Manchester United 08/09

  • 117 773
  • 639

Kahvi_Kuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #42 #26 #49, Blue Jackets #61, Leijonat
Tuota peliä ja kulmaa katsoessani ensimmäisenä mietin että mitä ihmettä se Rooney oikein vaahtoaa tuomarille koska eihän kulmaa annettu edes sieltä mistä pitää. Mutta tuon videon jälkeen voi sanoa että ihan aiheesta se Rooney mäkätti. Olisikos Chelsean pelaaja muuten voinut juosta pallolle ennen Giggsiä ja lähteä vastahyökkäykseen?
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Olisikos Chelsean pelaaja muuten voinut juosta pallolle ennen Giggsiä ja lähteä vastahyökkäykseen?
Totta kai, mutta luultavasti silloinkin olisi peli poikkaistu kun tuomaristo ei ilmiselvästi älynnyt Rooneyn jo antaneen kulman.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Tuo Olpan linkittämä video ei ainakaan mulla toimi. Mutta se videopätkä minkä itse katsoin niin siinä ei mielestäni kyllä näy mitään tuomarin selitystä miksi maali hylättiin. Mutta jos se syy kerran oli se, että pallo ei ollut paikallaan, niin siitä en kyllä ole samaa mieltä. Tosin kertaalleen vain sen klipin katsoin joten pitäisi varmaan katsoa uudestaan ennen kuin voisi varma asiasta olla.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olisikos Chelsean pelaaja muuten voinut juosta pallolle ennen Giggsiä ja lähteä vastahyökkäykseen?

Totta kai, mutta luultavasti silloinkin olisi peli poikkaistu kun tuomaristo ei ilmiselvästi älynnyt Rooneyn jo antaneen kulman.

Kyllä, tuotakin mietin itse. Ja sitten jos sieltä Lampard olisi käynyt poimimassa pallon ja lähtenyt hyökkäämään niin veikkaan, että Giggsy ja Rooney olisivat levitelleet käsiä muiden mukana, että mitä ihmettä nyt tapahtuu, eihän kulmaa ole annettu.
 
Viimeksi muokattu:

Sides

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man U
Evra siis pois kolmesta neljään viikkoa:

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_utd/7826670.stm

Evran poissaolo ei mikään katastrofi ole (toivottavasti), kärkijoukkueita vastaan ei tuona aikana pelata, saad nähdä ketä SAF aikoo tilalla peluuttaa, luultavasti O´Shea se on pääsääntöisesti. Toki ensimmäisen CL:n 1/8-finaalin Evra olisi näillä näkymin pois.

Samasta lähteestä käy ilmi, että Rio on poissa vielä tämän viikon ja häntä odotellaan ensi viikon lauantain Spurs-matsiin takaisin. Evansin antamilla näytöillä ei Riolla ole mitään kiire puolikuntoisena kentälle.

Huomenna siis Wigan kotona, kiva nähdä millainen ilme joukkueessa on Chelskin kaadon jäljiltä!
 

Nikke84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Manchester United, Three Lions
Tänään sitten mestaruusjahti jatkuu kotipelillä Wigania vastaan. Toivottavasti pelaajien asenne tulee olemaan yhtä suuri kuin Chelseakin vastaan. Muuten ottelusta voi tulla vaikeakin.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Tänään sitten mestaruusjahti jatkuu kotipelillä Wigania vastaan. Toivottavasti pelaajien asenne tulee olemaan yhtä suuri kuin Chelseakin vastaan. Muuten ottelusta voi tulla vaikeakin.
Toivottavasti ainakin parempi kuin sinikeltaisella joukkueella joka meidän kummankin suosikkijoukkueena näkyy olevan.

Onneksi on ManU - Lukon kannattaminen kun on vuodesta toiseen nöyryyttävää puuhaa.
 

TML

Jäsen
Eka puoliaika takana Wigania vastaan ja aika väsynyttä peliähän tuo oli kuten olettaa saattoi. Havahduin 10min ennen pelin alkua tekemään vähän sapuskaa peliä varten ja tullessani tv:n ääreen kun peliä oli ehditty pelata 01.55, taululla komeili jo 1-0. Noh eipä siinä mitään sitten.

Ilmeisesti Rooney teki CR7:n syötöstä.

Itse peli oli kuten jo mainitsin, melko väsynyttä ja tuntui että ainoastaan nuoriso-osasto ja pakisto pelasi kuten heidän pitääkin. Nani oli aivan sukka, CR7 ja Berba eivät esittäneet oikein mitään. Rooney vaihdettiin jo pelin alussa Carlitoon joka ei myöskään tuonut kuin juoksuvoimaa.

Rafael ja O`Shea pelasivat laitapakkeina ja pelasivatkin hyvin. Myös herra Vidic ja Evans pitivät Wiganin vähäiset hyökkäykset olemattomina. EVDS ei ole päästänyt sitten marraskuun 8. päivän maalia valioliigassa. WP!

Nyt näin tuon maalinkin ja näppärät syötöt Berba ja CR7 antavat tuohon Rooneyn maaliin. Ei ollut taaskaan vaikea paikka Väinön upottaa ja kas kas, miehellähän on maaliputki päällä. Toivottavasti kentältä pois ottaminen oli vain varotoimenpide nyt kun johtoasemakin ollaan jo saatu.

Toivottavasti tästä nyt se rutiinivoitto tulee vaikka peli ei todellakaan ole ollut kummoista. Etenkin hyökkäyspäässä pallo ei liiku tarpeeksi nopeasti mieheltä toiselle.
 

TML

Jäsen
Rutiinivoitto, ilman venymistä, ilman hienouksia. Siinä peli pähkinänkuoressa.

Toki vähän tyhmää kritisoida joukkuetta joka 3 päivää sitten pelasi huikean hienon pelin ja kyykytti Chealseata toden teolla, mutta pakko vähän sanoa että aika heikkoahan tuo peli tänään oli. Pakisto toimi kohtuu hyvin vaikka O´Shea välillä Valencian kanssa olikin helisemässä. Hyökkäyksessä sen sijaan riplailijoita riitti ja viimeistely ontui. CR7 haluaa kovasti katkaista maalittoman putkensa ja hieman turhautumista näkyi.

Tuossa kun aiemmin oli puhetta onko CR7 pelannut tasollaan tämän kauden, niin kyllä minun mielestäni tuosta marraskuusta asti hän on parantanut oleellisesti ja välillä (esim. sunnuntaina) on ollut nähtävissä viime kauden tasoisia jekkuja.
Tottakai viime kausi on kaikilla niin hyvin muistissa että tämän kauden temput eivät säväytä yhtä paljon kun jengi odottaa joka pelissä kauheaa showta usean maalin kera. Minun mielestäni krisu on kuitenkin ollut ihan pätevä loppusyksystä ja tämän talven.


Eipä tässä sen kummempia, härkäviikko jatkuu lauantaina kun 6 päivän sisään pelataan 3 matsi. Nyt mennään vieraisiin, Boltonia vastaan.
Ai niin, hupsista keikkaa Manu onkin jo toisena sarjataulukossa, pelin vähemmän pelanneena kuin Pool ja 2 pinnaa takana.
Oh Glory Manchester United!
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Evran tavoin myös Rooney kolmisen viikkoa sivussa. Jos tästä nyt yleensä voi jotain positiivista kaivaa, niin Tevez pääsee nyt pelaamaan ja näyttämään että mies kannattaa hankkia pysyvästi.

Linkki Rooneyn uutiseen
 

Hybbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, MUFC, FCUM
Voitto tuli, vaikka vaikeaksi meinasi taas vetää.

Manuchokin vuokrattiin Hulliin loppukaudeksi ja ehtikin jo debytoimaan Arsenalia vastaan, vaihdosta kentälle ja ilmeisesti syöttö Hullin tasoitusmaaliin.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Manuchokin vuokrattiin Hulliin loppukaudeksi ja ehtikin jo debytoimaan Arsenalia vastaan, vaihdosta kentälle ja ilmeisesti syöttö Hullin tasoitusmaaliin.

Mendy syötti Cousinin maalin ei Manucho. Manucho oli järkätä Hullille rankkarin toki, kun joutui Djouroun jyräämäksi. Tällä kertaa pillipiipari ei vienyt palloa pilkulle. Komeesti turposi Manucho silmä lähes umpeen.
 

TML

Jäsen
Joo hyvä että voitto tuli vaikka tipalle menikin. Mutta kyllähän tää on sitä Manua jota ennenkin on nähty ja että tiukoissa paikoissa kevättä kohti pelit ratkotaan noilla minuuteilla.

Carlito kiittää nyt vastuusta ja avusti kyllä upeasti tuon Berban maalin. Berbakin katto kauniisti ettei mene paitsioon ja hoiti tyylikkäästi pallon pussiin. Sääli että Stoke ei saanut puristettua edes tasuria. Näyttänyt Pool-faneilla varmaan ihan kivalta pelit 82min kohdalla, mutta monta asiaa kerkeää muuttumaan alta 10 minuutissa.

Huomenna liputetaan Evertonille.
 

Hybbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, MUFC, FCUM
Sairaslista laajeni taas parilla nimellä, kun reservipitoinen ManU eteni Liigacupin finaaliin. Rafel sivussa tiettävästi vähintään kuukauden, Andersonilla nilkkavamma ja kuvaukset edessä sekä Neville, Nani ja Evans saivat myös jonkinlaisia kolhuja ... onneksi Brown taitaa olla kohta tulossa takaisin pelikuntoon ? Reserveillä kuulemma pelataan finaalikin, sir Alex lupasi peliaikaa ainakin Gibsonille, O'Shealle ja Welbeckille.

Kuten odotettua, AIG ei aio jatkaa paitasponsorina 2010 jälkeen. Tilalle ennakoidaan tällä hetkellä mm. Intialaista Saharaa tai Saudi Telecomia.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuten ylläkin sanotaan, loukkaantumisia pukkaa. Huomisesta FA Cupin ottelusta Tottenhamia vastaan puuttuvat siis Ferdinand, Anderson, Nani, Rafael, Evra, Rooney, Evans ja Park. Joku voisi sanoa että kohtuu nimekäs loukkaantuneiden lista unohtamatta esim. pitkäaikaispotilas Hargreavesia.

X
Rafael-Evans-Ferdinand-Evra
Park-Anderson-Hargreaves-Nani
Rooney-X

Vielä VDS ja Berbatov pihalle niin olisihan kova nippu sivussa, kovalta tuo kyllä näyttää ilmankin. Toivottavasti saadaan pian äijiä takaisin kuntoon.

Edit. siis lisäksi Brown ollut pidempään pois ja Nevillellä ja Giggsillä myös pikkuvaivoja. Nice!
 
Viimeksi muokattu:

TML

Jäsen
Joopa joo, eka puoliaika takana WBA-ManU pelistä ja aikamoinen loppuhan tuossa puoliajassa nähtiin.

WBA tuli alkuun (5 min) melko kovaa mutta sitten hallitsi Manu loppuun asti eikä WBA saanut mitään aikaan. Berba pääsi rokottamaan WBA puolustuksen höntyiltyä ja Carrickin annettua jälleen täydellisen syötön.

Tämän jälkeen Gary Neville pääsi rankkarialueelle pallo miltei jalassa, jonkinlainen kamppailu nähtiin ja pilkku näytti kaukaa katsottuna selvältä, uusintana ei enää niinkään. Neville vaati melko voimakkaasti pilkkua mutta uusinnassa ei näyttänyt tapahtuvan kyllä isoa rikettä.

Aivan puoliajan lopussa WBA-pakki Robinson tavoitteli palloa väärin ja hänelle tuomittiin suora punainen. Park ja Robinson olivat ns. taistelupallossa ja Parkin kerettyä palloon ensin, tuli Robinson turhan kovaa tilanteeseen välittämättä pallosta. Ihmetytti hieman Robinsonin ja koko WBA:n suuri protestoiminen sillä tilanne näytti minun silmiini melko selkeältä ja vaaralliselta tilanteelta. Robinson oli myöhässä ja aika rumaa hän ajaa päin Parkia.

Hetken päästä Parkin päästyä kentälle otti kulmalipun lähettyvillä WBA -peluri Parkia turhan lujaa ja tuloksena vapari. Giggs antoi vaparin ja WBA-kassari pääsi händyineen väliin tiputten kuitenkin pallon jonka Carlito tuikkasi helposti sisään. Vidic ei todellakaan osunut molariin joten selkeä maalihan tuo oli.

Sais SAF ottaa Parkin pois sillä melko kuumana koko stadion ja WBA:n pelaajat tuntuvat Parkille käyvän. Muutenkin puoliaika tuli hyvään saumaan dumarinkin kannalta sillä oli lähellä että löi kunnolla yli.
Onneksi tässä on kahden maalin johto päällä joko riittää kyllä voittoon. En taida jaksaa itse katsoa toista jaksoa mutta nauhalle menee ja aamusta katselen loppuun.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Are You watching....

...sillä pikku hiljaa alkaa puolustuspäähän löytyä normaalikoostumusta, vaikka kaksoset ovatkin hajalla. Rio-Kalle ja Nemanja täyttivät keskustan erinomaisesti ja VDS teki valioliigaennätyksen (Hip Hei!). Giggs ja Carrick olivat kovassa vedossa ja Ryanin syöttö toiseen Rollen maaleista oli erinomainen. Muutoinkin Birminghamin seudulta oli pisteet mukavaa saada mukanaan ja odotella rauhassa, miten liverpuudelit yms. kykenevät vastaamaan.

Eckersley sai olla suhteellisen rauhassa eikä Tosic ehtinyt osoittamaan yhtään mitään kentällä ollessaan, mutta Rolle - Apassi - Berbarellu -pyöritys oli parhaimmillaan nautinnollista katsottavaa. WBA:n raukkojen mielet järkkyivät huolestuttavalla tavalla selvästä punaisesta ja jatkossa keskittymisen kohteita olivat kaiken liikkuvan rappaaminen & tuomaristolle itkeminen. Tsekkihyökkääjän ohimoon koputtelusta tuomarille olisi pitänyt nousta toinen punainen.
 

TML

Jäsen
Ei jaksanut toista jaksoa katsoa kun pelikin oli jo taputeltu mutta ilmeisen hyvin siellä oli sujunut. Maailman paras pakki teki pöntön ja CR7 löysi jyvän taas tehden pari maalia. Hyvä että tuli onnistumisia vaikkakin 4-0 ja 5-0 maalit eivät niitä tärkeimpiä ole.

Eilen siis kokoonpano oli muistaakseni seuraavanlainen:

EVDS
Neville-Rio-Vidic-O´Shea
Park-Carrick-Giggsy-CR7
Carlito-Berba


Toisella puoliajalla ilmeisesti vaihtoja tehtiin ja täytyy tsiigata miten pärjäsi Tosic ja Eckersley "kovassa" väännössä.

Tänään sitten toivomuslistalla Boron, Wiganin ja Toffeesin voitot. Ensi viikonloppukin siintää jo silmissä. United kohtaa Toffeesin kotona ja sunnuntaina Pool ja Chealsea ratkoo käytännössä kumpi jatkaa mestaruustaistelussa, kumpi ei. Toki häviäjällä on vielä mahkut mutta vaikeaa se tulee olemaan sikäli jos ManU oman pelinsä voittaa lauantaina.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Lauantai kotiin Rollen & Carrickin toimesta...

...ja sunnuntaina tasurijahtiin maksapuudeleiden ja bluusereiden välisessä matsissa Sir Alexin letkautuksen mukaisesti, niin alkuviikko tuntuu paljon paremmalta pakkasen keskellä.

Jotenkin puolivaloillakin ajaen ei missään vaiheessa tullut tunnetta siitä, että Everton olisi kyennyt vastaamaan. Paljon ensimmäistä selvempi pilkku jäi taas Halseyltä viheltämättä, mutta hyvä näin. Gary-Gary oli aivan tuuliajolla vaihtoon saakka, mutta onneksi Wes pisti Evertonin vasemman laidan tukkoon. Carrick oli taas mahtava, samoin Carlitos ja Nemanja, mutta keskikentän keskusta oli paljon heikompi kuin aikaisemmissa peleissä kun Ratface ei saanut oikeastaan mitään aikaan. Ryan ei eilen esittänyt ihmeitä, mutta oli selvästi Fletcheriä parempi. Berbarellu oli jotenkin ulkona koko matsin ajan.

Onneksi ihmekaksosten toinen osa Fabio oli jo päässyt vaihtopenkille saakka. Toivottavasti Rafaelkin toipuu pian. Olisi mahtavaa nähdä nämä puolustuksen hyökkäysihmeet jossain vaiheessa yhdessä kehissä (Evraa millään tavoin mollaamatta).
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sir Alex valittiin kuukauden manageriksi - 22. kerran urallaan. Lisäksi Vidic valittiin kuukauden pelaajaksi. Tuplaa juhlittiin siis taas jo tammikuussa.

Huomiseen West Ham peliin saataneen jo penkille Rooney ja Evra, mutta avaukseen eivät vielä taida kelvata. da Silvan veljeksien pitäisi olla pelikunnossa, mutta Neville huilaa varmuudella huomisen pelin ja Evansilla menee vielä noin viikko että on pelikunnossa.

Katsotaan nyt keitä saadaan kehiin, mutta voittoahan tuosta on taas lähdettävä hakemaan.
 

TML

Jäsen
Poolin annettiin olla se miltei 24h kärjessä, kunnes Manu nappasi oman paikkansa kärkenä. EVDS nappasi britteinsaarten ennätyksen nollaputkessa ja matkaan tarttui Giggsyn osumalla 3 pinnaa.

Ei mikään maan mainion peli Manulta ja itseasiassa ottelu oli hyvin tasainen. Etenkin avauspuoliskolla kumpikaan joukkue ei vaarallisia maalipaikkoja tainnut saada lainkaan ja hyökkäykset menivät suht tasan molempien joukkueiden kesken.

Toisella puoliajalla kulman jälkitilanteesta oiskohan ollut Vidic joka taisteli pallon hienosti punaisille, Scholes tais vaihtaa puolta Giggsille joka kynäili pari äijää ja veti vastustamattoman oikean jalan(!!) vedon ohi Greenin. Tämä riitti Manulle tällä kertaa kun lopussa syöteltiin Hammersit tehottomiksi.

EDVS oli loistava. Tällä hetkellä pakisto on rautaa ja itseluottamus tuntuu olevan huipussaan. Rafael pelasi mainion pelin ja oli ehkä pirtein punainen tänään. Scholes ja Carrick olivat tututun varmoja eikä harhasyöttöjä tainnut tulla lainkaan. Berba nähtiin jopa puolustavan tänään, sekin oli kiva huomata.
CR7 oli hieman vaisuhko ja käsien levittelyä nähtiin taas paljon. Mutta eipä siinä mitään, tiistaina vai keskiviikkona pelataan rästipeli Fulhamia vastaan pois ja toivottavasti sen jälkeen ero Poolin on jo 5 pinnaa.
 

Luke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Man Utd on kyllä kone. Heikommallakin esityksellä ja miehistöllä haetaan rutiinilla pisteet, kun on tarvis. Ja tuo nollapeliputki on jotain aivan käsittämätöntä. Sitä ei tulla enää koskaan rikkomaan. Ja van der Sar suorastaan dominoi Euroopan maalivahtipörssiä tällä hetkellä.

Nyt näyttää kieltämättä hyvältä: Sarjataulukon piikissä ja yksi peli rästissä, Chelsea on kaukana takana ja Poolilla on edelleen Benitez ruorissa (ja toivottavasti vielä pitkään).

Seuraavaksi jonossa pari helpompaa kotimatsia.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Rutiinilla voittoon. Giggs väläytti taitojaan ja teki OIKEALLA jalalla maalin...ja vielä kymmenestä metristä!

Nolla putki jatkuu ja jatkuu...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös