Ti 25.11.2008 Jokerit - KalPa

  • 13 548
  • 57
Suosikkijoukkue
KalPa
JA:n otteluennakosta:
"Jos Jokerit pystyy jäädyttämään vierailijoidensa ykkösketjun ja pysymään samalla poissa rangaistusaitiosta, ollaan Helsingissä lähellä kotivoittoa. Toisaalta, jos KalPan ykkösketjun pysäyttämiseksi joudutaan käyttämään usein sääntöjen vastaisia otteita, rankaisevat kilpipaidat todella nopeasti ylivoimalla"

Siis onko tämä toimittajan huumoria vai?

No pelistä. Tälläkään kertaa en odota pisteen pistettä vietäväksi. Sama taktiikka toimi Blues/Jyp peleissä joten jatketaan sillä linjalla. Toiseksi en aukaise radiota kertaakaan, aina helähtää kun sen tekee.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Valmennusjohto kokee varmasti, että on helpompi tehdä Mäestä senu vähäksi aikaa ja säilyttää Tenute laidalla, kuin siirtää Tenutea keskelle vain pitääksemme Mäen laidalla.

Mikäs Juutilaisella on? Onko klesana? Eikös teillä olisi siinä sentteri omasta takaa niin ei tarvitsisi Mäkeä siihen rooliin istuttaa.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Todella pitkästä aikaa saa tänään mennä hallille innoissaan katsomaan Jokereiden ja Kalpan ottelua kun molemmilla menee hyvin. Muistan kuin eilisen päivän sen jännityksen kun nämä kaksi kohtasivat syksyllä 1991 kauden avausottelussa ja Jokerit voitti kivikovan Kalpan 2-1 Mojmir Bozikin maalilla. Ja kyllä otti päähän kun Korinek ja kumppanit nöyryyttivät aikoinaan Jokereita 80-luvun loppupuolella. Yhdessä ottelussahan Selänne teki neljä maalia, mutta Kalpa vei ottelun (taisi olla Kuopiossa tuo ottelu). Kuten joku jo totesikin: paljon on vettä virrannut...

Ja kiitos sille joka löysi tuon 8-4-ottelun clipin! Kun tuota muistelee niin tätä nyky-Jokereiden totaalipuolustusta katselee mielissään! Ei jumankeikurat miten paskaa puolustuspeliä tuolloin pelattiin ja miten huono maalivahti olikaan löydetty maailmasta.

Tänään voittaja tekee korkeintaan kolme maalia, eli pienestä se on kiinni. Kalpa joko voittaa tai häviää ykkösensä ja maalivahtinsa suorituksen mukaan. Jos Kapaset nollataan ja molari ei ota paria "varmaa" niin Jokerit voittaa. Jos taas Kapaset voittavat Hancockit ja Kalpa kynenee saamaan tulosta ylivoimalla niin pisteet matkaavat Kuopioon. Ja JOS Kalpa voittaa niin se on tietysti Susi-Jussin ansiota.
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
JA:n otteluennakosta:
... rankaisevat kilpipaidat todella nopeasti ylivoimalla"

Siis onko tämä toimittajan huumoria vai?
Tämä lienee sitä samaa puujalkahuumoria, mitä viljeltiin myös Virtalan paluusta KalPa-paitaan

JA
No pelistä. Tälläkään kertaa en odota pisteen pistettä vietäväksi. Sama taktiikka toimi Blues/Jyp peleissä joten jatketaan sillä linjalla. Toiseksi en aukaise radiota kertaakaan, aina helähtää kun sen tekee.

Itse olen toiminut hieman taikauskoisesti myös täysin samoilla linjoilla. Ennustin murskatappiota JYPiä vastaan, enkä seurannut edes teksti-tv:stä tuota blues-peliä koska oletin sen olevan itsestään selvyys. Tästäkin ottelusta olen jo ilmaissut aiemmin odotukseni. Mikäli haluaisin sinetöidä illan ottelun, pelaisin pitkävetoa helsinkiläisjoukkueen puolesta (nämä vedot on mennyt aina pieleen missä olen Jokereita/HIFKiä veikannut voittajaksi). Radiosta kun on tullut otteluita katsottua, on kyyti ollut useimmiten kylmää
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Mikäs Juutilaisella on? Onko klesana? Eikös teillä olisi siinä sentteri omasta takaa niin ei tarvitsisi Mäkeä siihen rooliin istuttaa.

Ei ilmeisesti mikään muu kuin se ettei esitykset kelpaa.

Juutilainen aloitti edellisenkin kotiottelun kakkosen keskellä, kun Hauhtonen kärsi rangaistustaan ja taisi olla kentällä Lukon ainokaisen aikana, eikä kaveria pahemmin sen jälkeen kentällä juuri näkynyt. Sitä ennen edellinen kerta kokoonpanossa oli kuukautta aikaisemmin TPS-Jokerit matsissa.

Näyttäisi siltä, että tässä on käynyt vähän samalla tavalla kuin Kim Strömbergillä ja Ossi Saarisella aikoinaan.
Kimin piti olla se pelaaja joka raivaa tiensä pelaavaan kokoonpanoon Sheddenin alaisuudessa, mutta kuinkas kävikään? Silakka tuli ja valtasi pelipaikan.

Tänä vuonna Juutilaiselle on käymässä samoin J-P Heleniuksen kanssa.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Todella pitkästä aikaa saa tänään mennä hallille innoissaan katsomaan Jokereiden ja Kalpan ottelua kun molemmilla menee hyvin. Muistan kuin eilisen päivän sen jännityksen kun nämä kaksi kohtasivat syksyllä 1991 kauden avausottelussa ja Jokerit voitti kivikovan Kalpan 2-1 Mojmir Bozikin maalilla. Ja kyllä otti päähän kun Korinek ja kumppanit nöyryyttivät aikoinaan Jokereita 80-luvun loppupuolella.
Korinek pelasi KalPassa vasta 90-luvulla, mutta varmaan tarkoitat tällä Rusnakia ja Slaninaa, nehän olivat KalPan timatinkovat vahvistukset 1980-luvun ja 1990-luvun vaihteessa.

Ja minäkin muistan tosiaan syksyllä 1991 kauden avausottelun KalPaa vastaan, olin muuttanut kesällä Helsinkiin opiskelemaan ja hankkinut heti Jokerien kausikortin. Sitä peliä tosiaan odotti koko päivän, semmoisen fiiliksen kun saisi tänä päivänä matseihin, kuin silloin nuorena oli...no pateettisia muistoja vaan tässä...mutta se kausi 1991-92 oli kyllä jotain aivan uskomattoman hienoa, mutta se on toisen ketjun asia.

Mutta ihan mielellään sitä tätäkin iltaa odottaa, nyt KalPa on varteenotettava vastustaja Jokereille, tosin vaikea se on ollut aina, "mestisjoukkuella" tai ilman. Ja onhan nykyisessä KalPassa yksi tuon Jokerien huikean kauden 1991-92 pelaajista.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Korinek pelasi KalPassa vasta 90-luvulla, mutta varmaan tarkoitat tällä Rusnakia ja Slaninaa, nehän olivat KalPan timatinkovat vahvistukset 1980-luvun ja 1990-luvun vaihteessa.
///
Ja onhan nykyisessä KalPassa yksi tuon Jokerien huikean kauden 1991-92 pelaajista.

Perhana niinhän se oli! Rusnak ja Slanina. Meni sekaisin Korinekin kanssa, mutta olihan Korinek myös kova pelimies. Kaikki nuo ainakin taisivat pelata samanlaisella tosimiesten kypärällä kuin Janecky?!

Niin, Jokereissa pelaa 37-vuotias Kimmo Eronen ja Kalpassa 38(?)-vuotias Mika Strömberg. Vaikka Eronen on paikkansa pelaamalla joukkueesta ottanut niin toivoisin tilanteen olevan toisin päin. Toisin sanoen en oikein näe että mitä Eronen tekee mitä Strömberg ei voisi enää tehdä Jokereissa. Olisihan se ollut paljon tyylikkäämpää hilata se paita sitten joskus kattoon Jokereiden iki-ikonina kuin jonkun muun joukkueen pelaajana, mutta tämä visio ei ilmeisesti jommallekummalle osapuolelle kelvannut.
 

Ponkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo, Sht
Hohhoijaa, oli siellä vissiin pelikin tänään. Oli kyllä niin puuduttavaa ja unettavaa peliä kun olla voi. Välillä tuntu että sama kumpi voittaa kunhan loppuis jo.

Kylläpähän Kalpalla paikkoja oli tehdä hönniä mutta jotenkin vain kiekko aina pyörähti tai veto meni karkeasti ohi. Loput sitten hoiti Riksman. Aivan voitettavissa oleva matsi oli. Pahasti Jokerit lopetti pelaamisen sen ekan johtomaalin jälkeen. Joku vanha miekkonen meikäläisen lähellä kävi kohtuu kuumana omille.

Harmi vaan että taas kerran pisteet menetetään karkeaan henk.koht. virheeseen, tällä kertaa Kukkonen sai sen kokea. Muutenkin Hirvonen-Kukkonen oli aika pihalla välillä. Mäkkäri ei oikein erottunut, sekin syöttö oli lähinnä suupaisu maalille.

Jalasvaaran taklaukseen en ota enempää kantaa ennenkuin näen sen nauhalta.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Kyllä se nyt on sanottava että tämä tulos oli jonkinsorttinen vääryys. Jokerit pelasi yhden kauden huonoimmista otteluista ja Kalpalla oli paikat tehdä tarvittavat maalit (Kapanen yksin läpi, kourallinen avopaikkoja), mutta ei mennyt. Ja juuri kun Kalpa pääsi ansaitusti tasoihin niin Jokerit tekaisi toisen räkämaalin Kalpa-pakin kiekonmenetyksestä. Vähintään piste olisi Kalpalle kuulunut, mutta niin kai se on että maalit lasketaan. Sekin on sanottava että noin ystävällistä vierastuomarointia ei muualta kuin Helsingistä voi saada, mutta siitä huolimatta Kalpa nukkui mahdollisuutensa ohi.

Pelissä oli Jokereiden kannalta paljon huolestuttavia piirteitä. Liike oli surkeata ja jotenkin tuntui että koko joukkue oli virkamiesasenteella liikkeellä. Hyökkäyspeli ole todella köykäistä ja tilanteisiin mentiin varoen. Ja kun puolustuspeliä on läpi kauden kehuttu niin tänään tuli läpi pelin helppoja virheitä ja jo voitettu kiekko hukattiin kerta toisensa jälkeen.

Kalpan kymmenen hengen kannattajaryhmä piti hyvin meteliä läpi ottelun, mutta Eteläpääty vaikutti jotenkin lamaantuneena. Onko virkamieskiekko jo tarttunut faneihin?
 

Perushoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Jokerit, Spurs
Tilastollisesti aika nihkeä voitto, mutta otettava kyllä huomioon KalPan viimeaikainen taso, joten lienee syytä olla ihan tyytyväinen 3 pisteeseen. Vähämaaliset ottelut jatkuivat edelleen, mikä on niin kauan hyvä asia, kun Jokerit pystyy tekemään enemmän maaleja kuin vastustaja. Kun vain Riksmanin hyvät otteet jatkuisivat myös tulevaisuudessa.

Joku paikalla ollut voisi valottaa hieman enemmän pelin tapahtumia? Miten esim. allekirjoittaneessa suurta mielenkiintoa herättävä J-P Helenius pelasi? Entä saiko nuorempi Eronen peliaikaa, ja jos sai, niin miten suoriutui tehtävistään?

Edit: hidas, ainoastaan vasemmalla kädellä kirjoittaminen melko vaivalloista.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Kyllä se nyt on sanottava että tämä tulos oli jonkinsorttinen vääryys. Jokerit pelasi yhden kauden huonoimmista otteluista ja Kalpalla oli paikat tehdä tarvittavat maalit (Kapanen yksin läpi, kourallinen avopaikkoja), mutta ei mennyt.

Ne on ne kuuluisat kirkkaat areenan valot, jotka sokaisivat maalaispojat Kapasen ja co. =) Karkeita pakkien virheitä nähdään siis edelleen ottelun loppupuolella meidän leirissä. Ei näin!
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oli aikalailla odotettu kuva ottelussa. Jokerit tyytyi johtoasemassa varmistamaan omaa maaliaan tarkasti ja melkein onnistuttiinkin siinä, kunnes Killeri jätettiin takatolpalle vapaaksi. Mitenkään kauhean katsojaystävälliseksi ottelua ei voi luonnehtia, ja kaikki paikalle tulleet 3000 ihmistä Kalpan fanikatsomoa lukuun ottamatta istuivat hiljaa.

Jokerit aloitti ensimmäisen erän kuten Bluesiakin vastaan, jäähyilemällä. Kalpa sai pelata 5-3 YV:tä puolitoista minuuttia, jonka aikana se siirteli kiekkoa viivassa olleelle Kapaselle ja sieltä laidalle. Jokerit peittivät vetopaikat hyvin, eikä Kalpa tainnut saada montaa laukausta aikaan. Yhden paikan ylivoimalla Kalpa järjesti, mutta kiekko vedettiin tyhjästä maalista ohi. Jokerit ei mainittavempia tilanteita ensimmäisessä erässä luonut. Kerran Hauhtonen pelattiin nätin kuvion päätteeksi puolittain läpi, mutta maalit jäivät tekemättä.

Toinen erä oli tarkkaa puolustamista molemmilta. Jäähyjä ei annettu, vaikka kieltämättä pari kertaa olisi ollut paikka. Ajassa 29:34 Lahden Jaska iski ranteella nopean laukauksen aivan yläkulmaan, eikä omien pakkien takana maskissa ollut Oksa voinut mitään.

Kolmannessa erässä Jokerit pelasi ensimmäisen kerran ylivoimaa ja viivassa ollut Pikkarainen järjesti kompuroinneillaan parhaan tilanteen. Kapanen ei kuitenkaan onnistunut läpiajossaan uittamaan kiekkoa maaliin, vaikka pelasi Riksmanin hienosti ulos. Jokerien ylivoima oli luokatonta, mikä saattoi olla myös Kalpan hyvän AV:n ansiota. Myös Kalpa pääsi ylivoimalle, kun Hancock koukki todella tyhmästi hyökkäyssinisellä kiekontavoittelutilanteessa. Ylivoimalla maalia ei saatu aikaan, mutta jäähyn päätyttyä McVävy heitti takatolpalle, josta Killeri iski laatan pussiin.

Jokerit lisäsi höyryä heti seuraavassa vaihdossa. Maalille ajettiin kovempaa ja hyökkäyspäässä oltiin aktiivisia. Pari minuuttia myöhemmin Ridan Jani pääsi Hancockin tarjoilusta keskelle, kiersi heittäytyneen Kalpa-pakin ja laukoi terävästi Oksan puikoista maaliin. Tämän jälkeen Jokerit keskittyi jälleen jäädyttämään peliä ja välillä ylin hyökkääjä odotti punaviivalla. Kalpa ei saanut järjestettyä oikeastaan yhtään vaaratilanteita lopussa.

Kun maali oli tyhjänä, Lind taisteli kiekon Jokereille ja syötti keskialueella Hauhtoselle. Janne pääsi etenemään kohti maalia, kunnes Jalasvaara kolasi miehen sinisellä rumannäköisesti. Hidastuskuvan perusteella kuitenkin näytti, että Jalasvaara ajoi perseellä Hauhtosen lonkkaan tai reiteen. Jokela säntäsi saman tien puolustusalueelta Jalasvaaran kimppuun, mikä osoitti Leksalta hienoa reagointia. Tilanne oli vihelletty poikki ja Jalasvaaralle oli pakko antaa jäähy polvitaklauksesta, jota se ei mielestäni ollut. Pitää kuitenkin kelailla vielä videoa. Jokela sai kakkosen, joten tilanne oli eduksi Kalpalle. Miehiä oli vähemmän jäällä ja Jokerit eivät tehneet tyhjiin. Kalpa ei kuitenkaan saanut edes lopussa paniikkia Juuson maalille.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Ihan perussettiähän toi oli tällä kaudella... Muut näki KalPalla avopaikkoja? Itse en muista juuri muita kuin sen Kapasen läpiajon ja pari muuta läheltäpiti-tilannetta kolmannessa erässä. Muuten Jokerit piti taas kerran vieraat poissa laatupaikoilta ja Juuso hoiti loput järkähtämättömästi.

Ei sillä, ei Jokerien hyökkäyspeli tänään hurraahuutoja aiheuttanut, mutta ilahduttavaa oli Janne Lahden vahva peliesitys. Mies alkaa hiljalleen kuntoutua ja tänään miehellä oli huikea liike ja vahva työmoraali. Jos rinnalla olisi ollut vähän kädellisemmät pelaajat kuin Lind ja Mäki, olisi osumia syntynyt enemmänkin.
Samoin Louhen nykypelistä ei voi olla diggaamatta. Mies tekee duunia, ärsyttää vastustajia ja pystyy siinä sivussa vielä pelaamaan hyvin yhteen ketjukaveriensa kanssa. Mielestäni Kerman-Hauhtonen-Louhi oli taas Jokerien parasta antia tänään. Avauserässä kolmikolta yksi erityisen hieno vaihto, jossa ajeltiin kaikkea mikä liikkuu.

Omaan silmääni tämä oli ihan ansaittu voitto Jokereille ja se tuli tältä kaudelta tutuilla aseilla. KalPalla oli sauma lopun pyörityksessä, mutta eihän ne raukat edes päässeet laukomaan kertaakaan kohti Riksmania.

Kolme pistettä, kelpaa.
 

Ponkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo, Sht
Ne on ne kuuluisat kirkkaat areenan valot, jotka sokaisivat maalaispojat Kapasen ja co. =)

Tai sitten se järjettömän kovalla huutava musiikki pistää korvat lukkoon. Miksi ihmeessä sitä mökää pitää huudatta, yläkatsomossa joutuu välillä pitämään sormia korvilla sen diskatin vuoksi.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
KalPalla oli sauma lopun pyörityksessä, mutta eihän ne raukat edes päässeet laukomaan kertaakaan kohti Riksmania.

Äläpä rupee isottelemaan senkin koulukiusaaja. Ei olla raukkoja enää, kasilla jo.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ja kun puolustuspeliä on läpi kauden kehuttu niin tänään tuli läpi pelin helppoja virheitä ja jo voitettu kiekko hukattiin kerta toisensa jälkeen.

En nyt allekirjoittaisi tuota, siellähän se Kalpa pyöri nätisti kulmissa ei sinne meidän maalineteen edelleenkään päässyt ja vaikka Jokerit hyökkäsi tänään varsin säästeliäästi niin kyllä ne vaarallisemmat paikat oli järjestään meillä. Louhi taisi laittaa kiekon maalinedestä tolppaan ja Kerman ampui yläputkeen ja Hauhtonen pikkasen ohi puolittaisesta läpiajostaan. Ja Lahti ja Lind hassuttelivat jo tyhjän maalin 2-1 hyökkäyksestä mutta Lahti pisti kiekon reilusti ohi. Kalpan ainoita varsinaisia paikkoja oli alivoimalla Kapasen läpiajo kun Pikkarainen kompuroi keskialueella, Sami harhauttikin Riksmanin mutta laittoi kiekon noin puolimetriä ohi maalin. Ja se tasoitus tuli täysin varkain. Ja olipa tuomarit varsinaisia vierastuomareita, kuten yleensäkin Areenassa, mutta harvemmin nyt sentään noin selkeästi vierasjoukkueen apuna.

Ansaitut pisteet Jokereille, tosin kotona saisi pelata aktiivisemmin. Jalasvaaran polvitaklaus Mäkeen (vai oliko se Hauhtonen kuten yllä sanottiin?) näytti hetken pahalta ja Jokeripelaajat olikin heti kuittaamassa tilannetta, Jokela ajoi Jalasvaaran nurin ja pientä painia oli nähtävissä.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joku paikalla ollut voisi valottaa hieman enemmän pelin tapahtumia? Miten esim. allekirjoittaneessa suurta mielenkiintoa herättävä J-P Helenius pelasi? Entä saiko nuorempi Eronen peliaikaa, ja jos sai, niin miten suoriutui tehtävistään?
Kuten ennen ottelua ajattelinkin, nelonen pelasi vähän. Ensimmäisessä erässä yksi vaihto, toisessa samoin. Kolmannessa en muista kävikö kertaakaan. Koska pelejä on tällä hetkellä harvakseltaan, voidaan ihan hyvin vetää kolmella ketjulla ja kuudella pakilla.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
KalPa oli mielestäni ihan hyvä tänään, varsinkin karvauspeli oli todella piristävän rohkeata vieraskentällä. Jokerit joutui todella koville ja joutui kyllä panemaan parastaan puolustuspäässä, josta sitten hyökkäys osittain kärsi. Kummallakin oli omat hetkensä, varsinkin KalPa olisi voinut paremmalla yyvee-onnistumisellaan hoitaa matsin ekassa erässä, tuomarien suosiollisella avustuksella. Kyllä mä KalPalla näin paikkoja ja pyöritystä joka olisi voinut kääntää ottelun toisinpäinkin, mutta hyvä näin. Perinteinen peukku KalPan yksinäiselle sudelle joka kannattaa joukkuettaan alusta loppuun ja niile jotka oli tällä kertaa saanut avukseeen.

Jalasvaaran polvitaklaus on mielenkiintoista nähdä videoklippinä, paikanpäällä nähtynä näytti siltä että yritti pitkälti lonkalla osua, mutta osui jalalla/polvella eli puhdas vahinko ja saattoipa Hauhtonen väistää ja siksi omalta osaltaa edesauttaa tapahtunutta. Saa tulla ilkkumaan jos ihan väärin olen tilanteen nähnyt.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Miksi ihmeessä sitä mökää pitää huudatta, yläkatsomossa joutuu välillä pitämään sormia korvilla sen diskatin vuoksi.
No kannattaisiko sitä ennemmin kysellä vaikka Jokereiden/Areenan toimistolta kuin täältä? Itse asiasta olen kyllä samaa mieltä. Joten reklamaatioon voit laittaa minunkin nickin.

Ottelusta sen verran että toivottavasti Lahdella ja Lindillä riittää pelihuumoria Mäen "hoidellessa" sentterin tonttia. Aika hirveätä säätöä mieheltä. Eipä ole Tomille kädet kasvanut Amerikan reissullakaan. Oikeastaan ei olisi varmaan paljon eroa vaikka pelaisi ilman mailaa. Tiedän että tämä on pahasti sanottu, mutta ei tuossa peluutuksessa ole järjen häivää. Helenius junior vaan rohkeasti kolmosen keskelle ja Mäki neloseen laitasahaamaan.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tai sitten se järjettömän kovalla huutava musiikki pistää korvat lukkoon. Miksi ihmeessä sitä mökää pitää huudatta, yläkatsomossa joutuu välillä pitämään sormia korvilla sen diskatin vuoksi.

Off topicia vähän mutta tämä on muuten jännä juttu joka toistuu myös Länsiauto areenalla.
Olen ollut katsomassa 4 Bluesin kotiottelua tällä kaudella ja välillä sielläkin on äänet aivan sairaan kovalla varsinkin Iltasanomien mainoksessa , ja alku kaudesta kaikki mainokset olivat aivan helvetillisen kovalla volyymilla.

Itse pelistä sen verran että tulos on aika odotettu ja kelpaa vallan mainiosti.
Varmasti taas saadaan lukea parilta vastustajalta (luultavasti toinen on muu kun Kalpa fani) miten Jokerit eivät tule pärjäämään tällä pelillä ja mestaruus on ihan muiden joukkueiden heiniä , mutta niin se vaan riitti.
 
Molemmat pelasivat tarkkaa peliä. Jonkun mielestä se voi olla synonyymi tylsälle. Täytyy muistaa, että KalPa oli juuri vienyt pisteet Jypiltä ja Bluesilta, mutta Jokerit piti ykkösen suhteellisen hyvin piilossa. Huomasiko kukaan, että Kalteva - Kapanen luistelukilpailu päättyi tasan? :) K. Eronen taasen pärjäsi erittäin hyvin kulmaväännöissä Kapasta vastaan.

Jokelalta isäntämäisiä otteita lopussa. Onneksi ei syntynyt tappelua, sillä miestä tarvitaan jatkossakin. Louhi oli todella hyvä, jaksoi taistella, aiheutti vastustajalle jäähyn ja pelasi muutenkin pirteästi.

Näytti siltä, että tarvittaessa Jokerit olisi vielä voinut laittaa isommankin vaihteen päälle. Kolme pistettäplakkariin, ja taistelu runkosarjan voitosta jatkuu.
 
Viimeksi muokattu:

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Ei tullut ihan niin hyvätasoista peliä kuin toivoin, vaan enempi sellaista marraskuista peruspuurtamista. Onneksi pelin taso nousi loppua kohti, niin ei ihan huono kuva jäänyt pelistä.

Jokerit oli juuri maalin verran parempi mielestäni, KalPalla olisi ollut etsikkoaikansa ensimmäisessä ja toisessa erässä, mutta joukkue ei sittenkään pystynyt haastamaan Jokereita aivan täysillä. Jotenkin ensimmäisen ja osin toisen erän aikana vaikutti, että Jokerit on taas haluton ja apaattinen, mutta KalPa ei osannut/kyennyt siinä vaiheessa kääntämään peliä itselleen.

KalPakin paransi huomattavasti loppua kohden, muttei siellä nyt aivan huikeita maalipaikkoja ollut lukuunottamatta Kapasen läpiajoa. Riksman on kyllä huikeassa vireessä, itseluottamus on kohdallaan eikä ole mitään turhaa näytöstä, vaan kiekot jää varmasti ja rauhallisesti talteen. Myös Louhi pelaa todella hyvää kautta, samoin kuopiolainen Kerman pelasi hyvin "omiaan" vastaan ja taisipa kerran laukoa yläputkeenkin.

Kuopiolaisista Ströba ja Sahlstedt kävivät siistissä pelissä vähän ylikierroksilla, varsinkin Killerillä tuntui kovasti olevan asiaa kolmannessa erässä tuomareille. Valmentaja Virta sitten hajoitti ykkösketjun ja Kapanen siirettiin toiseen ketjuun - en sitten tiedä, onko tätä tapahtunut muissakin peleissä, mutta tähän kiinnitin huomiota. Maalissa Oksa pelasi hyvin, myöskin monta hyvää torjuntaa pelissä, taitaa Järvisen ura KalPan maalivahtina nyt kääntyä luukkumieheksi?

Niukka voitto tuli, pisteisiin voi olla tyytyväinen, paljon on vielä parannettavaa molemmilla, mutta niin on kauttakin jäljellä. Illan kovin "työntekijä" oli ehdottomasti Susi-Jussi (tai ainakin joku kaveri siellä KalPaa kannusti antaumuksella), joka jaksoi jälleen kerran painaa koko 60 minuuttia, onnittelut ja hatunnosto täältä :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös