Sanoko Alkio, että 7. peli on pelattu neljä kertaa aiemmin? Mikä se neljäs on, jos kolme jota muistan ovat HPK-TPS, Blues-Tappara ja IFK-Ilves?

2003 puolivälierissä Kärpät nousi Jypiä vastaan 1-3 tilanteesta välieriin.

Tässä vaiheessa on ihan turha lähteä pelaamaan varman päälle, ei muuta kuin kentälle kaikki, jotka kiekolla jotain osaavat tehdä.

Helenius ja Kalteva osaavat tehdä kiekon kanssa jotain?

Niin, tarkoitin että kun kentällä on Helenius ja Kalteva niin lähdetään pelaamaan varman päälle. Haluaisin siis että kentällä olisi pelaajia, jotka osaisivat tehdä kiekolla jotain. En viitannut sillä Heleniukseen ja Kaltevaan.

TML

Blues pakista sekoilee. Bruck ei sulje (respect siitä) ja pakit juoksee maalin taakse. Kyllä noi äijät kuittaa noista. Blues toivoo nyt että erä loppuisi TODELLA nopeasti.

Laakamato

Philadelphia Flyers (Jokerit)
Halutonta paskaa. Blues hallitsee keskikenttää 100-0. Jokereiden pakit ei pura, ei saa pidettyä viivaa, eivät anna kipua alueelle vyöryville...Wittu, ne jyrää meitin-mentaliteetti päällä...Hyökkäyspäässä meidän lähes kädettömiltä vaikuttavat syöttelevät laitoja pitkin maalin taakse tai kulmiin. Ja tällä pelillä joku luulee voittavansa? Edes Leino ei ollut mikään maaginen ekassa erässä...Olkoon Bluesin hyvyyttä tai Jokereiden huonoutta, tässä vituksessa ei pysty tota kattomaan enää. Viimeiset 2 peliä olen kironnut tota ihmeen pelleilyä. Ja uskonut että kyllä se sieltä tulee. ...ut mitään tule, meni jo ja nauroi meidän kauan sitten kadonnut avauspeli persiissään...

d2uce

Onko Wilm oikeasti noin huono aloittaja? Hävinnyt lähes kaikki vähänkin tärkeämmässä paikassa (b-pisteet) olleet aloitukset.

Viime pelissäkin tuli Bluesille hyviä tilanteta juuri näistä aloitusvoitoista ja silti Shedden antaa miehen aloittaa uudestaan seuraavassa.

tutzba

Nyt pyörii peli ihan väärässä päässä. Kiekko hinnalla millä hyvänsä Bluesin päätyyn, ja sitten maalia kohti. Ei jäädä pyörimään mihinkään kulmiin, vaan vetoa maalille ja mieluiten matalana, sitä kautta saadaan tilanteita.

polvipetteri

Tappara
Tuota 3-0 -klippiä muistellaan YouTubessa vielä monta kertaa, siinä määrin legendaarinen häkki se oli. Timo Susi itkee kun viivalta lähtee kaikkien aikojen kääntölämäri, Kellari ohjaa ja Puurula on jopa normaalia enemmän solmussa.

Paitsi että Susi laukoi ne kiekot suoraan verkon perille. Joskus jopa läpi...

Harmi, että laitoin se yksittäisvedon Bluesille (ottelun tulos 60 min.) eilen. Tänään olisi voitto lähempänä.

Nyt näyttää siltä, että hermoja kysytään. Mailalla huidotaan ja tilanteiden jälkeen ajellaan älyttömiä taklauksia. Nämä siis niiden normirikkeiden; estämisten, koukkaamisten jne lisäksi. En ymmärrä, miksi nuo tuomarit kentällä ovat.

Hienoa Blues, kaverilta vaan housut nilkkoihin.

Käskytyksiä odotellessa. Toivottavasti kukaan ei loukkaannu.

Vanha Len

TPS, Boners
Missä helvetissä on tunne? Ei mitään hässäkkää maalilla tilanteiden jälkeen. Aivan runkkismatsi tunteiden puolesta.

d2uce

Nyt oli aloituksessa Hirschovits ja limppu suoraan Osalan lapaan, vaikka aloitus oli periaatteessa hoidettu jo himaan.

Tappara
Kun nyt vaan Sheddenin ja kavereiden hermo pitäisi.

Aishoki

HC TPS, Turku
4-1 Osala Perrrrrkl..... Vaasan veri ei vapise! Vittu sää oot äijä!

Seti

Heitetäänpä tällainen väite.

Jääkiekkohistoriassa yksikään joukkue ei ole noussut 7. ottelussa, kolmannessa erässä kolmen maalin takaa-ajosta voittoon.