Pe 10.10.2008 JYP-TPS

  • 7 046
  • 34

Chipa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura ja New York Rangers
Tehääs nyt sit tällänen kun ei vielä näyttänyt olevan, vaikka ihmekkös tuo. Ainakin täällä Turussa kiinnostus tällä hetkellä siihen Palloseuran pelaamaan kiekkoon on aika vähäistä.

Vieraitten lähtökohdat peliin ovat erittäin hankalat. TPS pitää jumbosijaa hallussaan ja viimeisestä kolmeen pisteen voitosta on peräti 7 (?) peliä aikaa ja ylipäätään voitostakin 3 peliä. Niin, ja TPS:hän ei ole tällä kaudella saanut pistettäkään vieraissa ja maalejakin on syntynyt alle viisi joten merkit eivät kovin hyvää lupaa. Pelin ohella oma mielenkiinto kohdistuu TPS:n valmentajatilanteeseen. Mediasta on tullut vähän ristiriitaisia tietoja mikä valmentajien tilanne on, mutta eiköhän se selviä pian mikäli Tepsin peli jatkuu samoille raiteilla.

JYPillä taasen näyttää alkaneen kausi varsin mallikkaasti liikkeelle vaikka ottivatkin kotona pataan Kerholta (joka me voitettiin!!). Epäselvyyttä ei ole kuitenkaan siitä kumpi lähtee ennakkosuosikkina peliin, mutta jotenkin tämän kaiken paskan keskellä rohkenen veikata pienoista yllätystä, ja Tepsin ekaa vierasPISTETTÄ tällä kaudella.

Tepsiltä ilmeisesti poissa Filppula ja Kipru, Berg palannee takaisin. JYPillä loukkaantuneiden lista onkin sitten vähän suurempi kun poissa pelistä ovat Jani Tuppurainen, Tuomas Vänttinen, Kalle Koskinen ja mahdollisesti Miika Lahti.
 

akimoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Edmonton Oilers, JJK, Man C
Tarkkana saa huomenna olla. Viime kotipelissä nähtiin miten vaikea vastustaja kuka tahansa voi olla, riippumatta siitä millä sijalla ko. joukkue majailee sarjataulukossa. Uskon kuitenkin kotijoukkueen vahvaan ensimmäiseen erään, jossa tehdään pari-kolme maalia ja TPS on lyöty. TPS tuntuu kahlaavan aika syvällä tällä hetkellä..
Toivoisin myös Pekille onnistunutta iltaa, nollapeli olisi loistava suoritus.

Kiekkokeskisuomalaisen ennakon mukaan kentälliset ovat seuraavat:

JYP:

1. Tuomas Pihlman-Jarkko Immonen-Antti Virtanen, Kalle Kaijomaa-Ville Mäntymaa

2. Jari Jääskeläinen-J-P Hytönen-Ossi Louhivaara, Jyrki Välivaara-Olli Malmivaara

3. Jouni Virpiö-Mikko Hakkarainen-Jiri Bicek, Ilkka Vaarasuo-Jarno Lippojoki

4. Olli Sipiläinen-Filip Riska-Harri Pesonen

Seitsemäs puolustaja Antti Jaatinen ja 13. hyökkääjä Tuomas Mikkonen.

Maalissa Pekka Tuokkola.

Ainoana pienenä yllätyksenä voidaan pitää Pekin pelaamista maalilla. Toisaalta miksi ei, Sinkku on ollut jäissä ja Pekka on pelannut hyvin. Loogista.
Aikaisemmin päivällä mietin, että Jormakka avaa maalitilinsä TPS:ää vastaan huomenna, mutta mies onkin huilivuorossa alkuviikon maajoukkuepelien vuoksi.
 
Viimeksi muokattu:

Jarzki

Jäsen
Kolme pistettä on odotusarvo ja vaatimuskin, sikäli mikäli kun sarjan kärkipaikat kiinnostavat.

Pelinä tämä tullee olemaan helpompi kuin HPK:ta vastaan pelattu, sillä etenkin TPS:n puolustuspää on selkeästi Kerhon vastaavaa jäljessä. Onhan siellä Berg ja Kiprusoff. Lisäksi Klubertanzilta voi odottaa vahvaa suorittamista, harmi vain kun tämäkin suorittaminen taitaa rajoittua enemmänkin hyökkäyspäähän(?). Hyökkäyksessä on mielenkiintoa ainakin näin jyväskyläläisen näkökulmasta, tekeehän ainakin Hannus paluun Jyväskylään. Filppula taasen taitaa olla vielä loukkaantunut? Hyökkäys kuitenkin ehdottomasti on Tepsin vahvuus, mutta en usko sen riittävän huomenna, kun JYP kuitenkin hieman kovemmalla kalustolla sekä hyökkäyksessä että etenkin puolustuksessa myllertää. Maalivahtiosastosta en TPS:ltä osaa sen kummempaa sanoa kuin mitä tilastot kertovat, Salakka hyvänä päivänä maaginen, huonona kuin kuka tahansa muu. Ailahtelevuus ongelmana? Kuokkanen perusvarma torjuja, mutta se viimeinen puristus tainnut kuitenkin jäädä tulematta vielä. Salak pelannee huomenna.

JYP taas lähtee otteluun tilanteessa, jossa on ensimmäinen kotitappio alla ja näytönhalut tästä syystä lienee kovat. Lähes viikon tauko peleistä takana, näkyykö kiekon pomputteluna ja hermostumisena? En usko. Pelaajat kyllä hommansa osaavat eikä Dufvan varmaankaan tarvitse suuria poppakonsteja edes yrittää. Tuokkola maalilla antaa jälleen mahdollisuuden voittaa, siitä tuskin jää homma kiinni.

Hyökkäyksessä sääli sinänsä, että nuori Jormakka on poissa, mutta mitään järkeä ei ole miestä peluuttaa maaotteluiden vuoksi. Järki täytyy pitää kädessä vielä tässä vaiheessa, ettei peluuteta miestä puhki. Hänen tilalleen kolmoskenttään Hakkaraisen ja Bicekin seuraksi palaa jälleen Virpiö, jolla varmasti on näyttöhaluja lyhyen Mestiksen vierailun jälkeen. Muita muutoksia ei taida hyökkäyksessä olla.

Puolustus näyttää jälleen aavistuksen kapealta, mutta ei mitenkään katastrofaaliselta. Kolmas pari Vaarasuo - Lippojoki kävi ottamassa eilen tuntumaa myös Mestikseen, jolla todennäköisesti haluttiin parantaa miesten yhteispeliä. Jotain viitteitä reissun onnistumisesta saataneen jo huomenna.

Molemmilla siis hieman erilainen tilanne lähteä otteluun; Tepsillä Sutelan julkiset haukut taustalla ja Jypillä ensimmäinen kotitappio alla. Huomenna nähdään kuinka käy.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Taukoa peleistä takana karvan verran alta viikon. Viimeksi tälläisen tauon jälkeen JYP:llä oli hankala saada täyttä liikettä aikaa joten nähtäväksi jää miten tänään käy.

Odotusarvot ottelun lopputuloksesta ovat hyvin selkeät.

- Vain 3 pistettä kelpaa. Toivottavasti kukaan ei luule, että nuo pisteet irtoa helpolla.

- Immosen ketjun peli! Puolustus ei ole tämän kentän vahvuus joten olettaisin yv:n palaavan raiteilleen.

- Tuokkola. Pelannut loistavasti ja jatkaa toivottavasti samalla linjalla.

TPS:stä sen verran, että hyökkäys on näin paperilla pirun hyvä. Hannus on äärettömän kova maalintekijä kun miestä osataan käyttää oikeassa paikassa. En tiedä pelaako mies yv:tä TPS:ssä vai ei? Pitäisi kyllä!

Saa nähdä tekeekö JYP ottelusta itselleen hankalan vai ei. Tuleeko toinen kotitappio putkeen?
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
- Tuokkola. Pelannut loistavasti ja jatkaa toivottavasti samalla linjalla.

Ja näin kääntyy takki ja takki kääntyy hei..:).

Ei tästä nyt voi muuta odottaa ja vaatia kuin 3 pistettä. Yleisömäärä on yksi asia mitä jännityksellä odotetaan, lähempänä 3500 vai 4000?
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Hannus on äärettömän kova maalintekijä kun miestä osataan käyttää oikeassa paikassa. En tiedä pelaako mies yv:tä TPS:ssä vai ei? Pitäisi kyllä!

Hannus ollut yksi suurimmista flopeista ja todellisista pettymyksistä tähän saakka. Mies hommattiin Tepsiin nimenomaan tekemään niitä maaleja, mutta saldo näyttää vieläkin puhdasta nolla yliovoimavastuusta huolimatta. Paikkoja on ollut, mutta tuhraamiseksi menee. Itsekin pidin Hannusta ns. luontaisena maalintekijänä, mutta joku siellä nyt mättää pahemman kerran. Toivottavasti tänään aukeaa. Vanhassa kotihallissa muutama kaappi olisi varmasti oiva lääke Hannuksen umpisolmun aukaisemiseen.
 

Tinppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, F1, WRC, Kokudo Keikaku, Cleveland Crusaders
Noniin vihdoin viikon tauon jälkeen JYPillä taas kotipeli ja jää nähtäväksi, miten Jyppi pystyy estämään TPS:n varmasti kovan alkurynnistyksen.

Kaksi seikkaa mitä kannattaa seurata pelistä on mielestäni JYPin ylivoimapeli, eli vieläkö Dufva luottaa Mäntymaa-Kaijomaa kaksikkoon? Mielestäni tämä pitäisi rikkoa ja äkkiä, koska näiden herrojen peli menee ylivoimassa pelkäks syöttelyksi ja neppailuksi eikä laukoa voi vahingossakaan.

Ja toinen on maalivahtipeli. Toivottavasti Tuokkola pystyy torjumaan tasollaan, eikä pilaa JYPin voittomahdollisuuksia omalla pelillään.

Mielenkiinnolla odotan myös Hannuksen ja Filppulan paluuta Hippokselle, joskin Filppula taitaa olla vielä loukkaantunut? Toivottavasti ei, olisi ilo silmälle nähdä jälleen pitkästä aikaa Ilun veivejä.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Ja näin kääntyy takki ja takki kääntyy hei..:).

Eikös hyvästä syystä voi muuttaa mielipidettä? Tuokkola on pelannut tasaisesti ja ansainnut peliaikansa hyvillä otteillaan. Tämä kausi todellakin näyttää onko Pekistä joukkueemme ykköseksi.

Hallin toivoisi olevan kyllä täynnä tänään!
 

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
Ja toinen on maalivahtipeli. Toivottavasti Tuokkola pystyy torjumaan tasollaan, eikä pilaa JYPin voittomahdollisuuksia omalla pelillään.
En usko, että Peki millään tavalla pystyisi pilaamaan JYPin voittomahdollisuuksia. Mielestäni Peki on pelannut varsin mallikkaasti tällä kaudella, ehkä jopa paremmin kuin Sinkku.

JYPin osalta tosiaan harmi, ettei Jormakka pelaa tänään. Miehen peliä on aina ilo katsella. Mitä TPS:ään tulee, niin on mielenkiintoista nähdä kuinka Hannuksella peli luistaa. Alkukauden perusteella ei varmaankaan kovin hyvin...Kuten joku jo aikaisemmin totesi niin mies on ainakin tällä hetkellä melkoinen pettymys odotuksiin nähden.
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyökkäyksessä sääli sinänsä, että nuori Jormakka on poissa, mutta mitään järkeä ei ole miestä peluuttaa maaotteluiden vuoksi. Järki täytyy pitää kädessä vielä tässä vaiheessa, ettei peluuteta miestä puhki. Hänen tilalleen kolmoskenttään Hakkaraisen ja Bicekin seuraksi palaa jälleen Virpiö, jolla varmasti on näyttöhaluja lyhyen Mestiksen vierailun jälkeen. Muita muutoksia ei taida hyökkäyksessä olla.

Virpiöllä on varmasti kovasti kiimaa tulla takaisin liigapeleihin. D Teamin paidassa pelatut mestispelit (2 peliä, joissa tehot 1+3.) osoittivat jälleen, että Virpiö pystyy alemmalla sarjatasolla dominoimaan peliä miten haluaa. Miehen on nyt vain pakko saada samanlainen lento ja itseluottamus päälle myös liigassa, jotta onnistumisia tulisi. Tsykologinen juttu, kuten Dufva sanoisi.

Ja Ponto odottaa edelleen pakeilta maaleja. Malmivaara, Mäntymaa ja Kaijomaa!
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Hannus ollut yksi suurimmista flopeista ja todellisista pettymyksistä tähän saakka. Mies hommattiin Tepsiin nimenomaan tekemään niitä maaleja, mutta saldo näyttää vieläkin puhdasta nolla yliovoimavastuusta huolimatta. Paikkoja on ollut, mutta tuhraamiseksi menee. Itsekin pidin Hannusta ns. luontaisena maalintekijänä, mutta joku siellä nyt mättää pahemman kerran. Toivottavasti tänään aukeaa. Vanhassa kotihallissa muutama kaappi olisi varmasti oiva lääke Hannuksen umpisolmun aukaisemiseen.

Viime kauden perusteella ei ole varsinainen yllätys. En tiedä kuinka paljon Hannuksen selkävaivat pilasivat viime kautta, mutta aika kehnoahan miehen peli oli muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Maalejakin taisi kertyä vain 10...
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos oli Virpiö jypfanien lempilapsi kesällä, niin Jormakka on nyt napannut sen roolin. Jännää, että pojat kamppailee nyt samasta pelipaikasta. Mielelläni kyllä näkisin molemmat pelaamassa yhtäaikaa. Toivottavasti nuo Virpiön neljä pistettä kahdessa mestispelissä on tuonut jotakin lisää siihen viimeistelyyn - Bicek ja Hakkarainen ovat kuitenkin hyviä kiekonjakajia molemmat.

JYPin ketjut ovat siis käytännössä samat kuin ennenkin. Jotakin tuolla ylivoimassa pitäisi tapahtua. Se, että pistetään yli puolen minuutin vaihdon jälkeen immoset pelaamaan heti melkein 2 min ylivoimaa yhteen putkeen näkyy heti viimeistelyssä (tai siis sen puuteessa). Voisiko hakkaraisia kokeilla jos immosilla tökkii? Puolustukseen hankittiin kolme kovan tason vahvistusta Mäntymaan ja Kaijomaan kavereiksi (joista tosin Koskinen on sairastuvalla), mutta silti Mäntymaa on pelannut keskiarvolla 26:34 min / ottelu!!! Kyllä se vielä alkukaudesta menee, mutta alkaako keväällä luistin painaa? Ylivoimaan voisi hyvin laittaa immosten taakse viivalle Bicekin ja Lippojoen - olisi ainakin tulivoimaa miljoona kertaa enemmän kuin Havulla ja Kalulla. Tapahtuuko tänään? Ei. Samoilla yv-kuvioilla mennään. Ensin pelaa immoset Havun ja Kalun kanssa ja sitten hytöset, missä Bicek korvaa Jääskeläisen. Toivottavasti nämä toimii, mutta variaatioihin voisi olla aihetta. Muutenkin sitä peliaikaa voisi jakaa tasaisemmin - varsinkin kun ne riskat tuntuu aina saavan hyvää pyöritystä aikaan.

Kerhon alapää on todellakin JYPin vastaavaa aika lailla jäljessä (hidas?), varsinkin jos Kipru on poissa. Sinne pitää vaan luistella ryminällä ja haastaa tosissaan. Jos pää on kunnossa, eikä asenne ole jäänyt sairastuvalle, niin voittohan tässä tulee väkisinkin. Maaleja toivon Virpiölle, Pesoselle ja Malmivaaralle/Mäntymaalle.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Kerhon alapää on todellakin JYPin vastaavaa aika lailla jäljessä (hidas?), varsinkin jos Kipru on poissa. Sinne pitää vaan luistella ryminällä ja haastaa tosissaan. Jos pää on kunnossa, eikä asenne ole jäänyt sairastuvalle, niin voittohan tässä tulee väkisinkin. Maaleja toivon Virpiölle, Pesoselle ja Malmivaaralle/Mäntymaalle.

Yhdellä-kahdella pelaajalla läpiviety korkea karvaus riittää, "rohkeasti vaan, Risto". Tepsin homma on hujan hajan heti, johtuen joukkueen dieselillä olevasta liikkeestä. Eli tuhoa hyökkäyksien lähdöt, tuhoat TPS:n. Tämä on niin itsestäänselvää eikä joukkue sille vieläkään välttämättä riittävästi voi, että kyllä sen voi tässäkin sanoa.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hannus ollut yksi suurimmista flopeista ja todellisista pettymyksistä tähän saakka. Mies hommattiin Tepsiin nimenomaan tekemään niitä maaleja, mutta saldo näyttää vieläkin puhdasta nolla yliovoimavastuusta huolimatta. Paikkoja on ollut, mutta tuhraamiseksi menee. Itsekin pidin Hannusta ns. luontaisena maalintekijänä, mutta joku siellä nyt mättää pahemman kerran. Toivottavasti tänään aukeaa. Vanhassa kotihallissa muutama kaappi olisi varmasti oiva lääke Hannuksen umpisolmun aukaisemiseen.

Minä en kyllä käsitä miten tuo nyt voisi miksikään muuttua. Hyökkäyssinisellä kiertelevä lapanen, joka ei pääse kiekollisena yhdestäkään pakista ohi ja jos joskus sattuu saamaan kiekon maalintekopaikkaan, niin laukaus ei lähde ennen kuin jää vastustajan torppaamaksi. Toivottavasti joku ajaa tämän pellen tänään pystyyn, niin loppuu ainakin hymyily vaihtoaitioon liukumisen aikana...

Itse pelistä ei ole paljoa odotettavissa. Turpaan tulee niin, että soi mikäli munaton kaartelu saa jatkoa. Toivottavasti Jypiläiset saavat fyysisen vaihteen päälle ja ajavat näitä neitejä sen minkä ehtivät maalinteon ohella. Takaisin Turkuun muutamat pelaajat voisikin laittaa tulemaan kävellen.

7-0 on varmaan aika lähellä.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Eipä ole kahta sanaa ottelun ennakkosuosikista. Niin ne ajat muuttuu. Mitä ihmettä siellä Turun suunnalla on meneillään kun touhu on aika karmeaa ollut jo monta vuotta?

Eipä silti, TPS on aina ollut JYPille hankala vastus, ja ennakkosuosikin viitta raskas kantaa. On sitä ennenkin vastustajan surkuputkia katkottu. Mutta pakko uskoa että HPK-tappio sisuunnuttaa porukkaa sen verran että voitto otetaan. Luulisin että vain Salakan maagisuus voi TPS:n pelastaa.

Harmi että JORMAKKA ei pelaa, kaverista on tullut yksi meikäläisen suosikeista tällä kaudella. Toivotaan että Virpiö saisi hanat auki tällä kertaa.

Ykkösylivoimassa soisi näkevänsä jotain uutta, vaikka YV1 maalin joka pelissä (HPK-peli pois lukien) väsääkin. Viivaan Bicek Mäntymaan tilalle niin avot.

Ja halli täyteen, vaikka vastassa onkin hieman HMV-joukkue (ei pahalla). Hornankattilasta ei voi enää 4200 katsojalla puhua, sen verran on tunnelmaan vaikuttanut tuo kapasiteetin piennenys. Tai no - hornankattilaan kyllä sopii jokakertaiset palohälytykset kun sikariporras tupruttelee aitioissa peliin vilkaisematta.

Toiveissa olisi sellainen perus 4-2, niin ei olisi takki liikaa auki huomiseen Saipa-peliin lähdettäessä :)
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Täytyy nyt ihan vilpittömästi todeta, että olin varautunut näkemään Synergia-areenalla tänään Ilari Filppulan kauniin hymynsä kanssa. Toisin kuitenkin kävi ja nyt minun täytyy tyytyä Aki Bergiin. Tasan ei käy onnenlahjat.

Mutta mitä tulee itse peliin, niin se on joko tai. Kotijoukkue saa otteluun hyvän lähdön joka siivittää lopulta muutaman maalin voittoon, tai sitten ottelusta tulee vaikea ja pisteet matkaavat illan päätteeksi Turkuun. Kaikki tämä on mahdollista, kun JYP on kyseessä. Toivotaan nyt kuitenkin, että ensinmainittu käy toteen.

Niin ja hei, onpa mukava nähdä pitkästä aikaa edustuksen mukana myös Jouni Virpiö. Mielelläni olisin nähnyt Pekka Jormakan kokoonpanossa myös, mutta eiköhän kaveri ole leponsa ansainnut.
 

KJ hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitä ihmettä siellä Turun suunnalla on meneillään kun touhu on aika karmeaa ollut jo monta vuotta?
Helvetin hyvä kysymys, useiden asioiden summa. Jos sen nyt haluaa yksinkertaisesti sanoa. Analyysiä saisi varmaan usean esseen verran, jos riittäisi mielenkiintoa kirjoitella.


Ja halli täyteen, vaikka vastassa onkin hieman HMV-joukkue (ei pahalla)
On se kumma, muutama kausi taaksepäin tälläinen kommentti olisi suututtanut, nyt se ei enää herätä mitään reaktioita. Neutraali-ilmiö.

Pelistä sen verran, että jos alle 5 menee omiin, olen tyytyväinen. Muu on sitten plussaa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
JYP:

1. Tuomas Pihlman-Jarkko Immonen-Antti Virtanen, Kalle Kaijomaa-Ville Mäntymaa
2. Jari Jääskeläinen-J-P Hytönen-Ossi Louhivaara, Jyrki Välivaara-Olli Malmivaara
3. Jouni Virpiö-Mikko Hakkarainen-Jiri Bicek, Ilkka Vaarasuo-Jarno Lippojoki
4. Olli Sipiläinen-Filip Riska-Harri Pesonen

Maalissa Pekka Tuokkola.

Jaatinen on 7.puolustaja ja Mikkonen 13.hyökkääjä.

Mutta, illan pääosan esittäjät voivat hyvinkin löytyä tuomarinelikosta. KYLLÄ, Hannu Henriksson on jälleen Hippoksen yleisön ilona. Parinaan Timo Favorin.
 

Quagmire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, SoJy
Jep eipä ole noin ennakolta vaikea veikata, kumpi joukkue kolme pistettä nappaa. Tepsin vierasesitykset tämän vuoden aikana ovat olleet luokkaa säälittäviä. Tuskin tänäänkään tuohon muutosta saadaan. Varsinkin kun Jyp seilaa aikamoisessa myötätuulessa kaikin tavoin. Mielelläni näkisin tuollaisen kokoonpanon omalla suosikkijoukkueellani.

Ehkä jyväskyläläisille voisi antaa illan peliin seuraavanlaisen vinkin: seuratkaapa tepsin numeroa 40 eli Antti Reivosta. Ainoa valopilkku muuten harmaassa jengissä. Yhtäläisyydet pillu Pihlströmiin huomattavia. Siis pelityylissä.
 

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
Ja tänään Synergia-areena korkkaamaan. Turusta tulossa niin munaton ryhmä jäälle ettei lippua heiluteta kun korkeintaan puoli tangossa. Paperilla hyökkäys hyvä , mutta käytännössä vitunmoista hieromista nurkissa.

Ylivoima tasaisen paskaa koko kauden. Kaksi maalia kasassa. Kiekko liikkuu niiiiin vitun hitaasti ja laukaus saadaan aikaiseksi joka toisessa YV:ssä.

Mutta raportoidaan pelin jälkeen ja eikun hallille kaljan juontiin....
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mutta raportoidaan pelin jälkeen ja eikun hallille kaljan juontiin....
Perhana, tuli mahdollisuus lähteä minunkin peliin, niin mikä ettei. Eihän tuo ole kuin 150 kilsaa, joten Nykäskylää kohti vaan.

Edit: soitin lipunmyyntiin ja ilmoittivat enää olevan 300 seisomapilettiä. Kun lippua ei voi varata, niin jää reissu väliin. Nuo loput menevät kuitenkin kuuteen mennessä.
 
Viimeksi muokattu:

tiikeri

Jäsen
Kaikki tuntuvat olevan varmoja JYPin voitosta, mutta toivottavasti tuo ajatus ei heijastu millään tavoin kentälle asti. Ei kyllä luulisi olevan edellisen Kerho-pelin jälkeen varaa moiseen. Tepsi oli muistaakseni viime vuonna todella ikävä vastus JYPille ja tuskin nytkään mitään helppoa peliä on luvassa. Ei kai Tepsikään voi ikuisuuksia kyntää, mutta kyllähän tämä kaiken järjen mukaan kotijoukkueen heiniä pitäisi olla. Mielenkiintoista nähdä että miten nämä TPS:n valmentajaspekulaatiot vaikuttavat joukkueen pelisuoritukseen.

Pelaajiston osalta katseet kääntyvät ainakin Virpiön suuntaan, nyt olisi korkea aika jo onnistua. Toivotaan että vastuuta tulee myös yv:llä. Katsellaan miten käy, pe-illan soisi myös houkuttelevan Synergia-areenalle reilusti väkeä, mieluiten neljäntuhannen pintaan.
 

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
Ei kai Tepsikään voi ikuisuuksia kyntää, mutta kyllähän tämä kaiken järjen mukaan kotijoukkueen heiniä pitäisi olla.

Niinhän sitä luulisi, mutta kyntää vaan. Armon vuonna 2008 Turun Kultamunat pelanneet 34 peliä joista 9 voitto. Vieraissa mennyt vielä mallikkaammin. 18 peliä ja Saipalta joutunut rankaisemaan ainoat pisteet joskus viime keväänä. Että näin meillä.

Mutta kuten Kojak Sutela sanonut peilin takaa:" Joukkue olemme me", niin vittuako sitä tilastoja katsomaan ja valmentajia arvostelemaan. Venäjällä näillä prosenteilla valmentaja olisi teloitettu juhannuksen perseessä....
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Ehkä jyväskyläläisille voisi antaa illan peliin seuraavanlaisen vinkin: seuratkaapa tepsin numeroa 40 eli Antti Reivosta. Ainoa valopilkku muuten harmaassa jengissä. Yhtäläisyydet pillu Pihlströmiin huomattavia. Siis pelityylissä.

Numerohan toki on 41. Muita seurattavan arvoisia kavereita voisivat olla Vittasmäki (#25), EJ (#74) sekä erittäin lupaava ja jatkuvasti aktiivisesti avojääpommeja hakeva puolustaja, #5 taitaa olla kaverin selässä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPillä on selkeiten vähiten päästettyjä maaleja liigassa ja ihme pitää tapahtua, ettei tilanne olisi vielä illalla sama. Kuitenkin, se ensimmäinen nollapeli loistaa poissaolollaan. Tänään?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös