Millaiseksi kuvittelet edellisen postaajan ulkonäöltään?

  • 75 162
  • 688
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Täällä Jatkoajassa on näitä ketjuja, joissa pyritään kuvailemaan kanssapalstalaisten ulkonäköä ja -muotoa sen perusteella, millaista on kirjallinen ulosanti, mutta aivan tässä muodossa tällaista ketjua ei ole.

Eli ideana on kuvailla, millaiseksi kuvittelet edellisen postaajan ulkonäoltään, pukeutumistyyliltään ja miksei elämäntavoiltaankin. Millaisen kuvan olet siis kirjoittajasta saanut hänen kirjallisen tuotantonsa perusteella? Jos tämä ketju on modejen mielestä liian lähellä näitä muita ulkonäköketjuja, niin lukkoa vaan. Mutta jos ei, niin antaa palaa...
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tahtookirjoittaa

Nimimerkistä Tahtookirjoittaa minulle tulee mieleen sellainen "perusturkulainen". Eli noin kolmekymppinen, trendikkäästi pukeutuva kaveri joka on fyysisesti hyvässä kondiksessa (käy salilla jne.) ja jolla on sellainen geelillä väsätty fauxhawk jossa raitoja. On ihan "normaalikokoinen" eli n. 180/80. Asuu todennäköisesti yksin ja harrastaa paljon urheilua, sen vastapainoksi tulee sitten myös juopoteltua kohtuullisesti (muistelen tavanneeni nimimerkin Kalsarikänniketjusta useammin kuin kerran...).

Tässä kaikki mitä tulee mieleen kun muistelen nimimerkin kirjoituksia, tämän enempää en voi kuvailla tutustumatta viestihistoriaan tarkemmin.
 

tutzba

Jäsen
-OO-:lla on pieni parta koristamassa jämäkkää kasvonrakennetta. Muutenkin herra -OO- on urheilullinen, mutta ei kuitenkaan mikään järkälemäinen lihaskimppu. Kuitenkin penkistä nousee enemmän kuin oma perse.

Niin, ja jos on raumalainen, niin kyllähän sen kaiken muun sitten tietää.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
tutzba on baut 170 senttinen, hieman ylipainoinen mukava heppu, joka hymyilee koko ajan. Pyoreahkot kasvot, lyhyt fleda. Luonteeltaan optimisti.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Mats Bedö tuo mieleen noin 193cm/100kg ruman ruotsalaisen jääkiekkoilijan, joka kulkee lempivaatteessaan Maple Leafsin pelipaidassa ympäri perunapeltoa ja irvistelee. Ikää on 37 vuotta ja jotkut epäilevät homoksi.
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Mats Bedö tuo mieleen noin 193cm/100kg ruman ruotsalaisen jääkiekkoilijan, joka kulkee lempivaatteessaan Maple Leafsin pelipaidassa ympäri perunapeltoa ja irvistelee. Ikää on 37 vuotta ja jotkut epäilevät homoksi.

Rattlehead tuo mieleen n.174/75 mitoissa olevan sählynpelaajan, tikissä kunnossa ollaan, kiitos ylimääräisen kuntosaliharrastuksen, tosin sählynpelaamista en tahtoisi uskoa. Leuassa pujoparta ja geelillä muokkailtu muotitukka päässä. Yllättävän harteikas mittoihin nähden.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Sir von Aulis käyttää slipoveria tai villapaitaa ja on kasvoiltaan hieman punakka. Ehkä muutama ekstrakilo myös rasvaa kropassa?
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Datsun on hieman ylipainoinen jolla on usein päällään musta nahkatakki ja siniset farkut. Hänet on helppo tunnistaa myös viiksistään jotka muistuttavat ns. Penaviiksiä. Hänellä on myös mahtavat muskelit!
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Vilperi on aktiivinen penkkiurheiluja ja opiskelee korkeakoulussa. Perus Hämeenlinnalainen jamppa joka viihtyy pikaruokaloissa useammin kuin Nykänen pullon suussa.

tummat, keskilyhyet hiukset ja siniset silmät. 178kg 67kg
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Sir von Aulis käyttää slipoveria tai villapaitaa ja on kasvoiltaan hieman punakka. Ehkä muutama ekstrakilo myös rasvaa kropassa?

Datsun muistuttaa hieman Duudsoneiden jarppia istuessaan 120A turbossaan Kälviän Shellin pihassa. Jalassaan hänellä on mustat Levi´s 501 farmarit. Repaleinen ja hihojensuista öljyinen farkkutakki kätkee alleen Karhu t-paidan. Kevyet amisviikset sekä parranhaivenet antavat ilmettä ja Karjala-lippis kätkee alleen tasapaksun ja -pitkän kuontalon, jossa Datsunilla on oma originelli värinsä. Paikallisen grillin herkut ovat saaneet keskivartalon hieman turpoamaan.

E: Pitää sitä olla hidas...
 
Fewe0 On perusoululaisen hevarin prototyyppi. Mustaa vaatetta yltäpäältä, eli farkut, Sentencedin fanipaita, musta nahkapiiska, ja koko komeuden kruunaa vaatetuksen osalta nahasta väsätty neljän tuulen lakki.. Ja tottakai pitkä vaalea hevifleda ja kunnon räyhäkkä risuparta,muita ulkoisia seikkoja pituutta n. 178 ja painoa n. 85kiloa.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Dragonbane on hieman ylipainoinen, parrakas Jokerifani, jonka päämäärä on jokaisessa kotipelissä kiskasta vähintään kolme tuoppia naamariin. Peliä ennen ja pelin jälkeen tämä raksamies istuu netin ääressä tutkailemassa illan ottelun tapahtumia. Pituus 178 cm ja painoa 95 kg.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
pekutti...

...on isokokoinen, lievän kaljamahan omistava viiksekäs kolmen lapsen rakastava isä, joka tykkää käydä vapaa-ajallaan Jukurien matseissa sekä nostamassa rautaa punttisalilla silloin tällöin. Hallissa hänellä on aina tapana ottaa muutama tuopponen muiden Sarvis-hemmojen kanssa.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Ikijokeri on hieman ylipainoinen, mutta harteikas, kalju Jokerifani, jonka päämäärä on jokaisessa kotipelissä huutaa the Pasin nimeä suurella antaumuksella, kun tämä sikailee/taklaa/tappelee jäällä.
Nyrkkeilijän nenä komistaa päätä, josta voimmekin päätellä IJ:n harrastavan vapaa-aikana nyrkkeilyä, yleensä nakkikioskin jonossa, jos vaan sopiva tilanne sattuu päälle, josta syystä hän onkin saanut lisänimekseen Nakkiputkien missing link
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
KP on Juha Miedon ruuminrakenteella varustettu miehenköriläs, parta tosin puuttuu, mutta kalapuikkoviikset löytyy. Juo kotona olutta t-paitaan ja mustiin collegehousuihin sonnustautuneena.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Banaaninviljelijä on positiivinen ja rempseä tyyppi kaikin puolin. Ulkonäöltään hän on aika lailla keskiverto (strategiset mitat: 175/74). Elämänkokemusta alkaa löytyä ihan mukavasti ja kuntoiluakin hän harrastaa jos vain suinkin ehtii.

Uramawan nimimerkistä tulee ensimmäisenä mieleen Tampereelta kotoisin oleva kovanaama, joka kannattaa Tapparaa. Uramawa on kookas sälli (178/88), joka ei pelkää sanoa mielipiteitään julkisesti. Partaa on jonkin verran ja kaljuuntuminenkin on alkamassa.

Nämä siis ihan äkkiseltään kyseisistä nimimerkeistä. En ruvennut tarkemmin tutkimaan heidän postauksiaan enkä profiiliaan.
 

Simba

Jäsen
Taitopelaaja seuraa antaumuksella kaikkea urheilua, aina jääkiekosta hevospooloon. Hän on keskiverron kokoinen ( vähän alle 180cm, 80kg). Hän tykkää urheilla myös itse aina, kun ehtii.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Simba maailmaa nähnyt kaveri. Nimi vaikuttaa rennolta ja kaveri ei turhista stressaa :) Pelaa kesäisin futista ja talvisin laskettelee/snoukkailee ja ottaa minttuviina. Seuraa tietysti lätkää läpi vuoden ja oletettavasti myös Englannin valioliigaa. Fyysinen habitus on rento. 182cm ja 80kg. Ikää noin 25 vuotta.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
SupRise Me on kovakuntoinen atleettivartalolla varustettu nuorukainen. Harrastaa urheilua aina kun voi ja hänellä on muija, josta kaikki hänen kaverinsa ovat kateellisia.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Rocket Richard on silmälasipäinen toimittajanalku, jonka toimiston seinät on koristeltu verisiksi maalatuilla Teemu Selänteen kuvilla. Työpäätteen yläpuolella kultaisissa kehyksissa Maurice Richardsin julistetaulu. Siviilissä perusjannu jolla on vahvat mielipiteet. Mitoista ei niin varmaa tietoa, mutta heittäisin jotain 175/72.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
TheZ on snadisti Jaakko Tepon näköinen kaveri, tosin huomattavasti pidempi, hoikempi ja nuorempikin. Jossain vaiheessa nuoruutta pituuskasvu tapahtui maata pitkin, jonka vuoksi kengännumero on 49 eikä uimaräpylöitä siis tarvita. Vihreässä lippalakissa lukee John Deere.

Nuoruudessa TheZ sai tapaturmaisesti pesismailaa hampaisiin liikkatunnilla. Tästä muistona kaverilla on persoonallinen hymy, jolla lohkeaa Puijonsarven yökerhosta pesää kohtuullisen kivalla prosentilla.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ylivenähtänyt kääpiö kirjoitteli ennen minua, eli aika koominen näky kaikkiaan. Pötköjalat ja vaappuva kävelytyyli, ei oikein ota selvää onko kaverille heitetty elämään vakavampi haaste vai onko sittenkin ns. normityyppi. Kasvoiltaan Tero Pitkämäen näköinen.

Pituutta nimimerkin mukaan saman verran kuin allekirjoittaneella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös