Pe 2.11.2007 Hokki-KooKoo

  • 2 884
  • 23

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Hokin putki kotimatseja lähenee loppuaan ja hyvin on mennyt, pinnoja tullut maksimi ja maalejakin alkanut tulla. KooKoo on kova vastus ja ottelusta tulee varmasti tasainen ja jännittävä. Hokki lähtee näköjään kuudella pakilla, siellä uutena miehenä mukana Heikki Lukkari, A-junnuista eli Haipusko on sitten poissa noista vakio pakeista? Tuo pakki tilanne pitäisi alkaa saada pikkuhiljaaa kuntoon,jotain pitäisi keksiä. Reunanen aloittaa maalissa toivottavasti onnistuu ja saa jatkaa myös sunnuntaina. KooKoo on painiskellut loukkantumisten kanssa ja siksi kotivoitosta lähdetään.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hankala peli. Hokki kuuluu edelleen materiaaliltaan sarjan kovimpiin ja nyt sen pelikin on lähtenyt kulkemaan paremmin. Reunanen on pieni kysymysmerkki, mutta veikkaan että pelaa kuitenkin tänään hyvän pelin.

KooKoolla on aika hyvä tilasto puolustuspelin osalta. Viimeisessä 11:ssä pelissä vastustaja on tehnyt vain kaksi kertaa enemmän kuin kaksi maalia. Näistäkin toisessa TuTo teki kolmannen maalin tyhjiin. Tänäänkin on mahdollisuuksia, jos Hokki saadaan pidettyä kahdessa maalissa tai alle.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Loukkaantumisten riivaama KooKoo lähtee tänään Kajaaniin erittäin kapealla materiaalilla:

I
PYHÄJÄRVI Petri - ESKELINEN Ville - VILKMAN Samu
HONKANEN Jani - CLARKE Michael

II
TASKU Petteri - NISTAS George - LAMPINEN Aapo
VIRKKI Jarno - LAJUNEN Ville

III
PELTOLA Henri - MIETTINEN Tatu- KORHONEN Jukka
TARKIAINEN Mikko -SIERMAN Antti

IV
RÄTY Jaakko - AROLA Eemeli

MAALIVAHDIT:
HÄRMÄ Antti
ORE Antti (AM)
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Toiveet korkealla kun KooKoo on vajaana ja Hokin peli alkoi kulkemaan viimeksi aika mallikkaasti. Mutta ennenkin on nähty että KooKoo on vaikea vastustaja vaikka ennakkoasetelmat olisivat minkälaiset. Joten odotellaan kuitenkin tasaista ja tunteikasta vääntöä.
 

Fordél

Jäsen
Missä on Viantie? Late kehiin niin kuin olis jo! Tosin jos on kyse kaverin omasta asenteesta niin jääkööt sitten tour de Kajaani-Joensuulta pois. Asenne pitää aina olla kohdillaan kun edustuksen paita puetaan päälle.

Kajaanilaisten kannattaa olla varuillaan kaikesta huolimatta, sillä tällaisissa paikoissa KooKoo on aina parhaimmillaan. Kun matseihin päästään lähtemään muutamalla henkilöautolla niin pojat laittaa vielä ekstravaihteen päälle. Ja tässä pelissä ei vielä väsymyskään näy, toisin kuin ehkä huomenna Joensuussa.

Täydet saumat voittoon, mutta veikkaan tasuria 3-3. KooKoolta maalaavat Lajuin, Lampiin ja Eskeliin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ja tässä pelissä ei vielä väsymyskään näy, toisin kuin ehkä huomenna Joensuussa.

Jep. Itsekään en usko, että runsaat poissaolot vaikuttavat kovin merkittävästi tähän peliin. Materiaali on toki aiempaa kapeampi, mutta edellispelistä on viikko. Kolmella kentällä on pelattu ennenkin, eikä Kolek varmastikaan hyväksy pienintäkään löysäilyä Kajaanissa. Huominen peli onkin sitten asia erikseen jaksamisen kannalta.

Toinen merkittävä asia on siinä, että nyt sivussa olevat pelaajat eivät ole kovinkaan avainrooleista. Ratkaisijoiksi ei ole ollut vielä heistä kenestäkään. Partasen poissaolo ei ole edes välttämättä heikennys. Lindholmin, Vuorisaaren, Lustbergin ja Koskelaisenkin paikat pystytään täyttämään, ilman että taso laskisi merkittävästi - jos olleenkaan.

Vaan kyllähän Hokki on silti suosikki tähän otteluun. Viimeksi Rämö ratkaisi heille voiton, mutta toivottavasti Reunanen ei olisi ihan yhtä kovassa vireessä.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Missä on Viantie?

Ja tässä pelissä ei vielä väsymyskään näy, toisin kuin ehkä huomenna Joensuussa.

Täydet saumat voittoon, mutta veikkaan tasuria 3-3. KooKoolta maalaavat Lajuin, Lampiin ja Eskeliin.

Niin, missähän sopimuspelaaja Viantie on? Kotona saunomassa ja syömässä äidin laittamaa iltapalaa, mutta miksi? Ja aivan totta, tänään varmaan jätkät laittaa sata lasissa Vimpelinlaaksossa, riittääkö, se nähdään. Toivottavasti!

Ja nämä Fordélin umpikuusaa-voikkaa lausumat, ihan puistattaa, vaikka niin ne kuulemma puhuu. Mitäs tähän vielä jatkettaisiin; Miettiin, Korhoin, Honkain,
niin ja sitten Vlado-setä.
 

Fordél

Jäsen
Niin, missähän sopimuspelaaja Viantie on? Kotona saunomassa ja syömässä äidin laittamaa iltapalaa, mutta miksi? Ja aivan totta, tänään varmaan jätkät laittaa sata lasissa Vimpelinlaaksossa, riittääkö, se nähdään. Toivottavasti!

Palkka juoksee, mutta Viantien ei tarvi tehdä yhtään mitään sen eteen. Tohon kun itsekin pääsisi.

Aika rumat lukemat tuli tänään. Peli oli jo aika aikaisessa vaiheessa taputeltu; toivottavasti Kolek antoi nuorille peliaikaa ja lepuutti ratkaisumiehiä huomista varten. Ja kyllä lämmitti sydäntä Arolan maali, Korhosen ja Siermanin syöttöpojot. Jotain positiivista tässäkin tappiossa!

Huomenna sitten uusin ilmein Jokipoikia vastaan.
 

Kiekkomoguli

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Loistavaa taistelua KooKoo!Huomenna 5 pakkia pukeneena, kun Honkasen "pata" paloi pohjaan, ja kymppitili täynnä samantien.Tässä sitä ollaan jälleen kerran:kiitos Itä-Suomen kiertueelle lähteneille pelureille, jotka "uhrautuivat" lähtiessään jonnekin idän suuntaan:nälkänmaan ja susirajan tietämille.Kauden ehdoton pohjakosketus.Seuraavalla kerralla saadaan vain junnut matkaan+Vlado-setä.Toivottavasti nämä "henkiset" ja "fyysiset" vammat ovat parantuneet seuraavaan kotiotteluun.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kyllä KooKoo alussa pisti ihan hyvin kampoihin. Muutamana huomiona ensinnäkin se, että kumpikin KooKoon maalivahdeista pelasi huonon pelin. Toisekseen kun peli oli selvä, niin alkoi viime keväältä tuttu pohjaan palaminen. A-junnuista edustukseen nostetun Heikki Lukkarin peli päättyi ikävästi. Näytti siltä, että kyynärvarsi oli luonnottomassa kulmassa kun kuskattiin kentältä pois? Laitatilanteessa, josta en ihan tarkaan nähnyt mitä tapahtui. Pois sieltä luisteli ainakin aiemmin jo kuumana käynyt Peltola. Tämän jälkeen KooKoo sai sitten vielä tehtyä toisen maalin, Hokki oli vähän sekaisin tilanteen jälkeen. Junnun kausi kannatti lopettaa että Vlado-setä joukkueelle kavennuksen tiukkaakin tiukemmassa 6-1 tilanteessa kolmannessa erässä. Honkasen käpy oli palaa jo pariin kertaan, lopulta sitten kunnon huitaisulla hommasi itsensä ulos ja yritti lopuksi haastaa Haverista tappeluun saadakseen jonkun mukaansa suihkuun.

Reunanen pelasi loistavan pelin ja oli silmin nähden iloinen pelin jälkeen tuuletuksineen yleisölle päin. Näyttäisi ottavan ykkösvahdin paikan ainakin suorituksilla mitattuna Rämöltä? Samoin pelikieltonsa jälkeen kentälle palannut Anssi Rantanen oli aivan jäätävän hyvä koko pelin. Varmaa puolustuspelaamista isännän ottein ja vielä muutama pojokin, jopa maali. Nämä jäivät mulle parhaiten onnistuneina mieleen. Epäonnistujia ei oikeastaan ollut.

Viime pelissä Hokki heräsi ja jatkoi siitä mihin jäi silloin. Vaikka KooKoon rosterissa oli aukkoja, niin ei noin suurta tasoeroa selitetä niilläkään kokonaan. Tästä on erittäin kiva jatkaa, sunnuntaina lohisopan syöntiin...
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Loistavaa taistelua KooKoo!Huomenna 5 pakkia pukeneena, kun Honkasen "pata" paloi pohjaan, ja kymppitili täynnä samantien.

Meneekös se muka noin? Sääntöjen mukaan PRK lasketaan kympiksi ja kolmesta kympistä huilaa. Honkasella ei ollut allaan yhtään käytösrangaistusta, joten mun laskupäällä toi tekisi vasta kaksi kymppiä. Siitä en tosin saanut selvää, miten samassa ottelussa otetut kympit vaikuttavat.

Ja voihan se olla, että Honkaselle rapsahtaa pelikieltoa muutenkin. Tapaus meni ainakin ottelupöytäkirjan mukaan videosyyniin, kuten Lukkarin loukkaantuminen.

Aika tylyt lukemat kylläkin. Itse en olisi moisiin uskonut, vaan odotin Hokin voittavan parilla maalilla. Siinä meni sitten KooKoon hyvä puolustus- ja av-tilastokin vähän uusiksi. Kolekille tappiot Kajaanissa taitavat kyllä ottaa koville.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Ottelun puoleenväliin KooKoo roikkui mukana, vähän jäljessä koko ajan mutta kuitenkin pelissä mukana. Toisen erän lopun, eli ajassa 39.15 4-1 ja kolmannen erän alun, 40.21 5-1, olivat sitten lopullinen niitti.Tuo jälkimmäinen oli siis ensimmäinen veto mikä Härmälle tuli ja heti sisään. Viimeistely toimi Hokilla tänään ja onneakin oli mukana, tosin kyllä paikkoja vielä tuhlataankin. Omiin ei tänään helppoja mennyt, kiitos Reunasen. Siitä huolimatta kuulutan kyllä vahvistuksia puolustukseen, se on liian kapea ja epävarma. Maalivahtipelissä oli isoin ero joukkueiden välillä. Rämölle ei mielestäni paljon pelejä ole tämän jälkeen tarjolla.
Sitten se hermokontrolli petti kuten KooKoolta niin usein ennenkin Kajaanissa. Kolmannessa erässä joukkue otti tyhmiä jääähyjä huippuna tämä Hokkasen typeryys. Illan epävarmin hahmo oli kuitenkin Tuomo Sorakangas.
 

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
Kyllä tämä tästä näyttää vielä iloksi muuttuvan. Kiitos Maestro Virtala! Viikon visiitti Kajaanissa ja joukkueen ilmekin on aivan eri luokkaa...

Loppujen lopuksi mietittynä, oli jäätävän hyvä esitys Hokilta tänään (ööö... siis eilen). Ansaittu voitto millä mittarilla tahansa katsottuna. Ehkäpä se kipsi alkaa murtumaan ja peli kulkemaan. Ekan erän alkua lukuunottamatta tänään ei nähty väkinäistä Hokkia. Puolustuspään kapeus vaan tosin huolettaa, nyt aletaan olla limitillä. Kärpät vie/pitää näköjään omansa, apuja ei taida olla tarjolla ja loukkaantumiset kiusaa täälläkin.

Virtala (Ma) oli selkeästi kentän paras pelaaja. Luistin liikkuu ja maisema vaihtuu, nyt alkaa kiekkokin pysyä mallikkaasti mukana. Myös Rantasen otteet ilahduttivat. Rantaselle taisikin olla aika mieluinen paikka maskimiehenä yv:ssä. Puolustuspelikin toimi ja tänään Rantanen taklasi mukavasti. Toivottavasti jatkaa samaan malliin. Puolustajista kokonaisuutenaan kuitenkin Heikkisen Jarkko on aivan omassa luokassaan. Avaa lujaa ja tarkasti. Hyökkäyspään tehotkin alkavat löytyä. Siniviivan omalla puolellahan kukaan ei Jarkon silmille hypi. Otteet on jäätävän rauhallisia illasta toiseen. Kunhan ei vain Lukolle kelpaisi jossakin vaiheessa.

Myös Nikoskelainen, Kangasniemi ja Ja Hattunen pelasivat kelpo peliä... ilmankos taululle niitattiin kiitettävät kahdeksan maalia. Ja sarjasijoitus kohenee. =)

Reunanen pelasi loistavan pelin ja oli silmin nähden iloinen pelin jälkeen tuuletuksineen yleisölle päin. Näyttäisi ottavan ykkösvahdin paikan ainakin suorituksilla mitattuna Rämöltä? Samoin pelikieltonsa jälkeen kentälle palannut Anssi Rantanen oli aivan jäätävän hyvä koko pelin. Varmaa puolustuspelaamista isännän ottein ja vielä muutama pojokin, jopa maali. Nämä jäivät mulle parhaiten onnistuneina mieleen. Epäonnistujia ei oikeastaan ollut.

Reunanen vastasi huutoon, ja täytyy myöntää, että olen iloinen Reunasen puolesta. Milläänlailla Rämöä dissaamatta, seurajohto ja Suikkanen taisivat hieman hätiköidä yhden huonon pelin jälkeen. Sittemmin Reunanen on pelannut kaksi peliä ja ollut taas tosi hyvä. Sillälailla!

Ja Honkaseltahan tuota osasi jo jotenkin odottaakin... täytyy myöntää, et teki kyllä kaikkensa saadakseen Hokin ja yleisön mukaan show:nsa... poistuessaan kaukalosta mies esitteli "chicken tuuletuksen" ja tästähän yleisö hullaantui! ;)

Edit: Mitäs muut sanoo KooKoo:n mailan käytöstä? Vai ihanko kuvitteelliselle linjalle ajauduin... minusta KooKoo käytti mailaa runsaasti kaikkeen muuhun, paitsi pelaamiseen. En tarkoita kuitenkaan, että KooKoo olisi sikaa pelannut, mutta kiekollisen miehen yläkäteen näytti olevan kovasti kiinnostusta tökkiä vähän väliä. Eipä sillä, ei se Sorakangasta näyttänyt hirveästi haittaavan. Kai lasit oli taas sopivasti huurussa!
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Edit: Mitäs muut sanoo KooKoo:n mailan käytöstä? Vai ihanko kuvitteelliselle linjalle ajauduin... minusta KooKoo käytti mailaa runsaasti kaikkeen muuhun, paitsi pelaamiseen. En tarkoita kuitenkaan, että KooKoo olisi sikaa pelannut, mutta kiekollisen miehen yläkäteen näytti olevan kovasti kiinnostusta tökkiä vähän väliä. Eipä sillä, ei se Sorakangasta näyttänyt hirveästi haittaavan. Kai lasit oli taas sopivasti huurussa!
Ei viitsinyt upean pelin jälkeen asiasta valittaa, mutta tottahan se on, että Vlado-setä on vienyt tuon mailankäyttötyylin mennessään Kouvolaan. Ja muutenkin koko ajan pientä sikaa vetävän tsekkityylin. Hokin pelissäkin tuota oli paljon enemmän ennen Suikkasen aikaa. Nyt peli on ihan eri hyvännäköistä eikä niin "nilkkimäistä".
 
I

Ice-Cold

Mun huomiot pelistä on melkeinpä samoja mitä aiemmin ketjuun kirjottaneilla.

Mielestäni peli ei kuitenkaan ollut mitään loistavaa vielä, varsinkaan alussa vaikka luvut olivatkin 8-2. Paremmalla pelillä ne olisi ollut suuremmatkin, joskin onnekkaita maaleja tuli muutamia. Alussa Kookoo oli paremmin mukana mutta jäi sitten kyydistä.

Onnistujia oli melkeinpä kaikki paitsi Jonne Hattunen, joka antaa heikkoja syöttöjä illasta toiseen. Rantasen otteet kentällä on kyllä hyviä kuten myös Virtalan jolla riittää energiaa ja kiekko pysyy lavassa. Hattusen Jarkon harhautukset ei ole purreet samaan tahtiin kuin viime vuonna.

Parempaan suuntaan se menee kuitenkin. Kiekko-Vantaalle selkään seuraavana. Melkeinpä sama kumpaa mokkea peluutetaan seuraavassa pelissä, Rämöllä lienee kuitenkin joku pykälä viikottaisessa sopimuksessaan että peliaikaa pitää olla.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Onnistujia oli melkeinpä kaikki paitsi Jonne Hattunen, joka antaa heikkoja syöttöjä illasta toiseen.
Totta, mutta kun on vaan 5 pakkia niin ei ole paljoa mistä valita. Lainamiehet on vedetty Ouluun ja Lukkari joka debytoi hyvin, rikottiin ekaan edustusken peliin loppukaudeksi... :( Harmi että Raumallakaan ei ole ylimääräisiä pakkeja kokoonpanossa.
 

Rankkari

Jäsen
Haasto:

Honkanen kun joskus haastaa tansimaan jäälle, ei partneria löydy! Vastapelaajat luikkivat vaihtopenkille, kun on tosipaikka.

Ja Anssi Rantanen, Kumikiekon kehuma pelaaja on tavallinen neiti, kun haastetta olisi tarjolla. Sorry tämä pieni faktaprovo!
 

Rankkari

Jäsen
KooKoon ja Hokin pakkitilanteet huomioon ottaen en pitäisi sen enempää tappeluun haastamista kuin haasteeseen vastaamistakaan kovin järkevänä vaihtoehtona.

Pelitilanteen mukaanottaaen on turha leikkiä "kovista". Mutta fakta on, ettei Honkaselle löydy montakaan haastajaa mestiksestä.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Pelitilanteen mukaanottaaen on turha leikkiä "kovista". Mutta fakta on, ettei Honkaselle löydy montakaan haastajaa mestiksestä.
Ei ainakaan Haverisesta jonka ura on ollut kahdesti aivotärähdyksen takia katkolla. Rantanen ei kentällä ollut. Eikä Honkasta kukaan haastanut. Yritti vaan paikata huitomisesta ( huom. huitomisesta ulos kuten kaikki kovat jätkät ) saamaansa ulosajoa houkuttelemalla Haverista hippaan. Haverinen ei lähtenyt. Tilanne olisi täysin toinen jos Haverinen olisi tehnyt aloitteen ja sitten jättänyt homman kesken.

Honkaselle ei varmaan montaa noutajaa löydy, mutta Miliisikin heittää pitkäkseen yhdestä lyönnistä jos teatterin tarve on, kuten oli Joensuussa tänään käynyt. Noloa jos mikä.... Tässä Jatkoajan otteluraportista ko. pätkä lainattuna:

"Yhden Mutasen lyönnin jälkeen kovanyrkkisenä pidetty Honkanen jäi huilaamaan jään pintaan, mutta toipui tuomioiden jälkeen taas nopeasti pelikuntoon."
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei viitsinyt upean pelin jälkeen asiasta valittaa, mutta tottahan se on, että Vlado-setä on vienyt tuon mailankäyttötyylin mennessään Kouvolaan. Ja muutenkin koko ajan pientä sikaa vetävän tsekkityylin. Hokin pelissäkin tuota oli paljon enemmän ennen Suikkasen aikaa. Nyt peli on ihan eri hyvännäköistä eikä niin "nilkkimäistä".

KooKoo sen paremmin kuin mikään muukaan joukkue ei pysty uusilla säännöillä kovin paljon mailahäirintää harrastamaan. Tietysti jos vastustaja on liukkaampi ja tuomari sallii, niin helposti heikompi joukkue alkaa ainakin jossain määrin mailahäirintää käyttämään. Mutta säännönmukaisesti sitä ei pysty tekemään yksikään joukkue nykymestiksessä.

Muuten ihan hyvä vaan, että vähän sikaillaan ja tökitään, jos ollaan ottamassa turpaan. Liian helpolla ei kannata tappioihin alistua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös