Nashville Predators 2008-2009

  • 36 645
  • 129

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Näin taitaa käydä ja vähän tuota odottelinkin. Joel Ward ajoi ohi loppuvaiheessa harjoitusleiriä ja näyttää myös että Trotz haluaa pitää tappelija Josh Grattonin kokoonpanossa.

Mutta odottellaan nyt varmistuksia asian suhteen. Eiköhän se pian tässä selviä ketkä jatkavat ylhäällä ja ketkä ei.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Harjoituspelit pelattu. Saldoksi tuli 2 voittoa ja 4 tappiota. Nashville teki harjoitusotteluissa 16 maalia ja omiin meni 19. Kausi käynnistyy pe-la yönä ottelulla St. Louis Bluesia vastaan.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Harjoituspelit pelattu. Saldoksi tuli 2 voittoa ja 4 tappiota. Nashville teki harjoitusotteluissa 16 maalia ja omiin meni 19. Kausi käynnistyy pe-la yönä ottelulla St. Louis Bluesia vastaan.

2008 Training Camp Recap. Oma vapaa suomennos jutusta:

1) Hörnqvist näyttää hyvältä
2)Erat näyttää hyvältä
3) Maalivahtitilanne näyttää hyvältä (Ellis .924, Rinne .909)
4) Suter-Weber on eliittipari ja puolustus teki kaikkinensa neljä maalia ja 17 pistettä harkkamatseissa. Nämä pisteet vaikka projektoituYVneljännespakki Koistinen missasi kolme ekaa peliä.

Kausi tosiaan käynnistyy St. Lousin vieraana perjantaina ja heti lauantaina on ensimmäinen kotipeli Dallasia vastaan. Itselläni on vahva usko että Rinne pääsee tositoimiin heti jommassa kummassa pelissä.

E: En siis luottaisi Ellisiin näissä back-to-back tilanteissa.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Josh Gratton passitettiin nyt vuorostaan Milwaukee Admiralseihin. Jäljellä 17 hyökkääjäää (miinus Ortmeyer ja Sullivan), joten tiukaksi menee.

Vaikka mä miten kääntelen tuota listaa niin näen edelleen siinä ne 12 varmaa nimeä vaikka en laskekaan Sullya tai Ortia mukaan. 13. hyökkääjä olisi siis Joel Ward. Jos oikein ymmärrän aikavyöhykkeet niin viimeistään klo 22:00 suomen aikaa pitää ilmoittaa lopullinen rosteri.

Sitä odotellessa käykää lukemassa YLE:n tekstisivuilta NHL-ennakkoa ja eritoten osuus Nashvillestä sivulta 643.

"Nelosketjuun on ehdolla erittäin mielenkiintoinen, alle 180-senttisten nopsajalkojen rymistelyvitja Jordan Tootoo, Chris Clark ja Antti Pihlström."
 

eläin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen Maajoukkue, DIF, HIFK, Väsby Hockey
Varmasti pettymys Pihlströmille.Onko tietoa että Antti olisi puhunut mitään että "ei vietä toista kautta farmissa" jne vai aikooko tsempata AHL:ssä?. Itse toivoisin että Antti pysyisi pohjoisameriikassa, tyyliltään ihan täysin NHL-pelaaja.
 

Johnny K

Jäsen
Suosikkijoukkue
S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
Onkos Koistiselle luvassa minuutteja ylivoimalla? Fantasya ajatellen vain kyselen...
 

eläin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen Maajoukkue, DIF, HIFK, Väsby Hockey
Niin luovuttajatyyppiä mies ei ole että suoraan lähtisi pois, mutta on puhunut että koko kautta hän ei aio AHL:ssa viettää. Toivotaan että mies nousee nopeasti ylhäälle. Jos nousu ei tapahdu Nashvillessa, niin mahdollisesti myöhemmin jossain toisessa NHL-seurassa...

Vähän tuollaista ajettelinkin.Hyvät näytöt mies on varmasti taas antanut leirillä ja jos peli kulkee vähintään yhtä hyvin,ellei jopa paremmin AHL:ssä niin varmasti pääsee taas näyttämään kykynsä NHL:ssä.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Kauden alku

Muiden kiireiden takia on jäänyt tähän ketjuun kirjoittelu vähäiseksi viime aikoina. Nashville on siis avannut kauden hienosti ottamalla kaksi voittoa kolmesta pelistä. Rinne ei ole vielä tositoimiin päässyt, mutta todennäköisesti pelaa tällä viikolla toisen Columbus-ottelun.

Weber-Suter pari on aloittanut odotetun hyvin: kolmesta ottelusta tehot 3+1. Dumont-Arnott 2+7. Nollakerhoon valitettavasti kuuluvat vielä Hörnqvist (13:10 TOI/G) ja Legwand (17:55 TO/(G).

E: Jatketaan samaan viestin. Ensimmäisen kerran katselin Nashvillen peliä Calgarya vastaan, onneksi nukahdin ennen kolmatta erää. Huomattavaa oli että kakkos YV:ssä luuti mm. Peverley, Ward ja Jones. Pihlstörmin kannalta on huonoa se että Ward ja Jones ovat molemmat saalistaneet 2+2 ja ovat teholukemassa plussan puolella. Hörnqvistillä "vain" 1+2 tähän mennessä, mutta en usko että häntä ovat farmiin laittamassa.

Pihlström tehnyt AHL:ssa seitsemässä pelissä 5+2 joten luulisi paikan ylhäällä aukeavan pian. Palkkakatossakin on hyvin tilaa pitää muutamaa hyökkääjää katsomossa.
 
Viimeksi muokattu:

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Rinne on pessyt loistavasti kasvonsa ottamalla kaksi tärkeää voittoa putkeen. Sekä Edmontonia että Floridaa vastaan mies valittiin kakkostähdeksi.

Eratin sopparia kritisoitiin tällä palstalla mutta hyvin mies on kiittänyt seurajohtoa tehtailemalla 6+4 yhdessätoista pelissä. Suter-Weber pari jatkaa tappavaa tahtia ja ovat takoneet 21tehopistettä. Pistepörssin top30:sta löytyy peräti kaksi Nashvillen pelaajaa: Dumont (2+12) ja Weber (5+7).

Peräpää on vuotanut, mutta mikäli Rinne saa enemmän startteja ja pelaa tasollaan niin Sommet Centerissä tullaan näkemään pudotuspelejä jo viidennen kerran peräkkäin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Nashville aloitti kuuden matsin vieraskiertueen 4-0 tappiolla Vancouveria vastaan. Nashville tuhoksi koitui nollapelin pelannut R.Luongo ja kaksi maalia tehnyt K.Wellwood. Sedinit nappasivat yhteensä 4 pinnaa, joista D.Sedin 1+1 ja H.Sedin 0+2. Luongo hoiti nollapelin torjumalla 24 kertaa. Nashville maalissa oli D.Ellis. Ellis torjui 35 kertaa. Koistinen pelasi mukavat 15 minuuttia, mutta tehotilastoihin tuli -1. Seuraava ottelu on to-pe yönä, jolloin Nashville kohtaa Calgaryn.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Mollivoittoisesti sujui ottelu Calgarya vastaan. Tappio kirjattiin lukemin 7-6. Rinne aloitti maalilla, mutta vaihdettiin pois ekan erän jälkeen. Rinnettä kohti ammuttiin 10 kertaa, joista 4 vetoa upposi sisään. Maalikoosteen perusteella miehellä ei ollut paras päivänsä.
Calgary johti ottelua parhaimmillaan 5-0, mutta Nashville kavensi ottelun tilanteeseen 5-3. Tämän jälkeen Calgary iski 2 maalia, mutta Nashville sinnitteli vielä maalin päähän. Calgaryn paras pistemies oli J.Iginla, joka keräsi tehot 2+2. Nashvillen Erat ja Legwand keräsivät tehot 1+2.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Vieraspelit jatkuvat ensi yönä ottelulla Coloradoa vastaan. Nashvillen 5:n viime pelin saldona on 2 voittoa ja 3 tappiota. Tehtyjä maaleja 15 ja päästettyjä 17. Tällä kaudella vieraspelit ovat olleet vaikeita Nashvillen jengille. Saldona vain 1 voitto ja 6 tappiota. Neljän edellisen pelin paras pistemies on ollut puolustaja Shea Weber. Pakki on nakutellut tehot 4+1. Vastaavasti D. Legwand on kerännyt tehot 1+4. Rohkea arvaus, että Dan Ellis on torjuntavuorossa.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
IS-Veikkaajan mukaan Nashville on tarjonnut Antti Pihlströmille 3-vuoden yksisuuntaista sopimusta. Pihlström itse sanoo tuossa jutussa, että katsellaan ainakin kuukausi vielä miten asiat selkiintyvät. Tuo tarkoittanee sitä, että jollei ole ylös tullut kutsua, niin voi jäädä sopimuspaperit allekirjoittamatta. Toivottavasti pääsisi ylös piakkoin.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
IS-Veikkaajan mukaan Nashville on tarjonnut Antti Pihlströmille 3-vuoden yksisuuntaista sopimusta. Pihlström itse sanoo tuossa jutussa, että katsellaan ainakin kuukausi vielä miten asiat selkiintyvät. Tuo tarkoittanee sitä, että jollei ole ylös tullut kutsua, niin voi jäädä sopimuspaperit allekirjoittamatta.
Enpä tiedä, jotenkin itselleni tuli sellainen kuva rivien välistä luettuna, että Pihlström ei ole oikein viihtynyt Nashvillen organisaatiossa ja hakee paikkaa jostain muualta. Seura itsessään on ilmeisen tyytyväinen Pillun otteisiin, koska eihän se muuten lähtisi yksisuuntaisena noin pitkää sopimusta tarjoamaan.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Enpä tiedä, jotenkin itselleni tuli sellainen kuva rivien välistä luettuna, että Pihlström ei ole oikein viihtynyt Nashvillen organisaatiossa ja hakee paikkaa jostain muualta.

Jeps. Tuskin se allekirjoittaminen riippuu siitä että tuleeko nyt lähiaikoina kutsua ylös vai ei. Antilla varmasti olisi kauden lopussa ottajia sillä miehessä on paljon potentiaalia eikä se hintalappu vielä pitäisi järjettömän suuri olla sillä näytöt siitä kovimmasta liigasta puuttuvat edelleen.

Tietenkin toivon että mies tarttuisi Nashvillen soppariin sillä meillä on tilausta hyville laitureille. Toisekseen Antin kannalta pääsisi joukkueeseen jolla on vuodesta toiseen mahdollisuudet päästä pleijareihin eikä vain taistella jumbosijoituksista.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Arnottille kävi köpelösti, pää edellä maaliin ja suoraan maalirautoihin. Paareilla pois kentältä ja sairaalaan. Mies tuli vauhdilla maalille ja menetti tasapainonsa törmätessään Pavelskiin.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Nashvillen ykkössentteri, Jason Arnott loukkaantui suht pahannäköisesti, ensimmäisen erän loppuhetkillä San Josea vastaan. Tilanne itsessään oli suht harmiton, Arnott ajaa maalille -> Pavelski taklaa vähän kylkeen -> Arnott menettää tasapainonsa ja lentää ikävän näköisesti pää edellä maaliin.
Jonkun sortin niskavamma Arnottilla varmaankin on, sillä mies pysyi suht liikkumatta jäällä, ja miehen siirtäminen jäältä jatkotoimenpiteisiin kesti suhteellisen kauan. Jalkojaan mies kuitenkin heilutteli vähän, sillä aikaa kun tilannetta jäällä arvioitiin, joten pahimmat skenaariot lienevät pois suljettuja.

EDIT: vilpertti oli nopeampi...
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Ennen Tootoon toilailuja tunsin pientä myötätuntoa Predatorsia kohtaan. Nyt toivon, että Murray taklaa jokaisen Nashvillen pelaajan sairaalaan.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
"Arnott is going to be fine," Predators coach Barry Trotz said. "He was released from the hospital and came back to the arena to change clothes before going home. It looks like it is just a neck strain."

Trotz said Arnott might miss Tuesday's practice due to soreness, but that he expected him to be ready for Friday night's game at Tampa Bay.


Game Recap

Eli vaikuttaa siltä että säikähdyksellä selvittiin. Hyvä näin.

E: Highlightsien perusteelle Ellikselta aika epävarman näköistä peliä. Vois Rinteen päästää taas tositoimiin.

Ennen Tootoon toilailuja tunsin pientä myötätuntoa Predatorsia kohtaan. Nyt toivon, että Murray taklaa jokaisen Nashvillen pelaajan sairaalaan.

Tarkenna toki mitä niin kamalaa Nashvillen pelaajat ovat tehneet että toivot jokaisella sairaalareissua?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Olipas mukava katsella Canalilta sunnuntai-illan kunniaksi Nashvillen peliä Carolinaa vastaan. Nashville nappasi tärkeän 5-2 voiton. Voiton avulla Nashville nousi pleijariviivan paremmalle puolelle. Voiton takuumiehinä toimi tuttu kolmikko: Weber, Arnott ja Ellis. Weber napsi tehot 2+1 ja Arnott 2+0. Ellis napsi 24 torjuntaa. Samainen kolmikko valittiin myös ottelun tähdistöön. Carolina sai pelata paljon ylivoimaa, mutta joukkueen yv-peli oli todella tehotonta. Kiekko kyllä liikkui hyvin, mutta maalipaikkoja joukkue ei hirveästi saanut aikaan. Koistinen pelasi n. 15 minuuttia ja tehotilastoihin tuli merkintä +2. Jos Ellis jatkaa hyviä otteitaan ei Rinne montaa ottelua tule tällä kaudella pelaamaan. Nashville seuraava ottelu on kotona St.Louis Bluesia vastaan ti-ke yönä.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Pil... eiku Pihlström ylös farmista. Näin meille kertoo suomeksi Yle.

AHL:ssä Antilla 15 ottelussa tehot 8+4, nyt on kuulemma tullut hänen aikansa näyttää. Onnea matkaan; symppis jätkä, toivottavasti menee hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös