La 8.12.2007 SaiPa-Lukko

  • 5 114
  • 38

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Mahtavaa! Nykykiekkoilun klassikko-ottelu tänään Lappeenrannassa. Tämä ottelu varmaankin hiljentää koko jääkiekkoa seuraavan Suomen kiinnostavuudellaan ja viihdearvollaan. Draamaa ja rytinää, näet.
Molemmat toki tarvitsisivat pisteitä kipeästi joten saapa nädä. Perstuntumalla Lukon ottelut ovat sujuneet viime aikoina (tuloksellisesti) paremmin vieraissa kuin kotona, näin myös tässä sarjassa kaksi aiempaa ottelua ovat menneet (tappio kotona, voitto vieraissa siis.)

Muut saavat jatkaa tästä.
 
SaiPa-Lukko LA 8.12.2007

Viimeinen rypistys ennen joulutaukoa edessä. Eilen oli SaiPalla jo viitteitä paremmasta, joten tänään tappioputki poikki! Lukko kuitenkin selkeä suosikki paremman terveystilanteen takia.

SaiPa tänään:

Tarkki

1. kenttä:

Vilen - Tenkanen - Nikiforuk
Levokari - Lippojoki

2. kenttä:

Jouhkimainen - Immonen - Snellman
Grönholm - Tuominen

3. kenttä:

Kaksonen - Löfman - Virtanen
Rönnberg - Katulis

4. kenttä:

Koskinen - Mälkiä - Paakkarinen
Mielonen

EDIT: Olin pahasti myöhässä. "Lukkoon" vain..
 
Viimeksi muokattu:

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Kotijoukkue ainakin ottaa tämän ottelun tosissaan. Ryhänen sai jo lähteä, Nikiforukin myyntihuhut kääntynevät todeksi ja Dan Hacker päästettiin jo kotimaisemiin. Ei se yhdestä pelistä ole kiinni..

Mestistason jengi meillä koossa, ja sillä lähdetään rikkomaan kuparista. Toivottavasti ei jäädä nollille, mikä on kuitenkin lähellä.

Anteeksi jos olen pessimistinen, mutta tunnetusti sellaiset ihmiset eivät pety.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Lukko:

Maalivahti Vehanen ( Engren )

1. kenttä Viinanen-Sprukts-Haataja,O'Brien-Kuusisto

2. kenttä Toporowski-Yli-Junnila-Lammassaari,Hämäläinen-Siklenka

3. kenttä Tuomainen-Saarenheimo-Juntunen,Tähtisalo-Lehikoinen

4. kenttä Vainiola-Koponen-Ben-Amor,Nordlund-Alén


Selkeä 3 pisteen paikka, vaikka Saipa ei Lukolle koskaan ole helppo vastustaja ollutkaan. Nyt nuo loukkaantumiset ja muu sekava tilanne joukkueessa antaisi hyvän mahdollisuuden ottaa Lukolle nuo elintärkeät 3 pistettä. Joko nähdään Siklenkan ensimmäinen hanskaus tällä kaudella?

Edit. Korjaus. Tattis Leonardo.
 
Viimeksi muokattu:

ahal

Jäsen
Lappeessa kiehuu nyt, jos ei pata niin jonkin kokoinen kattila kumminkin. Saa nähdä meneekö yli. Ja miten pelaajat sen kääntävät hyödykseen. Tosiasia on, että vempulaosastolla on lähes puolet jengistä ja osalla muita menoja. Kisapuiston ovissa käy vilske, kun äijiä tulee ja menee. En äkkiä muista, milloin Raumalla olisi ollut sama tilanne.

Eli suomeksi sanottuna, Lukolle pitäisi riittää sellainen peruspeli. Kärsivällinen ja SaiPan virheitä kyttäävä matsi. Provosoitua ei kannata mistään, vaikka kaverit väsyneinä tekisivät mitä. Lukon taitoa ja kokoa vastaan heitämme Nikiforukin (n. 170 cm), Levokarin (n. 200 cm) ja Rauman oman pojan Tarkin. Jos näillä eväillä ei tule voittoa, ei sitten millään. Viimeksi Lukko pysähtyi Tarkkiin, mutta en tiedä riittääkö sekään, jos puolustus on sekaisin kuin sulkeisten jäljiltä. Vierasvoitto lähellä, kotipisteet suurta plussaa.
 

sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
No niin vielä yksi rytistys...

Saipa tänään.
1. Kenttä
Vilen, Jaska - Tenkanen, Valtteri - Nikiforuk, Alex - Levokari, Pauli - Lippojoki, Jarno
2. Kenttä
Jouhkimainen, Miikka - Immonen, Jarkko - Snellman, Ville - Grönholm, Ossi-Petteri - Tuominen, Joni
3. Kenttä
Kaksonen, Elmeri - Löfman, Anssi -Virtanen, Jonne -Rönnberg, Joonas - Katulis, Arturas
4. Kenttä
Koskinen, Petri - Mälkiä, Simo - Paakkarinen, Teemu - Mielonen, Juho

Maalivahdit:
35 Tarkki, Iiro
Varalla:
34 Puurula, Joni

Tuo 3-kenttä on mielenkiintoinen hyökkäys koostuu A-junnu kavereista luulisi että yritystä piisaa riittääkö sitten mihinkään on arvoitus. Simo Mälkiä nostettu näköjään hyökkäykseen. Luulisin että illan käsikirjoitus on seuraavanlainen, Lukko painaa ensimmäiset 5 - 7 minuuttia tuoreilla jaloilla mikäli silloin ollaan vielä pelissä mukana niin Saipakin voi roikkua mukana. SaiPahan kotiutui tuolta Tampereelta varmaan puolenyön jälkeen. Toivottavaa olisi että Saipa saisi tehtyä ensimmäisen maalin niin pelistä voisi tulla jopa viihdyttävää. Tietysti myös tunteet voivat hieman lämmetä onhan Lukolla useita varteenotettavia hanskaajia rosterissa SaiPasta lähinnä Virtanen ja Rönnberg kykenevät johonkin, Levokarin kannattaa unohtaa nuo hanskaus jutut kun ei osaa niin ei osaa.
Hallilla nähdään ja toivottavasti nähdään viihdyttävä kiekkoilta vaikka pahinta pelkään.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Korjataan Spruktsin ketjuun Lampun tilalle Haataja niin ketjut on kuosissa iltaa varten..ja apinanraivolla sputnikeita seinille ja paikoista maalit niin siinähän se lähtökohta kolmelle pojolle olisi näin Kettufanin näkökulmasta =) Helpommin sanottu kuin tehty kuitenkin mutta toivossa on hyvä elää =)
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Viimeistä viedään. Sekavassa tilanteessa oleva kotijoukkue saa vastaan ailahtelevasti esiintyneen Lukon. Lukko pääsee kaukaloon paremmin levänneenä. Uskon että Toivolan taktiikkana on lähteä helvetin kovalla draivilla puristamaan viimeisetkin mehut kotijoukkueesta. Lukko panostaa varmasti alkuun ja ensimmäiseen erään. Sen jälkeen se todennäköisesti puolustaa viisaasti ja luottaa loistavaan maalivahtiinsa. Toivotaan että jonkinlaisia sirkushuveja nähtäisiin. Ykköstoiveena Virtanen-Siklenka mutta Jonne-Semir kelpaisi myös vallan mainiosti. Vierasvoittoa odotellessa..
 

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mykistävän näköisellä kokoonpanolla SaiPa lähtee tämän iltaiseen taistoon, kertakaikkiaan. Eipä olisi ennen kautta uskonut, että tämän näköisellä ryhmällä taistellaan pisteistä, tosin eihän sitä tiedä minkälaiseksi tilanne vielä muuttuu kun siirtoruletti todenteolla lähtee käyntiin.

Positiivisena asiana tietenkin on, että nyt on peliaikaa ja vastuuta tarjolla sellaisille pelimanneille, joilla aikaisemmin on näyttömahdollisuudet olleet tiukassa. Lukon pitäisi hoitaa pinnat Raumalle kaikkien proknoosien mukaan jo pelkällä rutiinilla, mutta toivottavasti nämä SaiPan vähän tuntemattomammat sankarit syttyvät taistoon mahdollisuuden saatuaan ja ottelusta tulisi tiukka vääntö.

Tod. näköisesti pelin jälkeen kuulemme taas Mällin väsyneitä "ajelimme yötämyöten kotiin" jorinoita. No onneksi alkaa maaottelu tauko ja on lauantai.
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niin. Toistaako historia itseään? Syksyllähän kun Lukko kävi vierasvoiton Lappeenrannasta hakemassa, oli myös lauantai ja SaiPa oli pelannut perjantaina Ilvestä vastaan Tampereella ja hävinnyt, kuten eilenkin. Josko tästä sitten jatkettaisiin muutenkin samaa rataa, niin hyvä olisi. Toki pistekin lämmittäisi kummasti mieltä.

Tänään vasta luin lehdestä että Sami Ryhänen on saanut kenkää SaiPasta. Lukostahan Ryhänen aikanaan SaiPaan tuli, ja silloin kevätkaudella 2005-06 kun Ryhänen Lukossa pelasi, mä ainakin tykkäsin hänen otteistaan kun ensin se pieni alkujännitys oli karissut.

Tuli vaan mieleen että olisiko Ryhänen halukas palaamaan Raumalle takaisin?
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Mykistävän näköisellä kokoonpanolla SaiPa lähtee tämän iltaiseen taistoon, kertakaikkiaan.

Tod. näköisesti pelin jälkeen kuulemme taas Mällin väsyneitä "ajelimme yötämyöten kotiin" jorinoita. No onneksi alkaa maaottelu tauko ja on lauantai.

Pääsee taas lainailemaan!

SaiPan pakka on sekaisin kuin Sinkkosen akan genitaalialueen karvoitus.

Eihän tuolla materiaalilla lähdetä ihan tasa-asemista Lukon kanssa liikenteseen. Vennon bussi on saanut kyytiä kun Tivolia on kuskattu pitkin 6-tietä edestakaisin. Mitenköhän virkeitä poikia ja idänjättejä on linkistä yöllä ulos kömpinyt?

Illan ottelusta ei suuria uskalla lähteä odottelemaan, eniten ällistystä kotiyleisölle aiheuttaa kovin uudistunut SaiPa, voi olla että kaikille katsojille ei kentältä löydy yhtään tuttua. Kokonpetekin kun luutii jo ruåtsissa.

Vilenin Jaska on tehnyt hurjan nousun, olisi kyllä omat peliverkkarit revenneet jos joku viisas olisi kertonut viime elokuussa että Vilen päästelee joulukuussa SaiPan ykkösnyrkissä.

Lukolle on tänää pisteet ennakolta tyrkyllä, materiaalia joukkueessa siihen tempuun riittää. Toivottavasi myös peli on reippaan reilua.

Jännäämistä rittää myös yleisömäärästä, kolmentonnin raja on nyt tiukilla.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Tuli vaan mieleen että olisiko Ryhänen halukas palaamaan Raumalle takaisin?
Mikä ettei. SaiPassa miestä ei ainakaan näillä näkymin enää koskaan nähdä, vaikka yhteisymmärryksessä lähtö tapahtuikin. SaiPa teki hurjan fiksun tempun napatessaan Ryhäsen Lukosta ja vieläpä kahden vuoden paperilla. Ryhänen vastasi huutoon ja nakutti viime kaudella vajaat 40 pinnaa.

Tämä kausi on ollut täyttä kuraa miehen osalta. Tuska on ollut kova. Johan sen on nähnyt lämmittelyissäkin, jossa yhdestä epäonnistuneesta laukauksesta on suusta päässyt helv.. moiset v-sanat.. Kiuk, kiuk, tiuk, tiuk.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Niin. Toistaako historia itseään? Syksyllähän kun Lukko kävi vierasvoiton Lappeenrannasta hakemassa, oli myös lauantai ja SaiPa oli pelannut perjantaina Ilvestä vastaan Tampereella ja hävinnyt, kuten eilenkin.
Tässä on muuten Lukon johto vienyt SaiPan johtoa kuin litran mittaa. Lukko järjestää itselleen molemmilla kerroilla toiseksi pisimmälle(?) pelireissulle asiat niin, että kotijoukkue pelaa edellisenä päivänä vierasottelun ja itse pääsee levänneenä matsiin.
 

McGregor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaiPa
Onko Hacker myös myynnissä vai mistä johtuu kaverin poissaolo?

Sääli on sairautta mutta sääliksi käy SaiPan rosteria tällä hetkellä...
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Onko Hacker myös myynnissä vai mistä johtuu kaverin poissaolo?

Sääli on sairautta mutta sääliksi käy SaiPan rosteria tällä hetkellä...

Ei ole myynnissä. Ainankaan toistaiseksi. Henkilökohtaisen syyn takia lähti Amerikassa käväisemään.
 

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onko Hacker myös myynnissä vai mistä johtuu kaverin poissaolo?

Sääli on sairautta mutta sääliksi käy SaiPan rosteria tällä hetkellä...

Ei Hackeria olla myymässä, onneksi!

"Hacker on käymässä perhesyiden takia kotimaisemissa. Häntä ei olla myymässä". SaiPan sivuilta poimittua tietoa.
 

Aksu

Jäsen
Tänään vasta luin lehdestä että Sami Ryhänen on saanut kenkää SaiPasta. Lukostahan Ryhänen aikanaan SaiPaan tuli, ja silloin kevätkaudella 2005-06 kun Ryhänen Lukossa pelasi, mä ainakin tykkäsin hänen otteistaan kun ensin se pieni alkujännitys oli karissut.

Tuli vaan mieleen että olisiko Ryhänen halukas palaamaan Raumalle takaisin?

Halukas tai ei niin ei ole sinne suunnalle siirtymässä.
 

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hienoa SaiPa!

Catz jo hoiti naisten Suomen Cupin koriksessa. Täydentääkö LrNMKY meille täydellisen pelipäivän?

Oli tärkeää, että tänään voitettiin. Tauolle jääminen suorasta tappioputkesta ei olisi ainakaan moraalia nostanut.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tässä on muuten Lukon johto vienyt SaiPan johtoa kuin litran mittaa. Lukko järjestää itselleen molemmilla kerroilla toiseksi pisimmälle(?) pelireissulle asiat niin, että kotijoukkue pelaa edellisenä päivänä vierasottelun ja itse pääsee levänneenä matsiin.

Vaan eipä ole noistakaan kikkailuista mitään apua kun joukkue on täysin MUNATON! On tämä elämä Lukon kannattajana sitten hienoa!
 

ahal

Jäsen
Mykistävää

Edessä tyhjä ruutu, eikä tiedä mitä sanoa. Silloin kun vähiten odottaa, saakin eniten. Eli 3 pistettä. Hieno taistelu sputnikeilta tähän paikkaan, kerrassaan mainio. Hyvä mieli lähteä pikkujouluihin. Viimeksi Lukko lähti risteilylle SaiPan voitettua 2-3. Pitkä on kotimatka tällä kertaa kettupaidoilla.

Omat koirat sitten purivat. Snellu hoiteli maalit ja Tarkki torjui toiset. Varmaan Ryhänenkin olisi tänään päässyt pisteille, jos sputnikeissa jatkaisi. Aiemminhan SaiPaa taas kuritti Yli-Torkko, suunnilleen kauden ainoat pojot silloin sputnikeja vastaan. Voittomatsissa yleensä kaikki onnistuvat, mutta Tauru jakoi kiitosta varsinkin junnuketjulle. Ja Opalle ja Tuomiselle ja Levokarille ja...

Kiitos ja kumarrus, vielä kerran! Mukana ollaan, vaikka Hifkikin voitti.
 

Kaaleppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hemmetin hyvä, että voitto tuli. Tekee jätkille varmasti hyvää, miksei myös meille kannattajille.

Snellmanille kaksi maalia. Löytyy sitä taitoa näköjään vähän SaiPastakin, hienoja maaleja kummatkin. Jouhkimaisella sensijaan jäähtyi kädet muutaman kerran pahasti, Grönholm varsinkin antoi aivan nappisyötön avoimeen maaliin.

Lukko hallitsi kyllä eka erää. Mutta Snelmanin maalin tultua aivan erän lopussa, homma kääntyi pikkuhiljaa SaiPalle.

Tenkanen on näköjään pelimies. Mitenköhän JYPillä on varaa pistää pois tuommoisia äijiä? Toivottavasti pysyisi SaiPassa pidempäänkin...

Lopussa meinasi peli vähän kuumentua. Siklenkalle ja Ben-Amorille käytösrangaistukset - en kyllä yhtään nähnyt mistä tulivat. Oliskohan ollut pientä suunsoittoa?
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Onnittelut voittajalle. Eipä venyttänyt lugu eroa tepsiin. Ei muuta kuin ohi tauon jälkeen. Ei oikein hoki kulje nyt länsirannikolla.
 

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Siklenkalle ja Ben-Amorille käytösrangaistukset - en kyllä yhtään nähnyt mistä tulivat. Oliskohan ollut pientä suunsoittoa?

Lukon kympit olivat pelkkiä turhautuneiden pelaajien suunsoittoa tuomari Toivolalle, joka suoriutui yllättävän hyvin illan tehtävässään.

Hieno voitto tosiaan SaiPalle. Tami Tammisen turinat 95 prosentin keskittymisen tarkoittavan 50 prosentin suoritusta kentällä tulivat toteen tänään Kisapuistossa.

Lukko vei ensimmäistä erää, mutta SaiPa kesti. Onnekkaasti läpiajoon päässyt Snelman veivasi erän ainoakaisen maalin ja Lukko meni entistä enemmän kipsiin.

Toinen ja kolmas erä olikin sitten SaiPan heiniä, kun Lukko puristi entistä enemmän mailaa ja SaiPalaisten itseluottamus kasvoi. Lopussa Lukon Toivola otti aikalisän, mutta SaiPa kesti ja Lukon viimeisin rynnistystys päättyi hyökkäyspään jäähyyn.

SaiPalta koko joukkueelta hieno peli, joka varmasti toi balsamia haavoihin. Jos SaiPasta joitain pelaajia haluaa nostaa esiin, niin tietenkin Tarkilta aivan loistava peli ja Löfman pelasi hyvällä pelisilmällä kuin valmis liigasentteri.

SaiPan pojille hauskaa iltaa, jos tänään Lappeenrannan kuumaan yöelämään lähdette. Lukon pelaajien kotimatka sujunee vähän toisissa tunnelmissa jos Toivola huutaa pelaajilleen edes samalla volyymillä kuin hän huutaa tuomareille.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Olisko tarjolla referaattia lehdistötilaisuudesta. Kai joku Lappeenrannan päässä sen kuunteli, tuol meidän Ramona kun ei lähetä pressiä kun kotoa. Mitä Toivola selitti? Kenen vika? Olis kiva, jos joku viittis laittaa tänne. Kiitos.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jaaha, nyt on saunottu, vatsa on täynnä makkaraa ja pää täynnä Olvia ja Lottokin on tarkistettu ja mielessä on tuota totanoin ja on aika palata todellisuuteen.

Eli ei mitään uutta länsirannikolta sittenkään. Nää keskinäiset matsit Tepsiä ja Ässiä vastaan kyllä hoituvat huonollakin pelillä, mutta muilta tulee turpiin näköjään kotona ja vieraissa. Ei sillä että Lappeenrannasta voittoa odotinkaan, mutta sen verran mitä radioselostusta kuuntelin niin tuntui ainakin loistava selostajamme Risto Leino olevan lopen kyrpiintynyt Lukon esitykseen. Lopussa mies intoutui jopa ensimmäistä kertaa elämässään kiroilemaan kun siinä Lukon maalilla tuli kähinää Nikiforukin ja Vehasen välillä: "Ja Tähtisalo. Jumalauta missä on miehen munat?", meuhkasi Risto.

No, toivon mukaan SaiPa sai vaan Lukon näyttämään niin huonolta tänään. Onnea tietysti voittajille, hyvä että tappioputki katkesi ja mukava tietysti että Igor piti nollan. Vaikkakin tappio harmittaa, niin ei niin paljon kun kyse on kuitenkin raumalaisesta maalivahdista.

Tuli mieleen tässä kaiken keskellä semmoinenkin seikka että kuinka pitkä sopimus muuten Iiro Tarkilla ja SaiPalla on?

Näyttää se Toivolan "äijäkiekko" ja "kuittivihkon" käyttö nykyään olevan sitä että otetaan tyhmiä kymppejä joka matsissa, ainakin jos tappio tulee. Nytkin Siklenkalle ja Ben-Amorille turhat käytöskympit, niin kauan kuin näistä joutuu pelikieltoon niin ei niihin olisi oikein varaa. Tappelisivat edes perkeleet, jos sitä tappiota kerran ei kuuppa kestä.

Mun laskujen mukaan taisi olla kummallekin herralle tällä erää toinen kymppi, vai joko Ben-Amorille tuli toinen kolmen suora täyteen? (Näköjään Ben-Amor joutuu taas huilaamaan, kävin tuolta Lukon puolelta onkimassa vastauksen).

Joka tapauksessa tauko tulee todella sopivaan paikkaan. Ei tästä Lukko voi kevätkaudella muuta kuin parantaa, vielä mä siihen uskonkin mutta jotain muutoksia varsinkin tuohon puolustukseen on tehtävä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös