Otteluseuranta Suomi - USA 11.5.2008

  • 138 472
  • 789
Tila
Viestiketju on suljettu.

Tami Talk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Daespoo moderators
Oliko tämä kaikki kaksinkamppailut häviävä Teemu Selänne se sama Teemu Selänne, jonka kisoihin_tulo-päätöstä koko Suomi henkeään pari päivää pidätellen odotti?

[häntä koipien välissä]...joo, taisin olla väärässä[häntä koipien välissä]
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Vitun löysä oot säkin. Uskomatonta nillittämistä joka vitun asiasta.

Painu vittuun jos ei kiinnosta. Ei tarvitse lukea, ignore-toiminto on sitä varten. Olet ilmeisesti tottunut kulttuuriin jossa ei saa ketään kritisoida, ja virallinen totuus luetaan Pravdasta. Nyt ollaan kuitenkin Suomessa eikä Venäjällä.

Miehekästä toimintaa Salmeltalta, pisteet samantien. Tappelu meni aika tasan, mielestäni nenä aukesi jo aikaisemmin mailasta.

Eihän tuossa taklauksessa ollut yhtään mitään väärää.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ai millä tavalla hyvä taklaus? No hyvä siinä mielessä jos haluaa hakea aivotärähdystä vastustajalle. Muussa tapauksessa hyvinkin huono. Siinä ei ole mitään väärää, että tilanteet pelataan loppuun, mutta saa silti sääntöjen mukaan pelata.
Pitäis pään ylhäällä. Luulis että olis jotain änärissä oppinut. Taklaukset saa viedä loppuun asti. Ja pitää viedä. Tässä nähdään ettei kaikki osaa edelleenkään ottaa taklauksia vastaan niinkuin pitäisi.
 

Toque

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Montreal Canadiens
Tän pelin linjalla päivänselvä päähänkohdistunut taklaus, oliko vielä vihellyksen jälkeen.. Oisipa ollut edes J.Ruutu kehissä, mutta kun ei ollut niin on tyytyminen Salmelaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Valitettavasti tuo Salmela on ihan nahjus nyrkkihommissa. Saatana Brad Parsonssin tyylinen kukkakeppi pisteli mennen tullen. Yrittikö Salmela edes lyödä? Missä oli Nielikäinen?
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Osasihan sitä jo odottaa, että ei niillä jenkkipelleillä pää kestä. Brown on kyllä lievästi sanoen idiootti. Ja Salmelalle peukkua, vaikka vähän nenän päälle saikin.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
turpaan tai ei, tuo jos mikä on joukkueen sytyttämistä.

Empä juuri tappeluita arvosta, mutta joo. Eipä tuo kuitenkaan mikään sata-0 ollut, kuten Mertarannan kommenteista tai näistä täällä voisi päätellä.

Itse ajattelin heti, että Anssi haluaa näyttää NHL-skouteille, vaikka varmasti siinä oli mukana myös tuo taklaus.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Kaveri veti ensin halvalla yllättäen Anssia nenään. Tämän jälkeen Ana pystyi jo hyviin vastaamaan, ois saanu paidan vedettyä vielä pään yli...

Hahah, mitäs sieniä sää oot ottanut? Eihän tossa ny Anssilla hirveätä saumaa ollut.

Ja Brownille oikeutetusti vain 2+10...
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän Salmelan kädet liikkuivat kuin tyttöjen tappeluissa. Tämäkö kaveri elvistelee baareissa?

Yhdentekevää mikä joukkue jenkeillä on arvokisoissa Suomi kyllä hoitelee ne aina. K-Vantaakin olisi varmasti aika vahvoilla potentiaalisessa kvartsissa. Jenkit on ollut melkein aina näissä MM-karkeloissa aika yliarvostettu porukka.


MACK
 

Cube

Jäsen
Keep your head up. Puhdas taklaus, Jokisella vain sattui olemaan pää vyötärön korkeudella. Ehkä 2min ryntäyksestä voi antaa, jos jotain on pakko antaa...
En ole varma mitä pelikello tilanteessa näytti, mutta jos sekuntikin oli jäljellä, niin olen ehdottomasti samaa mieltä. Urheiluhengen puolesta ehdottomasti aivan totaalinen rottataklaus, mutta (kuten jo sanoin) sen verran läppä peli oli muutenkin, että ihan hyvin voi vetää tuossa vaiheessa. Varsinkin, kun uusintapeli on ihan mahdollinen.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllähän tämä nyt on niin monta kertaa nähty, että jenkit ja kanukit eivät kestä tappioita. Aina menee kasetti kun häviävät.

Salmela sai kyllä pataansa aika pahasti.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Iso voitto Suomelle. Tuomarit olivat kyllä todella pahasti pihalla. Ei tällaista tuomarointia pitäisi näin korkealla tasolla olla.
 

TML

Jäsen
Ihan retardin näköinenkin tuo Brown.. ei ihmekkään jos ei kaikki ruuvit ole tallessa.

No tääpäs fiksua sitten oli. Ulkonäollisin vammaus-seikoin päätetään mikä kaveri on.

No ei, ohan meitä moniin juniin.

Itse en tuossa Brownin taklauksessa mitään kummallista nähnyt. P-Amerikka meisinkiä ja ihan perus turhautuneen pelaajan suoritus. Suomesta löytyy samanlaisia kavereita myös.
 
Salmelan ketsuppipullo avautui sitten oikein kunnolla...Joka tapauksessa hieno suoritus nuorelta pakilta, jolla ei rahkeet ihan riitä vielä näissä karkeloissa tohon rooliin, mutta ei ainakaan neiteillyt.

Vielä? Näissä karkeloissa?

Milloin Salmela on riittänyt tappelijan roolissa missään liigassa? Ja tähän ei lasketa baarimyllyjä.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Hyvin Tuomarit pitivät linjansa, eli linjaa jota ei ollut, loppuun asti. 2+10min Brownille kun OJ sai 5+20 min puhtaammasta taklauksesta. Olis pitänyt Jussin jäädä maahan vetelemään jurkkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös