Kevät 2009 kiitos ja hehkutusketju

  • 14 559
  • 62

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
Tässä ketjussa pidetään oscar-gaalasta tuttuja sentimentaalisia puheita JYPin mestaruudesta

Jukka Seppänen: Panostasi Jyväskyläläisellä jääkiekkoilulle ei voi ohittaa pelkin korusanoin. Kaikkien pitäisi viimeistään tässä vaiheessa ymmärtää että olet laittanut koko sydänveresi (rahapussin lisäksi) tähän yhteisöön. Ilman sua ei pelattais Liigaa eikä oltaisi koskaan voitettu Suomen Mestaruutta 2009.

Risto Dufvalle kiitokset siitä voittamisen kulttuurista ja siitä hurtista huumorista mitä olet tuonut joukkueesemme. Iso valmentaja Ison joukkueen takana. Pikkusielut voivat takertua pieniin tunne kuohuissa annettuihin haastatteluihin mutta me kannattajat näemme niiden taakse ja ymmärretään että taustalla on jotain mikä kantaa läpi vaikeidenkin aikojen. Kiitos ÄRDEE kun toit JYPille meidän ensimmäisen Suomen Mestaruuden.

Kiitos kaikille JYPissä pitkän uran tehneille pelaajille, kiitos paluumuuttajille, kiitos uusille nousukkaille, kiitos vahvistuksille. Tarkemman listan laitan sitten myöhemmin kun jaksan analysoida tarkemmin, nytten tuli vaan niin vahva tunnekuohu avata tämä ketju. Mutta pari nimeä haluan nostaa esille:

Mikko Hakkarainen. "Ei mitään käyttöä" oli puheet ennen alkukautta. Ja esityksilläsi uskon että nousit todella lähelle Jyp-sydämiä tällä kaudella. Harmittaa helvetisti puolestasi ettet päässyt pelaamaan 2 viimeisessä ottelussa, niin suuri oli kuitenkin panoksesi Jypin menestymiseen. Haluan nostaa Hakkaraisen esille sen vuoksi tässä, ettei elintärkeät mutta pienemmän roolin pelaajat unohdu kaikessa juhla humussakaan.

Pekka Tuokkola: Meidän uusi ykkösmaalivahti. Mahtavaa peliä, uskomatonta tason nostoa koko kauden ja finaaleissa jäätäviä torjuntoja.
 
Viimeksi muokattu:

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olet äijä. RD minä rakastan sinua! Oli mahtava nähdä jo minuutti ennen loppua kun Risto ei pystynyt pidättelemään vaan antoi mennä ja aloitti juhlat. Hymystä ei meinannut tulla loppua ei sitten millään. Ihana mies.

Niin, ja se kuva päässäni tulee pyörimään ikuisesti kun Sinuhe Wallinheimo virne naamallaan suutelee RD:n kaljua ja kumpikin herkistyy kyyneliin ja vaihtavat muutaman pehmeän sanan. Se jos joku saa minut syttymään. RD olet Jumala! Olet kultasi ansainnut. Ja Sinkku, olet kova jätkä, MVP:n olisit omin sanoin antanut pelkästään Tuokkolalle. Ei, turhaan vähättelet panostasi, olit jälleen loistava, sinuun pystyi aina luottamaan. Ansaitsit sen puolikkaan siitä miespatsaasta.

Muutama pelaaja. Jyrki Välivaara, ehdottomasti tämän liigan juonikkain puolustaja kiekollisena, nuo ihanat vartalo- ja mailanpyöräytys harhautukset ovat niin uskomattoman ihanaa katseltavaa. Niin ja ne "no look" syötöt joita nähtiin tällä kaudella useita, viimeinen sellainen johti Jääskeläisen upeaan maaliin sunnuntaina synergia-arenalla. Ehdottomasti JYPin puolustuksen liideri. Ja kun vieressä herra Malmivaara pelottavan 2 metrin vartensa (vartalon pituus) kanssa on tuo pakkipari täydellinen.

Tuomas Pihlman, maaleja maaleja maaleja. Tulinen ranari lauloi useasti ja nuo välittömät spontaanit onnen pomput maalien jälkeen on hauskaa katseltavaa. Suojeli myös vierellään pelanneita kahta taituria josta iso plussa Pilelle!

Kiitos Keski-Suomeen kiekkoyleisölle! Jos peli pelataan Oulussa ja Jyväskylän synergia-areenalle kokoontuu n. 3000 ihmistä katsomaan peliä pieneltä screeniltä, on se jotai uskomatonta!

Edit; keskusta on kuulemma tuoreimpien tietojen mukaan aivan sekaisin! Loistavaa JYP fanit loistavaa!
E2; ja kuvien perusteella ylläripylläri Sinkkuhan se siellä pääroolissa häärää voitonjuhlissa.
 
Viimeksi muokattu:

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Minunkin verkkokalvoillani pyörii tuo Sinkun "suudelma" RD:n kaljuun! Mahtavaa.

Hirvittävässä tunnekuohussa kiitän ja hehkutan itse seuraavia:

Jari Jääskeläinen

Oman kylän poika, joka nousi oman seuransa historian tärkeimmällä kaudella sankariksi juuri niillä tärkeimmillä hetkillä! Jäsälle suo kaiken menestyksen mitä mies saa, niin hieno pelaaja on kyseessä! Kiitos Jäsä!

Jarkko Immonen

Meidän Jarkko. Häntä on hehkutettu ihan liian vähän tässä juhlahumussa. Jake polki suohon kaikki "ei osaa voittaa", "ei todellakaan ole play-off pelaaja", "häviää kuvasta tärkeimmillä hetkillä" ynnä muut hänestä sanotut vääryydet. Ilman Jarkkoa ei oltaisi tässä. Liigan paras pelaaja joka toivottavasti saa hienon kauden päätteeksi MM-kisakoneesta paikan. Kiitos Jarkko!

Ossi Louhivaara

Ossi otti roolia viimeisessä finaalissa tehollisesti, mutta pelasi aivan mahtavat pudotuspelit muutenkin! Runkosarjassa kantoi apinaa selässään pitkään, mutta paransi tasoaan ihan älyttömästi pudotuspeleihin! Kiitos Ossi!

Siinä omat poimintani, kaikki muutkin olivat sankareita ja heistä voisi kirjoittaa sivukaupalla ylistystä...

Toivon mukaan voitonjuhlat jatkuvat ainakin tämän viikon lauantaihin saakka, sillä silloin on tarkoitus tulla Jyväskylään juhlimaan! Hyvällä tuurilla poikakin olisi nähtävillä jossain jos jonkunlaiset voitonjuhlat järjestetään...
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Enempää erittelemättä ja poislukien jo sanottuja juttuja.

Ykkösketju: Erityismaininta otteluista 1-58 runkosarjassa ja kunniamaininta lopuista 15 pelistä.

Kakkosketju: Erityismaininta "tehottomalle" ketjulle kauden kahdesta viimeisestä&tärkeimmästä pelistä.

Kolmosketju: Erityismaininta huikeasta tasosta play-offeissa.

Nelosketju: Sama kuin yllä, vähemmillä pisteillä ja kovemmasta myllytyksestä.

Maalivahdit: Tiedätte kyllä.

Valmennus: Liigan parhaasta pelisysteemistä ja tasapainoisimmasta joukkueesta (Hakkarainen-, Viitanen-, Vänttinen- jnejne- Who?!)

Matti Alatalo: Aina herrasmiesmäisestä toiminnasta, käyttäytymisestä (Tami, ota oppia.) ja pitkäjänteisestä valmennuksesta, jota ilman rehellisesti uskon, että poikaa olisi nostanut joku muu tänä keväänä.
 

Jallu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos koko organisaatiolle!

Omalla tasollaan:

Ykköskenttä. Ei tällä kertaa pettänyt, kuten aiemmin tärkeissä peleissä.

Kakkoskenttä. Huikea tasonnosto verrattuna mihinkään, erityisesti Jari Jääskeläinen, jolle myös suon isoimman siivun tästä taistellusta mestaruudesta. Kiitos Jäsä! Sinua puolustin kun tänne oltiin kaikenmaaliman Elorantoja huhuilemassa...

Nelonen: Todellinen poff-kenttä, eritoten Riskan kypsät otteet kovissa peleissä. Vänän taistelijan luonne sai myös palkinnon.

Muut: Hakkarainen, jonka haukuin Dufvan omaksi pojaksi samoin kuin Piiroisen ja Saksisen. Pesosen nuoremman, jonka vahvat otteet yllättivät totaalisesti meikäläisen. Tähän samaan Malmivaara, joka oli koko kauden huikean tasainen ja takuuvarma. Väylän loistava pelisilmä ja kokemus Poffeissa.

Siinä "muutama" esille noussut. Kiitos kaikille muillekin!
 
IHANAA! Olen lähes sanaton!

Yövuoron alkaessa raportilla kostui silmäkulmat ja ajatus karkaili, mutta se kait sallittakoon!?

Ensi kautta jo mielessä odotellen. CHL ja mestaruuden uusiminen on jo käynyt mielessä, mutta ensin JUHLITAAN! Aamulla, kun töistä pääsen, aion polttaa 5 vuotta vanhan sikarin, joka jäi tyttäreni varpajaisista. Toivottavasti ei lähe taju =). Lisäksi aion ottaa JYPIN PELAAJILLE ja KAIKILLE MESTARUUTEEN VAIKUTTANEILLE VISKIPAUKUN!

KIITOS JYPPI!!!
 

Jallu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aamulla, kun töistä pääsen, aion polttaa 5 vuotta vanhan sikarin, joka jäi tyttäreni varpajaisista. Toivottavasti ei lähe taju =). Lisäksi aion ottaa JYPIN PELAAJILLE ja KAIKILLE MESTARUUTEEN VAIKUTTANEILLE VISKIPAUKUN!

KIITOS JYPPI!!!

Todennäköisesti sikari vetää jo tajun kankaalle... Mestaruuteen vaikuttaneita on niin monia, että älä ainakaan sen sikarin jälkeen ala kaikkia paukkuja ottamaan.. =)
 

M@thieu

Jäsen
Sanoinkuvaamattoman upeat fiilikset.

Työt estivät omalta osaltani Ouluun lähdön, joten Synergialla tuli matsia jännättyä ja kyllähän riitti tunnelmaa sielläkin. Porukkaa lappasi paikalle ottelun edetessä vain lisää ja loppuvaiheessa paikalla oli varmasti yli 3500 ihmistä. Ja olihan se aivan huikeaa, kun koko tämä porukka tekee aaltoja Sinkun ja Pekan tahdittamana... YEAH! Keskustassakin meno oli todella villiä heti ottelun jälkeen, kun siinä tuli hetki brömisteltyä ympäriinsä ennen kotiinlähtöä.

Mitään järkevää tässä tunnekuohussa ei taida kyetä kirjoittamaan, mutta muutama nimi on nostettava esiin.

Ensinnäkin Risto Dufva. Aivan ihana mies ja upea valmentaja. Talvella pienen pieni epäusko valtasi meikäläisen, mutta uskomattoman upeasti RD ja muu valmennustiimi saivat pelaajat näyttämään parastaan kauden tärkeimmillä hetkillä. Kiitos ensimmäisestä mestaruudesta Risto!!

Filip Riska. TPS-sarjan ensimmäisen ottelun avauskentällisten ollessa jäällä koko JYPin vaihtopenkki istui suht levollisen näköisenä odottamassa kiekon pudottamista, yhtä miestä lukuunottamatta. Tuo Hurrikaanipaita mouhosi penkin edessä aitiota päästä päähän puhisten ja hakaten mailaansa laitaan. No Riskahan se siellä. Jo tuosta hetkestä näki, että #13 on valmis antamaan näissä peleissä joukkueelle aivan kaikkensa, ja niin hän totta vieköön teki. Riska kuumensi vastustajia suunsoitolla ja pehmensi puolustajia kovilla taklauksillaan. Suuren työmäärän olisi suonut tuottavan yhden maalinkin, mutta eipä sen niin väliä.

Antti "Supertykki" Virtanen. Pikku-Antti oli playoffeissa kuin kotonaan. Oli niiiiin nautinnollista katsella, kun pikkuinen taituri veivaili vastustajia kaffelle ottelusta ja sarjasta toiseen. Täysi kymppi myös puolustusasenteesta. Ensi kaudella ohi Lindroosin seuran pisteykköseksi ja aikanaan sitten #42 hallin kattoon. Eikä tietenkään unohdeta VIPin kahta muuta palasta, joilta pleijarit onnistuivat myös erittäin hyvin. Immonen ja Pihlman keräsivät Antin tapaan pudotuspeleissä 11 pistettä ja liigan paras hyökkäystrio oli korkealla tasollaan tasaisen varma läpi koko kauden.

Tuomas Vänttinen. Molemmat polvet paskana läpi finaalien, eikä tunnu missään. Loistavaa taistelua etenkin alivoimalla. Muillekin av-pelin raatajille (pari viestiä ylempänä on jo nimet mainittukin) valtaisa kiitos pyyteettömästä ja täysin itseään säälimättömästä työstä joukkueen eteen.

Jyrki Välivaara. Playoffien paras puolustaja IMO. Eipä siinä sen kummempaa.

Peki ja Sinkku. Ollaan me vaan ihan hemmetin onnekkaita, kun joukkueessa on kaksi noin älyttömän hyvää veskaria. Parhaan pelaajan palkinto meni aivan oikeille herroille. Hattu päästä!

Kaikki ketkä tässä jäivät mainitsematta, olette aivan helvetin mahtavia jääkiekkoilijoita joka ikinen.

KIITOS JYP, Suomen Mestarit 2009! Kiitos.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jukka Seppänen

Ilman Seppästä ei olisi JYPiä. Hän teki sen, vaikka sai matkan varrella naurua osakseen. Vaikka valtakunnan media naureskeli avoimen julkeasti Missiolle ja epäilevät Tuomaat olettivat kotikonnuillakin miehen olevan vähäjärkinen. Tätä miestä ei voi kylliksi kiittää siitä, että hän loi puitteet mestaruudelle!

Risto Dufva

RD ja kannattajat eivät voi enää muuta kuin naureskella puheille, että Ristolla ei kestäisi kasetti, että hän on huono häviäjä ja huono voittaja, että hän on ylimielinen idiootti, että hänellä keulii, että hän on vastenmielinen persona non grata. Sillä RD on huippuvalmentaja!

Tässä pitäisi nostaa jalustalle kaikki organisaation ihmiset. Aina vapaaehtoisista Seppäseen saakka. Ja nostankin! Olette tehneet vuosien ajan hienoa työtä, joka nyt sai komean kruunun.

Mutta mestaruus on ennen kaikkea pelaajien. On vaikea nostaa esille yksilöitä, sillä tämä oli JOUKKUE. Se teki siitä mestarin. Vaikka media kuinka väitti, että JYP on VIP-ketjun varassa, niin kuinka väärässä se olikaan! Profiilia nostivat juuri ne pelaajat ratkaisevalla hetkellä, joiden pitikin se tehdä. Erityismaininta Tuomas Vänttiselle, joka pelasi finaalit molemmat polvet hajalla! Tästä entisestä pullamössöstä on kasvanut JYPin taistelun ruumiillistuma! Ainakaan minä en keksi mahtavampaa tapaa osoittaa sitoutumista joukkueeseen.

Onnea vielä koko organisaatiolle yhteensä ja erikseen! Torilla jumankauta tavataan!!!
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Mä vielä aamulla kävelin töihin Synergia-areenan ohitse, ihan vaan nipistääkseni itseäni että se on oikeasti totta. Jumalauta jätkät, minkä teitte! Tällaiselle miehelle saa kaataa tervaa ja höyheniä päälle, kun ei usko että jyväskyläläinen jääkiekko voi vielä jotain tällaista tehdä!

Kiitos Jukka Seppänen, RD, Sinkku, Peki, VIP, Hytöset, Vänttiset, Riska, Lahti, Pesonen ja koko loppu joukkue! Ennenkaikkea kiitos JYP!

Eilinen ilta jää muistoihin vielä pitkäksi aikaa. Se tunteiden tulva ottelun ratkettua oli jotain aivan hillitöntä. Aallot Synergialla, paljon liikuttuneita ihmisiä ympärillä ja fiilis katossa! Ei tätä jaksa pieni ihminen ymmärtää vuosien ja taas vuosien pettymysten jälkeen.
 

er_bai_wu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, LOFC, JJK, NYR, S.S. Lazio, v. Sacher-Masoch
Kiitos JYP!

80-luvulta kun on näitä nousuja ja laskuja katsonut, niin kyllä lämmittää mieltä kovin tämä mestaruus. Ihmeellistä olikin, että eilinen neljäs finaali ei oikeastaan jännittänyt, vaan koko ajan "tiesi" homman olevan paketissa, ja niinhän se totta vieköön olikin.

Erityisesti tässä kai on kiitettävä Jukka Seppästä, joka lienee suurimmalta osin vastuussa siitä, että Jyväskylässä pääsarjatason joukkue edes on, ja nyt siis myös Suomen mestari mallia 2009.

Ja kiitos joukkueelle, joka pelasi suurella sydämellä. Varsinkin Vänttinen.
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kylmät väreet, kyynel silmään ja uskomattoman onnelliset fiilikset tulee, kun katsoo YLE:n tekemän JYP-koosteen Scorpionsin Rock You Like a Hurricane biisin tahdissa.

http://www.yle.fi/media/asxgene.php?file=tvurheilu/JYP_mestari_2009.wmv

Laittakaas osaajat toi pätkä youtubeen tai muuten vaan talteen, jotta tota voidaan ihastella sitten vielä 20-vuoden päästäkin. Rööki-Ana taitaa olla tämän kevään muuten Sikari-Ana. ;)
 

peski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Upea kausi koki eilen Raksilassa täyttymyksensä. Tätä on odotettu monta pitkää ja laihaa vuotta, nyt kiitos...

Jukka Seppänen
Hurjista henkilökohtaisista satsauksista. Kovasta työstä JYP:n taustalla. Riskinotosta ja uskosta, joka toi tämän mestaruuden. Kiitos Jukka! Kiitos myös koko taustatiimille ja Synergia-areenan puuhamiehille.

Risto Dufva
Mikkeliin profiloitunut, mutta nyt yhtälailla Jyväskylän arvostama. Tuli Alatalon työn jatkajaksi ja jalosti kurinalaisen pelisysteemin. Oliko se kiekko kaunista? Kyllä oli kun se toi voiton. Johti JYP:n joukot vaikeuksien kautta voittoon. Tukenaan tietysti koko muu valmennustiimi. Kiitos Risto!

Sekä tietysti...
KOKO JYPIN JOUKKUE!
Erinomaista työtä joukkueen eteen. Tärkeitä ratkaisupelaajia kun rupeaa laskemaan, niin ei riitä sormet eikä sormet plus varpaatkaan. Tämä oli koko joukkueen voitto. Kovalla työnteolla ponnistanut, monelta osin mestis-taustainen, savolais-keskisuomalainen joukkue kasvoi suureksi. Upea taistelu, upeita pelaajia. Kiitos JYP!

Tämä oli kausi jolloin hallille lähti aina innoissaan ja optimistina (noh, tammikuussa kieltämättä hieman huolestutti). Tämä kausi palkitsi kannattajaa uskomattoman makeasti. Ja mikä parasta, lähes kaikki nämä pelaajat jatkevat ensi kaudelle.
 
Viimeksi muokattu:

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitä tässä suotta erittelemään, aivan helvetin iso KIITOS koko joukkueelle ja kaikille muille jotka ovat tätä unelmaa olleet rakentamassa! On tämä vain ihanaa!
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Kylmät väreet, kyynel silmään ja uskomattoman onnelliset fiilikset tulee, kun katsoo YLE:n tekemän JYP-koosteen Scorpionsin Rock You Like a Hurricane biisin tahdissa.

http://www.yle.fi/media/asxgene.php?file=tvurheilu/JYP_mestari_2009.wmv

Laittakaas osaajat toi pätkä youtubeen tai muuten vaan talteen, jotta tota voidaan ihastella sitten vielä 20-vuoden päästäkin. Rööki-Ana taitaa olla tämän kevään muuten Sikari-Ana. ;)

Täytyy laitta talteen. Kyllä tuo sikari sopi tuohon Anan habitukseen hyvin.
 

stng

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, kieroutunutta IFK sympatiaa
Kylmät väreet, kyynel silmään ja uskomattoman onnelliset fiilikset tulee, kun katsoo YLE:n tekemän JYP-koosteen Scorpionsin Rock You Like a Hurricane biisin tahdissa.

Hieno pätkä, ja kyllä vaan eilistenkin tunnekuohujen jälkeen tippaa tulee silmäkulmasta.
 

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
Kylmät väreet, kyynel silmään ja uskomattoman onnelliset fiilikset tulee, kun katsoo YLE:n tekemän JYP-koosteen Scorpionsin Rock You Like a Hurricane biisin tahdissa.

http://www.yle.fi/media/asxgene.php?file=tvurheilu/JYP_mestari_2009.wmv

Laittakaas osaajat toi pätkä youtubeen tai muuten vaan talteen, jotta tota voidaan ihastella sitten vielä 20-vuoden päästäkin. Rööki-Ana taitaa olla tämän kevään muuten Sikari-Ana. ;)

Kyyneleet tuli täälläkin silmään katsoessa tuota videota. Uskomaton fiilis, yö on nukuttu ja tunteet on ihan pinnassa vieläkin!
 

Sammeri2

Jäsen
Jyp:in kansanjuhla järjestetään tulevana perjantaina klo 19.00, äsken kertoivat Radio Jyväskylässä. Paikka on vielä avoin, neuvottelevat kaupungin kanssa asiasta.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Vaikea pukea omia tunteita sanoiksi. 10 vuotta sitten ei ollut pienintäkään toivoa, että Jyväskylässä joskus mestaruutta juhlittaisiin.

Kiitoksia tästä saavutuksesta pitää jakaa ensinnäkin Jukka Seppäselle uhrauksista, riskeistä ja yleensä siitä, että pelasti JYPin lähes varmalta kuolemalta, lisäksi kiitosta tulisi jakaa Jukka Holtarille sekä Matti Alatalolle, jotka tekivät ennen Risto Dufvan saapumista taustatyön. Aika moni joukkueen pelaajista ovat pelanneet täällä Alatalon valmennuksessa ja taitaa muuan Jarkko Immonen olla Holtarin hankinta.

Erityiskiitos nykyiselle valmennuskolmikolle, huippuvalmentajia jokainen. Maalivahtien peluutusta kyseenalaisti lähes jokainen, mutta mikä olikaan tulos?

Pelaajista on vaikea nostaa esille ketään. Jokainen ketju ratkoi vuorollaan pelejä ja joukkueena puolustettiin, vaikka kahdella rikkinäisellä polvella. Wallinheimo torjui KalPan nurin, Tuokkola TPS:n ja masensi Kärpät toisessa pelissä.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Asia selvä - nyt viimeistään Seppäselle patsas

Muistatteko kun mietimme että Jukka Seppäselle pitäisi saada aikaiseksi se Julle Ankanpää-patsas? Silloinhan pulmana oli, että mitä se patsas-Seppänen Jyväskylälle tarjoaisi.

Kun alkuperäinen Ankanpää ojentaa maissia, niin Seppäsen patsaalle ehdotettiin käsiin kaiverrattavaksi lippuhinnastoa tai uutta hallia.

Eiköhän siihen voisi nyt veistää kuvan mestaruuspokaalista, jota Seppänen tarjoaa ylväästi Jyväskylälle.
 

Miketsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Kiitos JYP, koko joukkue, organisaatio ja fanit! Kausi oli aivan mahtava, ei tätä voi sanoin kuvailla! Matkassa oli paljon sekä ylä- että alamäkiä, mutta kaikki meni lopulta juuri niinkuin pitikin ja tämä on jotain niin mahtavaa!!! Kiitos JYP! Jääskeläisen eilinen maali sai kyllä tipan silmään, tätä on odotettu!
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Pelaajille: Kaikki ne mustelmat, pienet vammat ja isommatkin, vuodatettu hiki ja veri... Kaikki työ jota koko kauden olette tehneet lähtien aivan kuumista kesäpäivistä lähtien valmisti teitä tätä varten ja nyt kaikki tavoitteet on saavutettu. Runkosarjan voitto, mestaruus ja paikka CHL:ssä.

Valmennukselle: Lukemattomia työtunteja, analysoituja videoita, harjoituksien suunnittelua ja toteuttamista. Pelaajat luottivat teihin ja aivan ansaitusti.

Huollolle: Montakohan kertaa on luistimia teroitettu kauden aikana tai pelivarusteita pesty. Liian usein teidät unohdetaan vaikka teette lähes yhtä paljon työtä kuin pelaajatkin. Virpiötä muistettiin jo aikaisemmin kun sai faniristeilyllä "Kari Virpiö" -palkinnon kunnianosoituksena työstä JYPin hyväksi. Nyt tuli toinen ansaittu palkinto. Virpallahan on jo maailmanmestaruuskin. Olen myös ymmärtänyt että huolto on tiimi joten kaikille teille kolmelle iso kiitos ja kumarrus.

Muille kannattajille: Oli aika jolloin tälläisestä ei edes uskaltanut unelmoida. Korpivaellus on käyty ja nyt on aika juhlia. Jaatisen Mikolle ja Kapo 00:lle tämän suo jos kenelle. Kapollakin on yli 1000 nähtyä JYPin ottelua, eikä pelkästään nähtyä vaan Kapo on ollut niissä jokaisessa kannattajana eikä pelkästään katsojana. Ääntä on jokaisessa matsissa kuulunut ja kuuluu jatkossakin.

Sambaryhmälle: Te olette olleet instanssina olleet olemassa pitkään. Kokoonpano on vaihdellut niin kuin joukkueenkin kokoonpano vaihtelee ajoittain. Täytyy antaa tunnustusta teillekin. Rummut pauhaa, joissakin paikoissa kitistään siitä mutta te että välitä. Kannustatte JYPiä omalla tavallanne ja siitä minä kiitän teitä.

JYP Fan Club: Vaikka itsekin olen vielä jollain tavalla mukana tässä, niin joka tapauksessa kiitos fanimatkojen järjestämisestä. Kannustus vieraspeleissä on antanut joukkueelle tukea ja lisää virtaa. Varmasti vaikuttanut osaltansa tähän saavutettuun palkintoon.

Viimeiseksi Jukka Seppänen: Sinulla oli palava halu pelastaa JYP. Sen totisesti teit ja vielä enemmänkin. Joskus katsoit kaukaisuuteen ja teit ratkaisuja joka saattoi kannattajia satuttaa mutta teit ne päätökset jotta tulevaisuudessa JYPillä olisi paremmin. Nyt siitä kaikesta työstä on yksi pieni konkreettinen kiitos saatu. Paljon olet oppinut JYPin peräsimessä urheilubisneksestä ja jääkiekkomaailmasta ja paljon on vielä opittavaakin. Ilman sinua kukaan meistä ei olisi tässä nyt tälläisissä tunnelmissa. Kiitos.
 

SjV

Jäsen
Viimeksi muokattu:

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Voi olla hivenen ahdasta Aren aukiolla. Kyllähän reitille mahtuu väkeä mutta aika moni varmasti on passissa aukiolla. Uskaltaisiko ennustaa vähintään 10000 ihmistä paikalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös