Parhaat/heikoimmat biisit ”coverina”

  • 319 769
  • 1 751

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Opeth: Would?

Se on erikoisempi homma, kun kaksi omalla henkilökohtaisella parhauslistalla sangen korkealle sijoittuvaa artistia kohtaavat. Onneksi veto on toteuttettu sen verran maukkaasti, että kummankaan orkesterin maine ei kärsi. Huomaa pidennetty kitarasoolo!

edit: No phöh, ei tässä enää opetit pahemmin kiinnosta, kun tämmöinenkin löytyy. <3!

Onko naisihmisen kosiminen youtuben tekstikommentoinnin kautta korrektia käytöstä?

Näin äkkiseltään veikkaisin että cosmic_rodeo lukee Soundia. Mietin tämän saman käsiini hakua juuri tänään
 

Spezza#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ottawa Senators ja Arsenal.
Onnistuneita Led Zeppelin -coverointeja kuulee aika harvoin, ymmärrettävistä syistä, mutta tässä on yksi mielestäni aika loistava:

Heart - Black dog

Ann Wilsonia ei turhaan pidetä yhtenä kaikkien aikojen naisrocklaulajista. Heartilta löytyy muuten muitakin varsin onnistuneita Zeppelin-covereita.

Tässä toinen loistava Zeppelin coverointi by Iron Maiden. Toiset tykkää, toiset ei, mutta itselle uppoaa.
 

avjk

Jäsen
Suosikkijoukkue
No mitä näitä nyt on...
En tiedä onko tämä täällä ollutkin mutta tässä on yksi paskimmista covereista ikinä koskaan: http://www.youtube.com/watch?v=QGL8NZ51Qpk ei sillä että se alkuperäinenkään kovin hyvä olisi...

Alkuperäinenhän on siis Europe ja Carrie
 
Viimeksi muokattu:
Näin äkkiseltään veikkaisin että cosmic_rodeo lukee Soundia. Mietin tämän saman käsiini hakua juuri tänään

Oikeassa olet. Tosin tämä uusin numero Åkerfeldt-haastatteluineen on vielä tavaamatta, koska Soundi-jakelijani on ryypiskelemässä ja hankkimassa itselleen rajummanpuoleista ripulia jossain etelänmailla.

Jotta ketjun aihettakin tulisi sivuttua, niin ihmetellään tässä julkisesti Turbonegron kuolonpunkin taipumista yökerhomeiningiksi. Erektioista laulavissa naisihmisissä on outoa viehättävyyttä.
 

Morgoth

Jäsen
Tässä toinen loistava Zeppelin coverointi by Iron Maiden. Toiset tykkää, toiset ei, mutta itselle uppoaa.

Zeppelin on itse tehnyt aivan loistavia covereita myös. 'Babe I'm Gonna Leave You':sta on aivan loistava, tuossa yksi versio alkuperäisestä biisistä: http://www.youtube.com/watch?v=7eCNLY7ezJo.

Loistava on myös 'When The Levee Breaks'. Alkuperäinen löytyy ainakin tuolta: http://www.archive.org/details/Kansas_Joe_Memphis_Minnie-When_Levee_Breaks
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Tästä varmaan seuraa "zomg lol Lennonin alkuperäinen on parempi", mutta itselleni uppoaa Maynard James Keenanin mollivoittoinen näkemys nyky-yhteiskunnasta:

A Perfect Circle - Imagine

Erittäin, erittäin toimiva ja omaperäinen näkemys. Pari muutakin omaperäistä näkemystä tulee heti mieleeni, itse diggaan molemmista kuin hullu puurosta. Kaikki Maynardin tekeleet on nyt jo itsestään selvästi puhdasta kultaa ja samaten Anneken ääni on niin kaunis, että itkettää:

A Perfect Circle - Nurse Who Loved Me
The Gathering - In Power We Entrust the Love Advocated

Hoitsuista lauloi alun perin Failure ja In Power... on alun perin goottipoppia Dead Can Dancen malliin. Ja koska tässä on viime aikoina jauhettu myös Led Zeppelin -covereista, niin pannaanpa vielä vehje eli Tool näytille:

Tool - No Quarter
 
Viimeksi muokattu:

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
edit: No phöh, ei tässä enää opetit pahemmin kiinnosta, kun tämmöinenkin löytyy. <3!

Onko naisihmisen kosiminen youtuben tekstikommentoinnin kautta korrektia käytöstä?

Ymmärrän kyllä toveri cosmic_rodeota aivan täysin. Hypnoottista kamaa tuon naisen laulaminen, oma biisikin oli ihan hyvä ja mielestäni tuon tasoinen nuori singer-songwriter ansaitsisi välittömästi yhden levyn mittaisen try-outin levysopimusrintamalla, jotta pääsee näyttämään kyntensä. Monen kommentoijan mainostamaa paremmuutta alkuperäiseen nähden en kyllä lähde allekirjoittamaan, sen verran Layne Staleyn matkustamat mailit kuitenkin painaa noissa AIC:n biisien tulkinnoissa.

Ja kun singer-songwritereista puhe oli, niin Tori Amos on varsinkin takavuosina kyennyt hrm...hämmentämään monin eri tavoin, ohessa Led Zeppeliniä livenä coveroiden:

Tori Amos - Whole Lotta Love / Thank You (live)
 
Viimeksi muokattu:

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Van Canto: Battery

Metallica-biisistä tehty acapella-versio viidellä laulajalla ja yhdellä rumpalilla. Se on sitten ihan jokaisen päätettävissä meneekö tämä sinne parhaiden vai huonoimpien covereiden listalle, minuun tämä omituisuudessaan jollakin tavalla iski.

Itseeni kyllä iski, todella hyvin tehty. Enemmän huumorin puolelle menee sitten samaisen yhtyeen Wishmaster. Mutta hyvä sekin on, laulajalla upea ääni.
 

Morgoth

Jäsen
http://www.youtube.com/watch?v=TH3LghdBWxc&feature=related
Siitä sulle huumoria. Manowaria acapellana. Ei helvetti. :D

Ei tuollaista voi tehdä kuin saksalaiset!

Fear Of The Dark (http://www.youtube.com/watch?v=vyHcIHssdHA&feature=related) on raiskattu niin että Dicksonin rektaali vuota verta vielä seuraavat 20 vuotta Eddien päälle.

Ei helvetti, naurattaa vieläkin aivan hysteerisesti tuo veto. Onhan toi ihan taidokasta, mutta tyylitajun kanssa vähän niin ja näin...
 

Dustwallow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
Jos sulle uppoaa tuollaiset coverit niin varmaan tuttu on Ten Masked Men

Itseasiassa ei ollut tuttu. Aloitin tuolla Baby One More Time:lla ja rupesi jo mietityttämään, että onko tää nyt joku vitsi. Gangsta's Paradise oli kuitenkin jo huomattavasti parempaa ja Ten Masked Men - I'm Blue räjäyttikin sitten jo pankin! Aivan loistavaa tykitystä! Täytyy tsekata lisää kyseiseltä poppoolta kun kerkiää.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Haloo Helsinki - Juokse Villi Lapsi
Loistava cover joka mielestäni voittaa alkuperäisen Pelle Miljoonan version 100-0.

Ohhoh, täytyy sanoa, että yllätti. Haloo Helsingin Haloo Helsinki on täydellinen popbiisi, mutta olen pelännyt vähän, siihen tämän bändin tarina sitten jääkin. Mutta mun mielestä tässä on enemmän meininkiä, kuin missään perusbändikoulujutussa, ja näistä voi odottaa jotain.

Elli kyllä laulaa tässä aika pahasti nenäänsä ja vanha setä ei tykkää kun pikkutytöillä on taskoja, eli parantamisen varaakin löytyy.
 

Batigol

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Rangers, Tshekki, Argentina
Disturbed - Land of Confusion

Tämä on kyllä yksi kaikkien aikojen törkeimmistä tempuista. Legendaarinen kappale menty pilaamaan täysin mitättömän bändin toimesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös