Vitutusketju

  • 10 563 815
  • 56 146
Vituttaa se etten tajunnut avata Canal+ Sport 1:stä ennen Suomen matsia. Olisi näkynyt täällä maksutta. Sen sijaan kuuntelin radiosta Nahka-Tapsan selostuksella matsin. Ei tämä nyt ehkä vuosisadan paras peli ollut, mutta riittävän hyvää viihdettä kuitenkin lauantai-iltaan. Noh onneksi vielä tulee pari matsia NHL:ää.
 
Joukkue täynnä munattomia lampaita, johto täynnä aivottomia munattomia lampaita, koko vitun organisaatio täynnä ruotsalaisia homoja. Musta tulee Jookkerifani, pääsenpähän hajoittamaan rinkelinmäen ritarihallin tuoleja ja sikailemaan ympäriinsä.

Paska, paska, paska IFK
 
Jo miljoonannen kerran: markettien hidastelevat vanhukset. Meinasin jyrätä erään papparaisen yli, kun tämä yhtäkkiä pysähtyi jo ennestään etanamaisesta vauhdista näppäilemään ostoskärryään keskellä kaupan tuulikaappia. Jaksoi viellä kiroilla perääni, vaikka mitään kontaktia ei tullut. Milloinkahan saataisiin ne perkeleen liikennesäännöt myös tuonne mummojen ja pappojen terrorisoimiin ostosparatiiseihin?
 

dal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ne parit
Enemmän tahi vähemmän vituttaa tuo Tehyn ja sairaanhoitajien pelleily.

"En minä näitä hommia kutsumuksen takia tee - vaan rahasta."
 

Remppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayer04
Jaa minkähänlaiseksi me naiset sitten muututaan? Olisit ton lopun kyllä voinu jättää kirjottamattakin

Jaa missäköhän kohtaa viestissäni puhuin naisista yleensä, monikossa siis? Ja kiitos vaan, myöhästyit: Nokkis ehti meikäläistä jo lopun osalta kyykyttääkin tossa pari viestiä ylempänä.
 
Vituttaa kun pitää lähteä tänään taas satojen kilometrien päähän ajelemaan ja olla siellä taas koko viikko. Keskellä ei mitään. Ja kyydistä ei ole vielä edes tietoa. Ei jaksaisi omalla autolla lähteä. Ois vaan halunnut lähteä sen oman rakkaan kanssa äsken ihan toiseen suuntaan sen reilut sata kilometriä, missä se asuu. Sekin vituttaa, kun on jo ikävä.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vituttaa marraskuun tyypillinen sohjo-tihku-suola-paska -keli tuolla tienpäällä. Vituttaa kokemus perjantailta Viikatteen hienon keikan jälkeen lähijunassa; nyrkllä tapettavat koulupoikapiripellet huutelemassa sivullisille ja leikkimässä niin äijää että; samalla joku ressukkatytteli oksentaa "kivojen pikkujoulujen" jälkeen toisaalla. Vituttaa lähipiirissä ilmenevä suunnaton itsekkyys joka ei enää tosin yllätä. Vituttaa oma saamattomuus tehdä täydellinen suunnanmuutos. Vituttaa flunssa.

Ei mulla muuta.
 

tutzba

Jäsen
Vittu kun ilmoitetaan sunnuntaina iltayhdeksältä että viitsitkö tehdä muutaman jutun pikaisesti, pitäisi saada vielä tänään valmiiksi. Tehkää itse juttunne saatana.
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvin menee mutta menköön...

Meikällä Ässä Jätkä.. Korotan. Maksu.

Pöytään AJ3. Lyön potin. Maksu.
Turn 6. No, toi ei jeesaa sua. Kaikki keskelle.
Maksu. Ja 666 vei....

Haistakaa vittu.
 

J.Petke

Jäsen
Vituttaa nuo sairaanhoitajat jotka nyt kihertelevät ja juhlivat koska ovat onnistuneet lapsien ja vanhusten henkien kiristämisessä.

Joku kerkesi jo valittaa isosta työlastistakin, onneksi tuo lisäraha auttaa siihen ongelmaan.

"tehdään nyt töitä että saadaan taas seuraavat korotukset"


Ja turha lähteä provosoitumaan, kunhan puran omaa vitutustani.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Kyllä tuppas vituttamaan tuossa reilu tunti sitten, kun odottelin bussia, notta pääsis töihin. Siinä mun vieressä joku äippä poltteli tupakkaa bussikatoksen sisäpuolella oma poikansa oli kainalossa ja jätti vielä palavan tumpin siihen maahan lapsensa eteen. Ei saatana. Itsekin poltan ja minulla on lapsia, mutta ei tule kuuloonkaan, että polttelisin tenavat kainalossa, saatikaan jättäisin palavan tumpin siihen viereen kytemään. Ja toisekseen. Bussikatoksessa ei pidä polttaman, jos siellä on muitakin, varsinkaan sairaalan edessä.
Herää kysymys. Miksiköhän tulivat sairaalasta?
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Tuu keitolle, tuu nyt! Lähetkö? Tuu nyt hei oikeesti?! Vitun homo tuut!! Miksi aina silloin soitellaan kun ei oikeasti voi ja on ilmoittanut sen jo hyvissä ajoin. Sitten kun minulle nyt sopii, kukaan ei edes vastaa! Paskiaiset! Ei viitsisi yksin ottaa..
 

Kolja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata, Tappara, sympatiat Raumalle.
Vituttaa ihmiset jotka säännöllisin väliajoin "sairastuvat" vauvakuumeeseen. Aivan kuin aina jonkun mainitessa perheenlisäyksestä hekin tajuaisivat että "juuh, aivan niin, onhan meilläkin kaikki kunnossa ja loput korjaisi se pikku piltti ja auvoa olisi ja duubiduu"...

Kymmeniä miljoonia vuosia kun on evoluutio ihmistä kehittänyt, niin lapsen hankinnan pitäisi jo olla myös järjellä perusteltava yhteinen päätös, mutta helvetin monia se sama "sairaus" tuntuu edelleen ajavan. Jos kaikki on hyvin niin perhe saattaa kasvaa, mutta ei sitä nyt helvetti voi maailman vastuullisinta asiaa vain HALUTA niin kovasti että jotkut sitten painostavat puolisonsa lisääntymään. Lopulta nämä HALUAJAT sitten ovat auvon ja arjen pimeinä aikoina kaikkea muuta kuin läsnä.

Perkele, jos tekee mieli halia ja hoivata jotakin niin ottaisivat yhteyttä paikalliseen eläinsuojeluyhdistykseen, siellä riittää työtä ja paijaamista, ja rahallisestikin voisivat osallistua. Toisaalta, pitkäjänteisyyttä eläimetkin vaativat joten varauksella pitää tuotakin suositella.

Vittu, puhukaa ihmisille joilla on terveitä ja kivoja lapsia, mutta myös niille kehitysvammaisten ja mielestänne rumien lasten vanhemmille. Ei se lapsen terveys ole aina siitä kiinni mitä muroja ja paljonko kurkkua tuleva äitee raskaana ollessaan söi...

Vielä vauvakuumeessa houraileviakin enemmän vituttavat ihmiset jotka kuvittelevat sinun sairastuneen em. tautiin.
Nyt tulee paljastus: Ei se lapsen heiluttelu naaman edessä todellakaan laukaise kaikissa mitään syvältä kumpuavia, luonnollisia, miljoonia vuosia vanhoja alkuihmisen tunteita, eikä tilannetta varsinkaan auta se että kaikilla on typerä ja väkinäisen tuputtava "ota syliin ja rakastu" -ilme kasvoilla.

Lisäksi ihmiset - joille äitiys on tulvahtanut pahemman kerran - eivät hekumaansa tarjoillessaan ota milloinkaan huomioon että esim. voi olla pareja jotka eivät saa lapsia, eivät vaikka miten tahtoisivat. Suoraan Saatanasta ovatkin sitten ne jotka vielä miettivät, tai jopa sanovat etteivät ole valmiita ottamaan sitä askelta vielä, vaan haluavat olla varmoja yhteiselostaan, kaikesta vastuusta puhumattakaan. "Älkää nyt miettikö, hyvin se menee, katsokaa minuakin..." Hyvä on, katsonpa sinua: Sylissä kannattelemasi koliikkivauva - joka on muuten ainoa muisto jonka kuuma Nummirock 2006 jätti - pystyy vain vaivoin peittämään luumuja muistuttavat silmäpussisi. Oikea ihminen selviää vahinkolapsista ja väsymyksestä yksin, mutta hän ei ole se oikea ihminen. Ja kyllä, apua on tarjottu ja se on otettu vastaan.

Että hyvät talven jatkot vaan kaikille, I'll get my coat...
 

Valkohuulikyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Samurai Blue, Arsenal
Vituttaa ohivetäjät.

Pokerissa...
Ässä parilla. Tylyä reissua. Ja viisi maksua....
Pöytään 567, ja 8.
Morjens.


Onko tässä jotai ihmeellistä ja suurta vitutuksen aihetta. Vituttaa oikeastaan koko viesti.

"Miten en voinut voittaa tätä?"
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Torstaina piti olla viikon ainoa vapaapäivä. Hetki sitten pomo soitti että torstaina pitää käydä Turussa hakemassa jotain kamoja. Vittu! En sitten saanutkaan rentoutua vaan pitää käydä ajamassa Turussa jossa en ole ennen itse ajanut. Käynytkin ehkä kaksi kertaa joista toinen oli risteilykeikka bussilla. Nyt pitää vielä ajaa hieman isompaa autoa joka ei käänny kovin tiukassa paikassa. Voi perkeleen perkele!
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Tuli sitten päivällä vaihdettua tähän saakka toistaiseksi ikinä koskaan missään parhaiten menestyneeseen Liigapörssi-joukkueeseeni Kuokkasen tilalle Salak. Vitutusta ei yhtään helpota se, että tämä tuli todettua täältä rappukäytävän lattialta lukitun kotioven takaa.
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
No ei oo vittu totta. Tänään aamupäivällä ajattelin, että tänään töissä päätin jo aamulla, että vapaa-aika kun koittaa niin en uhraa ajatustakaan ihmisten kusipäisyydelle. No suunnitelmahan syntyi hetkessä, teen ihan vaan itselleni jotain hyvää ruokaa, ostan jotain herkkuja ja katson kiekkopelin Canalilta ja unohdan kaiken peruspaskan. No vittu joo, muuten menis ihan suunnitelmien mukaan, mutta eihän toi vitun Canal nyt sitten näy ton kiekkopelin osalta. Mää oisin vielä sen voinut sulattaa ilman marmattamista, että kitalaki paloi kun ruoan lämpötila ja ihmisen hinku ahtaa evästä naamariinsa eivät ihan kätelleet, mutta tämä on jo liikaa. Yrittäisivät nyt saatana saada ton näkymään ettei tää ilta menis ihan perseen raapimiseksi.

Vituttaa, tätä tämä paha karma teettää, hyvin suunniteltu on varmasti jostain kohti perseellään. Jos olisi unohtunut ostaa homejuustoa, niin ok, siitä olisi voinut syyttää itseään. Nyt ei voi, kun jää hyvä suunnitelma vajaaksi Canalin takia. Mikä niilläkin on mua vastaan?
 

J.Petke

Jäsen
Pääsin pitkän työpäivän jälkeen töistä pois ja kävelin kotio, hain pitsan ja illaksi hieman makeaa. Tulin tuosta torin ohi niin siellä oli joku perkeleen kynttiläkunniakulkue Tehyläisillä. Isoissa banderolleissa luki, että "kiitos tuesta". Rupesi taas päässä sen verran kiehumaan että oli pakko mennä sisälle etten mennyt haastattelemaan kyseisiä urpoja. Teki mieli mennä kysymään tältä pääjehulta, että "mitäs olet siitä mieltä että TE olette palkkakuopassa ja silti aivan käsittämättömän moni saa puolet TEIDÄN palkasta ja tulevat toimeen silti. Oliko tämä TEIDÄN vaatimus kohtuullinen verrattuna näiden muiden palkkaan?" Itse pidän työstäni ja ennenkaikkea työpaikastani, ainoa huono puoli on palkkaus, tulen tosin palkallani toimeen joten jos haluan pakosti enemmän palkkaa niin sitten vaihdan työpaikkaa.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Kiitos Lukon/KalPan, en voittanut 470 euroa.. Toisaalta mukava nähdä, että KalPa voitti pitkästä aikaa, mutta mukavampi olisi ollut tuo vajaa 500 euroa tässä joulun alla tilillä!! Nyt loppui veikkaaminen tältä vuodelta!!!
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
No jo on. Oikea korvani on varsin vaikuttava, tai vaikuttunut, ihan miten vain. Noin kuukausi sitten kävin lekurissa edellisen kerran tukkoisuuden vuoksi ja nyt uudestaan. Eihän se kama sieltä mihinkään lähtenyt, vaan perjantaina tippakuurin jälkeen uudelleen huuhteluun. Puolikuurouteen alkaa jo tottua, mutta äänenkäytön kanssa on vaikeuksi, oma puhe kun kuulostaa kovemmalta toinen korva tukossa. Tutut tietenkin jo tietävät ongelmani, mutta joskus kaupassa kyrsii, kun unohtaa "huutaa". Ei tämä enää ota päähän erityisen kovasti, alkaa pikemminkin huvittaa. No, onpa ainakin hyvä syy valikoida, mitä vaimon komennoista kuulee...
 

blikzt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Vittu, olen kyllä yksi saatanan idiootti. Koko päivän on ollut vitutus päällä vaikkei siihen pitäsi oikeastaan olla mitään syytäkään. Tai no nyt siis on kyllä. Ajoin vittuuntuneena omaan pihaan ihan helvetin lujaa, ja puuhunhan sitä tuli kolhaistua. Nyt on auton oikea etukulma sen näköinen, että taitaa tulla aika kallis huoltoreissu. Voi vittujen vittu.

Tulee kyllä muutenkin aina ajettua helvetin varomattomasti kun olen huonolla tuulella. Jos sitä nyt vaikka oppisi kun ei vielä ketään ole pahemmin sattunut.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei saamari sentään kun lähes jokaisessa jäätelökioskissa tai kaikenmaailman kahviloissa on nykyään myyjänä vain sellaisia tyhmiä ja äärimmäisen vastenmielisiä pissisteinejä. Sama juttu on monien muidenkin alojen myymälöissä. Ei oikein tee mieli ostaa sellaisilta horoilta mitään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös