Jos olisit nähnyt Dahlmannin ja varsinkin Mikkolan jäähyn, niin ihan minkalaisilla laseilla vain, voisit olla samaa mieltä Stenkan kanssa.

Siitä Lukko pelistä se jauho jokaisen kärppä jäähyn tullessa.
Keksis jo jotain uutta. Täytyy kai vain kestää.
Tämä tästä asiasta sitten.

Jokeriarska

Jokerit lyö nyt toisessa erässä siilin päälle maalivahtiin nojaten, joten saa nähdä miten käy. 40 minuuttia jäljellä ja 0-2, peli ei todellakaan ole selvä. Olis vaan hemmetin tärkeät 3 pistettä jaossa tästä pelistä, kun näyttää tämänkin kierroksen jälkeen liiga taas kiusallisen tasaiselta.

korvahiiri

JYP (Flyers, D)
JYPin peruslöysäily näyttää jatkuvan. Saipa pääsi pyörittämään muutaman kerran ja JYP oli pulassa, näin radiosta kuultuna. Aika tehottomat 4min ylivoimaa, mutta eiköhän me se yksi saada ja luoteta siihen ettei Saipa onnistu vieläkään maalinteossa.

Mas@

TPS, Lassi Etelätalo
Toiveissa olisi >1 maalia TPS:lle Raksilassa. Se on aina ollut siellä niin pirun vaikeaa että kaksi maalia yhteensä tuntuisi jo hyvältä, vaikka 10-2.

Juippi

Turun Palloseura
Ässät 1-2

Hespeler

Ässät sympatiat HIFK
Kalpa - Ässät 1-2. Tommi Huhtala (Uusitalo,Sillanpää) tekee läpiajosta.

Ja jälleen heti perään Ässille jäähy.

Ruutuässä

Jahas, Jokerit on taas aloittanut kuten aiemminkin. Ensimmäisessä erässä hyvä draivi päällä, luodaan jonkin sortin kontrolloituja hyökkäyksiä, taklataan ja luistellaan. Tuttu kuvio toistunee sillä, että toisessa erässä peli on tahmeaa. Alussa ehkä saattaa kulkea, mutta sitten Lukko kaventaa ja momentum siirtyy. Jokerit tulee häviämään ottelun 4-3, 4-2, 5-2 tai jotain sellaista. Nyt kun johdetaan kahdella maalilla, pitää alkaa jo varmistelemaan.

Slanina

KalPa
Ässät tulee voittamaan tänään kuopiossa, saatana mitä höntsää KalPalta!!!

-OO-

Lukko
Kaikkensa näyttää Lukkolaiset tekevän ettei ainakaan helppo tulisi tästä pelistä... Koko ajan joku jäähyllä.

Focker

KalPa, Medveščak Zagreb, Alaska Aces
Ei oo hirvee yllätys. Kohta varmaan KalPallekin jäähyjä ja Ässillä mahkut ratkaista peli.

Jotenkin kotipeleissä puristetaan mailaa, liikaa yleisöä vai mitä.

Referee81

Rauman Lukko
Leppäsen kosto

TUntuu Lukko jähyilevän... Sitten katsoin tuomarit ja kuinka ollakkaan siellä on meidän kaikkien rakastama Leppänen viheltämässä. Näköjään annetaan nyt kaikki takaisin tiistaisesta Kärppä pelistä. Ei hyvää päivää. Mies joka sai 2-divarin pelit sekaisin 4 vuotta takaperin ja hyllytettiin yhden joukkueen peleistä (EJL) joukkueen protestoidessa Jussin vihellyksiä, niin saa jatkaa "kunniakasta" uraansa SM-liigassa.

jamppa1919

♠Ässät♠
Ässät 1-2 johtoon!
Huhtala(Sillanpää, Uusitalo)

Ja Severille uran ensimmäinen liigapiste! Hienoa!

Kalpa ei ole viime aikoina maaleilla juhlinut joten yksi tai kaksi maalia vielä niin se on siinä..

david

JYP

Kuulostaa kyllä radiosta siltä, että kamalaa tuskaa on JYPin peli. Jokohan jätkät heräisi tästä tammikuun painajaisesta ja alkaisi taas pelaamaan.

Spac

Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Ässät sentään pystyy tekemään maaleja ja näin haastamaan paremmin siipirikkoisen KalPan. Toivottavasti kävisi nyt niin, että KalPa hoitaisi ja sarjakärki kaatuisi.

SaiPalla jo muuten rapiat kahdeksan erää maaleitta..

korvahiiri

Voi vitjake lievemaa... Mitä nyt kannattaa horista, että jee hyvä meille kun kalpa on häviämässä ja blueskin tappiolla. Ihan hyvältä joo näyttää, keskity olennaiseen.

Ehkei se kuule, mut silti.

Pappa1

JYP, Tribe, Tigers, Angels, Rangers (Texas)
Ja Jaatinen syöttää pitkänsyötön Laukkaselle...

Lievemaa!!

Mas@

Hattuneeeeen!

Lättfil

HPK
Ja Virran Toke toisen erän alussa 5+20 laitataklauksesta. Ei oo hirveesti varaa enää menettää hyökkääjiä...No ei kyllä pakkejakaan..