on aika armoton käyttämään nuo paikkansa ja Suomi ei niinkään. Joka tapauksessa ryhdikäs ottelu meiltä!
 

bultsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
2 kertaa vetää Kanukki poikittaisella ja selviää kakkosella, ja Ruutu saa sukelluksesta samalla. Voi vittu mikä oikeusmurha.

RUUTU SÄ OOT JUMALA! :peukku:
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Tästä täysin samaa mieltä. Komarov näyttää Jarkolta nuorempana. Ärsyttää todella hyvin ja on iholla kun taas Jarkolta jo ainakin toinen selkeä sukellus.

Komarovilla ei kyllä ole ikinä ollut samanlaista ongelmaa mopon liiallisen keulimisen kanssa kuin Ruudulla. Suurin osa varmasti muistaa ne varsin erikoiset maalin siirrot ennen änäriuraa sekä lakkokauden pellehypyt Lukkoa vastaan. Kun lataus on ollut kovimmillaan, on Ruudulla välillä lähtenyt hanskasta.

Änärissä ei tällaista ole samassa mittakaavassa ilmennyt, myönnetään.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Tuon näkemiseen riittää kyllä ihan tavalliset lasit. Suosittelen.
Noh kaverin pitää edustaa gloryhunttaamansa maata, kun onhan se kiva huudella vähemistöstä perinteikkään suuren kiekkomaan Kanadan miehenä. On NHL miehiä ja Kanadalaista kovuutta. Ikään kuin se olisi se "oma" joukkue.
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Hyvin on Komarov pelannut, mutta älkää nyt sitä alivoimalle laittako. Äijällä meni suuntavaisto hieman sekasin ja ryntäili Suomen alivoima neliön rikki. Olikohan Komarovin ensimmäinen alivoima näissä kisoissa?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Apelta on kyllä tullut tänään aika buenoa settiä kisastudiossa, tuohon Ruudun pelleilyynkin hyvä kommentti "sääntökirjassahan sukeltamisesta saa 2min..." :)

3. erä tulee varmasti olemaan sekava ja yleensä sellainen suosii kanukkeja.
Veikataan siis rohkeasti pelin päättyvän 3-3 ja rankkarit vie Canada! :)
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Kuinka on mahdollista, että Stamkos ei saanut tuosta teurastuksesta 5+20? Jarkko makaili minuutteja jäässä ja vain 2 minuutin jäähy tälle teurastajalle. Edes Jumalamme Mertsi ei nyt ollut hereillä. Tässä on taustalla joku suurempi salaliitto, jonka tavoitteena on juuri Suomen kisojen päättäminen mahdollisen nopeasti.

Jahas ja Kummola hikoilee studioissa, mikä ylläri. Muistaako kukaan miten se Jutin ja Kalen laihdutuskuuri onnistui?
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Onneksi Suomi johtaa. Muuten Kalervo the Huttin pakkokatseluttaminen erätauolla olisi varsinaista adding insult to injury -meininkiä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Innolla odotan mitä Kummola jyrähtää tällä kertaa. Vai kuuluuko tämä jyrähtäminen ainoastaan maikkarin sanastoon?

Kovasti tuntuu Kale ainakin shuhishevan. Tulee ihan mieleen Junnu Vainion laulu "Jos vain saisin nastahampaan takaisin".
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Tänään Ruutu on kyllä ollut tuota toisen erän lopun filmausta lukuun ottamatta erinomainen. Kovia taklauksia ja taistelua, juuri sellaista peliä, minkä takia olen häntä aina arvostanut. Tuo viimeinenkin tilanne oli OK ihan siihen lopun jäässä makaamiseen asti, vaikka toki selvästi hakikin tönäisyä selkään, mutta sehän nyt ei vielä ole filmausta.

Tuomarit ovat Mertarannan valituksesta huolimatta olleet erinomaisia. Saa pelata kovaa, mutta koukut ja huitomiset vihelletään. Kaiken hyvän päälle ukoilla oli munaa vielä rangaista Ruutua filmauksesta, sillä siitähän se oikeasti tuli, oli se virallinen syy nyt mikä hyvänsä.

Pelistä vielä se, että Suomella olut vähän "huonoa säkää" ylivoimalla, kun kasassa vain yksi maali. Monta kertaa saatu aikaan muutama nopea peräkkäinen puolustuksen avaava syöttö, mutta ei natsannut loppuun asti kuin viimeisessä.
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
2 kertaa vetää Kanukki poikittaisella ja selviää kakkosella, ja Ruutu saa sukelluksesta samalla. Voi vittu mikä oikeusmurha.

RUUTU SÄ OOT JUMALA! :peukku:

Mahdollista olisi ollut, ettei Ruudulle olisi tullut jäähyä, jos oli jaksanut nousta heti. Siinä sitä peukkua kerrakseen. Hävettääköhän Jalosta (tai Kapasta kapteenina) minkä verran, kun oman joukkueen mies filmaa noin läpinäkyvästi?

Nyt tommoset turhat makoilut sikseen ja kovia taklauksia.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Kanadanhan piti viedä tämä vähintään kuuden maalin erolla.

Varmaan kyllä Kanada tämän hoitaa (dumarit tasottaa puntteja), mutta täytyy sanoa, että on kyllä neitimäinen jengi kanukeilla. Eivät sitten taklaa yhtään.

Harmi tuo Rudin näytteleminen. Siihen saakka hyvää peliä Jakelta.

Veikkaan, että kolmannessa erässä dumarit tulee antamaan pari-kolme tasoitusjäähyä nhl-egoille. Niin siinä vaan usein käy, kun huomataan, että bemari odottaa pihalla.

Leksa ollut maaginen. Loistava kaveri.
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Kalervo 'soft bondage' Kummola on kyllä aika etova hahmo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös