Ke 19.3.2008 Kärpät-Ilves (5. puolivälierä)

  • 13 575
  • 55

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Ja heti tänään jatkuu. Toivottavasti ei kuitenkaan siitä, mihin eilen jäätiin. Kärppien on pakko parantaa tähän peliin vähän kaikkea. Nokka vihjaili Canalin haastattelussa ketjumuutoksista, mielenkiinnolla odotetaan mitä ne käytännössä on. Suurin ongelma on kuitenkin pakisto ja sille ei ole paljon mitään tehtävissä. Eilen pahiten hukassa oli mielestäni Jokinen ja toivoa sopii, että Haakana on tänään pelikunnossa.

Voisin jättää tällaisen ketjulottorivin tänään:

Pesonen-Bros-Hyvönen
Aaltonen-Paakkolanvaara-Kuusela
Normio-Sahlsted-Kratena
Alikoski-Viuhkola/Karppinen-Aarnio

Lehtonen-Mikkola
Jaakola-Laamanen
Haakana-Ylönen

Tarkki
(Chiodo)

Viuhkola ei ole kunnossa, joten Viuhkolaa voisi käyttää vain erikoistilanteissa. Kratena on ollut heikohko, mutta tuskin sotkisi pahasti Normio-Sahlsted parivaljakkoa. Paakkolanvaara on pelannut hyvin mielestäni ja ansaitsee paikkansa kakkosen sentterinä nyt kun Viuhkola ei tosiaankaan ole täydessä tikissä.

Peli on helvetin tärkeä molemmille joukkueille, mutta etenkin Kärpille. Eilisen nöyryytyksen jälkeen rivit pitää saada kuntoon nyt kotiotteluun. Jos tästä tulee Kärpille takkiin, niin voi uskoa hiipua monen puserossa ja Ilves vastaavasti saa sellaisen buustin perjantain kotipeliinsä että oksat pois!

Edit: Onko muuten kenelläkään tietoa miten ja millä aikataululla joukkueet siirtyivät Tampereelta ouluun?
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Edit: Onko muuten kenelläkään tietoa miten ja millä aikataululla joukkueet siirtyivät Tampereelta ouluun?
Kärpistä en tiedä, mutta ainakin paikallisradiossa Marko Anttila sanoi nukkuvansa kotona ja huomenna lähtevänsä junalla Ouluun.

Ilveksen ketjut kiinnostavat todella paljon, olisiko munaa laittaa pelin ulkopuolella surffaileva Cameron Mann 13 hyökkääjäksi ? Bishai palannee Koiviston rinnalle, joten ketjut voisivat olla jotain tähän suuntaan :

Koivisto - Määttänen - Bishai

Männikkö - Torkki - Anttila

Viitakoski - Raimo - Järvinen

Korhonen - Koreis - Sandell

Mann (13.hyökkääjä)
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Takki kääntyy niin että suhina käy...

Toivottavasti Ilves nollaa Kärpät tänään yhtä totaalisesti kuin eilen. Tuo Kärppien vellihousulauma ei ansaitse jatkopaikkaa. Oli takeltelun syy mikä tahansa niin ihan käsittämätöntä että vasta kolmannessa erässä joukkue saa edes vähän yritystä aikaiseksi.
JOS Ilves pelaisi jotenkin erityisen hyvää tai fyysistä kiekkoa niin ymmärtäisin Kärppien takeltelun mutta kun ei, Ilveksen pelissä ei ole mitään kummallista. Kärpät sössii nämä pleijarit ihan itse. Vaikka vastassa olisi ollut Kalpa tai Ässät niin tulos olisi ihan sama kuin nyt. (No okei, hieman kärjistetty mutta ymmärrätte pointin, Kärppien peli oli ehkä huonointa mitä olen pariin vuoteen nähnyt).

Ehkä onkin aika saada playoffien loppukahinoihin vähän uutta verta. Toivottavasti Pelicans ja JYP vielä piristyisi niin saatais hieno nelikko loppupeleihin. Ilves, Pelicans, Blues ja Jyp !
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Philly Flyers, Larva ja Todd Timantti
Eilisen löylytyksen jälkeen nopeasti akut täyteen ja uuteen koitokseen. Vaikeaa tulee olemaan jos Ilves pelaa yhtä hyvää kiekkoa kuin tähän mennessä, pidän joukkueen pelityylistä kovasti. Mahdotonta tulee puolestaan olemaan jos kärpät jatkaa siitä mihin eilen jäivät, kolmannen erän alkua lukuunottamatta pelin juoni oli täysin kadoksissa, miehillä huono liike ja viimeistely.

Tänään toivoa sopii että tarpeeksi moni pelaajista muistaa kauden 05-06 fleguilun seuraukset, ja ottaa itseään niskasta kiinni. Sama koskee tietty Jalosta, joukkue on saatava kovempaan iskuun, nyt ei riitä "No joo, tahtotila on hyvä".

Tänään Raksilassa luvassa sarjan toistaiseksi mehukkain ottelu, nautitaan kaikki jääkiekon ystävät siitä, ja pitäkää peliin menijät meteliä ..kele!

Ja joulupukille terveisiä että Haakana kokoonpanoon jo tänään, pliis.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Eihän kaikki voi olla kunnossa jos nyt täytyy alkaa tekemään ketjulottoa, eihän? No jotain sitä tosin on tehtävä, olihan eilinen Kärppien peli todella huonoa. Tai kunnia ilvekselle, tamperelaisten aktiivinen pelitapa syö Kärpiltä nyt terää. Kaikki paineet ottelussa Kärpillä, tätä peliä ei yksinkertaisesti ole varaa hävitä tai voi olla kausi lähellä loppuaan.

Toivottavasti Tuomas Tarkki jatkaa maalilla, oli omiin silmiini hyvin varmaotteinen eikä liikoja jättänyt ripareita. Toinen toive on Haakanan tervehtyminen vatsataudista, ja se ettei kukaan muu tautia ole ehtinyt hankkimaan.

Jos Kärpät pelaa kuten eilen, sietääkin hävitä tämä peli. Uskon ja toivon kuitenkin, että äijät on sisuuntuneet ja lyövät sen verta vauhtia isossa kaukalossa että peli ratkeaa jo kahdessa ekassa erässä. Potentiaa joukkueessa on niin kuin kaikki tietää, nyt laitetaan Jalosen valmentajuus testiin miten hän saa joukkueen taistelemaan ja miten hän eliminoi Ilveksen tehokkaan pelitavan Kärppiä vastaan.

Toivoa sopii, että eilinen painaisi Ilveksen jaloissa mutta tuskinpa sentään. Voitto taisi tuoda vain lisää virtaa + sitten nämä Zidanen jälkeläiset vielä tuoreina äijinä kehiin. Veikkaanpa että tämän illan ottelun voittaja menee välieriin.

Ois jo ilta.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat Hokille
Vähintäänkin mielenkiintoinen sarja saa jatkoa siis jo tänään. Tästä parista jatkopaikka pitää todella ansaita nöyrän työnteon ja joukkuepelaamisen kautta. Totuuden nimissä on sanottava, että tähänastisilla näytöillä välieräsarjan pääsylippu kuuluisi ilman muuta Ilvekselle. Hienoa taistelua ja tunteen paloa illasta toiseen. Tätä kaipaisi omaltakin joukkeelta...

Toivon ja edellytän kotijoukkueelta tänään ennen kaikkea ASENNETTA nöyrään työntekoon joukkueen eteen. Yhtään ylimielistä yksilöä en halua kentällä tänään nähdä. Nyt viimeistään pitäisi siitä auki olleesta takista laittaa ylinkin nappi kiinni ja huppu päähän.

Aiemmissa kohtaamisissa (varsinkin Tampereella) ylimielisesti käyttäytynyt Jalonen on toivottavasti katsonut peiliin ja pitkään. Kieltämättä ajatus siitä, että mahdollinen mestarien liiga ei missään tapauksessa koske häntä, vaikuttaa varmasti alitajunnassa. Onko Nokka jo yltäkylläinen? Kaikki täällä saavutettavissa ollut on jo voitettu (Pietareita lukuunottamatta).

Nyt on koko sakilla tason noston paikka. Ansaitkaa kotiyleisön tuki ja taistelkaa sen välieräpaikan eteen! Jos alussa perseillään taas tuttuun tapaan ja annetaan Ilvekselle pari eteen, niin perinteisesti kriittisestä oululaisyleisöstä voi ruveta kuulumaan rytmikkäästi Ilves, Ilves...
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Ilveksen ketjut kiinnostavat todella paljon, olisiko munaa laittaa pelin ulkopuolella surffaileva Cameron Mann 13 hyökkääjäksi ?

Miksei olisi munaa? Johan tuo Mann oli ylimääräisenä hyökkääjänä toisessa pelissä Kärppiä vastaan ja olisi ollut varmasti kolmannessakin ellei Torkki olisi jäänyt pois sairauden takia.
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oli takeltelun syy mikä tahansa niin ihan käsittämätöntä että vasta kolmannessa erässä joukkue saa edes vähän yritystä aikaiseksi.
JOS Ilves pelaisi jotenkin erityisen hyvää tai fyysistä kiekkoa niin ymmärtäisin Kärppien takeltelun mutta kun ei, Ilveksen pelissä ei ole mitään kummallista.

Ilves karvaa syvältä joka aiheuttaa ennen näkemätöntä painetta puolustuksessa. 56 peliä ja kukaan ei karvannut, niin omista päästiin helposti pois ja saatiin vyörytettyä hyökkäyksiä jatkuvasti. Ilves laski karvausta kolmannen erän puolivälissä, jolloin Kärpät näytti pääsevän helpommin hyökkäyksiin.

Jos Kärpät tänään vie niin sitten pelataan vielä yksi ottelu tätä sarjaa Oulussa, mutta jos Ilves vie niin CHL jää vielä haaveeksi. Kärppien venymiskykyä tarvittaisiin myös playoffeissa. Ja munaa sinne kentälle muiltakin kuin Normiolta!
 

TosiKärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bc Nokia, Arsenal
Peliä Kärpät, perkele! Nyt tarvitaan kunnolla liikettä jalkoihin ja kiekolle heti pelin alusta. Jokainen jätkä varmasti tietää jo, ettei Ilves kaadu puolivaloilla. Pelin paraneminen edellyttää tason nostoa lähes jokaiselta jätkältä. Pitää liikkua yhtenäisenä viisikkona kuten Ilves tekee. Kova liike ja aktiivinen karvaus päälle heti 1. erän alusta voisi saada Ilveksen hyytymään pelin edetessä, kun kotiyleisö ei ole tuomassa sitä viimeistä energiapisaraa heille. Lisäksi Kärpätkin voisi taklata aktiivisemmin, mikä myös väsyttäisi takkuturkkeja. Eilen Ilves ei hyytynyt mielestäni juuri ollenkaan 3. erässä, ainoastaan passivoitui. Ilveksen hyytymättömyys ei ole mikään ihme johtuen Kärppien laiskavauhtisesta ja hyvin sekavasta pelaamisesta. Jos Ilves tän peli vie, sitten ollaan tosi pahassa nesteessä. Silloin Ilves saa mielettömän latauksen perjantaiksi. No, onhan se tähänkin mennessä ollut hyvä.

Toiveita kokoonpanon osalta:
-Tarkki jatkakoon maalissa, oli yllättävän rauhallisen oloinen eilen
-samat ketjut kuin eilen kolmannessa erässä eli

Pesonen-Bros-Kratena
Normio-Paakkis-Kuusela
Aaltonen-Sahlstedt-Hyvönen
Alikoski-Viuhkola-Aarnio

Alkuperäiset ketjut menisivät aika sekaisin, mutta jospa pelaajatkin tajuaisivat, että nyt on TOSI KYSEESSÄ. Vähimmäistoive hyökkäysketjujen osalta on Viuhkolan paikka nelosessa. Pikulta tulee pari yksittäistä väläytystä pelin aikana, mutta kokonaisvaltainen suorittaminen on kaukana miehen normaalitasosta. Tähän mennessä Kärppien hyökkäyksestä löytyy tasan kolme pelaajaa, joiden otteisiin olen tyytyväinen: Normio, Sahlstedt ja Paakkis.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Kysymys kuuluu, jatkuuko sama peli kuin neljässä eka matsissa. Ilves lyö kiekon päätyyn ja Kärpät ei ehdi avaamaan hyökkäystään tai purkamaan edes pois omista kun puolustajat on liiskattu laitaa vasten.
Nähdäkseni avainasemassa tämän ongelman purkamisessa on maalivahdin ja puolustajien yhteispeli. Moken pitää pysäyttää kiekot puolustajille kuin tarjottimelle, josta puolustajat hakee kiekot vauhdilla, eikä Ilveskarvaajat ehdi saada kiinni. Helppoa ;-)
Todella mielenkiintoinen peli tulossa. Ilvesleirissä on varmasti henki katossa, Kärpillä puolestaan pukkaa jännäkakkaa. Tämä on kuin junnupeleissä, kaiken ratkaisee miten on valmistauduttu ja miten peli lähtee eka vaihdosta liikkeelle. Näissä peleissä ei näköjään pelin aikan paljon korjailla.
 

Fanduli

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohojoosen poijjaat
Muniinpuhaltelijoiden kevätnäytös jatkuu?

Rehellisesti arvioiden Ilves on vienyt pelillisesti tätä sarjaa ja Kärpät voi kiittää kiekkojumalia, että ollaan edes tasoissa.

Mielenkiintoista on erityisesti se, millainen kontrasti peleillä on Raksilassa ja Hakametsässä. Ilves tulee Hakametsässä aivan eri tavalla iholle, kun taas Raksilan lentokentällä on jo vähän vaikeuksia saada hippaa ja kotonaan Kärpätkin intoutuu välillä jopa fyysiseen peliin. Mutta pelinavaus on Kärpille Raksilassakin tällä hetkellä tervanjuontia.

Mitä pidemmälle sarja menee, sitä todennäköisempää on Ilveksen vierasvoitto, eihän Ilves tarvitse kuin sen yhden.. Tuomarilinja tullee näyttelemään isoa roolia, näin Kärppälasien takaa sitä tietysti toivoo, että ylimääräisiä virveleitä ei tänään sallita. Se myönnettäköön, että eilisessä pelissä en huomannut kahvaamista juuri lainkaan. Ilves ei sitä asetta tosin Hakametsän lootassa tarvitsekaan. Raksilassa houkutus voi olla tänään suuri, jos ihan iholle ei aina ehdikään.

Pelko on puserossa. Mutta onko se pelko enemmän sitä, että jos tänään voitetaan, niin perjantaina lähdetään taas kuninkaina Tampereelle hakemaan helppo voitto? Jos taas tänään otetaan pataan, niin sitten on se viimeinen paikka herätä tälle keväälle ja sen luulisi onnistuvan ilman Kojon "herättelyäkin"..

Viuhkola olisi syytä kärrätä jämäminuuteille, esim. av-spesialistiksi. Mutta eihän se osaa enää edes aloittaa, niin ei sitä voi oikein siihenkään käyttää! Hyökkäyspäässä vastuuta herroille Hyvönen, Pesonen, Kratena, Aaltonen, Normio, ai niin sentterit puuttuu.. Sahlstedtia näyttää edes vähän kiinnostavan, Normio ja Kratena ympärille? Siinä voisi olla ideaa. Löytäiskö Paakkis ja Aaltonen toisensa? Voisi olla tuhoisa parivaljakko..

Puolustukseen ei voi kun toivoa Haakanaa takas. Jokinen on saatava penkinlämmittäjäksi. Niin ja Ylönen ja Jaakola.. Harmi, että se Jerguksen käräjäpäätös tulee vasta huomenna. Voi että me sua kaivattais... ;-)

Edit: Ja Veikkauksen usko Ilvekseen on horjumaton: kerroin 6.20!! :-o
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Ja Veikkauksen usko Ilvekseen on horjumaton: kerroin 6.20!! :-o
Ahaa, eli tänään on kuin onkin syytä lähteä hallille!

Katsotaan, sanoi lääkäri. Kärppien 2005-2006 välierien tapainen koomailu se vain näyttää käyvän valmentajallekin? Ei tätä voi ymmärtää, että pelataan kuin lapaset, sitten vielä valmentaja jossittelee joillain tolpilla?

Kyllähän sen nyt jumaliste näkee vaikka turkulainenkin, että Kärpät ei pelaa täydellä sydämellä. Ilves taasen saa jokaisesta onnistumisesta "dynastiaa" vastaan lisää virtaa ja itseluottamusta. Siinä onkin Kärpillä vittumainen tehtävä koettaa tuota lumipalloefektiä sitten pysäyttää, sillä itsensä likoon laittaminenhan ei kerta kaikkiaan sovi eikä passaa nyt...

Saatanan lammaslauma, hävetkää. Ja jos hävitä täytyy, sopisi senkin tapahtuvan kunnialla, eikä kananmunat kainalossa! Pthyi.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Pelaisivat edes yleisölle, joka on maksanut pääsylipuistaan. Ja radion kuuntelijoille, jotka ovat maksaneet vastaanottimistaan. Tuollainen perseily ei vittujen kevät sentään saa jatkua.

Jos ei valmentajalle kiinnosta pelata - kuten jotenkin on aistittavissa - niin pelattakoon sitten meille kannattajille ja omalle omanarvontunnolle.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Koivisto - Määttänen - Bishai

Männikkö - Torkki - Anttila

Viitakoski - Raimo - Järvinen

Korhonen - Koreis - Sandell

Mann (13.hyökkääjä)
Bingo !

Hyvä hyvä ja Kärpillä Viuhkola jatkaa koomassa kakkosen keskellä.
Josko tänään se yllätyspommi räjähtäisi ?
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Saatanan lammaslauma, hävetkää. Ja jos hävitä täytyy, sopisi senkin tapahtuvan kunnialla, eikä kananmunat kainalossa! Pthyi.

Naulan kantaan ! Jos Ilves dominoi ja voittaa niin ei haittaa yhtään. Siis silloin JOS Kärpistä näkisi että ukot laittaisi kaikkensa likoon! Ei vituttais yhtään ja ansaitusti pääsis Kärppäpelaajat kesälomille, mutta kun jokainen näkee ettei siellä kentällä ole taistelua. Ilveksellä on sydäntä ja halua kun taas Kärppäpelaajat pelkää kuin pikkupojat taklauksia ja sitten odottavat vain että joku "muu" hoitaa homman.

Jää pikkasen paska maku suuhun tästä kaudesta jos ilman taistelua kaadutaan.. ttu.
 

Fanduli

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohojoosen poijjaat
Joopatirallaa, Haakana edelleen sivussa..

Hyvönen-Bros-Pesonen
Mustonen-Viuhkola-Kratena
Aaltonen-Sahlstedt-Kuusela
Normio-Paakkolanvaara-Aarnio

Norpan neloskenttään laittoa en ymmärrä muuten kuin siten, että tänään tuo kenttä tulee paukuttelemaan aika tavalla. Kratena parka, menee hyvä mies täysin hukkaan tuossa kentässä.
 

Tipi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Noniin, paikalla ollaan Raksilassa tänään. Mielenkiintoista, etten sanoisi. Ilves on pelannut hämmästyttävällä intensiteetillä ja energialla tähän asti. Eilinen peli toi suorastaan selkeitä takaumia mieleen keväältä 2006. Ässät karvasi, raastoi ja sai aikaan suoranaista paniikkia ohuenlaisessa kärppäpakistossa. Näitä liemiä on ilveskin menestyksekkäästi keitellyt. Olipahan loistava matsi heiltä eilen! Kaiken kukkuraksi professori, Patelan poika, Pietilä on rakennellut jo imelyyksiinkin asti menevää kuvaa: "me rutiköyhät tyhjätaskut duunarit versus pohjoisen ökyrikkaat porvarit". Ainakin tähän asti saken reseptit ovat purreet, ja joukkue on ostanut tuon ajatuksen.

Kaikesta tästä huolimatta itselläni on jotenkin sellainen fiilis, että tänään Ilvestä tullaan viemään lujaa. Vaikka tätä nyt toitotellaankin joka puolella, ja ihmetellään tamperelaisten jaksamista, niin kyllähän se vaan totta alkaa olemaan, että jossain pitäisi alkaa pelitahti tuntua. Voin tietenkin olla väärässäkin, ja ainakin eilisen pelin perusteella kaverit jaksoivat painaa suorastaan hämmästyttävän hyvin, melkeimpä koko matsin ajan.

Varmasti hieno ottelu tulossa.
 

zztop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olisin voinut harrastaa aiempien viestien lukemista, mutta en harrasta. Kärppien on nyt pelattava omaa peliä niin kuin on pitkin kautta harjoiteltu. Toki peli muuttu hivenen vastustajan mukaan, mutta ei sentään vastustajan tahdon mukaisesti. Kärpillä on hyvä ehkä paras joukkue sarjassa joten olettaisin ammattimiesten toimivan tämän mukaisesti. Osittain nämä tappiot Ilvestä vastaan kyllä lupaavat hyvää jos nämä vaikka herättäisivät joukkueen taistellun. Ongelmia ei olisi jos pelaajat tekisivät hommat suunnitelmien mukaan ja taistelisi. Tänään kaikki Ylösestä Brosiin saavat näyttää Kärpän pallit Ilvekselle. Todella irvokasta.
 
Tiukkoja ovat olleet edellisten Raksilan pelien alut. Niin tulee olemaan tänäänkin, koska Ilveksen on pakko puskea päälle kuin höyryjyrä. Numerot kertovat karua kieltä mitä tapahtuu, kun ote herpaantuu hetkeksi. Kärpät on edelleen erinomainen joukkue kääntämään peliä ja iskemään paikoista, joten helppo tehtävä ei Ilveksellä ole. Eilenkin oli kuin taikaiskusta paikat nousta vaikkapa tasoihin altavastaajana olosta huolimatta, mutta ei onnistunut.

Sikäli ihmettelen suuresti. Näyttää siltä, että monet alkavat epäilemään omien pärjäämistä. Kyllähän tässä on edelleen kaikki auki ja on vain urheilun suola ettei mitään ole ratkennut. Viime kevät oli melkoista pullaa, ettei kertaakaan tullut käkättimeen eikä se nyt hyvänen aika voi joka kevät toistua. Tappiot tekevät voitotkin niiiin paljon miellyttävimmiksi. Nam, mikäli tänäänkin päästään voittoa ilakoimaan.

Ilves on pelannut tasonsa ylärajoilla ja aika ajoin suorastaan erinomaista kiekkoa. Kärpillä on puolestaan ollut vaikeuksia omassa pelissä ja tuntuu ettei tuttuja painostusjaksoja saada aikaiseksi. Toisaalta nykyään laukovat sen verran hanakasti, että tahtoo ne painostusjaksot kuolla.

Usko on kuitenkin kova. Tänään Kärpät lyö vaihdetta silmään ja se lupaa hyvää kiekkojännäreille. Ilves tulee varmasti kovaa alusta asti ja tarkkana pitää olla. Mikäli jompi kumpi joukkue menettää pelihuumorin, voi sille joukkueelle tulla noutaja hyvissä ajoin.

Kaikki on katettu jälleen hienolle playoff pelille.

Game on!
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Kyllä nyt luulisi jo että eilinen on herätellyt Kärppä-jengin todellisuuteen. Ilves on todella kova! Voittaminen tänään vaatii kaiken likoon laittamista, joka jätkän täytyy taistella kuin pieni eläin ja joka kiekosta! Tuumaakaan ei ole varaa antaa siimaa. Luulen että on hieno ilta tulossa, kummatkin pelaa varmasti sata lasissa tai yli. Nopeusrajoituksia ei tänään ole.

Jos näin mennään se on playoff-kiekkoa parhaimmillaan! Silloin myös yleisö syttyy. Semmoinen juttu vielä että G-H:ssakin voitaisiin tänään mennä pääasiassa ihan peruskannustuksella, nyt tarvitaan nimittäin sitä volaa halliin ja kunnolla. KÄRPÄT !
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sarja on ensimmäistä kertaa katkolla tämän ottelun voittajalle perjantaina. Siinä ytimekkäästi tämän ottelun panokset. Eilen fleguillut Kärppä luulisi tänään olevan kunnossa. Kukaan joukkueessa ei voi olla tyytyväinen siihen miten eilen pelattiin, yleensä se näkyy seuraavassa pelissä. Näin toivon.

Ilveksen HeadButtit tulevat sitä paitsi takaisin. Hyvä niin. Ilman niitä Ilves olikin jo pelottavan vaarallinen. Kim Hirschovitsh oli Jokereiden kultakypärä viime kauden runkosarjassa, mutta sammui pleijareissa täysin. Nyt Bishailta voi toivoa samaa. Se nimittäin johdattaisi Ilveksen Kuuban yöhön ja Kärpät askeleen lähemmäs Poikaa.

Loppuun pakollinen tulosveikkaus illan pelistä: 5-2
 
Suosikkijoukkue
Ilves, San jose Sharks ja Tampa bay Lightning
Laitampa tähän lisäksi, että pari Levonen-Boman viheltää peli, mikä mielestäni tietää Ilveksen kannalta hyvää. Yleensä Japan peleissä on saanut pelata kovaa ja Boman tuskin viheltää taas yhtään mitään. Toki tämä edellyttää, ettei vauhdissa jäädä jalkoihin, koska nämä roikkumiset Japa on ottanut kohtis hyvin pois.

No linja voi taas toki olla ihan mitä sattuu, parivaljakoille harvemmin sattuu kahta hyvää peliä putkeen.

Apinan raivo päälle ja Kärpät nurin Raksilassa! Kova tehtävä, mutta ei mahdoton. Itse seuraan toisten tamperelaisten peliä Hakametsässä, saattaa kuitenkin olla, että silmät ovat enemmän tulostaulun ja Oulun suuntaan. Nyt siis voitto ja Oululaisille piitkä perjantai.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös