Otteluseuranta 27.4.

  • 9 445
  • 81

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
0-0 after 20 Iglussa. Eka puolisko oli taas odotetusti Penguinsin hurjaa myllytystä, mutta loppuerän jäähyt hieman sotkivat tilannetta. Malkin on jälleen tutuissa taikurihommissa, päällimmäisinä huomioina kaksi huikeaa purkukiekon katkoa ensimmäisellä ylivoimalla ja tilanteen järjestely viimeisellä minuutilla. Molemmat maalivahdit pelaavat loistavasti.

Tyutinin jäähy? Hieman heppoisesti vihelletty, mutta ei siinä Crosby myöskään sukeltanut. Tuntuu, että mikä hyvänsä Crosbyn ansiosta vihelletty jäähy on sukeltamalla hankittu. Yhy yhy.
 

lapa78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lexaa
toimiiko jollain tuo nbc:n media player linkki? itse en saa sitä toimimaan ja viime aikoina mulla on toi sopcast tökkinyt oikein urakalla.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Sopcastilla näkyy musta ruutu, jolla välkkyy valkoisia poikkiraitoja. Apuja tähän varmasti yleiseen tiedottomuuteen kaivataan...
 

TimanttiLada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen kiekko ylipäätänsä
Hauskan kuuloista muuten on se kun selostus tulee kuvaan verrattuna parin sekunnin viiveellä. Selostaja huutaa tilannetta, mutta itse pystyy meedion lailla naureskelemaan sille: Ei se kuitenkaan tee, sano mitä sanot..."

Kummallakin ollut pari hyvää paikkaa toisessa erässä. Vahva veikkaus, avausmaalin tekijä on vahvoilla.
 

TML

Jäsen
On tolla Pensillä vaan uskomaton YV. Koko ajan saavat luotua hurjia tilanteita aikaiseksi. Huonoa tuuriakin ollut jo viimeistelyssä.

Jaaha no sinnehän se viimein meni. STAAL!
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Jordan Staal scooooores!

Huikeita paikkoja järjestelivät Crosby ja Malkin jo ennen tuota maalia. Nyt sitten vihdoin onnistui. Hyvä niin, nuoruuden puolia pidetään täällä.
 

Benny S.

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Malone sai vielä kämmättyä Crosbyn namusyötöstä, mutta tulihan se maali lopulta.

Kova tuo Pensin yv. Ainakin 5 hyvää tekopaikkaa joka yv:llä.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Komea yv-maali Jordan Staalilta! Ihan muutama paikka ollut yv:llä jengillä jo matsin kestäessä, mutta Lundqvist on järjettömässä vireessä. Ei sen puoleen, niin on myös MAF.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Kiitos tuomarit, kun hylkäsitte maalin. No yrititte sitten paikata sen heti antamalla vähän ylivoimaa, mutta ei toimi Rangersin ylivoima noilla koostomuksilla oikein. Pitää keksiä jotain uusia aseita seuraavaan peliin.

Seuraava peli onkin sitten pakko hoitaa muuten voidaan alkaa valmistua golf-kauteen.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
JEAAAAA! Se oli siinä, mahtaa Rangersilaisia vituttaa, mua ei sit yhtään.

MAF:lta loistopeli ja kyllä perkele pelotti kun Rangers puski päälle ja onneksi tuomari vihelsi hätäisesti pelin poikki ja maalia ei hyväksytty. Tästä on hyvä jatkaa. Lopussa vielä hulinaksi ja Averya turpaan vaan vittu!
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Kylläpäs Avery taas näytti parhaat puolensa. Toivottasti Gill ja Laraque jatkavat kesken jäänyttä nuijintaa seuraavassa matsissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös