Pe 4.1.2008 HIFK-Lukko

  • 14 084
  • 38

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehdin harmikseni katsoa vain 1. ja 2. erän, sillä HIFK pelasi näkemäni perusteella kauden parasta kiekkoaan. Laidat ryskyi, karvattiin vastustajan lankusta asti ja ajoittain hyökkäyksiin lähtömme toteutettiin lyhyillä syötöillä keskustan kautta. Tunsin ensimmäistä kertaa tällä kaudella adrenaliini pyrähdyksiä HIFK-pelistä, sitten ensimmäisen paikallismatsin jälkeen. Jottei menisi pelkäksi ylistämiseksi niin todettakoon, että moni hyökkäys tyssäsi samoin tavoin kuin aiemmin tällä kaudella ja Lukko oli älyttömän huono. Baxterin erikoinen peluutus on myös pakko mainita, sillä I. Pikkarainen pelasi HIFKin ykkös yv.tä Heikkisen PAKKIPARINA. Tämä luultavasti siksi, kun herra on rightin puoleinen käsistään, mutta silti Pikun paikka ei todellakaan ole viivamiehen paikalla yv:ssä ja se näkyikin.

Pelaajista viivoja:

- Lennu oli todella energinen aiheutti jatkuvasti päänvaivaa kankealle Lukko puolustukselle.
- Korhonen... Miksi helvetissä meidän pitää antaa peliaikaa Lasse Korhoselle? Lasse parka on HIFKin paskin pelaaja miesmuistiin. Joka kerta kun pitäisi avata nopealla syötöllä mies jänistää ja lähtee pörräämään oman maalin taakse turvaan... Korhonen on pelkkä vitsi

- Tuomainen, eikö hänen pitäisi olla jonkin sortin tulevaisuudenlupaus? En ymmärrä miksi... Peliäly ala-arvoista, mailankäsittely taito niin ikään ala-arvoista, voimaa on mutta ei osaa käyttää sitä...
- Siklenkalta ei ollut mikään erikoinen peli, mutta kelpaisi minun HIFKiin, milloin vain. Äijämäistä peliä.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vahva näyttö Toivolalta. Saa nähdä onko Nordiksella ensi kaudella.
Joo tosi kova näyttö...Lukko (jonka valmentaja tämä majava on) hävisi pelin 4-1.
Vai käskytti se Oravahammas taas tusinakanukkinsa vastustajan parhaiden pelaajien kimppuun BenAmourin hyöriessä taustalla. No näitä kuulantyöntäjiä Lukossa riittää ja pelillisesti ihan sama ovatko kentällä vai katsomossa.
Toivottavasti tämä ei-voittava Jänishammas ei tule ikinä valmentamaan Hifkissä - menköön Apen kakkoseksi.

Edit: Eikös tämä Sika ole se sama idiootti joka pahoinpiteli sen Pelicans-junnun joka oli jo jäässä? Ja sama meininki jatkunut taas tänään? On se kova!
Arvostan 100 kertaa enemmän jotain Heleniusta joka tajuaa lopettaa siinä vaiheessa kun toinen on pudonnut eikä raukkamaisesti jatkaa jäässä makaavan hakkaamista.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
4-1 takkiin ja se siitä.

Aika outoa, jos tuo oli parasta IFK:ta tällä kaudella? Ajoittain he saivat karvauksellaan Lukon pelin sekaisin, mutta myös Lukolla oli paikkansa. Lundell piti ajoittain kotijoukkuetta pystyssä hyvillä torjunnoilla. Tuolla pelillä IFK ei tule pärjäämään Lukkoa kovempia joukkueita vastaan. Jatkoajalle olisi noilla otteilla periaatteessa pitänyt tänään mennä.
Molempien yv. oli hanurista. Ei oikein kulkenut. Saksalainen päätuomari oli oikeudenmukainen. Lisää hänen kaltaisiaan tähän liigaan!

Toivottavasti molemmat parantavat tämän iltaisesta. Pleijareissa noutaja tulee muuten ja vähän äkkiä.

MadMike otti KO:n ja O´Brien sekä Heikkinen nuhjasivat ratkaisemattoman. Se nujakka taisikin olla illan parasta antia.

edit. HIFK:n 36:nen tosiaan tipahti tänään. Ilman linjureita olisi käynyt tosi huonosti. Way to go, Mike!
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kymmenen kommenttia paikan päältä

1. Ensimmäinen kohtalaisen ehjä ottelu kotona tällä kaudella. Kiitos siitä. Jopa lyhyt syöttöpeli ja avaukset menivät hyvin. Viisikko pysyi pääsääntöisesti kasassa ja peli oli välillä oikein hyvännäköistä. Joitakin uinahduksia nähtiin, mutta ei pitkiä mustia jaksoja.
2. Illan teema oli molemmille joukkueille "tuhlatut maalipaikat".
3. Eka erä oli täysin HIFK:n. Luvut olisivat voineet olla rumemmatkin, joskin myös Lukolla oli pari paikkaa.
4. Tokan erän alku oli myös täysin HIFK.n sitten tuli uinahdusvaihe jossa päästiin Lukko mukaan vähän aikaa peliin.
5. Kolmannessa erässä oli jo vähän pelin rauhoittamisen makua 3-1 maalin jälkeen, ja Lukon nassikoita alkoi selvästi ketuttamaan oikein kunnolla kun mikään ei toiminut.
6. Lukko oli huomattavasti vaisumpi kun olisin odottanut. Tämä ottelu oli nyt sitten varmasti tuon "rollercoaster"-teorian pohjamutapuolelta. Topo yritti ja taisteli ja väänsi, mutta kyllä erittäin tehottomasti hukaten kiekkoa ja tasapainonsa koko ajan. Lukon pelinavaukset olivat samaa luokkaa kun HIFK.n kauden alussa.
7. Meidän ykkönen oli kohtalaisen hyvällä pelipäällä, joskaan ei niin hyvällä kun tuo Porthenin kolmonen joka on liekeissä, vaikka välillä meneekin överiksi. Päivän ja kakkonen ja nelonen, sekoitettiin ottelun aikana välillä, mutta kumpikaan ei saanut mitään suurta aikaiseksi. Sekä Laakkonen, että Vesce sooloili aika paljon, tai heitti ihan ihmeellisiä syöttöjä sinne tänne.
8. Tuo tappelu oli odotettavissa, kun Lukon ketut ei oikein kestänyt ottelun menoa. Sitten haettiin syytä nujakan aloittamiseen ja löytyihän se. Sikalenkki voitti selkeästi ottelunsa, mutta ei taas osannut lopettaa kun IP meni jäihin, vaan jatkoi hakkaamista. Sika mikä sika, toivottavasti Muukkonen antaa siitä pari peliä lisää. Muuten ihan asialliset tanssit. Bono hoiti hommansa tyylikkäästi.
9. Kokonaisuudessaan HIFK hallitsi 80 % pelistä, ja Lukon ainoa maali tuli Kovasen järkyttävästä laiskailusta.
10. Tämä oli tärkeä voitto, ja nyt syntyi vähän kaulaakin Lukkoon. Huomenna Ilves kohtaa Bluesin Espoossa, jossa taitaa olla kylmää kyytiä tiedossa. Parin pisteen ero enää Manselaisiin *(mikäli häviävät huomenna) ja seuraava kotiottelu heitä vastaan lupaa hyvää.

Tärkeintä ei nyt ollut vain voitto, vaan selvästi parantunut peli ja tasaisuus. Vielä on pitkä matka, mutta kuudes sija ei ole ihan mahdoton ajatus enää, jos kehitys jatkuu tällaisena. 6500 paikalla (myös fyysisesti) oli ihan hieno suoritus. Tunnelma oli kuitenkin hallissa vaisu, ei kukaan uskaltanut uskoa, että homma pysyy kasassa loppuun asti. Ståndiksesta alkoi tulla kunnolla mökää vastaa tappelun yhteydessä ja sen jälkeen, kun voitto alkoi olla selvä.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Lukon peli oli kyllä todella aneemista. Energiaa löytyi vain sen joukkorähinän aikana.

Parhaiten onnistui mielestäni Saarenheimo. Oli av:lla hyvä, ja muutenkin luistin liikkui. Topo pelasi myös kelvollisesti.

Sprukts oli todella heikko, mielestäni hänen heikkouteensa kaatui koko kentän peli. Löysä, veltto, ei pelaa tilanteita loppuun, koko ajan potkun perässä.

Pakeista Kuusisto näytti siltä kuin hän pelkäisi pelaamista. Yv:lle Lukon pitäisi saada jostain yksi puolustaja, ja toisen pakin paikkaa voisi pelata vaikka hyökkääjä. Ei tuollaista sössimistä viivalla ja hidasta kiekottelua kestä katsoa. Muutenkin yv oli aunuksesta... vetoja ei tullut, kuin vasta sitten, kun IFK:n pelaaja oli edessä. Lundell pääsi tänään helpolla.

Kuulutuksessa ei jostain syystä kerrottu, olivatko tappelurangaistukset ottelu- vai pelirangaistuksia. Sm-liigan sivun mukaan olivat kaikki pelirangaistuksia, mikä on ihme, sillä Siklenkahan tavoitteli jälleen maassa makaavan vastustajan munuaisia. Eli eikö tuosta sitten ole pelikieltoa tulossa? Jotenkin kummallisesti meni jäähyt siinä. Heikkiselle olisi voinut vielä antaa kakkosen aloittamisesta, ja Ben-Amourille kympin hanskojen tiputtamisesta.

Tuomari lähti hienosti yleisön huutoon mukaan. Jäähyt menivät yleensä oikein, mutta kumman kauan kesti tuomarilta käsi nostaa pystyyn.

Kyllä tämän päivän IFK olisi ollut voitettavissa. Ylivoimaa oli riittävästi, IFK teki virheitä, heidän avauspelinsä näytti melko samanlaiselta kuin Lukon (ei ihan yhtä huonolta tosin...) Lukko vaan ei voittoon pystynyt. Ihmettelen kyllä, jos joku IFK-kannattaja vielä tämän jälkeen haluaa Toivolan ensi kauden valmentajaksi omilleen.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
4-1

"Unelmaketju" Pesonen-Murray-Kuhta klikkasi tänään ihan hyvin yhteen, melkein jopa puoli kahteen ja kaikki ketjun pelaajat saivat tehoikseen 1+1. Ykkösylivoimassa Ilkka Pikkarainen pelasi Heikkisen parina ja muuten Ilkan kohtalona oli nelosketju, jossa kiersi oikea laita, kun meillä oli vain 11 hyökkäjää. Holmberg teki oikea-aikaisen nousun päätteeksi uransa ensimmäisen liigamaalin, onnitteluni. Lundell oli maalissa ihan cool, kuten parhaina päivinään. Luttinen-Porthen-Petrell oli tänään -1, vaikka pelasikin ihan hyvin, joten eivät ole peliin varmaan ihan tyytyväisiä, kun peli jäi pakkasen puolelle. Petrell varsinkin oli pirteällä pelipäällä. Laakkonen-Vesce-Ahtola ei oikein toimi, kun Laakkosen ja Vescen pelityylit ja olemukset syövät toisiaan. HIFK oli hyvällä liikkeellä koko pelin ajan ottelussa mukana ja Lukon mahdollisuudet nousta voittoon olivat ainoastaan 2. erän 2-1 maalin jälkeen, kun Lukko sai jonkinlaista pyöritystä HIFK:n päätyyn.

HIFK pelasi kokonaisuutena kauden parhaan kotipelin ja tästä on hyvä jatkaa viikon päästä Ilves-peliin. Tällä en tarkoita sitä, että HIFK olisi oppinut hyökkäämään oikein ja yv-pelikin oli kehnoa aina Pesosen maaliin saakka. Toivottavasti pelivire kuitenkin onnistutaan säilyttämään ensi viikon ajan ja Ilkat Pikkarainen ja Heikkinen, eivät saa pelikieltoa tappeluista. Nielikäinen olisi ollut mies paikallaan tappeluissa. Nyt Nielikäinen oli pois kokonaan rosterista jostain syystä....
 
Kotitaian murtuminen jatkuu!

HIFK vastoin tämän kauden tapojaan otti kotivoiton, ei niin tyylikkäällä pelillä, mutta kuitenkin suht vakuuttavasti. Lukolle ei annettu paikkoja ja nyt tehtiin itse ne 3 (4) maalia. Kun tätä majav.. Toivolaa olen ollut puolustamassa, niin tänään kääntyi kyllä kuppi aivan täysin toiseen suuntaan. Olen varma, että jopa Paul Baxter saisi Lukon pelaamaan paremmin, kuin Lukko tänään toivolan alaisuudessa pelasi. Mieluummin antaisin Baxterilla jatkolapun ja kakkoseksi jonkun taktiikkaneron. Edellisessä pelissä KalPaa vastaan näin todennäköisesti ottelun, jossa joukkueiden ylivoima oli onnettominta ikinä missään, mutta tänään pistettiin vielä paremmaksi! HIFK:n yv ei todellakaan ole edes liigatason ylivoimaa, mutta silti Lukko jäi vielä (varsinkin 2. ja 3. erän ylivoimien) kauas HIFK:n tasosta. Vaarallisempia paikkoja kumpaankin päähän tuli alivoimajoukkueen toimesta, vaikkakin Pessi kävi yhden YV-maalin tuikkaamassa. Ylivoimien "huippuhetki" nähtiin, kun HIFK sai kolmannessa erässä 5-3 YV:n. Tuloksena pientä painetta omassa päässä, yksinyrittämistä eikä yhtään vetoa, huimaa!

Hajahuomioita pelistä:

- Allu Holmberg vs. Lasse Korhonen. Toinen pelaa enemmän, vaikka on huomattavasti huonompi. Onneksi Lassen peliaika hieman väheni loppua kohti. Holmberg teki uransa avausmaalin, siitä onnea hänelle. Ensi kauden kuudes ja seitsemäs pakkimme voi olla aivan hyvin Holmberg & Haverinen, sen verran kokonaisvaltaisempia pelaajia he ovat, kuin Korhonen & kumppanit. Holmbergin maalissa muuten taisi tulla kauden ensimmäinen poikittaissyöttö toiseen aaltoon koko kaudella - ja heti tuli tulosta.

- Laakkonen - Vesce ei toimi. WC pelaa kauden huonoimpia pelejään, kun Laku on vierellä. Muutenkin pikkumiestemme (Kovanen, Korhonen, Vesce, Laakkonen) panos tänään Lukon isojen poikien seassa oli todella huono.

- Kiitos Siklenka, O'Brien, Heikkinen ja Pikkarainen. Olipas mukavaa nähdä pitkästä aikaa kotikentällä pientä nyrkinheiluttelua. Tosin Siklenkalle (joka olevinaan oikeasti kova poika?) helvetin pitkä miinus muutamasta lyönnistä jo jäässä olevaan Pikkaraiseen.

- HIFK:lla olisi mahdollisuus oikeasti neljään ketjuun, kunhan vain saadaan Guolla peliin.

- Heikkinen on kyllä huikea kaveri. Vedot kovia, syötöt napakoita, fyysinen ja tänään vielä pieni painimaaottelukin.

- Meikäläisen usko tähän kauteen alkaa parantua, viisi peräkkäistä voittoa (tosin ei yhtäkään kärkijoukkuetta vastaan, JYPiä en kärkijoukkueeksi laske) ja putken jatkuminen jopa kahdeksaan otteluun näyttää tällä hetkellä, jossei nyt todennäköiseltä, niin ainakin mahdolliselta. Tähän vielä kolme voittoa ja yht'äkkiä ollaankin taistelemassa suorasta po-paikasta.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Muutama huomio pelistä:

-Kovanen sysipaska jälleen kerran, kuin myös klooninsa Korhonen. Rohkeasti vaan junnuille peliaikaa näiden kahden tunarin kustannuksella.

- Lundell oli ihan hyvä, joskin Lukon laukoessa ohi ja yli, ei Jannen tarvinnut hirveästi venyä.

- Luttinen-Porthen-Petrell kenttä on ihan ilmi liekeissä vaikkakin jäi tänään pisteittä. Varsinkin Petrellillä näyttää onnistuvan kaikki kynät, ja kiekkokin pysyy karvauksesta huolimatta lavassa kun liimattu.

- Tappelu oli piristävä lisä otteluun, joskin lopputulos pisti vähän vituttamaan :D. Olisi myös mukava nähdä Siklenkan tappelevan jonkun oikeasti kovan kaverin kanssa. Seuraavassa pelissä toivottavasti myös Nivala Cowboy mukana.
 

MISTER X

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja ARSENAL
Hienoa, että voittoputki jatkui. Peliesitys ei ollut häikäisevä, mutta pisteiden haaliminen on tärkeätä.

Jotenkin tuntui, että Siklenka antoi työnäytteen ehkä käynnissä olevien neuvottelujen tueksi. Näyte oli niin vakuuttava, että viimeistään nyt pitäisi käynnistää keskustelut. Mies osaa pelata ja nuijii siinä sivussa ehkä kaikki maanrakoon. Olen katsonut hänen menneitä taistoja muista sarjoista ja kyllä hän taitaa olla Heleniuksellekin liian kova pala. Samihan pärjää nykyään hädin tuskin itsensä kokoisten junnujen kanssa.

Tärkeätä ottelussa oli Jokereiden eilisen paikalla olleiden mukaan liioitellun yleisömäärän rikkoontumisen. Tänään Nordiksella oli paikalla melko varmasti ilmoitettu yleisömäärä. Muutamissa otteluissa käytössä olleen laskentakaavan mukaan yleisömäärä olisi lähennellyt tai ehkä jopa ylittänyt 7000 rajan.

Tästä on hyvä jatkaa. Itse en usko ongelmien olevan vielä millään tavalla ohitse, mutta pisteiden ropiseminen rauhoittaa kummasti. NHL:ssä tappelut ovat olleet vuosikymmeniä yksi keino viihdyttää yleisöä. Tänä vuonna taloudellinen tappio uhkaa IFK:ta. Onko aivan ylivoimaisen vaikea ajatella Nielikäistä yhtenä yleisömääriä ja taloudellista tulosta parantavana tekijänä. Kyllä hän voisi uhota, pelotella vastustajia ja otella ihan kunnollakin monta kertaa ennen kuin jotkut sakot uhkaisivat. Onko parempi ottaa taloudellisesti kunnolla turpaan kuin käyttää niitä vahvuuksia, joille palkka joka tapauksessa maksetaan?
 

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Matsi oli kaikinpuolin ihan hyvää viihdettä, ja meilkein kaikki tarvittava on jo mainittu aikaisemmissa viesteissä.

Mielestäni HIFK:n hyökkäyspeli oli ajoittain ihan jopa ihan hyvää, ja vastustajaan verrattuna jopa loistavaa. Toivola pelasi viimeistään nyt itsensä lopullisesti ulos HIFK:n valmentajaruletista, ja toivon edellisen "työnäytteestä" puhumisenkin olleen jonkinlaista sarkasmia. Majavan ensi kauden osoite lienee Pori.

Murrayn ketju näytti mitä ammattimiehet tekevät, ja duunasi parit maalit paikoista.

Laku-Vesce ei vaan toimi, Veskillä pitäisi olla rinnallaan joku puhdas sniperi, ja lakulla sentteri joka pistäisi kiekkoa vauhtiin, eikä kikkailisi omiaaan.

Puolustus huutaa kyllä jotain "Jereä", vaikka pitääkin sanoa, että Heikkinen on lunastanut ne lupaukset mitä kaverista odotinkin ennen kautta. Vielä kun Bono korjaa vähän tasapainoaan taklauksissa, ja muuta pientä, niin kaveri tulee olemaan NHL:ssäkin kovaa valuuttaa tulevaisuudessa. Peliälyä, kokoa ja kovuutta löytyy.

Kolmonen oli (taas?) HIFK:n parasta antia, ja hienoa nähdä kyseisten HIFK-kasvattien peliä, Jermukin on vastannut huutoon kiitettävästi päästessään pelaamaan vanhojen kavereiden kanssa.

Ei HIFK:n peli mitään loistavaa ole, mutta jonkun katkeran edellä mainitseman noutajan tulo pleijareissa ei ole mitenkään varmaa. Pleijareissa korostuu nimenomaan HIFK:n tasainen pelaajamateriaali.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Voisi kait sitä vähän kommentoida eilistä matsia näin bileillan jälkeen. Lainataanpa vaikka muutama kommentti...

Yhtä asiaa en kuitenkaan ottelussa ymmärtänyt. Nyt pari ottelua kuuma ollut Luttinen-Porthen-Petrell ei juurikaan pelaa ylivoimaa, vaikka hankkii suurimman osan ylivoimista (?). Eikö kuumia pelaajia pitäisi peluuttaa.

Samaa ihmettelen minä! Monta ottelua jo kummastellut. Ketjun pitäisi ehdottomasti aloittaa yv ja sitten vaihtoon, jos tulosta ei tule.

Vescen, Laakkosen ja Kovasen voi myydä välittömästi, täysin turhiä jätkiä. Kaksi edellistä pilaavat Ahtolan yrityksen pelkillä syötöillään ja Kovanen mokasi tänään hirveällä tavalla 2-1 maalin.

En allekirjoita! Vesseli on ratkaissut meille 5 rl-voittoa eli hankkinut "yksistään" omalla henkilökohtaisella panoksellaan jengille 10 p! Tosin ei sovi unohtaa rl-kisan aloittajan Reminkään panosta, joka pistää usein myös kiekon reppuun... Haluaisin todellakin nähdä Vesselin vielä ensi kaudella jonkun toisen valmentajan (Summasen?) alaisuudessa. Laakkosesta kirjoitinkin jo ketjun avauksessa, vaikka osittain toki huumorilla, mutta tilastot puhukoon puolestaan. Ja taisi herra eilen muuten antaa sen erittäin loistavan syötön Holmbergin liigauran ekaan ja samalla myös ottelun voittomaaliin... Ahtola kyllä yrittää ja tsemppaa hyvin, en kiellä mutta hyvin tehoton nuori herra on ollut paikkoihin nähden. Myös silloin kun pelasi toisten miesten kanssa. Kovanen ei kuulu minunkaan suosikkeihin ja mokasi kyllä Lukon ainokaisessa, mutta tässä pakkitilanteessa ihan kelvollinen, kun ei parempaakaan ole tarjolla.

Baxterin erikoinen peluutus on myös pakko mainita, sillä I. Pikkarainen pelasi HIFKin ykkös yv.tä Heikkisen PAKKIPARINA. Tämä luultavasti siksi, kun herra on rightin puoleinen käsistään, mutta silti Pikun paikka ei todellakaan ole viivamiehen paikalla yv:ssä ja se näkyikin.

Ei ole ei. Lukolle tuli pari hyvää tilannetta av:lla, kun Piku mokasi. Tämä viivalla peluuttaminen taitaa olla kuitenkin Mr. Rindellin idea... Ainakin hän siitä mainitsi siellä kuuluisassa fanitapaamisessa syksyllä.

Ensi kauden kuudes ja seitsemäs pakkimme voi olla aivan hyvin Holmberg & Haverinen

Näkisin myös mielelläni näitä muutamia omia junnuja ensi kaudenkin puolustuksessa. Molemmilla potentiaalia nousta ihan kelvollisiksi liigatason peruspakeiksi.

- HIFK:lla olisi mahdollisuus oikeasti neljään ketjuun, kunhan vain saadaan Guolla peliin.
Kyllä. Sentterit olisivat minun papereissani Guolla, Murray, Vesce ja Porthén. Keränen ja Ahtola laitureiksi ja paikkaamaan senttereitä, jos tarve vaatii... Se missä järjestyksessä ja missä ketjussa kukakin on jäällä, on sitten eri asia...

- Heikkinen on kyllä huikea kaveri. Vedot kovia, syötöt napakoita, fyysinen ja tänään vielä pieni painimaaottelukin.
Ehdottomasti paras puolustajamme tällä kaudella. Hyvä kaappaus Raumalta, siitä propsit Penalle. 8-/

Ihan viihdyttävä matsi oli ja oikein mukavaa, kun vielä 3 pistettäkin tuli! Katsoin muuten Baxteria meidän huutomyrskyn aikana, myllyjen jälkeen. Taisi herralle EHKÄ mennä perille, mistä fanit tykkää... Ehkä.

Tästä on jokatapauksessa hyvä jatkaa...
 
Viimeksi muokattu:

OJ#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja kaikki jotka pelaavat Jokereita vastaan.
En allekirjoita! Vesseli on ratkaissut meille 5 rl-voittoa eli hankkinut "yksistään" omalla henkilökohtaisella panoksellaan jengille 10 p!

Viilataan nyt sen verran että 5 pistettä hankkinut. Se yksihän sieltä olisi jokatapauksessa tullut. Mutta täytyy tosiaan muistaa ettei se Remmarikaan ole usein epäonnistunut.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Tulipahan laitettua pitkälle peliboikotoinnille piste Lukko-pelin myötä. Tänä vuonna saa moiset boikotoinnit osaltani jäädä, ei siitä mitään apuakaan ole.

Peli oli kieltämättä parempaa kuin viimeksi joskus lokakuussa edellisellä paikanpäällä käynnillä.

Suurin ihmettelyn aihe oli Lukon #5 Janis Sprukts. Onko tämä todellakin se sama sälli joka kerhokaudellaan oli todellinen pain in the butt? Ei ainakaan uskoisi. Toki onhan se mahdollista että kaveri pelasi klesana. Ainakin katsomoon näytti siltä että molemmissa jaloissa olisi ollut ns. puujalka ja kädet samaa kamaa, täyttä puuta.

Siklenka antoi kieltämättä Pikkaraiselle kunnon oppitunnin. 101-0 Siklenkalle ja Pikkaraiselle se ehkä jopa vähän kaivattu selkäsauna. Tuomari tosin oli tämän mylläkän yhteydessä täysin pihalla. Olisi ehkä ollut syytä laskea Lukon kentällä olleet pelaajat ja miettiä rangaistukset sitä kautta uusiksi. Olisi mielenkiintoista nähdä tämä Siklenka Heleniuksen kanssa "hippasilla". Siitä tulos saattaisi olla ihan mitä hyvänsä. Muutenkin pidän Siklenkaa ihan eritason jamppana Nickersoniin verrattuna. No okei mätki polvillaan olevaa mutta eihän tuo flaidis olisi muutoin kestänyt puolta sekuntia pidempään. Yleisölle pullistelut olivat ihan osuuvaa hillittyä hyvin ajoitettua "vittumaisuutta", ei mitään pelleilyä kurkunleikkausliikkein tai muuta vastaavaa porilaisteksasilaistasontaa.

HIFK:n osalta oli mukava huomata että Kuhta on selvästi tuijotellut peileihinsä ihan riittämiin ja jotain alkaa jo kentälläkin tapahtua. Luttinen puolestaan on selvästi sulanut reippaanlaisesti umpijäästä jossa oli ja muodostaa Lennun kanssa sangen toimivan parivaljakon. Vallan häkeillyin kun Jermu miesten välissä liikutteli kiekkoa varsin siedettävästi koko pelin ajan. Onko Porthen jopa onnistunut kehittymään kiekkoilijana? Ilokseni olin myös huomaavinani että Jussi Pesonen alkaa olemaan sen verran hyvässä kondiksessa ettei pitkää sivussa oloa edes enää huomaa miehen kentällä esittämistä otteista. Alkaa liike ja ajoitukset olemaan kohdillaan. Laakkoselle propsit hienosta tarjoilusta Holmbergille.

Pakkien osalta Heikkinen saisi, itseasiassa miehen pitäisi, laukoa viivalta vieläkin aktiivisemmin. Varsinkin perjantaina lisävedot "sinnepäin" ruuhkan takaa olisivat tulleet tilaukseen kun Vehanen pomputteli likimain 75% kaikista kohti tulleista kiekoista.

Niin ja isoa vahvaa pakkia tai jopa mielellään kahta HIFK:n rosteri suorastaan huutaa edelleen. No mistäpä Pena sellaisia löytäisi...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös