La 20.10.2007 Ässät-TPS

  • 21 587
  • 122

PmP

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,SaPKo
Avataan ketju tällekin ottelulle. Ei ilmeisesti suuremmin kiinnosta kumpaakaan osapuolta, kun ei ketjua avattu.
Ässät tulee otteluun tappioputki niskassaan ja eilen hävitty Lukko peli mielessä. Varmasti sisuuntunut mutta väsynyt vastustaja meillä vastassa.
TPS pääsee peliin hyvin levänneenä ja ilmeisen terveenä. Poissa Berg ja Virtanen. Vahva usko itsellä, että pisteet tänään matkaavat kotiin, mutta Pori on aina hankala paikka vierasjoukkueelle ja sitä se varmasti on tälläkin kertaa jos jokaisella äijällä ei ole se 110 % lasissa, kun kentälle kirmaa.

Lopputulos veikkaus: 2 - 5 Tepsin maalit: Hurme 2, Te Laine, Suominen ja Saarinen.

Hurmeelta odotan henkilökohtaisesti tässä pelissä jo tehoja!
 
Viimeksi muokattu:

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Jokainen saavutettu...

...piste vieraskentältä on TPS:ltä hyvä suoritus.
TPS lähtee otteluun kuin otteluun haastajana ja vaikka Ässillä omat ongelmansa onkin, niin se ei tilannetta muuksi muuta.

Ässien sisäiset ongelmat saattaisivat toimia vierailijoiden eduksi, mikäli TPS onnistuisi johtoon pääsemään. Ihan yhtä lailla toisinpäin, että Ässien peli voisi hyvinkin aueta lukostaan -etenkin kotona- mikäli saisivat hyvän alun aikaiseksi.

Vaikea ottelu edessä, joten toivottavsti jalat liikkuvat joukkueella hyvin. Muuten ei TPS:llä ole asiaa pisteille. Se on ehdoton elinehto.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Yksi risti kaksi, pennit miljoonaksi

Jos Pata avaa peliä yhtä katastrofaalisen huonosti kuin Turussa, hoitaa TPS tämän. Jos he taas pystyvät SM-liigatasoisen pelaamiseen em. osin, tulee matsista tasainen. Eiköhän se jotenkin näin mene.

Eli pelinopeudellaan TPS pakottaa Ässät virheisiin ja jäähyihin. Lopusta huolehtii vierasjoukkueen tarunhohtoisen kova viimeistely. Jaa ei vai? No, kohtahan tuo selviää.


EDIT: Esko Seppäsellä melko muikea ennakko UL:ssä: http://www.urheilulehti.fi/jaakiekko/analyysit/article144799-1.html
 
Viimeksi muokattu:

rivet

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Canadiens, ManU
Tps tänään:

Maalivahti:

Kuokkanen (Salak)


1. kenttä

Te. Laine – Lundbohm - Suominen

Jokinen - Kiprusoff


2. kenttä

Sinisalo – Hurme - Ramstedt

Järvinen - Sweatt


3. kenttä

Erkinjuntti – Rautee - Aho

Halonen - Saarinen


4. kenttä

Alanen – Makkonen – Kolu

Backman – To. Laine (h)


Pieniä ketjumuutoksia siis. Ramstedt ottaa paikan 2 laidasta vierellään Hurme ja Sinisalo. Makkonen taas siirtyy 4-ketjun keskelle, ja saa vierelleen Kolun ja Alasen. Muuten samoilla ketjuilla mennään kuin Jyväskylässä.



Tästä pelistä ei voi oikein odottaa muuta kuin täyttä pistepottia, vaikka pelataankin vieraissa. kauden toinen vierasvoitto saatiin juuri Jyväskylästä, ennen kuin ketään muu sitä onnistui sieltä hakemaan. Tämä nostaa nuoren joukkueen itseluottamusta aivan varmasti. Lisäksi Ässät pelasi eilen paikallispelin Lukkoa vastaan, häviten 5-1. Ässät on luultavasti vielä eilisestä vähän väsynyt, tämäkin nostaa tepsin osakkeita. Ässien peli on muutenkin ollut sekaisin, joten kyllä tästä voiton pitää irrota.


Lt:1-3
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
35 Kapanen Maalivahti
37 Kilpeläinen Maalivahti

1. kenttä
26 Hisey Vasen laitahyökkääjä
39 Tähtinen Keskushyökkääjä
52 Saarela Oikea laitahyökkääjä
59 Petre Vasen puolustaja
24 Kuiper Oikea puolustaja

2. kenttä
21 Kivenmäki Vasen laitahyökkääjä
7 Häppölä Keskushyökkääjä
19 Salminen Oikea laitahyökkääjä
20 Konttinen Vasen puolustaja
50 Nickerson Oikea puolustaja

3. kenttä
33 Huhtala Vasen laitahyökkääjä
22 Kuparinen Keskushyökkääjä
29 Forsbacka Oikea laitahyökkääjä
47 Sammalkangas Vasen puolustaja
28 Tieranta Oikea puolustaja

4. kenttä
18 Joensuu Vasen laitahyökkääjä
23 Takala Keskushyökkääjä
11 Huhtanen Oikea laitahyökkääjä
14 Jyrkkiö Vasen puolustaja
32 Tasku Oikea puolustaja


Nyt on sentään vähän viisastuttu ja mukaan on otettu 7.pakki (nuori Jyrkkiö). Eli tänään #50 on varmaankin annettu "vapaat kädet" ylilyönteihin... ;)

Hisey aloittaa taas ns. 1.kentässä, kestääkö tällä kertaa paikka pelin loppuun asti?

edit: Poissa siis Virkkunen, Peltonen, Heikkinen ja Toivonen
 

shaminy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestarit'13, Honkey Donkey Honkanen, Ape ja Pena
Harvoin sitä tapahtuu, että haluaa suosikkijoukkueensa häviävän. Jos häviö tänään sinetöi Härkälän lähdön, niin todellakin toivon TPS:n kaunistelevan +/- -tilastojaan tänä iltana.
Jos taas "Näillä mennää, meni miten meni", niin sitten on ihan sama kuka voittaa...
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Kapanen tolppien välissä noin pienellä toipumisajalla sekä Tom Laaksonen tuomarina eli kovin paljoa ei voi odottaa. Aika todennäköiseltä vaikuttaa että tämä on Härkälän viimeinen ottelu ellei sitten Tepsi tule aivan takki auki otteluun. Pelillinen umpisolmu ei aukea ellei Härkälä vaihdu ja toivottavasti se tapahtuu tämän ottelun jälkeen oli tulos mikä tahansa.
 

R0kMies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, HIFK, Newcastle
Juhlat vaativat kunnon alustuksen. Juuri laitoin uuniin kääretorttua. Sitä on makoisaa vedellä naamariin aina Tepsin tehdessä maalin. Suurin kysymys lienee, pysyykö leukaluuni perässä?

Pitääkö tähän kohtaa oikeasti laittaa jotain pelistäkin? No, sanotaan että tiukka peli tulossa. Laidat saa kyytiä sekä Nicken nyrkki löytää tiensä päähän!
 

Aina Pata

Jäsen
No niin, jotain katsomista tässäkin pelissä eli nuorempi Jyrkkiö pääsee peliin. On kyllä taitava mutta riskialtis kaveri.

Noh, ei noita kädellisiä jätkiä tossa porukassa ole edelleenkään liikaa.
 

bumerangi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
J
Pitääkö tähän kohtaa oikeasti laittaa jotain pelistäkin? No, sanotaan että tiukka peli tulossa. Laidat saa kyytiä sekä Nicken nyrkki löytää tiensä päähän!

Vähän epäilyttää löytyykö Nikke Nakuttajan nyrkille kovinkaan innokasta haastajaa.Turussa on tapana ollut keskittyä peliin ja maalitekoon, tälläkaudella tosin sen yrittämiseen suurissa määrin. Kyllähän tuolla nelosessa puuskuttaa voimakimppu Kolu, enkä kyllä oikein muutakaan hyödyllistä miehelle keksi kuin fyysinen peli ja tarvittaessa hanskojen tiputus, mutta tuskin ilman selkeää johtoa lupaa moiseen temppuiluun ei ole.
Katsellaan miten menee.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Juhlat vaativat kunnon alustuksen. Juuri laitoin uuniin kääretorttua. Sitä on makoisaa vedellä naamariin aina Tepsin tehdessä maalin.

Meillä leivotaan pullaa. Avaan myös kohtapuoliin likööripullon. Auran Aaltojen hehkutusta on kiva kuunnella, siellä kun vissiin vielä ex-Radiopori Timo Järvenpää selostaa, että "tuolle ei voi Kapanen kyllä yhtään mitään".

Pahoin pelkään, että Ässät ottaa voiton rankkareissa, ja Härkälä saa jatkaa ainakin kuukauden kun peli on "paranemaan päin". Mutta toivotaan silti parasta ja ottelun jälkeen olisi tiedossa hyviä uutisia, enkä puhu nyt uusista pelaajahankinnoista.

Toivottavasti paikalle raahautuneilla on jotain kunnon kivitystouhua tänään vaihtoaition suuntaan.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Normipeli Ässiltä tänään odotettavissa, eli Saarela maalaa kerran ja jos hyvä tuuri käy, joku toinen kerran. Mikäli Tepsi pystyy latomaan maaleja 2 tai enemmän, matkaavat piste(et) Turkuun. Toiseen erään saakka taistellaan, Härkälää ei vaihdeta milloinkaan.
 
Viimeksi muokattu:
Tänään TPS:n nuori joukkue on erilaisen tilanteen edessä, toisin kuin suurinta osaa muita joukkueita vastaan, kun vastassa on Ässät. Nyt ollaan tilanteessa, jossa näkemykseni mukaan, suurin piirtein kaikki muu kuin 3 pts olisi pettymys TPS:lle. Noh 2 pts maistuisi myös, sillä Pori on aina paha, mutta 1 pisteen iltaa olisi silti vaikea sulattaa. Peli pitää kuitenkin pelata ensin, ennen kuin yhtäkään pistettä jaetaan. Katsotaan sitten pelin jälkeen mitä kumpikin joukkue on ansainnut tai ansaitsisi. Molemmat joukkueet varmasti himoavat lisäpisteitä ja lähtevät illan otteluun kuitenkin ns. ykkösveskareillaan, TPS:ltä pois Berg & Virtanen, Ässiltä Peltonen, onko muita? Onko Peltosen puuttuminen sitten hyvä vai huono asia, sitä en tiedä? Bergin tilanteessa ei kahta sanaa tarvita.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Jos Pata avaa peliä yhtä katastrofaalisen huonosti kuin Turussa, hoitaa TPS tämän. Jos he taas pystyvät SM-liigatasoisen pelaamiseen em. osin, tulee matsista tasainen. Eiköhän se jotenkin näin mene.

Jos Ässät perseilee samalla tavoin kuin mitä viime aikoina on tapana ollut, niin TPS vie pelin about 10-1. JOS (ja se on iso JOS) Ässät vaihteeksi pelaisivat kuten SM-liiga joukkue niin liikkeen kuin viimeistelynkin osalta, niin TPS tippuu junasta jo toisen erän puolivälissä.

Eli pelinopeudellaan TPS pakottaa Ässät virheisiin ja jäähyihin. Lopusta huolehtii vierasjoukkueen tarunhohtoisen kova viimeistely.

Tuo pitää paikkansa ainakin tuon pelinopeuden osalta. Suorastaan tarunomaista on kyllä kotijoukkueenkin viimeistely, sillä eihän tuota kukaan uskosi jos ei olisi itse nähnyt.. Keskimäärin 300 laukausta per edes jollain lailla onnistunut veto kaikilla muilla ns. avainpelaajilla Pahi pois lukien. Säälittävää touhua muulta joukkueelta.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässiltä pelaavan kokoonpanon ulkopuolella Savinainen ja Tasku jotka ovat olleet viime pelien tehokkaimmat. No, Härkälä peluuttaa ihan miten tykkää.... Kas kun ei Pahia laita vilttiin.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Kyllähän sitä melkeinpä toivoo että tänään tulisi kuokkaan, jos niin vaan saadaan Härkälä (mielellään myös Pieniniemi ulos). Kaikkein pahin skenaario olisi tosiaan se että nyt otetaan pari nihkeää voittoa putkeen ja lehdissä paistatellaan sen jälkeen että "peli alkaa menemään jengoilleen"..

Anyway, veikkaan kuitenkin että TPS kaatuu tänään rankkareissa 4-3. Ässien maalit Forsbacka, Savinainen ja Saarela kahteen kertaan. Tepsistä maalaavat molemmat Laineet kertaalleen sekä Lundbohm.

Seisomakatsomolta odotan että antavat Härkälän potkuille kunnon kannustusta.

Itse ajattelin virittäytyä tunnelmaan Auran Aaltojen välityksellä.
 

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kai tämäkin piti kokea. Ilmeisesti kaksi erää oli patalauma vietävänä ja toisella erätauolla saivat kuulla Härkälän potkuista. Eivaiskaan, hyvää oppia Tepsille siitä täyden 60 minuutin pelaamisesta.

Uutta matoa koukkuun, onnea Ässille. Nicken voisi viedä saunan taakse varsinkin jos EJ loukkaantui, mutta hienoa jos pata muuten herää pelaamaan.

Ja loppuun...VITTU että VITUTTAA!!!
 

KJ hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnittelut Poriin, pisteistä ja Erkinjuntin telomisesta. Kliseistä paskaa, mutta silti se ottelu kestää 60 minuuttia. Ei tässä muuta, kuin eteenpäin.
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kuten Ässä-puolellekin kirjoitin, niin en tiedä pitäisikö tuosta huikeasta noususta iloita vai suruita. Härkälähän tässä nyt lisäaikaa sai ja nähtäväksi jää lähteekö tästä nyt nousu vai jatkuuko homma taas seuraavasta vieraspelistä lähtien samana paskana. Eipä tuo pleijariviivakaan kovin kaukana ole, pari hassua pistettä. Joukkueen henki tästä voitosta varmasti paranee, mutta ongelmat pelitavassa ja fyysisessä puolessa tuskin silti miksikään muuttuvat pitkässä juoksussa - olettaen, että sellaisia on olemassa muistakin syistä kuin vain henkisistä.

Tepsin faneille pahoittelut Erkinjuntin loukkaantumisesta (?), mutta odotellaan nyt ihan oikeaa kuvaa/tietoa asiasta, ennen kuin Nickersonia asiasta teloitetaan. Ainakaan pressissä Virta ei puhunut Nickersonin teoista muuta kuin, että "olisi kiva olla tuolla vaihtoaitiossa turvassa pleksien hakkaamiselta", eikä viitannut mitenkään Erkinjunttiin. Jos oli joku selkeä viikate, niin silloin on ollut selkeä ja turha ylilyönti Nickersonilta ja eiköhän liiga pelikiellollakin palkitse (luultavasti palkitsee jo tuosta pleksienkin hakkaamisesta).
 
Nyt alkaa Ässien nousu. Perustan tietoni siihen, että Nickerson on pitkään sivussa. Tänäänhän se nähtiin mikä vaikutus Nikken poistumisella saavutettiin. Nimimerkki Saikka tulee pitämään huolen siitä ettei Nickerson tällä kaudella enää pelaa. Se on hyvä, että meillä on täällä omia kurinpitäjiä aina silloin kun liigan kurinpitotoimet eivät ole riittäviä.
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vteichin kanssa samoilla linjoilla

Eli ei tiedä itkeäkö vai nauraa. Tietysti nousu oli loistava ja pelaajat näyttivät (paremmin kuin me monet fanit) että periksi ei anneta. Kertakaikkiaan fantastinen voitto siinä mielessä.

Tällä yksittäisellä pelillä ei kuitenkaan kuuhun mennä, pitää nimittäin myös muistaa että Turun Palloseura EI ole mikään hyvä jääkiekkojoukkue.

Vai oliko tämä vain ketsuppipullon aukeaminen? Lukkopelissähän oli ollut hyviä paikkoja roppakaupalla. Joo, kunpa se olisikin niin helppo selitys mutta toki tiedän että niin ei ole.

Kiitos Porin Ässät !
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Vähän kyllä oli turha tuo Nicken huitominen. Ok, kaverit tökkii mailalla melko usein, mutta nyt taisi osua suoraan ranteeseen. Näytti livenä siltä, että olisi osunut mailaan ja siitä kimmonnut käsille. Mutta kuten sanottu, olisi saanut jäädä tekemättä.

Tuo Laineen koulutus veti suupielet korviin. :)

Harmi kuitenkin, sillä taitaa tulla muutaman pelin penalti.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Nickersonille jälleen normikohtaus. Voi sitä Tepsipelaajien itkua, ei siinä, eipä Matt saanut kuin yhden iskun sisään. Kuokkanenkin heräsi. Heh.
 
I

Ice-Cold

Nelosen koosteessa näkyi kun nickerson sekoili. Hyökkäsi TPS-pelaajan kimppuun väkisinkin vaikka vastapuoli ei halunnut tapella ollenkaan ja näytti että hyökkää vielä kuokkasenkin kimppuun.

Mahtava vahvistus, uskomaton idiootti koko kaveri. toivottavasti kukaan ei loukkaannu pahasti tämän "jääkiekkolijan" jäljiltä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös