MM 2009 - Kisajoukkue tällä hetkellä?

  • 476 207
  • 1 829
Tila
Viestiketju on suljettu.

Fordél

Jäsen
NHL:stä en itse odottaisi enää kuin kolmea pelaajaa: Tuomo Ruutu (olisi joukkueen ykköslaituri) ja ykkössentterin tontille joko Saku Koivua tai Olli Jokista. Pitkäsellä, Jussi Jokisella ja Kiprulla en suuremmin edes vaivaisi päätä, joten lähtisin muuten tuolla nykyisellä joukkeella liikenteeseen.

1. T.Ruutu - S.Koivu/O.Jokinen - Hagman
2. Miettinen - N.Kapanen - S.Kapanen
3. Hyvönen - Santala - Pyörälä
4. Ruutu - Hytönen - Komarov

Myös sellainen ajatus kannattaa ottaa huomioon, että Jarkko Ruutuakaan ei ole mikään pakko uhrata neloskenttään duunaripuolelle vaan kyllä Rudin taso riittäisi näissä karkeloissa kiekollisempaankin rooliin. Esimerkiksi seuraavasti:

1. Miettinen - N.Kapanen - Hagman
2. T.Ruutu - O.Jokinen - J.Ruutu

Tossa olisi kahteen ekaan kenttään mukavasti taitoa, kovuutta, liikettä ja asennetta.
 

Patajukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Perinteiset kilpaurheiluseurat
Ketjulottoa, tämä on vaaan niin mukavaa.

1.Hyvönen - Santala - S.Kapanen
Nummelin - Niskala


2. Hagman - N.Kapanen - Miettinen
Koistinen - Salmela

3. Pihlman - Immonen - Kerman
Niinimaa - Aalto

4. Ruutu - Hytönen - Pyörälä

7 pakki. Lehtonen
13. Komarov

Vahalahti on täysi turisti tuolla... OJ kisoihin ja Hytönen katsomoon.
Tällä "game-pläänillä" haetaan ylläri pronssi!
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
NHL:stä en itse odottaisi enää kuin kolmea pelaajaa: Tuomo Ruutu (olisi joukkueen ykköslaituri) ja ykkössentterin tontille joko Saku Koivua tai Olli Jokista. Pitkäsellä, Jussi Jokisella ja Kiprulla en suuremmin edes vaivaisi päätä, joten lähtisin muuten tuolla nykyisellä joukkeella liikenteeseen.

Miksi muuten jätät Jonin pois laskuista, kuitenkin tämän vuoden suomalaisista NHL:ssä eniten minuutteja per matsi, esim enemmän kuin Timosella. Naputti pakin paikalta yli 30 pojoa ja pelasi kai pitkästä aikaa kunnon kauden ja vastasi odotuksia. Nykyiseen, kaavailtuun pakistoon sopisi joku raamikkaampikin ukko Lyden jättäydyttyä pois.

Ja kyllä mä Kiprunkin ottaisin milloin tahansa.

edit: typo
 
Viimeksi muokattu:

Fordél

Jäsen
Miksi muuten jätä Jonin pois laskuista, kuitenkin tämän vuoden suomalaisista NHL:ssä eniten minuutteja per matsi, esim enemmän kuin Timosella. Naputti pakin paikalta yli 30 pojoa ja pelasi kai pitkästä aikaa kunnon kauden ja vastasi odotuksia. Nykyiseen, kaavailtuun pakistoon sopisi joku raamikkaampikin ukko Lyden jättäydyttyä pois.

Ja kyllä mä Kiprunkin ottaisin milloin tahansa.

Kyseo on vain siitä etten jaksa uskoa, että kyseistä kaksikkoa kiinnostaa MM-höntsät. Siksi en heillä vaivaisi päätäni. En tietenkään tiedä mikä heidän suhtautumisensa on kisoihin ollut ja miten ovat tulemisensa Jaloselle ilmoittaneet, mutta jos heillä ei ole selvää motivaatiota ja halua pelata maajoukkueessa, ei mielestäni heitä tarvitse odotella.

On täysin ymmärrettävää, että pitkän ja raskaan kauden jälkeen ei motivaatiota maajoukkuetta kohtaan löydy enkä lähde heitä siitä suuremmin tuomitsemaan. Tärkeintä on vain se, että ilmoittavat asian rehellisesti ja selkeästi. Suomen vahvuus on jokaisessa kisassa tiivis joukkue ja jokaisen pelaajan täytyy olla 100%:sti sitoutunut pelaamaan joukkueelle. Jos Pitkänen ja Kipper eivät tähän pysty, katson mielummin vaikka Topi Jaakolaa ja Karri Rämöä kentällä.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Tällä hetkellä jengi näyttää aika pliisulta eikä neljän sakkiin taida olla asiaa. Toisaalta yksi huippusentteri (S. Koivu) ja huippupakki (Pitkänen) tuohon lisää ja mitalimahdollisuudet ovat realistiset. Kyllähän yksi puolustava puolustajakin tarvittaisiin, mutta sellaista ei taida olla saatavilla. Nuoremman Koivun poisjäänti voi nyt nousta valitettavan suureksi asiaksi.

Vaikka S. Koivu ja Pitkänen tulisivatkin, pitää joukkueen puolustaa ja hyökätä joukkueena. Tätä korostamalla yksilötaidon puutetta saataisiin vähän korvattua. Maalivahdit ovat melko nuoria ja kokemattomia (oletan, että Riksman on kolmosveska), mutta en usko, että tähän kaaduttaisiin.

Tämän hetken joukkueelle veikkaan sijoja 8. - 4. Alkusarjassa 2. ja jatkoasarjassa voitto Slovakiasta ja A-lohkon kolmosesta tuonee jatkoasarjassa sijan 3. Tällöin vastaan tullee USA tai Venäjä. En jaksa usko, että kumpaakaan pystyttäisiin voittamaan, mutta Ruotsia vastaan voidaan pärjätä. Tämä tietysti vaatii Ruotsilta ensin voittoa USA:sta tai Venäjästä enkä näe kumpaakaan kovin todennäköisenä.
 

juhoe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Turhaan sieltä nhl:stä niitä väsyneitä ja kauden "ennen aikaisen loppumisen" takia masentuneita Koivuja, Ruutuja tai Jokisia leijoniin himoitaan..

Nykyisellään maajoukkue sisältää tuoreita erittäin motivoituneita pelaajia, sekä vanhoja kehäkettuja Numpan ja Kapasten tapaan. Itse ainakin odotan tulevista kisoista suurta yllätystä (joukkue paperilla huono), jota voidaan pitää suomalaisen valmennuksen (herrat Jalonen-Dufva) riemuvoittona.

Eniten huolettaa nostaako Sami tasoaan heikkoihin EHT-esityksiin verrattuna ja kuinka Niinimaa sekä Aalto selviävät puolustuksessa?

Jo nyt Pekka Rinteelle puetaan sankarin viittaa ja Pikku-Hagilta odotan sitä ratkaisu osumaa, jolla mitali (väriä en arvaa) napataan.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Immosen ainoa miinuspuoli tässä on se, etteivät maajoukkuepelit ole mieheltä aina erityisen hyvin menneet, tosin noiden EHT-pelien perusteella ei kauheita johtopäätöksiä aina kannata tehdä. Ehkäpä kunnon paikassa Immonenkin pääsee tosissaan liekkiin. Hirsoa Immosen edelle nostavilta lähestulkoon ainoat argumentit ovat liigan pistepörssin voitto (puhutut kakkossyötöt, anyone?), sekä EHT:n pisteet. Ei hirsosta silti saa mitenkään väännettyä Immosta parempaa pelaajaa. Olkaa nyt rehellisiä itsellenne.
Itsehän jo vastasit kysymykseen.. Boldasin varmuuden vuoksi ne viestistäsi. Immonen ei pärjää EHT:ssa, Hirschovits pärjää. En mä ymmärrä, että millä tavalla "Jake" on niin paljon maagisempi tai parempi, kuin Hirso.. Ja ihan sama toisin päin. Molemmat loistavia senttereitä SM-Liigan mittapuulla ja tekivät about saman verran pisteitä runkosarjassa. Hirso pelasi hyvin EHT:lla ja muodosti jonkunlaista tutkaparia Hyvösen kanssa.

Tämän takia olisin ottanut Hirson ennen Immosta. Ymmärrän toki, että katselet JYP fanina ennemmin Jakea, kuin Hirsoa.

Edit: Ja nää puhutut kakkossyötöt alkaa oleen jo aika väsynyttä läppää..
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Se miksi joukkueessa on sekä Ruutu että Komarov, johtuu tietenkin siitä, että jos toinen lentää pihalle, toisen työlle löytyy aina jatkaja.

Vakavasti puhuen, mielenkiintoista nähdä herrat samaan aikaan kentällä....
 

MikkoP

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jarkko vs. Kim

Jos jotain pitäisi veikata niin Hirsson lepsu yleisasenne vaikuttaa Jalosen papereissa (kuten myös minunkin ;P). Lisäksi jos yv-aikaa on tiedossa hyvin rajallisesti kääntyy vaaka jo ihan selvästi Immosen puolelle (jonka peli ei elä täysin yv:n varassa).
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Jarkko vs. Kim
Jos jotain pitäisi veikata niin Hirsson lepsu yleisasenne vaikuttaa Jalosen papereissa (kuten myös minunkin ;P). Lisäksi jos yv-aikaa on tiedossa hyvin rajallisesti kääntyy vaaka jo ihan selvästi Immosen puolelle (jonka peli ei elä täysin yv:n varassa).

Itse ajattelen että Immosta voi käyttää myös alemmassa ketjussa kun taas Hirso on puhtaasti hyökkäävämpää peliä pelaava. Veikkaan että Jalonen laskee sen varaan että centteriosastolle tulisi vielä vahvistusta 1 ja/tai 2 ketjuun jenkkilästä. Immosen voi laittaa nelosen keskelle, Hirsoa ei
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Oliko tää jo täällä ?

http://www.mtv3.fi/urheilu/mmlatka/uutiset.shtml/arkistot/mmlatka/2009/04/862923

Eli onko niin että pakisto oli nyt sitten tässä ja että alkusarjaan lähdetään 10-11 hyökkääjällä ?

Tod.näk Jukka on kuitenkin tarkoittanut että koko 22 kenttäpelaajan joukosta pidetään 3-4 paikkaa auki ja mennään 6 tai 7+12 pelaajalla alku.
Vaikuttaa siis siltä että sieltä tosiaan olisi tulossa vielä porukkaa mukaan vaikka täällä monet ovat olleet toista mieltä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Onpa mielenkiintoinen joukkue, odotusarvoiltaan ei lähelläkään kovin mahdollinen mutta onpahan monia mielenkiintoisia ja yllättäviä nimiä mukana. Kalle Kerman oli Jokereiden parhaimmistoa pudotuspeleissä ja Hanlonin epäkiekosta huolimatta Kerman oli yksi niistä pelaajista jotka mielestäni onnistuivat nostamaan itsensä esiin, oma suhtautumiseni Kermaniin oli hyvinkin kriittinen mutta tällä kaudella aloin pikku hiljaa diggaaman Kallen pelistä. Toivottavasti Kermanin passi leimataan ja Kalle pääsee tekemään arvokisadebyyttinsä Leijonissa.

Koska ketjulotto on aina kivaa niin minäkin pistän oman veikkaukseni Jalosen kokoonpanosta lauantain peliin...

Hagman - N.Kapanen - Miettinen
Nummelin - Niinimaa

Pihlman - Immonen - Hyvönen
Lehtonen - Salmela

Kerman - Santala - S.Kapanen
Koistinen - Niskala

Ruutu - Komarov - Pyörälä

Rinne
Rämö
Riksman

Ei leimata vielä: Hytönen, Vahalahti ja Aalto.
 

Molkke

Jäsen
Olenko ainoa, joka ei toivo kisajoukkueen enää täydentyvän kovillakaan pelimiehillä rapakon takaa?

Et ole. Itse toivon myös, että tällä mentäisiin. En halua Selännettä tai Miikka Kiprosoffia joukkueeseen. Syy: Miehet ovat kieltäytyneet kantamasta leijonapaitaa. Ymmärrän syyt, jos esim. lapsi tulossa tai loukkaantuminen, mutta jos vaan sanoo ettei kiinnosta jos esim. joukkueella ei ole omasta mielestä menestymismahdollisuutta. Muutenkin olen sitä mieltä, että jos joukkuetta täydennetään, pysytään siinä, että roolitus säilyy. Jokisen Ollin paikalta raivaisin Santalan pois, en Hytöstä. Meillä on loistava nelonen toivon sen pysyvän. Laitahyökkääjistä sitten Vahalahti/Kerman pois. Ehkä Kerman. Mies on joukkueessa tekemässä pisteitä, ainakaan miehellä ei ole muita vahvuuksia. Toivon siis, että jos saadaan joukkueeseen rouhija, rouhija myös pois, jos taas huippulaituri, silloin heikompi samantyyppinen laituri pois ja tätä rataa.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olenko ainoa, joka ei toivo kisajoukkueen enää täydentyvän kovillakaan pelimiehillä rapakon takaa? Jotenkin olisi mielenkiintoista seurata Jalosen jo nimeämän joukkueen rahkeita, koska selkeästi edelliskisojen Suomen joukkueita huonompihan tuo selvästikin on.

Taidat ainakin olla selkeässä vähemmistössä. Mukavaahan se olisi seurata miten heikommalla taitotasolla, mutta korkeammalla motivaatiolla (?) varustettu nykyjoukkue pärjäisi. Daavidien nousemista joukkueena voittoon olisi mahtavaa seurata.

Väitän silti että Tuomo Ruudun, Olli Jokisen, Saku Koivun ja Kimmo Timosen henkilökohtaiset taidot ovat sitä luokkaa että pystyvät ratkaisemaan sen tiukan ottelun omalla taidollaan/tsempillään. Nykyjoukkue ei vain mitenkään pärjää kun vastaan tulee Malkinin ja Crosbyn tasoisia pelimiehiä (jos Pittsburgh putoaa, mutta on siellä muitakin kovia). MM-Kisoissa kun kuitenkin vauhti ja kovuus tilanteissa on eri luokkaa kuin Euroopan kaukaloissa.

Hitto kun saisi Leinon Detroitin farmista joukkueeseen. Taikurille olisi aina käyttöä, varsinkin nyt kun on hakenut hiukan (d)o(u)ppia jenkkikaukaloista.
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Oliko tää jo täällä ?

http://www.mtv3.fi/urheilu/mmlatka/uutiset.shtml/arkistot/mmlatka/2009/04/862923

Eli onko niin että pakisto oli nyt sitten tässä ja että alkusarjaan lähdetään 10-11 hyökkääjällä ?

Tod.näk Jukka on kuitenkin tarkoittanut että koko 22 kenttäpelaajan joukosta pidetään 3-4 paikkaa auki ja mennään 6 tai 7+12 pelaajalla alku.

Joo eihän noissa numeroissa ollut mitään järkeä, tuskin Jalonen lähtee kymmenellä hyökkääjällä turnaukseen. Tosin mahdollisia puolustaja vahvistuksia NHL:stä ei ole montaa tarjolla ja heidän kiinnostuksensa on jo varmasti tiedossa.

Itse ottaisin Carolinan miehet joukkueeseen ja toivoisin muiden NHL-miesten pääsevän pitkälle seurojensa kanssa.

T.Ruutu - J.Jokinen - Hyvönen
Hagman - N.Kapanen - Miettinen
S.Kapanen - Immonen - Pihlman
J.Ruutu - Hytönen - Komarov

Nummelin - Pitkänen
Salmela - Koistinen
Niinimaa - Lehtonen

Olisikin jo joukkue josta todella pitäisin ja jonka menestykseen uskoisin.
 

Franz

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Turhaan sieltä nhl:stä niitä väsyneitä ja kauden "ennen aikaisen loppumisen" takia masentuneita Koivuja, Ruutuja tai Jokisia leijoniin himoitaan.
Kyllä. Aivan turhaan. Saku Koivu esimerkiksi on maajoukkueessa väsyneenä ja masentuneena nakutellut satakunta pistettä. Ruutu on ollut yhtälailla maajoukkueessa totaalisen laamamainen kahden edellisen penkinalle menneen NHL-kautensa jälkeen. Tosin näitä kausia seuranneissa MM-turnauksissa on tullut kummassakin 6 tehopistettä ja rutkasti taklauksia.
 

Johnnie

Jäsen
Et ole. Itse toivon myös, että tällä mentäisiin. En halua Selännettä tai Miikka Kiprosoffia joukkueeseen.

Aika turhaa spekulaatiota, kun Selänne ja Kiprusoff eivät kuitenkaan tulisi, kävipä pleijareissa mitä tahansa. Ja onhan tuo aika typerää ajatella noin, jos haluaa että Suomi menestyy. Johan se nähtiin viime kisojen välierissä, kuinka aseeton Suomi oli Venäjää vastaan, joten mihin lukemiin päättyisivätkään kohtaaminen tällä ringillä?

Kyseo on vain siitä etten jaksa uskoa, että kyseistä kaksikkoa kiinnostaa MM-höntsät.

Eikös Pitkänen maksanut median mukaan n. 30 000 euroa että pääsisi pelaamaan viime MM-kisoissa? Sitten tulikin harmittava loukkaantuminen, ja kausi oli paketissa. Koivun tuloon en kyllä minäkään usko.
 

Reckless

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Sami Kapanen
Mielenkiintoinen joukkue tällä hetkellä kasassa, jonka menestykseen ei varmasti moni usko ainakaan näin ennakkoon. Paras nippu tuossa kuitenkin taitaa olla mitä tällä hetkellä on saatavilla. Roolituksien osuessa nappiin voidaan jopa yllättää muiden maiden nimivahvat joukkueet, pelaamalla joukkueena. Viimevuonna oli huippuyksilöitä joukkue täynnä, mutta peli ei ollut niinkään kaunista katseltavaa ja muutenkin melko tehotonta näpertämistä. Tässä vaiheessa jättäisin ainakin leimaamatta Hytösen ja Vahalahden kisapassit ja katselisin mahdolliset NHL -vahvistukset. Pitkästä aikaa mielenkiintoiset kisat tulossa!
 

stroh80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Omasta mielestäni joukkue on todella hyvä, ja kuten Jalonenkin jossain haastattelussa sanoi, jokainen on ansainnut paikkansa."

Helvetin hyvin sanottu. Usein unohtuu, että jotta se oma suosikki saataisiin mukaan pitää joku muu tiputtaa. Tuossa joukkueessa ei mielestäni ole sellaista nimeä jota ei olisi voinut näyttöjen perusteella valita.

Joku sanoi kerran, että noin kymmenen ensimmäistä pelaajaa voi jokainen katsomovalmentajakin valita. Seuraavat viisi menee kutakuinkin samoin valmentajasta riippumatta, ja loput on sitten ihan valmentajan pelisysteemistä/henkilökemioista kiinni. Toivottavasti jätkät onnistuu. Tietty potentiaali on samaan kuin mm-kisoihin 98 (muistaakseni) joka on vieläkin lempi MM-ryhmäni.

Sami Kapasen rooli taitaa olla melkeinpä tärkeimpiä paketissa. Samin monipuolisuus antaa oikeasti Jaloselle ihan pirusti enemmän mahdollisuuksia ajatella pelaajia roolien kautta kun Kapasen myötä joka paikalle löytyy ainakin yksi reservi.
 

Vemps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks & Barca
Ensin julkaistu joukkue pisti vittumaisen morkkiksen päälle ja tätä tunnetta on jatkunut nyt pari päivää.
Eniten huolestuttaa sentteriosasto. Ainut kaveri, josta olen mielissäni on KHL:n voittanut Niko Kapanen. Jarkko Immonenkin kelpaa, mutta kun NHL:stä jengiin liittyy toivottavasti Jokinen / Koivu niin sen jälkeen en näe Immoselle mitään käyttöä, jollei sitten JYP-trioa pidetä joukkueessa loppuun asti.
Laiturit ovat mieleisiä ja varsinkin Hagmanista olen erityisen innoissani. Myös uransa parhaimman kauden pelannut Miettinen tulee olemaan tärkeä lenkki joukkueessa.
Pakeista on heitetty paljon analyysia mm. Tammisen suusta ja olen itsekkin samoilla linjoille. Helpoissa peleissä puolustuksen maalinedustapeli riittää mutta kun vastaan tulee Venäjä / Kanada niin se on menoa. Timonen olisi meikäläiselle todellinen märkä uni puolustukseen.
3 päivää niin päästään katsomaan kuinka väärässä olen, toivokaamme Suomelle menestystä ja kultaa!
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Monelta kirjoittajalta ja suomalaiselta kuulee valituksia jokavuotisista MM-kisoista, mutta itse jaksan kyllä joka vuosi näistä innostua.

Eli spekuloidaan lisää :)

Jarkko Immosesta sen verran, että kisoissa joko 2 sentteri, mutta jos esimerkiksi OJ tai Saku tulee niin ei Jarkolla ole käyttöä. Kolmosessa Jarkolla ei tehdä mitään, puhumattakaan nelosessa.

Sakun Montreal on semmoisessa sillassa, että ei varmasti nouse, joten saa jokainen odotella Koivun vastausta kisojen suhteen. Koivun tuntien tuo kisoihin matkaaminen ei olisi todellakaan yllätys jos verrataan vaikka joka vuotiseen Jere Lehtinen-spekulaatiion.

OJ on myös aina kunnossa ollessaan tullut, joten alkulohkon jälkeen viimmeistään Suomen sentteritilanne saattaa näyttää ihan toiselta, mitä se on tällä hetkellä.

Jos Saku ja Olli tippuvat ja tulevat (en usko vielä Calgaryn tippumiseen) saa Suomi rakennettua pari todellista superketjua. Tätä rakentamista ei todellakaan heikentäisi Carolinan tippuminen josta olisi tarjolla myös aina valmiit leijonapaidan pukijat, Tuomo Ruutu ja Jussi Jokinen.

Suomella tosiaankin on loistavasti asiat mallillaan, että aina kunnossa ollessaan suurin osa tähdistämme on tullut MM-kisoihin. Philadelphiasta tarjolla olisi Timonen ja Niittymäki.

Jalosen sanoin Suomi ei jokaista passia heti leimaa ja saa nähdä kuinka monta niitä jätetään alusta leimaamatta. Muistaakseni Ruotsi lähti pari vuotta sitten kolmella ketjulla pelaamaan alkusarjan pelejä odotellen NHL apuja.

EDIT:

Jalonen kertoo haastattelussa maikkarin sivuilla, että 3-4 hyökkääjän passia jätetään leimaatta mahdollisten NHL apujen takia. Tuo on varsin mielenkiintoinen ja voi laskea yksi yhteen, JJokinen, OJ, Saku ja Tuomo nelikosta kovin moni ei ole eitä sanonut.
 
Viimeksi muokattu:

stroh80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
OJ on myös aina kunnossa ollessaan tullut

Vaikeahan näitä on ennustaa, mutta itse en olisi lainkaan varma OJ:n halukkuudesta edustaa maataan.

On totta, että edellisinä vuosina OJ on auliisti saapunut auttamaan mutta uskon, että tämä vuosi voi olla erilainen.

Aikaisempina vuosina Olli on tiennyt jo hyvissä ajoin, milloin NHL-kausi loppuu. Jos nyt tänä vuonna Calgary ryssii tuon sarjan juuri kun OJ on päässyt pelaamaan elämänsä ensimmäisiä pudotuspelejä voi hatutus olla melkoinen. Siksi uskon myös, että jos OJ tulee niin motivaatiotaso saattaa jäädä aika lailla edellisistä vuosista.
 

eläin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen Maajoukkue, DIF, HIFK, Väsby Hockey
Jalonen sanoo että sieltä odotetaan viellä muutamaa pelaajaa ja se on minusta hyvä juttu. Eikö taida nyt olla niin että ainoa mahdollisista vahvistuksista jolla on voimassa oleva sopimus joka jatkuu ensi kauteen on Olli Jokinen? Saku Koivulta, Jussi Jokiselta ja Tuomo Ruudulta ne loppuvat tähän kauteen. Taitaa olla myös niin Lasse Kukkosella. Se on sitten eri asia jos tämä asia vaikuttaa herrojen päätöksin tulla kisoihin tai jättää ne väliin. On siellä ennenkin ollut pelaajia jotka on lähteny mukaan ilman voimassa olevaa sopimusta seuraavaan kauteen, esim Tuomo Ruutu oli mukana 2006 kisoissa ja samaan kauteen päättyi sillon sopimus, samoin Karri Rämöllä ei ole ensi kauteen sopparia.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Suuremmin muuten kisajoukkuetta kommentoimatta, voi todeta että tämän vuotiset valinnat tuovat uskottavuutta EHT:lle ja näille leirityksille. Aiempina vuosina EHT-näytöillä ei juurikaan ole ollut vaikutusta MM-valintoihin.

Nyt mm. Kerman, Hyvönen etc. ovat lunastaneet paikan ihan ansaitusti. Enkä nyt tarkoita sitä, että herrat välttämättä pystyvät kisoissa jatkamaan samalla tasolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös