Otteluseuranta 26.2.2009 SM-Liiga

  • 99 743
  • 434

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tämä selvä, jäi vaan semmonen kuva että Aarnion loukkaantumista jopa toivottiin.

Tuo on kyllä totta että Aarnio ajelee turhan usein laittomasti, mutta silti meikä tykkää äijän tyylistä, kuhan vaan jättäis ne hypyt taklauksista poies.

Vähän samoilla linjoilla. Ei kait sen vahvemman tekemä vääryyskään ole oikeutta...??
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Sen perusteella että polveen sattui, kyllä varmaan oli polvitaklaus. Itse videosta ei saa kyllä v**unkaan selvää muuta kuin että Eki ajaa vauhdilla päin ja Aarnio on hieman hassusti poikittain ja alhaalla kontaktihetkellä
Aarnio taitaa olla hassusti poikittain, koska yrittää mielestäni väistää Ekiä.
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hitto, että näyttää pahalta tuo Rajamäen taklaus. Eihän tuossakaan varmasti tahallaan polvella taklata, mutta raskauttavaksi näkisin sen, että laittoman taklauksen elkeet olivat olemassa, vaikkeivat polvet olisi kolahtaneetkaan.
 

Staffan

Jäsen
Suosikkijoukkue
DIF Hockey
Ei olis edes ylettynyt Erkin nenään.
Ei olis tarvinnutkaan. Olis vaan takonut jonkun kerran Ekiä perseelle. Siellähän ne Rajamäen pingispallon kokoiset amisaivot sijaitsee.

Oli kohde kuka tahansa, niin yksikään pelaaja ei näitä telomisia ansaitse. Vahingoittaminen on aina perseestä, se pitää muistaa. Myös täällä majailevat, tällä haavaa pokat huurussa kiivaasti tumputtavien, turvallisesti netin leveän selän takaa huutelevien "kovan pelin ystävien" kannattaisi tämä muistaa -Näistä "vittu kun mageeta, Eki jyrää"-tyypeistä ilmeisesti suurin osa paskantaisi niihin 27 tuumaisiin farkkuihinsa jos joku tulisi kadulla ystävällisesti tiedustelemaan jotta "wanna go?"

Jahas, pelissäkin tapahtuu. Juunas rikkoi kuparisen.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Ei olis tarvinnutkaan. Olis vaan takonut jonkun kerran Ekiä perseelle. Siellähän ne Rajamäen pingispallon kokoiset amisaivot sijaitsee.

Repesin :D Kärpät yrittää taas nousua... ei oo oikein tällä kaudella onnistunut kun ollaan kustu eka erä, eiköhän tämäkin hävitä maalilla kirpeästi.
 

J.Shelley#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP,Toronto Maple Leafs.
43.24: Simo Pulkki - päähän kohdistuva taklaus 2 min - automaattinen käytösrangaistus 10 min.

Oliko rumakin taklaus?
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Hyvä Pelsut 5-2! Suipoille hyvää yötä. Jantunen on kyllä uskomattoman kova pelimies, ylivoiman moottori.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Luulin paljon pahemmaksi tota rajamäen taklausta, kun olin täältä kärppäläisten lynkkauksia lukenut. Ei toi pääsisi edes aarnion top-5 telomisiin, lähellekään.
 

Animal

Jäsen
Ja espoolainen kiekkokulttuuri kukoistaa, olipa Rajamäeltä melkoinen ajo ja mitä tekee yleisö kun miehellä on polvi paskana.

Minusta oli lähinnä huvittavaa seurata SM-Liigan pahimman sikailijan ja vastuuttomimman taklaajan kiemurtelua jäässä. Hyvä, välillä näinkin päin. Toivottavasti loppui kausi siihen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös