Kausi 08-09

  • 484 636
  • 1 399
Tila
Viestiketju on suljettu.

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
No joo huhuja on sen verran, että mestaruus on jo varma.

Jotkut varmaan pitävät ihan paikkansakkin. Tuuski, Virta ja Laakkonen on omissa papereissa suht varmoja. Laamaseenkin uskon. Niin ja jos ja kun Mäenpään paluu toteutuu niin pakisto näyttäisi ihan hyvältä. Syväsalmelle? ehdotonta peukkua. Hivenen fyysisyyttä puuttuisi, mutta jos Mäkelä vain tulisi niin sekin tontti hoituisi ihan kotimaisin voimin. Pakisto tuntuisi siis (jos nyt totetuisi suunnilleen) ihan hyvältä kaikin puolin.

Hyökkäyksessä en Pirnekseen tai Kontiolaan usko, mutta Viitaluoma on ihan hyvä ykkössentteri varsinkin viime kauteen verrattaessa. Hämäläisenkiin (mikäli on tuloillaan) uskon ja Makkonen, Loikas ja Kerälä säestää hyvin ainakin kauteen lähdettäessä. Lisäksi ulkomaalaissentteri olisi ainakin hankittavissa siis jos nyt näin fantasiamanegeroidaan.

Laituripuolella on hivenen hiljaisempaa. Vihko yhdessä Viitaluoman kanssa olisi ihan kelvollinen/hyvä kaksikko (kuitenkin huom. loukkaantumishistoria). Salonen on ihan kelpo kamaa pariin ekaan kentään. Tarvittaessa Laakkonen ja Sailiokin (jossa näen kovastikkin potentiaalia) Virta sitten mieluusti sinne about kolmoseen, mutta saas näkee. Toki jos pelataan (toivottavasti) kolmella ns. hyökkäävämmällä kentällä niin sopii hyvin kuvioon. Kolehmainen olisi juuri sellainen fyysinenlaituri, joita ei ainakaan liikaa tule olemaan, joten eikun tervetuloa. Lisäksi sitten ainakin Tarvainen? ja Kemppainen?. Niin ja ulkomaalaiskiintiössä olisi tilaa, jos vain rahat riittävät. Lisäksi sitten olisi niitä junnuja ja R. Andersson, joille tosin tuntuisi jäävän hivenen luu käteen, jos vain huhut pitäisivät edes osittain paikkansa.

Kokonaisuutena on paha vielä sanoa kun ei niitä varmoja siis varmoja nimiä hirveästi ole, mutta ainakin ihan kelvolliselta näyttää. Ainakin tässä vaiheessa.

PS: Niin ja jos The Pasi suuntaa Jaffalaan tai jts. niin ainakin itse ottaisin jonkun kelvollisen hanskaajankin vastaan, Mäkelän (jos on tulollaan) lisäksi. Tosin olen sellainen tappeluiden ystävä, joten...
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Tuo nuori ketju mitä täälläkin on hieman vilauteltu eli Kolehmainen, Makkonen ja Kemppainen olisi todella mielenkiintoinen! Kaikki nuoria ja isoja ukkoja. Siinä olisi aineksia todella kovaan ketjuun, kuten muistoissa on. Kunhan pojat saisivat sellaisen hurlumhein päälle ja jalka liikkuu, niin avot!

Tämä olisi satsaus!
 

J.Petke

Jäsen
Mikä Tappara-faneja on uskominen niin ilmeisesti HokkasIivolla on ensi kaudeksi vielä sopimus Hpk:n kanssa mitä ainakaan minä en ole varmaksi tiennyt. Noh, tämä on tätä tuttua Hpk:ta. Mielestäni pitäisi Iivolle koittaa värkätä jatkosopimus jos siihen suostuu ja vuokrata hänet ensi kaudeksi esim. Kalpaan, Saipaan tai Ässiin, missä saisi paljon peliaikaa ja sitten vuoden päästä voitaisiin taas katsoa, että mihin kyvyt riittää. Turha Iivoa on täällä enää ensi kaudella pitää, koska peliaikaa ei tule niin paljoa mitä hän tarvitsisi päästäkseen seuraavalle tasolle. Mestis taitaa olla liian helppo Iivolle joten toinen liigajoukkue olisi se paras vaihtoehto. Toisaalta taas Mestiksessä saisi ehdottoman ykkössentterin paikan ja saisi pelata ylivoimaakin niin paljon kun haluaa.

Hienoa että Tuukka Mäkelä on tulossa mitä ilmeisimmin heittelemään rystylättyjä yläkulmaan ensi kaudelle. Siinä on mies kenet olen halunnut takaisin siitä hetkestä lähtien kun hän täältä pois lähti.

Jouni Virpiökin olisi hauska nähdä ensi kaudella kerhossa vaikka tosiasia taitaa olla se, että hän matkustaa Jyväskylään mutta jos sopimusta ei ole vielä allekirjoitettu niin kannattaisi ehdottomasti kysäistä. Ehkä Syväsalmi voisi houkutella mukaansa. Mikäli siis hän on tulossa.
 

Zigismund

Jäsen
Tietääkseni Hokkanen ei ole Kerhoon palaamassa.
Tosiaan, Kemppainen-Makkonen-Kolehmainen kuulostaisi kyllä todella maukkaalta!

Katselin tässä myös hieman Kerhon sopimuspelaajia. Ville Eskelinen tuskin tulee peliaikaa saamaan, joten lainataanko jälleen KooKoo:hon tai johonkin muuhun Mestis-seuraan. Olisi myös kiva tietää, mitä on ajateltu tehdä Karevaaran, Järvisen ja Kerälän kanssa.

Kellään mitään hajua mille paikoille Kerho hakee mahdollisia ulkomaalaispelaajia? Laidoille?
 

M10

Jäsen
Kyllähän kaikki merkit nyt viittaisivat siihen, että Rautakorpi on kasaamassa isokokoista joukkuetta. Niin paljon on huhuissa isoa miestä, että jotkut kyllä osuu ja onhan se tunnettu tosi asia, että TukkaJukka pitää kookkaista pelaajista.

Hienoja juttuja kaikki tyynni. Kerho on taas miesten joukkue ensi kaudella. Kyllä sitä mikkihiiri-osastoa saikin jo katsella ihan liian kauan.

Toivottavasti Rautakorven tämän hetkinen reissu on muuten tuloksekas.
 
Viimeksi muokattu:

Saloxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, KGB ja RK-62
Niiden huhujen ja pikkulintujen viserrysten mukaan, joita olen kuullu, olisi kerholla jo aikamoinen liuta pelaajia sopimuksenalaisina ja ilmeisen kovia nimiäkin. Ei kuulemma riitä yhden ihmisen sormet, varpaat, nenä, silmät ja korvatkaan edes yhteenlaskettuina sopimuspelaajien määrän laskemiseen.
 

M10

Jäsen
Viimeisimmän huhun mukaan HPK lähtee ensi kauteen kahdella joukkueella.

Tuon yhden jenkin värväämistä odotan kyllä kuin kuuta nousevaa. Voi vaan olla miljoona muutakin ottajaa.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Tuon yhden jenkin värväämistä odotan kyllä kuin kuuta nousevaa. Voi vaan olla miljoona muutakin ottajaa.

Mistäs nämä huhut tästä Colin Wilsonista on lähtöisin?

Aika erikoiselta kuulostaisi jos poika (-89) tänne tulisi. Colin on varattavissa tänä vuonna ja hänen odotellaan menevän TOP-10 sakissa. Aika erikoiselta kuulostaisi, että poika päättäisi tulla eurooppaan ennen varaustilaisuutta. Yleensähän odotetaan varausta ja sitten varauksen tehneen seuran sana painaa paljon vaakakupissa.

Mitä pojasta lukenut niin kuulostaa, että kaveri on suhteellisen "valmis" pelaaja, joten NHL soppari voi olla lähellä campin jälkeen.
 

M10

Jäsen
Wilson on väärinymmärrys. Taisivat tarkoittaa Chris Bourqueta, jota ovat jenkeissä asti havittelemassa. Hänellä taitaa vaan olla Capsin kanssa voimassaoleva sopimus ensi kaudesta, mutta äkkiäkös tuollaiseen saadaan pieni SM-liigassa pelaamisen mahdollistava pykälä, jos kaikki osapuolet näkevät sen tarpeelliseksi.
 

d2uce

Jäsen
Chris Bourque olisi kyllä luonnollinen jatkumo tähän kookkaiden pelaajien listaan joita huhuissa ja hankinnoissa pyörii. Geenit ainakin pitäisi olla kohdillaan. Mistä tämmöinen huhu nyt on liikkeelle lähtenyt?
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Chris Bourque olisi kyllä luonnollinen jatkumo tähän kookkaiden pelaajien listaan joita huhuissa ja hankinnoissa pyörii.
En tiedä, mitä tarkoitit, mutta väärinymmärrysten välttämiseksi koen velvollisuudekseni huomauttaa, että Bourque on mitoiltaan jotakuinkin 175/85-luokkaa.
 

d2uce

Jäsen
En tiedä, mitä tarkoitit, mutta väärinymmärrysten välttämiseksi koen velvollisuudekseni huomauttaa, että Bourque on mitoiltaan jotakuinkin 175/85-luokkaa.

173cm taitaa olla vieläkin lähempänä totuutta. Yritin olla humoristinen, mutta ilmeisesti tiukat faktat viestissäni hämmensivät.

Mielelläni näkisin jonkun NCAA -taustaisen jenkkipojun HPK:ssa tulevalla kaudella. Puolustuksessa näillä näkymin on tilaa, joten uutta Rafalskia on turha kaipailla. Hyökkäykseen joku Ben Eaves -tyyppinen ratkaisu olisi mielestäni oivallinen, vielä kun saisi ehjän painoksen.
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mikä Bourque?!? Ray?! Stanley Cup?!? Ben Eaves ja Colin Wilson?!? Pyhän Patrikin päivä ja sahtia niin saatanasti?!

Mitä minä olen tietämättömyydessäni missannut vai onko tämä jotakin spekulaatiota tulevasta?
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Luetun ymmärtämiseen tähdänneen opetuksen, ilmeisesti.

Niin se nyt olikin jo selvää, mutta mitä sen lisäksi?

On kato näin keväisin vähän jäässä tämä ajattelu joten ei ihan ensimmäisellä kerralla iskeydy tajuntaan asti nämä asiat. Keskustelukin alkaa pikkuhiljaa lähentelemään Q-lounge tasoa ;)

Muuten pitikö tänään olla se HPK:n tiedostamaton tiedottamistilaisuus vielä tiedossa olevista tiedostamattomista pelureista vai eikö Hämeen Sanomien nettisivuston päivitys ole uusista uutisotsikoista valmis. No jaa samapa tuo, lähdetään nauttimaan aurinkoisesta ilmasta vielä kun sitä riittää ennen sateista kesää...
 

Saloxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, KGB ja RK-62
Eilen kuulin yhdestä varmasta paluumuuttajasta! Lähde on sama kuin se, josta kuulin Chiodon myynnistä Kärppiin. Tämä kyseinen paluumuuttaja on mallia Pohjois-Amerikka. Viime visiitillä jäi mieleen mm. Parta. Nimimerkkeinä kaveri käyttää J.H. Hyökkääjä.

Oi tätä onnenpäivää.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Eilen kuulin yhdestä varmasta paluumuuttajasta! Lähde on sama kuin se, josta kuulin Chiodon myynnistä Kärppiin. Tämä kyseinen paluumuuttaja on mallia Pohjois-Amerikka. Viime visiitillä jäi mieleen mm. Parta. Nimimerkkeinä kaveri käyttää J.H. Hyökkääjä.

Oi tätä onnenpäivää.

Oi tätä aprillipäivää!

Olishan se tietenkin kiva saada viime kauden Sveitsin pistepörssin voittaja.
 

vaihtomiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tänään ei kauheasti kannata luottaa huhuihin... Muuten on illalla kaikkien aikojen superjengi kasassa. Toki hyvillä mielin ko. partamiehen takaisin kerhoon ottaisin, mutta en tänään.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet

TheRealMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuo Venäjä alkaa vuosi vuodelta enemmän ja enemmän keräämään suomalaisia pelaajia se on aivan varma. Moni joukkue tulee aivan varmasti rahastamaan jatkossa Venäläisiä seuroja siirroissa. Hyvä vai huonoa asia sitten.??
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
1+1

Paikallinen Pravda HäSa: "Janne Laakkonen ja Tuukka Mäkelä palaavat Kerhoon... HPK on tehnyt kaksivuotiset sopimukset myös Ville Hämäläisen, Joonas Kemppaisen ja Janne Kolehmaisen kanssa."

Pääasia on notta oot säilyttäny rehellisyytes. Tervetulua takaasin. Toivottavasti tieteenfilosofiset pohdinnat erätaukohaastatteluissa ovat myös Tuukalla tallella. Noista muista ei oikein olekaan sitten mielipidettä.
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
Tässä siis ensimmäinen "könttäjulkaisu" uusista pelaajista ensi kaudelle, joilla on jo pelit päättyneet tämän kauden osalta. Seuraava julkaisu saadaan sitten kun lopuillakin joukkueilla on pelit pelattu. Jokaisesta vielä pleijaritaistossa mukana olevasta joukkueesta on tulossa pelaaj(i)a ensi kauden Kerhoon.

Kaikki nyt julkaistut pelaajat ovat mieluisia nimiä. Ville Hämäläisen soppari ja Mäkelän ja Laakkosen paluut lämmitävät erityisesti mieltä. Kolehmaisesta saadaan hyvä duunari kolmoskenttään.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Paikallinen Pravda HäSa: "Janne Laakkonen ja Tuukka Mäkelä palaavat Kerhoon... HPK on tehnyt kaksivuotiset sopimukset myös Ville Hämäläisen, Joonas Kemppaisen ja Janne Kolehmaisen kanssa."

HäSa:n oli taas näemmä soitettu. Onko niillä jokin exclusive etuoikeus Kerhon asioihin? Niin ja Tomi Karlsson tulee myös try-outille. Hyvä että Kerhokin on ruvennut käyttämään tätä Jokerien keksimää mallia.

Eli siis ne tuli joita ennustettiinkin. Heti pistää silmään Kerhon sentteri (tai ne jotka voivat pelata sentterinä) tilanne: Hämäläinen, Kemppainen, Makkonen, Loikas, Kerälä, Eskelinen, Järvinen ja vielä tulee lisää.

Kaikki on tervetulleita ja ihan hyviä miehiä. Nyt sitten loppuja miehiä odottelemaan. Siinä joukossa on ne "mehukkaimmat".

HyväHyvä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös