Kajaanin Hokki 2007–2008

  • 102 705
  • 300

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Maalivahti Vaasasta

Ehkä viimeinen paikka mistä osasi odottaa täydennystä Hokkiin. Kuitenkin omaa potentiaalia nimenomaan Hokin pelaajaksi. Nuori, lupaava eikä ole oikein saanut näytön paikkaa entisessä seurassaan. Saattaa vaikka muuttua alisuorittajasta yllättäjäksi kun saa vastuuta ja valmennusta. Tai on sitten vaan hätävarana että on edes joku maalivahti jos Reunanen loukkaantuu. Olisi mielenkiintoista tietää, yltävätkö OP:n suunnitelmat Rossin kanssa pitemmälle kuin tähän kevääseen?
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Aika yllätys kyllä. Hokki ikäänkuin tässä näpäyttää Sportia lisää, että tänne vaan Sportinkin nuoret kehittymään, kun ei kotkapaidassa peliaikaa saa. Näin tässä nyt sitten käy, että alkaa näitä meidän junnuja siirtyä joukolla muihin mestisseuroihin. Toisaalta olen iloinen Rossin puolesta, että pääsee Suikkasen valmennukseen. Tekee varmasti hyvää. Rossi on ulottuva ja suht. kylmähermoinen kaveri. Ei kyllä aivan vakavasti edes sparraa Reunasta, mutta kyllä Rossin tarvittaessa voi maalille heittää.

Jännä tosiaan nähdä mihin tämä kuvio johtaa..
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Jos luetaan tilastoja kuten piru raamattua, niin Rossillahan on erinomaiset lukemat heittää pöytään Mestiksen osalta. Torjuntaprosentti viime kaudelta 94,1, ja nollapelejä taisi olla peräti kaksi.
Sitten se totuus tilastojen takaa, eli pelattuja pelejä viime kaudella vain kuusi kappaletta. Ja yleensä heikompia porukoita vastaan kun Höylälle haettiin huilia.

Tällä kaudella muutama matsi Sportin paidassa, eikä mielestäni ollut lähelläkään ykkösmolarin paikkaa. Väreen ailahtelevista otteista huolimatta. Joka tapauksessa hyviä puolia on tietysti koko, eli todella peittävä vahti kun vain sijoittuu oikein. Menee usein suhteellisen aikaisin jäihin, joten ehkä yläkulmat on se heikko kohta (kuten muillakin perhostyylin maalivahdeilla). Reaktiot ei ehkä ole salamannopeat, mutta muistan kyllä hanskakäden heilahtaneen hienon kopin merkiksi muutaman kerran tälläkin kaudella.

Pelejähän Rossi tarvitsee alle, kuten kaikki. Toivottavasti pääsee haastamaan Reunasen kevään aikana.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Ehkä viimeinen paikka mistä osasi odottaa täydennystä Hokkiin.

Niin..ainahan sitä vahvistuksia mielellään ottais ja ainakin yksi pakki olisi sopinut joukkoon ja tehokkaat hyökkääjät ovat aina tervetulleita. Itselleni jäi kuitenkin positiiviseksi mieleen se, että saatiin pidettyä kovat jannut meillä. Hattusta ja ilmeisesti muitakin kuitenkin kyseltiin liigaan, joten kiva, että mennään rauhassa tutulla joukkueella. TuTo ja Kolekin miehet ovat kyllä tällä hetkellä hirmu iskussa, mutta uskon, että Hokki taistelee mitaleista vahvasti tänäkin vuonna.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Mitäs mieltä muut illan SapKo-pelin nähneet ovat mieltä Rossin debyytistä? Ainakin minuun teki melkoisen vaikutuksen.
 

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
Mitäs mieltä muut illan SapKo-pelin nähneet ovat mieltä Rossin debyytistä? Ainakin minuun teki melkoisen vaikutuksen.
Peliin en ikävä kyllä päässyt, mutta paikalla olleiden mukaan otteet ensimmäisessä ottelussa olivat kyllä rohkaisevia... eräs mieleen painuvimmista kommenteista oli "jos Reunanen oli maalissa, oltas hävitty"! Vaikuttaa siis, että meillä pitäisi olla nyt kaksi mestistason maalivahtia. Mielenkiintoista nähdä kumpi vakuuttaa valmennusjohdon ja ottaa ykkösen paikan pleijareihin...
 

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Mitäs mieltä muut illan SapKo-pelin nähneet ovat mieltä Rossin debyytistä? Ainakin minuun teki melkoisen vaikutuksen.
Odotin superkankeaa jättiläistä, jolla ei ole mitään tietoakaan torjuntatekniikasta. Kuitenkin vaikutti yllättävän tekniseltä eikä liikkuminen todellakaan ollut huonoa. Torjui todella hienosti alakulmista. Perhostyyli kuvaa oikeastaan melko huonosti. Hämähäkkityyli sopisi paremmin. Ei varmasti ole maailmanluokan maalivahti;), mutta niin hyvin pelasi, että oikeasti naurattaa. Voi länsirannikon aivot jähmettävä merituuli!

Komulaisen Villekin onnistui mainiosti debyytissään. Voisi hyvin toimia jo nyt Vimparin stunttina. Yksi hyvän maalipaikan rakentaminen ja nöyrää puolustuspelaamista. Oikke hyvä!
 

Pauli

Jäsen
Rossi pelasi minunkin mielestä hyvin. Muutama huippupelastus ja rankkarikin ensin näytti menevän mutta niin se vain venytti patjan eteen. Seuraavissa peleissä on mieleenkiintoista nähdä kuinka taso säilyy kun kaikki rupeaa odottamaan niitä huippuotteita vai rupeaako sitten vähän tärisemään. Mutta kaikkiaan maalivahtiosastolla on riittävästi leveyttä pleijareitakin katsoen.
Hattuselle oli mielestäni tulevaisuutta silmällä pitäen parenpi jäädä hokkiin kuin nyt kesken kauden tepsiin lähteä. Pelata huippukausi jälleen hokissa kuten myös viime kausi ja ensi kaudella tehdä onnistunut tulokas kausi liigassa. Olisi minun mielestä pystynyt siihen jo nyt Erkinjuntin tavoin.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Jos Jarkko Hattunen olisi jonkun muun liigajoukkueen kuin Lukon listoilla, tänä talvena se ensimäinen liigapeli olisi jo tullut pelattua, ainakin olisi vauhtia päässyt haistelemaan. tämä on tietysti vain minun mielipide ja siitä viis. Mutta parempi Hokin kannalta näin. Taitaa muuten Jarkoalla soppari Lukon kanssa loppua keväällä .
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Jos Jarkko Hattunen olisi jonkun muun liigajoukkueen kuin Lukon listoilla, tänä talvena se ensimäinen liigapeli olisi jo tullut pelattua, ainakin olisi vauhtia päässyt haistelemaan.
Samaa mieltä. Hattunen ja Virtala eivät onneksi ole Toivolan toivomaa pelaajatyyppiä, joten ovat saaneet taituroida Hokissa Hokin onneksi. Ensi vuonna veikkaan että molempien osoite vaihtuu.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Nyt olisi Hokilla hyvä paikka tehdä sopparia ensi kaudeksi nuoren ja lupaavan maalivahdin kanssa. Kainuun Sanomien haastattelussa Rossilta kysyttiin mitä sanoisit jos pelaisit ensi vuonnakin täällä? Vastauksena, että kyllä kelpaisi. Pikku vinkkiä OP:lle, kun kerran teit tällaisen löydön niin pistä nyt ensi vuosikin paperille saman tien.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
No nyt sitten Kajaanin kaupunki ja Hokki saivat riidan aikaiseksi jäähallin uusien pukuhuonetilojen käytöstä ja vuokrasta, eiköhän noita asioita olisi voinut sopia jo ajat sitten, haloo. Tuo hieman yli 2000€/kk tuntuu kylllä aika kovalta hinnalta.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kyllä tämä aika käsittätöntä on. Hokin edustusjoukkueen toimintaedellytysten parantamiseksi tehdään uudet pukuhuone, toimisto ja kuntoilu/huoltotilat. Sitten kun ne ovat valmiit, niin vedetäänkin hatusta yli 2000 € kuukausivuokravaatimus Hokille noista tiloista? Jonkinlainen ylläpitokorvaus lienee ihan asiallinen, aika kova on tuo pyynti. Ihan oikein OP sanoi, että ei meillä ole pakkoa ottaa tiloja käyttöön, olkoot tyhjinä. Kajaanin kaupungin päättäjissä lienee noita jalkapallomiehiä liikaa kun taas tulee Hokille lunta tupaan. Ulkojäiden kunnossapitokin on ala-arvoista vuodesta toiseen. Saattaa mennä pari viikkoa ettei jäätä edes aurata, saati sitten jäädytetä.

Mielenkiintoista seurata Kajaanin kaupungin tilapäällikön Markku Haverisen toimia. Ensin jätettiin hakematta 300 000 euron avustukset ( virkavirhe josta tuli varoitus ) ja nyt sitten tämä vuokrasotku Hokin kanssa uusista tiloista. Mitähän seuraavaksi tapahtuu?
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tuossapa pienenä vinkkinä että Sotkamoon suunnitellaan uuden jäähallin rakentamista, jos jostain löytyisi rahamiehiä tai naisia, olisi tuskin kovinkaan iso juttu rakentaa Hokille kunnon halli sinne. Koska homma tökkii Kajaanissa todella pahasti. Uutta hallia Kajaaniin tuskin tulee lähimpään kymmeneen vuoteen (vrt. umahalli) ja silloinhan varmaankin Sotkamo ja Kajaani ovat jo yksi ja sama kaupunki.
 

freetime

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki ja Kärpät
Kyllä Kajaani TAAS KERRAN näytti mallia urheilurakentamisesta eli metsään meni. Yli 2000€ vuokra kuukaudessa pukutilosta..huh huh. Sotkamossa on perinteisesti osattu rakentaa olosuhteet kuntoon urheilijoille (vrt. hiihto-ja lumilautatunneli ja uimahalli) eli sinne vaan kunnon jäähalli ja Hokin kotipelit Sotkamoon. Jospa se Tanskasen Juha...
 

Lättykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dayton Bombers
Kiista kaupungin kanssa oli odotettavissa, jostainhan ne rahat sen kuuluisan jalkapallostadionin ylläpitämiseen on saatava. Kajaani myös tunnettuna jalkapallokaupunkina katsoo asiakseen tukea Hakaa ja AC Kajaania rankalla III-divisioona kaudella.

Onko kenelläkään tietoa mihin nuo uusien pukukoppien yläpuolella olevat tyhjät tilat käytetään? Itselläni tuli tämmöinen hullu idea, että miksi sinne takaseinälle vaihtoaitioiden taakse ei rakenneta muutamaa aitiota. Kaiken maalaisjärjen mukaan olisi suht koht helppo työ korvata hallin ja uusien pukukoppien yläpuolella olevien tyhjien tilojen välinen seinä muutamalla ikkunalla. Enpä ole tutustunut paremmin tuohon uuteen lisärakennukseen, mutta olen ollut siinä ymmärryksessä, että pukukoppien yläpuolelle on tehty joitakin tiloja myöhempää käyttöä varten?

Edit:Tässä viellä tuommoinen söherrys "selventämään" ajatuksiani.
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Onko kenelläkään tietoa mihin nuo uusien pukukoppien yläpuolella olevat tyhjät tilat käytetään? Itselläni tuli tämmöinen hullu idea, että miksi sinne takaseinälle vaihtoaitioiden taakse ei rakenneta muutamaa aitiota.
Ainakin Hokin infotilaisuudessa enne Lukko-peliä sain sen käsityksen, että ravintola/aitio käyttöön nuo tilat on ajateltukin. Muistelen, että yläpohjakin on valmiiksi jo lämpöeristetty.

Toivottavasti Kainarin toimittajalla oli sen verran pelisilmää, että älysi ottaa lehteen kuvan uuden pukukopin ovessa olleesta PÄÄSY KIELLETTY-tarrasta... Huh huh mitä pelleilyä jälleen kerran.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Kyllä tämä aika käsittätöntä on. Hokin edustusjoukkueen toimintaedellytysten parantamiseksi tehdään uudet pukuhuone, toimisto ja kuntoilu/huoltotilat. Sitten kun ne ovat valmiit, niin vedetäänkin hatusta yli 2000 € kuukausivuokravaatimus Hokille noista tiloista? Jonkinlainen ylläpitokorvaus lienee ihan asiallinen, aika kova on tuo pyynti. Ihan oikein OP sanoi, että ei meillä ole pakkoa ottaa tiloja käyttöön, olkoot tyhjinä. Kajaanin kaupungin päättäjissä lienee noita jalkapallomiehiä liikaa kun taas tulee Hokille lunta tupaan. Ulkojäiden kunnossapitokin on ala-arvoista vuodesta toiseen. Saattaa mennä pari viikkoa ettei jäätä edes aurata, saati sitten jäädytetä.

Kun Vaasan jäähalli remontoitiin yhdeksän vuotta sitten, oli jäähalli yksi suomen kalleimmista. Sport maksoi aivan sairaita summia hallin käytöstä. Vielä pari-kolme vuotta sitten Sport maksoi kaudessa muistaakseni n.150.000€ hallin käytöstä.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Kajaanin pojilla alkanut kevätnousu? Toiseana sarjassa! Mikä olisikaan mukavampaa kuin kyykyttää keväällä esim. ennakkosuosikki TUTO!!

Ehkä hieman aikaista, mutta joko täällä on spekuloitu ensi kauden joukkuetta? Ketä jää, ketä tulee? Rokiin päin on ilmeisesti palaamassa muutama kaveri...?
 

Benamy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK ja Hokki
Lämmittää katsella Hokin kevätkuntoa, vaikuttaa että otteet paranevat mitä lähemmäksi tärkeät pelit tulevat. Mestaruuskrapulasta ei ole tietoakaan vaikka taisin jostain lukea syksyllä asiantuntijoiden moista odottavan.

Kävin katsomassa Jukurit-Hokki-matsin ja vaikka mikkeliläiset enemmän paikkoja loivatkin niin siitä huolimatta tärkeän voiton pojat punnersivat. Hienoa venymistä.

Voisiko joku kertoa kuinka pitkä sopimus Suikkasella on?
 

Afan

Jäsen
Mestaruuskrapulasta ei ole tietoakaan vaikka taisin jostain lukea syksyllä asiantuntijoiden moista odottavan.
Asiantuntijat ja asian tuntijat. En muista, mitä olen syksyllä kirjoittanut, mutta eipä mestaruuskrapulaa kovin suurena yllätyksenä voinut pitää. Ja aika selkeä sellainen taidettiin syksyllä nähdäkin. Ainakin Hokin kausi lähti todella takuten käyntiin.

Vaan aika pitkä krapula saisi olla, jos vielä runkosarjan lopullakin olisi päällä. Tuskin kukaan on niin ennustanutkaan. Ja kyllähän Hokin meno alkaa näyttää lähes yhtä vahvalta kuin mestaruuskeväänä.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tuli sitten pataan Vantaalla ja siihen katkesi putket. Toki on mahdollista, ettei maaleille ole voinut mitään, mutta 0-2 tilanteesta yhteen erään 4-2 tilanteeseen ja Rossi luukulle ei herätä luottamusta kyllä Reunasta kohtaan yhtään lisää. Veikkaan, että Arin pelit on tälle keväälle pelattu, ellein Rossi loukkaannu. Ja jopa toivon sitä. Sympaattinen kaveri mutta peli ei ota sujuakseen vaikka näytönpaikkoja on kyllä saanut.
 

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
Tuli sitten pataan Vantaalla ja siihen katkesi putket. Toki on mahdollista, ettei maaleille ole voinut mitään, mutta 0-2 tilanteesta yhteen erään 4-2 tilanteeseen ja Rossi luukulle ei herätä luottamusta kyllä Reunasta kohtaan yhtään lisää. Veikkaan, että Arin pelit on tälle keväälle pelattu, ellein Rossi loukkaannu. Ja jopa toivon sitä. Sympaattinen kaveri mutta peli ei ota sujuakseen vaikka näytönpaikkoja on kyllä saanut.
Kova on allekirjoittaneen luotto ollut Reunaseen, mutta ehkäpä minunkin on jo pakko ruveta uskomaan vallitsevaan tilanteeseen. Perskules, sentään. Kyllä viime aikaisten otteiden perusteella Rossi ottaa pleijareissa ykkösen roolin haltuunsa. Toisaalta samako tuo, kuka siellä seisoo, kunhan torjuu hyvin.

Uskon, että tappio Vantaalla oli ihan hyvästä. Ei ruveta leijuun ja kakkossija on edelleen omissa käsissä. Kyllä joukkueen meno on kuitenkin aika hyvällä mallilla. Palaset on loksahdelleet mukavasti paikalleen. Kun vaan ei jouduta viime metreillä mihinkään loukkaantumissumaan.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Kyllä Reunaselle kävi vanhanaikaisesti, mikä lienee syy mutta ei vaan kaveri ole viime kevään tasolle päässyt. Eipä Rossi varmaan Vaasasta lähtiesä arvannut mihin joutuu, tuskin kukaan muukaan uskoi että kaveri lähtee ykkösenä kohti pudotuspelejä, onnea vaan. Toivotaan että Mikko onnistuu. Loukkaantumisia ja turhia pelikieltoja ei kyllä ainakaan tuohon puolustukseen tarvitse tulla, toivottavasti pahemmalta vältytään tänä keväänä. Muuten kyllä aika luottavaisesti saa Hokki loppusuoralle lähteä , aikalailla sama kuka sieltä vastaan tulee, pelit on sujuneet hyvin, niin kotona kuin vieraissakin. Tietäneekö kukaan mikä lienee uusien pukuhuone tilojen kohtalo, joko vuokrasta on päästy sopimukseen vai onko ne tilat tyhjillään vai liekkö ne annettu Vaihokin käyttöön?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös