Ikimuistoisin konsertti?

  • 38 511
  • 278

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Täältä näyttää rokken roll henkistä porukkaa löytyvän joten kysellään ikimuistoisinta konserttia..

Omani on 26.2.1999 Hartwall Areenalta, esiintyjänä KISS.

Meininki oli koko konsertin aikana katossa ja show oli uskomaton. Kyllä se näin on, että KISS järjestää parhaan shown. Musiikki oli tarpeeksi lujalla ja räjähdykset sekä tulet saivat ihon kanalihalle.

"You wanted the best, you got the best. The hottest band in the world: KISS!"
 

Janneone

Jäsen
Lemonator

Yksi mikä on jäänyt mieleen on ainakin Lemonatorin keikka Ruisrockissa viime kesältä. Teltassa oli hyvä meininki ja olin muutenkin odottanut näkeväni bändin kuin kuuta nousevaa. eikä menoa haitannut Lemonatorin keikan keskivaiheilla aloittanut Oasis isolla päälavalla. Oasiksen keikan sen sijaan voisi listata sinne surkeimpaan päähän.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Hurriganes

Vuosi oli muistaakseni 1979 tai 1980...paikkana raision huvilintu. Farkkuihmiset ilakoivat ja soave löyhkäsi...silloin oli ikimuistoista olla alkuasukas.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Viime nummirock...

...tosin ei nyt suoraan keikka. Koska kaksi eri metallibändiä loistivat. Ensin Sentenced lämpimässä kesäillassa ja sitten kylmässä yössä Moonspell... loistava tunnelma kummassakin.

Muutama vuosi oli kyllä loistava klassinen konsertti myös, en vaan satu millään muistamaan mistä päin Venäjää oli orkesteri Suomessa käymässä. Joten en voi nimetä sitä oikein.
 

JanJ

Jäsen
Negatiivisessä mielessä tietenkin Pearl Jam Roskildessa '2000.
Positiivisesti yllättävin oli CMX 1997 Kårenilla.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paha mennä laittamaan järjestykseen, mutta tässä joitain:


Manic Street Preachers - Stockholm/Autumn/98

Ensimmäinen kerta, kun näin suosikkini livenä ja varmaan oli toistaiseksi viimeisiä mahdollisuuksia nähdä bändi klubikeikalla Euroopassa. En onnistunut hankkimaan lippua ennakkoon, mutta kun laivaliput oli jo varattu lähdin kuitenkin matkaan. Onnistuimpa sitten hankkimaan keikallekin liput trokarilta, noin kaksinkertaiseen hintaan ja koko matkabudjetti paloi siihen. Ei sitten ollut keikalla varaa kurkun kostuttamiseen tai matkamuistojen ostoon. Vähän harmittaa, että en nähnyt varhaista Manicsia livenä. Kyllähän ne edelleen hyvältä kuulostaa, mutta eivät enää vedä samalaista energistä lavashowta kuin alkuaikoina. Tyytyvät vain seisomaan asennossa ja soittamaan. Helsingin jäähallikonserttikin oli ihan ok


John Fogerty - Hartwallilla kesällä 97

Vanha setä näytti, että vielä papasta ruutia löytyy. Olin ihan eturivissä ja jos jollain sattuu olemaan seuraavan päivän Ilta-Sanomat, niin allekirjoittanut näkyy kuvassa. En kerro kuka...


CMX Tavastialla joulukuussa 98

Yksinkertaisesti vain perhanan onnistunut keikka. Surunmurhaaja-sinkulla oleva Aivosähköä-live nauhoitettiin sillä keikalla ja taitaa olla ainoa levyhyllystäni löytyvä raita, jonka syntyä olen itse todistanut paikanpäällä. Jeah!
 

jpp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU
Muutama muistelemisen arvoinen keikka on tullut nähtyä ja kuultua, joita en lähde (enkä pysty) laittamaan mihinkään paremmuusjärjestykseen.

Metallica Oulunkylässä 1993:
Teini-ikäisenä kovana fanina ensimmäistä kertaa isossa konsertissa ja hauskaa oli.

John Fogerty Hartwall Areenalla 1997 ja 1998:
Kuten edellisessä viestissä mainittiin, vanha herra oli vireessä ja CCR:n biisit (ja soolourankin) soivat mainiosti. Vuoden 1998 keikka oli kaksi päivää ennen Santahaminasta kotiutumista, joten fiilis oli kohtalaisen hyvä muutenkin. Keikan jälkeen kelpasi mennä kasarmille viimeistä kertaa.

AC/DC Hartwall Areenalla 2000:
Vanhat veijarit olivat hyvässä iskussa. "Jouduin" lähtemään keikalle pikahälytyksellä pelikaverin puolison sairastuttua, joten ihan mukava vaihtoehto rutiini TV-illalle. Mielestäni parempi keikka kuin edellinen v. 1996.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
1. Machine Head /Nummirock 2000
-Loistava, maaginen. Vajaa 2-tuntia täyttä raivoa ja agressiota. Aivan hillitön meininki niin lavalla, kuin katsomossakin. Upea keikka keskellä kaunista kesäyötä.
Myös nuo Eaglen mainitsemat olivat erittäin hyviä, mutta MH aiheutti itselleni sellaisen kliimaksin, että harvemmin on nähty. Huvittavaa, että alunperin piti jo lähteä kaljatelttaan ennen ko. bändiä. Luojan kiitos ettei tullut lähdettyä.

2. Metallica /Jäähalli 96?
-Load -tour oli kyseessä. Katastrofi -systeemi keikan lopussa oli erittäin hieno ja onhan Metallica aina Metallica. Itse olen nähnyt kai 5-kertaa ja aina on ekstaasissa lähdetty pois.
Maailman hienoin yhtye, vaikkei Loadit enää niin säväytäkkään.
2,5 -tuntia Metallicaa ja bändin loistavaa lavakarismaa. Suosittelen.

3.) Megadeth /Nummirock 97
-Dave Mustaine -friikille tämäkin oli kohokohta. Hienommaksi homman teki vielä se, että näin ko.bändin ensimmäisen kerran livenä, vaikka olen diggaillut ihan alusta asti. Heilläkin on uudemmat levyt jo menneet pahasti alamäkeen, mutta vanhat ovat upeita vielä vuosien jälkeenkin. Hieno hetki.


Outoa muuten, että normaalisti pidän klubi -ja jäähalli -proggiksista enemmän kuin festarikeikoista, mutta kolmen listalla on silti festarikeikkoja kaksi.
Liekö Nummessa ollut poikkeuksellisen hyvät saundit ulkoilmaan, vai onko mieliala ollut ko. hetkinä jotenkin tavanomaista vastaanottavaisempi, tiedä häntä..:)
 

entti7

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Team Harrier
Viestin lähettänyt käyttäjä Tommy

Meininki oli koko konsertin aikana katossa ja show oli uskomaton. Kyllä se näin on, että KISS järjestää parhaan shown.
[/B]


Kyllä aika lähellä ikimuistoisinta on tuo Tommyn mainitsema KISSin konsertti, etenkin kun KISS oli se juttu nuorena 80-luvun alussa ja haaveena oli nähdä kys. bändi maskit päällä keikalla.

Vähemmän näyttäviä, mutta melkoisen nostalgisia keikkoja olivat myös molemmat Deep Purplen Helsingin keikat parilta viime vuodelta. Huolimatta Richie Blackmoren lähes ikoni-asemasta bändissä, on Steve Morse korvannut miehen paremmin kuin hyvin - esim. biisi Sometimes I feel like screaming! Kohtuullista kitarataituruutta!
 

St. Pat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NUFC, Les Canadiens
Paras keikka on ilman muuta AC/DC 1996 Helsingin jäähallissa. Fiilis oli parempi kuin Elyseellä 2000. Ja kesällä stadionilla jyrisee taas :) :)

Lähelle samaa pääsevät Ne Luumäet, joiden rahastus kesällä 1999 Tammerfestissä oli loistava. Myös legendaarinen tuplakeikka Tampereen Koskikeskuksessa joskus 1990-luvun alussa oli hieno :)

Ylivoimaisesti hauskin on ollut Eläkeläiset :)

Suurin pettymys on kai ollut Van Halen

Cheers,

St. Pat
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
David Johanssen Tavalla 1985 oli tappavan kova.
Myös AC/DC jäähallissa samana vuonna kolisi.Nykykunto tsekataan kesäkuussa.
 

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ylivoimaisesti paras ja ikimuistoinen keikka on tietysti AC/DC:n fly on the wall tour 1986 Helsingin jäähallissa helmikuun 12.sta pvä. Syy siihen,että juuri tämä keikka on paras johtuu varmaan siitä,että se oli minun ensimmäinen ns. suuri keikka jonka pääsin katsomaan. Keikan jälkeen pitikin sitten odotella koska loppuisi korviensoiminen joka allekirjoittaneella kesti n.viisi päivää.

Toinen huippu keikka jonka olen nähnyt oli uskokaa tai älkää niin se oli juhannus (uskomatonta,että muistan) ja vuosi tais olla 1989 tai 1990 Nummirock bändi joka jäi ikuisesti mieleen oli faith no more! Omituisinta tossa asiassa on se,että en ollut kuullut yhtään ko.bändin biisiä ennen keikkaa ja jumangega,että se kolisi kovaa. Se bändi jota piti mennä katsomaan oli D.A.D ja voin sanoa,että hävisi 100-0,kun Patton laittoi tuulemaan.

Huonoin keikka jonka olen ikinä nähnyt ja tulen näkemään on Kapteeni nemon keikka Järvenpään puistobluesin jatko jameissa. Kapteeni nemo oli tehnyt näyttävän come backin aikaisemmin päivällä itse päätapahtumassa ja oli kuulemma ollut siellä tosi hyvä vaan enpä ollut siellä sitä näkemässä joten suuntasin jameihin ja odotin bändiä,kun kuutanousevaa! Ja mikä olikaan sitten se tulos! Hittolainen laulaja Mustonen oli ottanut muutaman mukin liikaa rohkaisujuomaa ja kundin laulusta ei saanut mitään selvää. No muu bändi sitten lopetti soittamisen yhden kipaleen jälkeen ja poistui pois estraadilta. Laulaja Mustonen joutui järjestäjien puhutteluun johon minäkin menin penäämään rahoja takaisin keikasta jota en koskaan saanut nähdä tosin turhaan ruikkasin sillä järjestäjä vetosi muuhun ohjelmaan jota oli ollut tarjolla. Puhuttelun jälkeen herra mustonen sammui jonka jälkeen virkavalta tuli paikalle ja herra raahattiin kasistä ja jaloista vetämällä maijaan. Saattoi kaverilla olla jonkinlainen morkkis,kun aamulla heräsi putkasta.
Oli muuten sitten ko.bändin viimeinenkeikka! Että se siitä ja sen kestävyydestä!
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei taida yltää millekään jäähallikeikkojen tasolle, mutta Raumanmerenjuhannuksen keikat 1999 ja 2000 sekä viime torstainen Popeda Raumanlinnassa ja useat Dingon keikat ovat kaikki olleet hyviä, joissa olen ollut.
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Ei tämä välttämättä konsertti ole, mutta Iron Maiden viime kesänä...hmmmm...Ruisrockissa(?).
Ja sama Maiden vuonna -92 Helsingin jäähallissa. Varsinkin v. -92 meno oli mahtavaa. Vai oliko se -92, no joskus silloin...
 

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
Hmm...

Tässä jotain meikäläisen mieleen jääneitä keikkoja. Kaikki bändit ovat ulkolaisia, kotimaisten bändien keikoista kun saattaisi saada useammankin sivun verran mietteitä. Numerojärjestykseen en seuraavia viitsi pistää, se kun on sula mahdottomuus.

<b>Iron Maiden + Megadeth Helsingin Jäähallissa 15.9.1999</b>
Näin kyseisen orkesterin ensimmäistä kertaa livenä, enkä pettynyt. En ole koskaan ollut mikään suuri rautaneitsyen fani, mutta silti päätin käydä kurkkaamassa "pappojen" keikkakunnon. Tunnelma Jäähallissa oli mahtava ja yleisö lauloi kiitettävästi mukana. Ehdoton kohokohta oli <i>Fear of the dark</i> -kipale, jonka yhteislaulu sai allekirjoittaneen niskavillat nousemaan.

<b>Faith No More Helsingin Kulttuuritalolla 28.7.1997</b>
Tätä yhtyettä sensijaan olen diggaillut jo monta vuotta. Täpötäydellä ja infernaalisen kuumalla "Kulttiksella" FNM veti tuplapitkän setin, koska lämppäriyhtye oli jostain syystä estynyt. Orkesteri oli pukeutunut tyylikkäästi kokopukuihin ja soitti melko paljon uutta materiaalia <i>King for a day - fool for a lifetime</i> -albumiltaan. Surullista kyllä, yhtye hajosi ja keikka jäi yhtyeen viimeiseksi visiitiksi Suomeen.

<b>Provinssirock -95</b>
Yhtyeet, kuten Danzig, Bad Religion ja Faith No more varmistivat ikimuistoisen festarielämyksen. Etenkin Faith No Moren keikka säväytti kovasti allekirjoittanutta.

<b>Metallica + Corrosion Of Conformity Helsingin Jäähallissa 19.11.1996</b>
Itse musiikkia paremmin mieleeni on jäänyt loistavasti toteutettu muka-katastrofi. Valomiehiä tippuu korkeuksista, roudarit syttyvät tuleen, vahvistinkaapit räjähtelevät ja yleisö on kauhun partaalla, kunnes jonkin ajan kuluttua yhtye palaa takaisin lavalle kuin mitään ei olisi tapahtunut. Rumbasta luin, että mm. Heikki Harma - kyllä, Hector! - oli pelästynyt katastrofia perinpohjin ja sännännyt ulos koko Jäähallista. :)
Yhtye soitti paljon kappaleita kökköiseltä <i>Loadilta</i>, mutta silti vanhat "vanhat kunnon kipaleet" nostivat tunnelmaa oivasti ja keikasta jäi kaikin puolin hyvä mieli.

<b>Terrorvision Helsingin Juhlaviikoilla -96</b>
Keikan piti alunperin olla Tokoinrannan Huvilateltassa, mutta viherpiipertäjät ynnä muut asioista mitään tietämättömät saivat tahtonsa läpi ja keikka siirrettiin desibelimääräysten takia Vanhalle Ylioppilastalolle. Lämmittelijänä toimi Apulanta, jonka olimme päättäneen ystäväni kanssa missata jo hyvissä ajoin. Alkuilta sujui siis Kaivopuistossa omenaviiniä ja kaljaa tintatessa. Ajoituksemme epäonnistui siinä määrin, että ehdimme kuulla kaksi Apukakan laulelmaa. Tunnelma kuitenkin kohosi heti Brittiläisen Terrorvisionin noustua lauteille. "Vanha" ei ollut lähellekään täynnä, silti yhtye rokkasi kuin viimeistä päivää ja tunnelma oli vallan mainio. Biiseistä parhaiten mieleeni jäivät <i>Stop the bus, Enteralterego, Perseverance</i> sekä <i>Celebrity hit list</i>. Niin ja kuultiinhan keikalla tuo Carrolls-hittikin. Jaa niin mikäkö? No tietty <i>Oblivion</i>!

<b>Machine Head + Coal Chamber & Skinlab Helsingin Tavastialla (päivämäärää en muista)</b>
Kyseinen keikka oli siis <i>The more things change..</i> -albumin jälkeiseltä kiertueelta. Lämmittelijät eivät oikein iskeneet - turhia wannabe-Korneja molemmat. Itse MH sensijaan rokkasi kuin raivotautinen! Pääesiintyjän aloittaessa Tavastia oli täpötäysi ja ihmiset pomppivat kuin hullut. Kyseisen keikan jälkeen Rumban "Patonki" Palsa oli räpsäissyt keikalta kuvan ja meikäläinen pääsi kuin pääsikin siihen mukaan - tosin allekirjoittaneesta näkyi ainoastaan kengänpohja ja hieman farkkujen lahjetta, mutta silti! Volyymit olivat keikalla...öhöm... riittävät ja muutaman päivän ajan korvissa kuului pelkkää tinnitusta. Oli se kuitenkin sen arvoista. Koviten kolahtivat debyyttialbumin kappaleet <i>Old, Davidian, A Thousand lies</i> sekä <i>Death Church</i>. Lisäksi uunituoreelta levyltä yhtye soitti mm. kappaleet <i>Ten ton hammer</i> sekä <i>Bay of pigs</i>.
 

JanJ

Jäsen
Pääsi minultakin tuo Machine Head unohtumaan.
Se oli Roskilden parasta antia viime vuonna.
Toinen hyvä oli Kovenant, tuo norjalainen kirkonpolttoörinäpoppoo joka
kuitenkin oli aika hilpeä ja heidän coverinsa Babylon Zoon biisistä
Spaceman kuuluu ehdottomasti parhaisiin cover-versioihin ikinä!
 

Salomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eläkeläiset

Monta hyvää ja ikimuistoista keikkaa on tullut elävänä nähtyä, joten niistä sen parhaan poimiminen olisi mahdoton tehtävä.
Yksi hauskimmista keikoista oli vuonna 1998 Salzburgissa Itävallassa Eläkeläisten keikka. Lomamatkalla aivan sattumalta tuli asteltua sisään paikalliseen pubiin, jossa juuri aloitteli keikkaansa siis Eläkeläiset.
Paikalliset noin sata ihmistä oli aivan innoissaan ja täysillä menossa mukana. Moni riisui paitaa pois päältään jo parin kappaleen jälkeen, ja "Humppaa tai kuole" senkun raikui. Totuttuun tapaansa Eläkeläiset muisti suomenkielellä biisien välissä kertoa sellaisia asioita, että oli hyvä juttu kun paikalliset ei niitä ymmärtäneet. Olisi sekin keikka loppunut muuten aika lyhyeen...
 

tsei_tsei

Jäsen
Kyllähän näitä keikkoja on ollut ihan hyviä useampia. Moni tosin vain musiikin takia. Muutama mainitakseen:

Provinssirock 2000: Rage against the Machine - kuokkaan meinasi tulla sillä hyppimisellä, mutta mitäs siitä. Sentenced oli muuten helvetin hyvä tuolloin aikaisemmin sunnuntaina. Ottaen huomioon vielä sen, että ne soitti joskus puoleltapäivin. RATM:n keikan aikana unohtui kyllä festariväsymys.

Prodigy, Hartwall Areena 1997(vai oliko 1998): Hyvä keikka hyvää musiikkia, mutta vähän oli pettymys mitä oli kuullut siitä 95-keikasta. Bändin kasvaminen ja turvatoimet tosin poistivat stage divingin ja promokiertue jätti vanhat biisit vähiin.

Joskus 94 oli muuten kova sana muistaakseni House Nation rave:ssä RMB:n live. Jos nyt noilla technopumpuilla voi livestä puhua.
 

jukkavuorio

Jäsen
Suosikkijoukkue
ilves, musta blokki
tehosekoitin

paras suomalainen livebändi on tehosekoitin, kaikki ne rock -kliseet ylilyötyinä, mutta silti tosissaan, ne ovat sitä parasta.
tehosekoitin tavastialla kesällä 99 oli kaikkine henk. koht. lieveilmiöineen aikamoinen kokemus.

"aurinko häikäisee on kaikki sekavaa
mitä eilen tapahtui en pysty muistamaan
jollakin mun aikaani on pakko vauhdittaa
kun mä venaan että iso pyörä pyörähtää"
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Haluaisin vielä muuten lisätä Sentencedin keikan Nummirockissa 97.
Olen nähnyt bändin varmaankin +10 -kertaa, loistavaa musiikkia. Yksi parhaista bändeistä mitä olemassa on. Amokista lähtien joka levy on yhtä loputonta "loistavaabiisiä", jotka vieläpä kestävät kuuntelua vuodesta, ja taas vuodesta toiseen. Ei ole kaukana, ettenkö pystyisi itsekin laulamaan Downista Crimsoniin jokaisen biisin ulkoa, niin paljon noita on sahattu. Todellista mustaa romantiikkaa ja viimeisen päälle hienosti tehtynä. Helmi!

Tuo ko. keikka jäi mieleen erityisesti. Oli koko festivaalin viimeinen bändi ja heittivät säkkipimeässä yössä todella hyvän setin, josta tunnelmaa ei puuttunut. Oli munasillaan heiluvaa kännistä porukkaa stagella jne. Hieno päätös hienolle viikonlopulle.
Myöskin viime kesänä heidän Nummen keikkansa oli loistava. Fiilis oli korkealla ja porukkaa oli t-o-d-e-l-l-a paljon, mutta tuo yö on jäänyt silti hienoimpana settinä mieleen.
Sentenced on yksi harvoista bändeistä, jotka ovat mielestäni aina olleet parhaimmillaan festareilla.
Johtunee paljolti myöskin siitä, että Tavalla, jossa olen muut keikat nähnyt on aina ollut enemmän, tai vähemmän suttuiset saundit, jotka eivät tee oikeutta loistavalle musiikille. Uusisivat jo ne PA -laitteensa perkele.

Ovatko muuten muut bändiä kauan seuranneet huomanneet miten huimasti lavakarisma on kehittynyt vuosien varrella. Vielä Down -levynkin aikoina live-tilanne oli todella tönkkö tähän päivään verrattuna. Nykyään bändi ottaa yleisönsä ensi hetkestä, ja varsinkin Ville on showmies vailla vertaa. Sääli, että kotisivujen mukaan heitä ei tänä kesänä festareilla nähdä. Uutta levyä pukkaa loppuvuodesta ja kenties syksyllä on sitten Tavastian vuoro :)
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ylitse muiden

Ovat kaikki neljä näkemääni Bruce Springsteenin keikkaa. Paras niistä ehkä Berliinissä kesällä '99. Wuhlheiden puistomainen amfiteatteri on mahtava mesta. Brucen magiikkaa ei tavoita levyiltä, se on koettava livenä.

Myös Rollarit '98 Stadikalla oli kova.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Viestin lähetti JanJ

Toinen hyvä oli Kovenant, tuo norjalainen kirkonpolttoörinäpoppoo joka
kuitenkin oli aika hilpeä ja heidän coverinsa Babylon Zoon biisistä
Spaceman kuuluu ehdottomasti parhaisiin cover-versioihin ikinä!

Onkos tämä se sama bändi joka esiintyi ainakin ennen Covenant-nimellä? Itse omistan Covenantin "Nexus Polaris" -levyn ja se on loistava! Sitäpaitsi ei sanoituksissa mainita kertaakaan mitään kirkon polttoihin/muuhun saatananpalvontaan liittyvää. Ainakin siinä käsitellään joitakin ihme avaruusjuttuja..
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
No tietenkin Elmun kansanjuhla Kaivarilla kesällä 1990! Oltiin mutsin kaa siel, olin 3-vuotias! Mut pointti oli tässä se, että siellä esiinty JANOS VALMUNEN!!!!!!
Ja tästä viestistä ette tule löytämään yhtään hymiötä!
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Paul McCartney

Maccaa pääsin kuuntelemaan Globenissa syys/lokakuussa 1993. Vannoutuneena Beatles-friikkinä olin kuin Liisa taivaassa timantteineen, sillä setti koostui n. 50%:sti Beatles-biiseistä. Paul piti siinäkin tyylinsä, eikä esittänyt muiden Beatle-heppujen rustaamia viisuja.

Eipä ole mies tuon jälkeen maailmankiertuetta tehnyt, mutta jos tekee, niin menen vaikka Turkuun päästäkseni paikalle. :D
 

Baritoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES, Vasen Pakki Kerho, Murskeat Lokit, TurHmA
Neljä Baritonia, Ruisrock 1998

Se oli harvoja viikonloppuja koko suvena 1998, kun kesäinen helle helli Suomea. Ruisrokrokrok.

Ensin Ismo Alanko Säätiön aina loistava keikka. Encoren jälkeen Pedro Hietanen tuli kertomaan jälleen kerran viikonlopun ainoan vitsin:

- Mitä eroa on Mikko Alatalolla, Juhani Palmulla ja Elton Johnilla?
- Ei mitään!

Normaalia encorea ei tullut. Sen sijaan tuli yllätysveto: Ismo saapui takaisin lavalle frakki päällään, ja mukanansa olivat niin ikään pingviiniasuiset Yrjänä, Aholan Kalle ja Pikku-Alanko. Neljä Baritonia.

Ei sellist kull maailmas kusagil leidu. Baritonit esittivät sen ainoan koskaan esittämänsä biisin, "Pop-musiikkia". Jätkillä oli lavalla aivan mieletön meininki. Ja niin oli yllättyneellä ja hurmioituneella yleisölläkin. Tunnelma oli käsittämätön.

Neljän minuutin orgasmi. Siinä on paras koskaan näkemäni keikka, eikä vastaavaa tule. Kiitos.

B
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös