La 19.01.2008 SaiPa - Pelicans

  • 13 675
  • 95
Tila
Viestiketju on suljettu.

vallu#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lahdessa kyllä on eletty noilla viimeisillä sijoilla ihan tarpeeksi, eiköhän täälläkin tiedetä, miltä se tuntuu. Nyt voi sanoa, että näin tuntuu paljon paremmalta. Onko siinä jotain väärää?
Ei ainakaan minun mielestäni. Silloinhan sitä menestymisestä nauttii sitäkin enemmän, kun huonommat ajat ovat kirkkaina mielessä. Ja kun ei tiedä miten kauan menestys jatkuu niin silloin kannattaa ottaa ilo irti, kun siihen aihetta on. Näin SaiPan kannattajana sitä kaihoisasti ajattelee vielä kevättä -99. Pitää vaan nauttia pienemmistä asioista, kaikista voitoista, taistelevasta joukkueesta ja uskoa siihen, että pleijareihin päästään.
 

theref

Jäsen
Lahdessa tosissaan on koettu se rämpiminen ja liigakarsinnat ja konkurssin partaalla oleminen ja vaikka mitä. Eikö tyytyväisyyttä nykyiseen tilanteeseen saa esittää julkisesti. Lahdessa kyllä on eletty noilla viimeisillä sijoilla ihan tarpeeksi, eiköhän täälläkin tiedetä, miltä se tuntuu. Nyt voi sanoa, että näin tuntuu paljon paremmalta. Onko siinä jotain väärää?

Ei todellakaan, kaikki tuo on asiaa.

Vaikeuksien kautta voittoon. Eihän tuollaisen tuottamaa olotilaa pidä millään lailla peitelläkään.

Kyllä Pelicans-fanien pitää saada nauttia, ja heidän pitääkin nauttia. Niin nauttisi jokainen SaiPa-fanikin jos oma joukkue olisi tuossa asemassa.

Pelicans-fanien joukossa on kuitenkin täälläkin pari mätämunaa jotka tuhoavat kaikkien muidenkin maineen. Väkivallalla vihjailut ja muut haistattelut ovat lähinnä naurettavaa kukkoilua. Yleensä niiden takana on tietynlainen ihminen, mutta ei siitä sen enempää.

Pelicansilla on tällä hetkellä hieno joukkue. Hemmetin taitavia yksilöitä (Loppi, Jantunen, Je. Saarinen jne) ja pari vastustajan hämmentäjää (Komarov/Sihvonen), joten joukkue on saatu kasattua ja kehitettyä varsin toimivaksi paketiksi. Valmentajana vielä fiksu ja osaava Aravirta.

Tämä kausi on varmasti se milloin Pelicansin täytyy saada joukkueestaan kaikki irti. Uskon, että tuo joukkue ei pitkää kasassa kestä, sillä siellä on monta rahaporukkaa taustalla odottamassa vesi kielellä koska Kaarnan Ilkan rahat loppuvat?

SaiPa on nyt se joukkue, joka taistelee pienillä resursseilla suurempiaan vastaan. Joten SaiPan kannattajien kannattaa todellakin nauttia eilisen kaltaisista hienoista ja upeista voitoista.

Kuten jo ketjun edellisessä viestissäni totesin: "Hieno homma että jääkiekko herättää tunteita. Kunhan ei vaan herättäisi liikaa."
 

Allu79

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa & HPK
Etelä-Karjalainen kusipääkiekko: turkulainen piripää näyttelemässä sentteriä vastustajan kannattajille. Hajotkaahan siihen kesälomaanne vitun huorat.

Miksei? Olihan siellä tänäänkin halukkaita paikallisten keskuudessa.
Niin meinaat että kyseisen kaverin olisi pitänyt laittaa lättyyn näille makkaranpurijoille? Vai? Kuuluuko naisen lyöminen itäsuomalaisuuteen?

Ehdottaisin sinulle RV16 vakavasti hakeutua ammatilliseen apuun hoidattamaan ylimenevää agressiotasi. Siihen on nykyään saatavilla tuloksellista hoitoa.

Aika lailla tärkeimmät huomiot itse pelista on tälle palstalle kirjoitettu, mutta, hienoa peliä jossa riitti säpinää! Olin jo heittämässä pyyhettä kehään 1-3 tilanteessa, mutta ei vielä noustiin! Pelicansilla oli huono ilta jota tuomaristo toimillaan provosoi. Tuomariston ajama linja ei ollut missään tapauksessa kummankaan joukkueen edun mukaista. SM-Liigan tulisi olla myöskin kriittisempi omaa toimintaansa kohtaan ja pyrkiä ammattimaisempaan tuomarointiin. Vähenisikö sillä eilisen illan kaltaiset suoritukset?
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Näemmä pissi nousee Lahdessa nopeasti monella kupoliin ja hauska lueskella taas lahtelaisten uhoviestejä täältäkin, ottaa nuo tappiot niin koville näemmä. Hyvin te vaan vedätte vuodesta toiseen.

No ei kannata kyllä kaikkia lahtelaisia moittia. Jos tarkemmin vilkaisee viestejä taaksepäin, niin se on ainoastaan tämä RV16, joka tuossa uhoilee - jälleen kerran.
Pissiä siellä on päässä tällä teiän Virtasella. Matsin tulos meni ihan oikein, SaiPa voitti ansaitusti hyvyyttään ja Pelicans hävisi lammasmaisuuttaan. Harmi kuitenkin ettei sattunut tv-kameroita paikalle ja tuskin otteluvalvojakaan tilannetta seurasi, muuten saisi Virtanen istua seuraavan matsin katsomossa kuten Leino vastaavasta aikanaan.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Pissiä siellä on päässä tällä teiän Virtasella.
Siis oliko kaksi saalistettua syöttöpistettä jotenkin kusipäistä? Vai se, että käy suistamassa Komarovin raitelitaan verbaalisella kyykytyksellä jo alkulämmittelyssä? Vai se että heittää kuittia rottapojan touhuihin tämän omalla lääkkeellä käymässä moikkaamassa jäähyboksissa, hetkeä ennen rankaisua tulostaululla? Vai se, että vastaa keskisormella jonkun finninaaman teiniuhoon ja kolikoilla heittelyyn? Ei nyt varsinaisesti juuri kusipäiseltä minun mielestäni kuulosta, pikemminkin pelimiehen elkeitä. Tietysti jos joku olisi heittänyt kolikolla Lahdessa, niin kovasti olisi erilainen ääni taas kellossa...
 

emz1

Jäsen
"Bonus-raidat:"

Ja muut hauskuutukset samassa kategoriassa. Joko leikkaa?
Kato perkele, ei heti meinannut aueta tämä huumori tässä turpaan lyömisessä, mutta kiitos nyt kumminkin ;>
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Siis oliko kaksi saalistettua syöttöpistettä jotenkin kusipäistä? Vai se, että käy suistamassa Komarovin raitelitaan verbaalisella kyykytyksellä jo alkulämmittelyssä? Vai se että heittää kuittia rottapojan touhuihin tämän omalla lääkkeellä käymässä moikkaamassa jäähyboksissa, hetkeä ennen rankaisua tulostaululla?

Siinä sitä kusipäisyyttä onkin vaikka muille jakaa. Mikäs siinä, kun sen tekee tuolla tavalla sääntöjen puitteissa, mutta onhan se nyt aika mautonta sentteriä näyttää vastustajan fanisakille. Vaikka Virtanen on nuori kovanaama niin kyllä tuollainen silti vähän menee jo yli. Sen verta voisi löytyä kunnioitusta muita kohtaan, vaikka ei kai tuo kansainvälinen käsimerkki Suomessa ole niin vakava asia, kuin monessa muussa maassa. Silti, pelikieltoahan siitä tulisi jos joku olisi nähnyt tilanteen ja mikäli tapahtunut on totta.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vai se, että vastaa keskisormella jonkun finninaaman teiniuhoon ja kolikoilla heittelyyn?

Juuri nimenomaan tuo. Joko ymmärrät? Pelaajat ovat ammattilaisia, joilta tällaisia ei sallita. Kannattajat ovat ihan oma lukunsa, sinne mahtuu kaikenlaista porukkaa sekaan ja juovuksissaan tekevät tyhmiäkin tekoja. Pelaajien kuuluu saada rangaistus virheistään. Niin on ennenkin ollut.

Pelasi Virtanen miten hyvin tahansa, provosoituminen yksittäisen fanin käytökseen on hölmöä ja rangaistavaa. Ilmeisesti tätä ei kuitenkaan ole rekisteröity tuomariston puolelta, joten rangaistus jää saamatta.

Leijumista en kovin paljon näe omassa leirissä, ehkä ne värilasit sitten estävät sen näkemisen? Totta kai menestystä odotetaan ja sarjataulukossa selvästi alempien voittamista jatkuvasti. Ei pelkällä nöyristelyllä koskaan mitään saavuteta. Pelicans on nyt juuri niin hyvä, kuin sarjataulukko näyttää. Parin vuoden takaiset rämpimiset ovat hyvin muistissa, mutta eivät ne tämän päivän asenteeseen vaikuta. Nöyryys ja nöyristely ovat kaksi eri asiaa. Ensimmäinen puuttui Pelicansin pelaajilta eilen.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pissiä siellä on päässä tällä teiän Virtasella. Matsin tulos meni ihan oikein, SaiPa voitti ansaitusti hyvyyttään ja Pelicans hävisi lammasmaisuuttaan. Harmi kuitenkin ettei sattunut tv-kameroita paikalle ja tuskin otteluvalvojakaan tilannetta seurasi, muuten saisi Virtanen istua seuraavan matsin katsomossa kuten Leino vastaavasta aikanaan.

Pissistä en nyt ehkä lähtisi heti puhumaan, mutta täällä Turussa kun kaupungin omasta Jonnesta juteltu on esimerkiksi kaverin tuntevien kanssa niin on kyllä useasti mielipide ollut Jonnesta se että ei sillä varsinkaan peleissä kaikki ajatukset pysy kasassa. Tämä tosin on positiivista jos ylilyönnit lasketaan pois, kyllä adrenaliini on tärkeä osa pelihuumoria ja iso osa jääkiekkoa muutenkin. Kyllä se on fakta että kun luistimet jalkaan vedetään ja mennään kentälle että silloin fiilikset pinnalla monella tapaa. Turha myös jossitella jollei asian eteen voi mitään tehdä, nytpä ei ollut niitä kameroita siellä eikä kellekkään voi mennä asiaa puimaan, ja miksi pitäisi.

Eikä se uljas keskari aina niin radikaali juttu ole, sanktioita arkielämän tilanteista ja niiden seuraamuksista tulisi muuten helvetisti erittäin usealle suomalaiselle.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pelasi Virtanen miten hyvin tahansa, provosoituminen yksittäisen fanin käytökseen on hölmöä ja rangaistavaa. Ilmeisesti tätä ei kuitenkaan ole rekisteröity tuomariston puolelta, joten rangaistus jää saamatta.

Niin.Ei tosiaan rekisteröity.Se siitä.
 

Kaberle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Maple Leafs, Chelsea
Vai se, että vastaa keskisormella jonkun finninaaman teiniuhoon ja kolikoilla heittelyyn? Ei nyt varsinaisesti juuri kusipäiseltä minun mielestäni kuulosta, pikemminkin pelimiehen elkeitä.

Vai pelimiehen merkki keskisormen heiluttelu? Perkele, mustahan ois voinu tulla kovakin pelaaja! Harmi ettei aiemmin tullut mieleen...

Onhan tuo lapsellista käytöstä ammattilaiselta. Ei pelaajan pitäisi lähteä mukaan yleisön provoamiseen missään tilanteessa. Pitäisi pystyä pitämään pää kylmänä ja olla välittämättä humalaisista vastustajan kannattajista vaikka se vaikeaa saattakin olla. Harmi ettei tuomari tainnut nähdä tilannetta. Olisi jonnekin saanut tästä opetuksen jonkinlaisen rangaistuksen muodossa.
 

#18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total Sec
Kato perkele, ei heti meinannut aueta tämä huumori tässä turpaan lyömisessä, mutta kiitos nyt kumminkin ;>

Pitänee ehottaa että sivuille lisätään jonkinlainen "saate" kyseisen laulun perään, niin ei tule väärinkäsityksiä ihmisille jotka "käyvät vähän hitaalla"...

Toki myönnän että kyseessä on ehkä liian "sisäpiiriläppä", joten joku ulkopuolinen voi ymmärtää sen halutessaan sananmukaisesti ja väärin. Mutta samalla pitäisi poistaa koko bonusraidat kohta. Vai kuinka moni tajuaa vaikkapa Dave Stathos laulusta yhtään mitään?

Ei pitäis kiinnostaa näin paljon, että jaksoin vielä vastata, mutta saipafanit on vaa niin "parhaita". Eli oli pakko venyä.

Edit.

Lisätään vielä että Hampparin humppa kappale on selvää huliganismia...
 
Viimeksi muokattu:

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vai pelimiehen merkki keskisormen heiluttelu? Perkele, mustahan ois voinu tulla kovakin pelaaja! Harmi ettei aiemmin tullut mieleen...

Onhan tuo lapsellista käytöstä ammattilaiselta. Ei pelaajan pitäisi lähteä mukaan yleisön provoamiseen missään tilanteessa. Pitäisi pystyä pitämään pää kylmänä ja olla välittämättä humalaisista vastustajan kannattajista vaikka se vaikeaa saattakin olla. Harmi ettei tuomari tainnut nähdä tilannetta. Olisi jonnekin saanut tästä opetuksen jonkinlaisen rangaistuksen muodossa.

Nyyhkyn, nyyhkyn ja nyyhkyn jo sinne Lahteen. On älyttömän kiva huomata, että pikku-Jonne herättää tunteita myös Lahden suunnalla. Niin kauan, kun joukkue voittaa, (tai harvoin kun voittaa) minusta on suunnattoman mukavaa, että joukkueessa on Jonne Virtanen. Nytkin hän antoi erittäin suuren panoksen joukkueen eteen kahdella hyvällä alustuksella kahteen hyvin tärkeään maaliin ja kaiken lisäksi kuumensi kaikki ketkä peliä olivat tulleet seuraamaan Lappeenrannan ulkopuolelta. Sama minulle, vaikka Virtanen näyttäisi persettä pelissä, kunhan joukkue hyötyy siitä.

Olen todella iloinen siitä, että Jonne Virtanen on joukkueessa. Ja on muuten ensi kaudellakin. Halpa ja helvetin hyvä pelaaja. Nauttikaa.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Nyyhkyn, nyyhkyn ja nyyhkyn jo sinne Lahteen. On älyttömän kiva huomata, että pikku-Jonne herättää tunteita ... Sama minulle, vaikka Virtanen näyttäisi persettä pelissä, kunhan joukkue hyötyy siitä.
Erityisen hauskaa lukea näitä kommentteja keltamustien leiristä, jossa on jo noin vuodesta 2003 ja Santeri Heiskasesta lähtien itketty milloin mistäkin "pikku kolttosista". No ei siinä mitään, kuuluu asiaan.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Erityisen hauskaa lukea näitä kommentteja keltamustien leiristä, jossa on jo noin vuodesta 2003 ja Santeri Heiskasesta lähtien itketty milloin mistäkin "pikku kolttosista". No ei siinä mitään, kuuluu asiaan.

Pikku kolttosista? Tämä oli takuulla provo, tai sitten sinä olet idiootti.

SaiPasta on tällä hetkellä yhdellä parikymppisellä pelaajalla mahdollisesti ura ohi rikki menneen polven takia. Tällä viittaan lähinnä siihen, että ehkäpä joku kaivaa arkistoista esiin Santeri Heiskasen polvitaklaukset.

Virtanen on mies, josta omat tykkää ja vastustajat vihaa. Näin pitikin olla, kun mies tänne Turusta asti raahattiin.

Vastustajan vahingoittamisen tuomitsen aivan tyystin, ja sapelia annan myös oman joukkueen pelaajalle joka näin sortuu tekemään. Kritisoinkin erittäin voimakkaasti Levokarin liittymistä joukkueeseen, SaiPassa Pauli on kuitenkin huiskinut suhteellisen kiltisti.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Siinä sitä kusipäisyyttä onkin vaikka muille jakaa. Mikäs siinä, kun sen tekee tuolla tavalla sääntöjen puitteissa, mutta onhan se nyt aika mautonta sentteriä näyttää vastustajan fanisakille.
No voi sun. Aika paljon ne värilasit vääristävät tosiaan, mautontahan (joskaan ei nyt kovin vakavaa - kukaan ei tainnut loukkaantua, paitsi lahtelainen amis henkisesti?) sentterin heiluttelu ylipäänsä on mutta toisaalta myös jokainen tappouhkaus on rikostutkinnan arvoinen asia ja sinällään aivan eri tason idiotismia kuin siihen vastaaminen keskarilla.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Pitänee ehottaa että sivuille lisätään jonkinlainen "saate" kyseisen laulun perään, niin ei tule väärinkäsityksiä ihmisille jotka "käyvät vähän hitaalla"...

Toki myönnän että kyseessä on ehkä liian "sisäpiiriläppä", joten joku ulkopuolinen voi ymmärtää sen halutessaan sananmukaisesti ja väärin.

Onko tässä joku ristiriita mahdollisesti? Mutta Jonnesta vielä, että sinänsä kyllä aika nihkee jätkä, ku vastaa keskarilla tappouhkauksiin. :D Musta kyllä tuntuu, että se mikä tässä koko episodissa eniten lahtelaisia korpeaa on se, että Virtanen ei provosoitunut enempää. Meni harakoille koko homma.
 
Viimeksi muokattu:

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sama minulle, vaikka Virtanen näyttäisi persettä pelissä, kunhan joukkue hyötyy siitä.

No kerro sitten heti paikalla, miten SaiPa hyötyi Jonnen keskisormen näyttelyistä? Olisi hyötynyt parin ottelun pelikiellolla, jos kamerat olisivat olleet paikalle.

Hitto, on se niin vaikea tuomita omien pelaajien hölmöjä tekoja. Jonnen pelillisiä ansioita tuossa pelissä tuskin kukaan on kieltänyt, lisäksi jatkuvasti lahtelaiset ovat myöntäneet SaiPan paremmuuden tuossa ottelussa. Silti, tuollaista epäammattimaista provosoitumista jaksetaan puolustella viimeiseen asti. Ei ole mitään itkemistä valittaa tuollaisesta. Ei ehkä vaarallisuudessaan polvitaklaukseen verrattavissa oleva asia, mutta silti liigan sääntöjen puitteissa tuomittava teko.

Aivan turha avautua tämän jälkeen mistään Komarovin tekemisistä. Leo ei edes yleensä riko sääntöjä, vaan menee vain hyvän maun rajoille.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Hitto, on se niin vaikea tuomita omien pelaajien hölmöjä tekoja. Jonnen pelillisiä ansioita tuossa pelissä tuskin kukaan on kieltänyt, lisäksi jatkuvasti lahtelaiset ovat myöntäneet SaiPan paremmuuden tuossa ottelussa. Silti, tuollaista epäammattimaista provosoitumista jaksetaan puolustella viimeiseen asti. Ei ole mitään itkemistä valittaa tuollaisesta. Ei ehkä vaarallisuudessaan polvitaklaukseen verrattavissa oleva asia, mutta silti liigan sääntöjen puitteissa tuomittava teko.
Jos et pääse yli siitä, että Jonne vastasi lahtelaisten idioottimaiseen kolikoiden heittelyyn niinkin vaarallisella aseella kuin vilauttamalla keskisormea niin apua voit hakea vaikkapa täältä
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Keskisormen näyttäminen on aika pieni seikka siihen nähden, mitä lahtelaisurpot kolikoillaan yrittivät tehdä. Minun mielestäni rangaistava kohde ei tässä kohtaa ole lainkaan Virtanen, vaan ihan toiset tahot. Toki lahtelaiset (tai ainakin tietty siipi) puolustaa omia idioottejaan vaikka nämä tekisi mitä.

Jep, eli valittakaa vaan pienestä sormennostamisesta ja unohtakaa mitä omat tekee, eihän sillä nyt ole väliä, pojat on poikia jne.
 

#18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total Sec
Keskisormen näyttäminen on aika pieni seikka siihen nähden, mitä lahtelaisurpot kolikoillaan yrittivät tehdä. Minun mielestäni rangaistava kohde ei tässä kohtaa ole lainkaan Virtanen, vaan ihan toiset tahot. Toki lahtelaiset (tai ainakin tietty siipi) puolustaa omia idioottejaan vaikka nämä tekisi mitä.

Shokki!!! Saanko hetken aikaa niin yllätyn?
Kerrotko muuten vielä mitä nämä "urpot" yrittivät kolikoillaan tehä? Taitaa apina saada vain banaaneja palkaksi kun hilutkin kelpasi niin hyvin. Eli mielestäni selvää hyväntekeväisyyttä Lahtelaisilta auttaa köyhää pelaajanalkua rahallisesti.

Tuo sentterin näyttö Lahtelaisille on muuten pesitynyt kusipääkiekon ystäviin jos viime kaudella. Saipafanien huligaaniosasto näyttää yhessä reissuvideossaan sentteriä ja puhuu rumia päälle. Hui!!!
Lahessa alko jo silloin puntti tutisemaan. Saas nähä uskaltaako seuraavaa Pelicans-Saipa peliin tullakkaan yhtään Pelicansin kannattajaa kun Lepran hulit tulevat paikalle...
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Shokki!!! Saanko hetken aikaa niin yllätyn?
Kerrotko muuten vielä mitä nämä "urpot" yrittivät kolikoillaan tehä?
Lainataanpa sitten thereffiä jos on sattunut katse ohittamaan:

Sillä ei ole asian kanssa mitään tekemistä, että lahtelainen "herrasmies" tuli SaiPan pukukopin sisäänkäynnin lähelle, viskasi kahden euron kolikolla Virtasta ja lupasi kovalla äänellä että "Sä kuolet kun seuraavan kerran tuut Lahteen!"
Että sellaista. Se, että tuossa mahdollisesti oli vaan yksi tuollainen herrasmies työntouhussa maksuvälineineen, ei poista sitä seikkaa, että kovin paljon yllykkeitä ei tarvita, että samanlaisia pesistaitureita löytyy ykskaks lisää. Yleensä tuollaiset elukat pesiytyy lähelle toisiaan.

Mutta se siitä, seuraavaa koitosta odotellessa. Tulee varmasti jännät väännöt. =)

Edit. Vaikuttaa niinkin kiehtovalta peliltä, että voisi harkita vaikka jos lähtisi verestämään vanhoja muistoja Lahden suunnalle. Voisi varata kyllä sen sateenvarjon, ettei myöhäisteinit taas syljeskele ylärivistöiltä niskaan kuten vuosia sitten.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, All Blacks
Virtanen on näyttänyt sentteriä kännissä suutaan paukuttaneelle ja kolikoita heittäneelle lahtelaisurpolle, so what? Vähän nyt suhteellisuudentajua kehiin, jos esim. Sihvonen tai Komarov olisi tehnyt saman vastustajan kannattajalle, niin tuskin Pelicansin kannattajat sitä kauheesti täällä kritisoisivat.

Tunteet käy kuumana pelin jälkeen/pelin aikana, Virtanen on nuori äijä, eikä tuollaiseen käytökseen vastaaminen sormimerkillä oo mikään kovin paheksuttava temppu. Jos mies olisi Nickersonmaisesti lähtenyt jahtaamaan pelicans-kannattajaa lyöden matkalla kaikkea mikä liikkuu, olisi asia pikkasen erilainen..
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Joo, en mäkään nyt ymmärrä miksi jotkut on tehneet tästä nyt tällaisen helvetin show:n ja Tuntematonta lainatakseni: "ja meirän nilkit painaa perässä". Kaippa tässä nyt jokainen pystyy nukkumaan yönsä hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös