Veikkausliiga 2007

  • 76 739
  • 528

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Oli kyllä täysin odotettua. Ehkä HJK olisi voinut koittaa jotain muutakin kuin "Antti takaisin"-kampanjaa, mutta mikäs minä tietämään mitään. Tosin toki Kekeä parempi valmentaja nyt HJK:lla sitten.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Eilen tuli käytyä oikein paikanpäällä katsomassa HJK-Inter peli. Lipusta ei edes tarvinnut maksaa, koska lipunmyyntipisteen vieressä oli joku kaveri tyrkyttämässä firmansa lippuja ilmaiseksi. Isot kiitokset siitä.
Pelihän päättyi Klubin 2-0 voittoon, mutta mielestäni mitään kauhean hienoa peliä ei kyllä ollut tarjolla. Aika sekavaa touhuilua ja harvassa olivat kunnolla rakennetut hyökkäykset. Sitä en tiedä onko tilanne mennyt Klubin osalta kuitenkin parempaan suuntaan valmentajanvaihdon jälkeen. Oikeastaan pelin pilasi se, että Inter pelasi viimeisen tunnin yhden miehen alivoimalla. Molemmat keltaiset olivat nähdäkseni ihan perusteltuja, mutta pelin kannalta ulosajo oli huono juttu. Tämän jälkeen Inter keskittyi periaatteessa vain puolustamaan ja iskemään muutaman kerran vastahyökkäyksillä. Pelin lopulla Interin kärkimies (taisi olla Furuholm) oli lisäksi niin puhki, että hölkkäili ilmeisesti muodon vuoksi ympyrää Klubin alueella.
Bahin maali näytti aikamoiselta sähläykseltä, mutta Medon maali olikin sitten komea veto. Medo ja Interin veskari Bantamoi ovat ilmeisesti hyviä kavereita, koska harvemmin kai maalintekijä ja maalivahti halailevat maalin jälkeen. Ovatko molemmat muuten niitä Sierra Leonelaisia, jotka jäivät nuorten MM-kisojen jälkeen Suomeen?
 

scholl

Jäsen
Bahin maali näytti aikamoiselta sähläykseltä, mutta Medon maali olikin sitten komea veto.

Kyllä ensimmäinen maali oli Veikkausliigatasolla hyvä osuma. Ensinnäkin erinomainen puolenvaihto vasemmasta puolesta kentästä ylemmäs oikeaan laitaan. Siellä todella loistava haltuunotto, eteneminen päätyyn keskittämään, Bah häiritsee veskaria sen verran, että tämä joutuu nyrkkeilemään. Pallo tulee oliko se Äijälälle, joka tavallaan hämää laukaisevansa, mutta kääntääkin loistavasti Bah:lle, joka tällää hienon maalin. Todella onnistunut ja hyvä kuvio kaikenkaikkiaan se maali.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
TamU:lle iso voitto Lahdesta ja mestaruustaisto näyttää edelleen hyvältä. Petrescu on nyt liekissä ja TamU:n ikiaikainen vahvuus eli uusien vastuunkantajien nousu estradille jatkuu edelleen. Toinen maali oli tosin melkoinen onnenkantamoinen, mutta hyvällä joukkueellahan sitä tuuria tunnetusti on.

Torstaina on kauden toistaiseksi paras peli tiedossa kun Ratinan velodromille saapuu maalaisserkku Valkeakoskelta. Haka tarjoaa melkoisen haasteen mutta jotenkin tuntuu että Bordeaux-ottelun jälkeen TamU ei Hakaan kompastu. Puolustus on avainasemassa ja Hakan nopeat hyökkäykset on saatava kuriin. Onneksi sinisten laidat ovat hyvässä iskussa Järvisen johdolla. Toiselle puolelle Ojanperä olisi ykkösvaihtoehto, mutta toisaalta Ahokin pystyy Veikkausliigassa pelaamaan betonia. Kohta jo kulttihahmoksi nouseva Henri Myntti on toivottavasti sivussa ja Lindström-Kujala-kaksikko hoitelee toppareiden hommat.

Mielenkiintoista on nyt vertailla miten käyttäytyy yleisö Tampereella. Tarjolla olisi raikasta ilmaa ja Veikkausliigan kärkikamppailu, tai Hakametsä ja Ilves-Kärpät. Ilves pelaa jo tänään Narreja vastaan joten jospa kansa menisi sinne ja kansoittaisi Ratinan torstaina. Kyllä tähän otteluun pitää 6 000-7 000 katsojaa saada paikalle, tamperelainen joukkue sentään taistelee Suomen mestaruudesta. Asia jota kiekkojoukkueet eivät tule saavuttamaan vielä aikoihin.

Tämän ottelun ulkopuolelta voisi sanoa että Veikkausliigan asemat on viimeistään nyt hakattu kiveen. TamU ja Haka kultataistossa, Honka ja TPS tappelee kolmospaikasta ja Oulu ja Viikingit keskenään putoamisesta ja karsimisesta. Tuskin Jaro tai Inter enää enempää konttaa, ja vaikka jostain syystä niin kävisikin eivät jumbojoukkueet pysty keräämään pisteitä tarpeeksi tasaisesti.

Ykkösen puolella tilanne on todella erikoinen sillä RoPS ei liigaan pääse. KuPS on vähintäänkin karsija, mutta saa nähdä nouseeko Kuopio suoraan takaisin liigakartalle. Ja tuleeko silloin ailahtelevainen JJK taistelemaan paikasta auringossa, vai nouseeko jopa TP-47 tappeluun liigapaikasta. Joku tolkku tähän pitäisi saada, mutta olen kyllä sitä mieltä ettei RoPS voi saada enää mitään poikkeuslupia. Jostain päätöksestä on pystyttävä pitämään kiinni.
 

scholl

Jäsen
Palloliitto ehdottaa, että RoPS voisi pelata liigaa Torniossa, jos ei huvita laittaa Rovaniemen keskuskenttää kuntoon. Erikoista asiassa on se, että Rovaniemellä on 58000 asukasta kun taas Torniossa vain 22000 ja silti Torniossa on huvittanut, Rovaniemellä ei.

RoPS:in puheenjohtaja Risto Niva on kyllä täydellinen pertti lausunnoissaan. Sanoo Iltasanomissa, että Palloliiton kanta johtuu osittain maantieteellisistä syistä: "- Ne kyllä vaikuttavat. Kuka haluaisi matkustaa tänne? Ei ole mukavaa eikä halpaa matkustaa tänne pohjoiseen, Niva sanoo."

Eikö siellä Lapissa todellakaan mene jakeluun, että viimeisiä varoituksia on tullut jo riittävän monta ja siinä ajassa olisi voinut toimia, eikä syyttää mitään maantiedettä.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Eikö siellä Lapissa todellakaan mene jakeluun, että viimeisiä varoituksia on tullut jo riittävän monta ja siinä ajassa olisi voinut toimia, eikä syyttää mitään maantiedettä.

Just ni! Valot ja kunnon katsomotilat Rovaniemen kentälle tai pelatkoon RoPS sitten kaikki matsit vieraissa.
Mistä tämä muuten voi johtua, ettei Rovaniemen futiskentälle valoja saada aikaiseksi? Onhan siellä Ounasvaaran hiihtostadikallakin valaistut hiihtoladut.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mistä tämä muuten voi johtua, ettei Rovaniemen futiskentälle valoja saada aikaiseksi? Onhan siellä Ounasvaaran hiihtostadikallakin valaistut hiihtoladut.
Siinähän se vastaus tulikin jo.

Rovaniemen urheiluvalaistusmäärärahat on ilmeisesti käytetty hiihtäjien valaistukseen, futaajat pelatkoon pimeässä. No, onneksi pohjoisessa syysillat pimenevät vasta niin helvetin myöhään, kick-off arkipäivisinkin 12.00.

PK-35 joutui aikanaan luopumaan identiteetistään ja heltymään Hjalliksen väreihin ja muuttamaan heikoista olosuhteistaan tunnetulta Pukinmäen Parkenilta komialle Finnair Stadionille vieläkin komeammissa mustissa FC Jokerit-paidoissaan.

Ehkä Hjallis voisi nyt tarjota kodin myös RoPS:ille, eli kuten Brewer sanoi, RoPS pelaisi kaikki matsinsa vieraissa ts. Finskillä. Saattaisi matkustelu hieman painaa jengin duunissakäyviä pelaajia, mutta siinähän oppivat treenaamaan kovempaa jotta voivat siirtyä jatkossa ammattilaispelaajiksi.

Mainittakoon vielä, että Klubin Bah´n tuuletus Interiä vastaan tehdyn hienon maalinsa jälkeen oli komein Veikkausliigassa näkemäni miesmuistiin. Kavereitahan he Bantamoin kanssa takuulla ovat mistä selitys tanssahteluille ja halailuille, mutta olisi kiva nähdä vastaavat tanssit ja halailut vastustajan veskarille ilman ilmeisen lämpimiä ystävyyssuhteita ts. vittuilumielessä. Saattaisi maalintekijällä olla Adidaksen liimahanskan rystysenjäljet ohimossa sen jälkeen.
 

SGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei raha kiekkoa
RoPS:in puheenjohtaja Risto Niva on kyllä täydellinen pertti lausunnoissaan. Sanoo Iltasanomissa, että Palloliiton kanta johtuu osittain maantieteellisistä syistä: "- Ne kyllä vaikuttavat. Kuka haluaisi matkustaa tänne? Ei ole mukavaa eikä halpaa matkustaa tänne pohjoiseen, Niva sanoo."

No kaverihan on täysin oikeassa.

1) Maantieteellisistä syistä Rovaniemellä tulee keväällä ja syksyllä pimeä aiemmin kuin etelässä. Tarvitaan siis valot. Helsingissäkin tarvitaan jo tähän vuodenaikaan.
2) Maantieteellisistä syistä Rovaniemen keskuskenttä on kauden alkamisen aikana ikiroudassa, jos ei nurmen alla ole lämmitystä. Tarvitaan siis lämmitys, ettei kautta tarvitse aloittaa hiekalla tai vieraissa.

Aina löytyy syy muualta kuin itsestä.
 

scholl

Jäsen
PK-35 joutui aikanaan luopumaan identiteetistään ja heltymään Hjalliksen väreihin ja muuttamaan heikoista olosuhteistaan tunnetulta Pukinmäen Parkenilta komialle Finnair Stadionille vieläkin komeammissa mustissa FC Jokerit-paidoissaan.

Eikä joutunut. Kukaan ei pakottanut heitä myymään joukkuettaan Hjallikselle. Kyseisellä epelillähän oli jo sovittuna se, että hän tulee mukaan HJK:n toimintaan, mutta ilmeisesti jurripäissään keksi, että Finskillä pitää olla enemmän joukkueita, joten kävi ostamassa PK:n.

Kävin muuten lukemassa RoPS:in sivuja ja se Risto Niva on melkoinen veijari.
5.9 päivätyssä jutussa laukoo seuraavaa:
"- RoPS:nko se kenttä pitää rakentaa? Minun tietääkseni muillakaan liigaseuroilla ei ole omia areenoita.
- Jokaisen pitäisi ymmärtää, että jos julkisella puolella on tiukkaa, kukaan ei voi määrättömästi painostaa kaupunkia panemaan puitteet kuntoon.
Nivan mukaan RoPS ei ole ollut asiasta yhteydessä liigaan.
- Ei ole ollut mitään syytä. Kukaan ei ole noussut mihinkään.
Paitsi ennenaikaista, keskustelu on RoPS-johtajan mielestä "jollain lailla huvittavaa".
- Pelaavatko liigassa vain ne, joilla on valot ja kuppi-istuimet, vai ne, jotka ovat parhaita kentällä?, hän kysyy ja vastaa itse."

Uskomatonta, että asiaa ei voi tiedustella etukäteen, jos kerran nousun mahdollisuus on olemassa. Ja jos vuosikymmeniä on tiukkaa niin pitäisikö miettiä kuntaliitoksia tai jotain vastaavaa. Onhan todella paljon pienempi Torniokin saanut valot ja muut vastaavat kuntoon.

Ja mitä tulee omaan stadioniin niin olen sitä mieltä, että HJK:lla sellainen on. HJK on yhdessä Palloliiton kanssa vuokrannut stadionin 10 vuodeksi. Toki se on pääosin kaupungin omistama, vaikka yksityisellä rahalla onkin pääasiassa rakennettu. Ja Pallokentän uusi vihreä Sahara nyt ainakin on oma, koska se on yksin vuokrattu kaupungilta 2015 saakka ja ollut oma projekti ja näin ollen osin itse rahoitettu.

Fakta on se, että jos kaupunki ei rakenna niin sitten pitää kerätä yksityistä rahaa ja rakentaa. Ei siinä auta tumput suorassa seisoskella. Puhutaan kuitenkin ammattilaissarjasta, jonka on ko. lajissa maamme korkein sarjataso. Ei silloin ihan ala-arvoisissa olosuhteissa ketään voi velvoittaa ammattiaan harjoittamaan.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikä joutunut. Kukaan ei pakottanut heitä myymään joukkuettaan Hjallikselle. Kyseisellä epelillähän oli jo sovittuna se, että hän tulee mukaan HJK:n toimintaan, mutta ilmeisesti jurripäissään keksi, että Finskillä pitää olla enemmän joukkueita, joten kävi ostamassa PK:n.
No joo, en nyt tarkoittanutkaan että PK:n äijät pakotettiin esim. fyysisen uhan alla myymään jenginsä, aika harvoin kenelläkään liikemaailmassa on loppujen lopuksi "pakko" myydä yhtään mitään vaikka siitä niin saatetaan puhuakin.

Lähinnä meinasin tuolla pakolla sitä, että PK toimi sen verran rajallisilla resursseilla mm. juuri alkeellisten kenttäolosuhteidensa suhteen ja muutenkin taloutensa kanssa oli sen verran ongelmia, että käsittääkseni "antautuminen" Hjallikselle ja itsensä myyminen FC Jokereiksi oli kaikesta huolimatta paras ja ainoa ratkaisu homman jatkamiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Ei ollut muistaakseni mahdollisuuksia jatkaa Veikkausliigassa ainakaan toista kautta pidemmälle menestyksestä huolimatta, joten sensaatiomaisen kauden 1998 jälkimainingit olivat joka tapauksessa lopun alkua PK:n tarulle Suomen futiksen korkeimmalla tasolla.

Hjallis tosiaan halusi aikanaan enemmän jengiä Finskille pelaamaan, alkuperäinen suunnitelmansa oli FinnPa mutta siipiveikkojen pudottua Ykköseen oli seuraava kohde PK-35.
 

scholl

Jäsen
Hjallis tosiaan halusi aikanaan enemmän jengiä Finskille pelaamaan, alkuperäinen suunnitelmansa oli FinnPa mutta siipiveikkojen pudottua Ykköseen oli seuraava kohde PK-35.

Totta, että PK oli pahasti veloissaan ja totta, että FinnPan varaan laskettiin, mutta Harkimon ei ollut tarkoitus olla mukana FinnPassa, vaan Klubissa. Sen jälkeen kun Lyytikäinen oli laittanut 12 miljoonaa markkaa Jokereiden lätkäjengiin, ehdotti Hjallis, että hän ostaa HJK:n. Tähtien Tarina -kirjan mukaan HJK:n tuleva omistus olisi jakautunut: "A-Lehdet 20%, Open Solutions 10%, HJK ry 10%, HJK:n muut johtajat yht. 10% ja Hjallislaiset seuraavasti: Hjallis 35%, de la Chapelle 7,5%, Lindblom 7,5%. Sen jälkeen kun tajuttiin että olisi mahdollista, että stadikalla olisi vain Klubi niin Harkimo perääntyi Klubikuvioista, osti PK:n ja toi sen Finskille.
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Täysin ansaittu 2-1 voitto TamU:lle, edes amatööritason tuomarit eivät kyenneet voittoa estämään.

TamU on mestaruutensa ansainnut, selvästi sarjan paras.
 

Jodyt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
"Amatööritason" tuomarit taisivat jopa edistää TamU:n voittoa. Lisäaikaa tuli noin minuutti. Pelkästään vaihdoista oliisi pitänyt tulla pari minsaa. Raportin mukaan 89 minuutilla Klubilla laukaus kohti maalia ja 90 minuutilla ohilaukaus.
Olisi siinä voinut tasurikin tulla...

TamU on toki voittonsa ansainnut, sitä ei tässä vaiheessa voi tuomaritkaan estää =)
 

scholl

Jäsen
Katsoin eilisen pelin ja se oli mielestäni aika tasainen. Siis mikä tahansa tulos olisi voitu sanoa olleen ansaittu. 1-1 tilanteessa Klubi sai hyvin painetta aikaiseksi ja yhdestä vastahyökkäyksestä kolisi sitten omissa.

Tuosta näkee, että TamU:lla on tällä hetkellä paketti paremmin kasassa. Klubi puurtaa vaikka kuinka paljon, mutta ajautuu usein hyökkäyksessä kulmaan, missä ei saada tuollaisia syöttöjä aikaiseksi, mikä Petresculle tuli. Se on ollut koko kauden Klubin ongelma saada pallo niille loistaville maalintekopaikoille.

Hyvä, että Viikkarit voittivat Vaasan. Oulu suoraan divariin kiitos.
 

scholl

Jäsen
Olipa peli!

Alkukauden tasapeliklubista on tullut loppukauden tappioklubi. Hävettää tuollainen touhu.

Viime viikkoina en ole otteluissa käynyt, tv-pelit olen katsonut, mutta nyt tuli sitten mentyä taas paikan päälle. Alkuhuomio oli se, että kadulla yritettiin aika reilusti myydä lippuja eli jollain ryhmillä oli ilmeisesti ilmaislippuja, mistä halusivat päästä eroon. Tätä ilmaislippujengiä olikin sitten päädyssä jonkun verran. Meitä maksaneita sen sijaan ei hirveästi ollut. Sää oli mainio, mutta vain n. 3100 katsojaa.

HJK piti pallo lähes koko ottelun ja hyökkäsi, mutta ratkaisut olivat huonoja lähes kautta linjan. Se tarkoitti sitä, että todella vaarallisia maalipaikkoja ei saatu juurikaan aikaiseksi. Tuosta joukkueesta ei kertakaikkiaan taida olla pelaamaan yhteen ja kärkipelaajat ovat onnettomia. Lepsuilu puolustamisessa silloin, kun Lahti hyökkäyksiin pari kertaa ottelun aikana lähti, johti tietysti siihen, että kuonoon tuli.

En kyllä tiedä mitä Hyryläinen olisi muka nyt sitten saanut aikaiseksi. Itseluottamus, kiinnostus, pelikuviot ovat kaikki kateissa. Kesään verrattuna kundit juoksevat kentällä nyt vielä puolet hitaammin. Ei paljon hymyilytä.

Sunnuntait ovat huipputylsiä päiviä, joten toki tuo pelissä istuminen oli mukavampaa kuin kotiinjääminen ja kun ei kerran oikein panosta enää ole niin vitutuskaan ei ole niin suurta. Ei se silti poista sitä, etteikö ottelu olisi ollut uskomatonta penailua.

Harmi, että Honka päästi Hakan lopussa tasoihin ja onnea Maarianhaminaan. Heillä on ollut aivan loistava loppukausi, jollaisesta klubilaiset voivat vain uneksia.
 

SGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei raha kiekkoa
HJK piti pallo lähes koko ottelun ja hyökkäsi, mutta ratkaisut olivat huonoja lähes kautta linjan. Se tarkoitti sitä, että todella vaarallisia maalipaikkoja ei saatu juurikaan aikaiseksi.

No ainahan sitä on pidetty palloa. Savolainen-Aho -akseli pyöritti lahtelaisia mennen tullen. Rangaistusalueelle ei ollut asiaa kuin kaaripalloilla, joihin oli menossa 155 cm pitkä Parikka ja myöhemmin 3 cm maasta ponnistava totaalisen haluton Vuorinen.

Lahti näytti, kuinka hyökätään tehokkaasti. Koko pelissä kolme hyökkäystä, seurauksena kaksi maalia ja yksi puolittainen läpiajo. Klubilta puuttuu joku, joka osaa tehdä hyökkäyspäässä muutakin kuin keskittää. Puolustavia keskikenttämiehiä löytyy kyllä, mutta ei ketään joka osaisi jakaa palloa hyökkäyskolmanneksella.

"Totaalipaskaa" kuului jonkun arvio kun viimeinen vihellys tuli. Aika kuvaavaa, koska eipä tuo jengi ole mitään esittänyt koko kaudella. Kaiken kruunasi Nurmelan "olen tyytyväinen euromenestykseen" -teksti sen jonkun ilmaislösyn kannessa. Mistä menestyksestä se puhui? Kaitpa kohta seurajohto kääntää sarjapaikan säilyttämisenkin loistavaksi saavutukseksi.
 

scholl

Jäsen
Klubilta puuttuu joku, joka osaa tehdä hyökkäyspäässä muutakin kuin keskittää. Puolustavia keskikenttämiehiä löytyy kyllä, mutta ei ketään joka osaisi jakaa palloa hyökkäyskolmanneksella.

totta. Ei ole juuri hyvä hyökkäyspään keskikenttämiehiä, mutta myöskään kärjet eivät osaa pelaa hyvin yhteen eli ts. toisilleen tekopaikkoja. Yksi uskomattomimmista jutuista on se, että lähes koko alkukausi mentiin vain yhdellä kärjellä.

Bah on iso pettymys. Hän on hidas kääntymään ja ei pysy tolpillaan. Vuorinen suojaa hyvin palloa, joten hänen pitäisi pelata yhdessä jonkun maalipaikkoja kärkkyvän, nopean pelaajan kanssa. Pallo Vuoriselle, joka jatkaisi tälle kärkkyjälle.

Pitää vielä sanoa, että kulmapotkut ja vaparit ovat olleet luokattomia tällä kaudella. Nyt oli jopa Nurmela pois, joten kellään ei taida oikein löytyä kykyä vetää.
Kaiken kruunasi Nurmelan "olen tyytyväinen euromenestykseen" -teksti sen jonkun ilmaislösyn kannessa. Mistä menestyksestä se puhui? Kaitpa kohta seurajohto kääntää sarjapaikan säilyttämisenkin loistavaksi saavutukseksi.

Se oli vähän väärin otsikoitu kannessa. Itse jutussa oli paljonkin asiaa. Suomalaisjoukkueet saivat enemmän pongoja 5v rankingiin kuin aikoihin ja kyllä Klubin kotivoitto tanskalaisista oli hyvä saavutus. Harmi, ettei tullut se 3-1. Itseasiassa neljästä pelistä kolme voittoa tietää hyvää rankingissa. Tanskalaiset pudottivat viimeksi Sampdorian jatkosta, joten ei huonolle pudottu. Osa artikkelista oli kuin Kuuselan sanomaa. Herää kysymys, että miksi Klubi ei ole pelannut kv. otteluita, jos TamU esim. on niin tehnyt.
 

SGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei raha kiekkoa
totta. Ei ole juuri hyvä hyökkäyspään keskikenttämiehiä, mutta myöskään kärjet eivät osaa pelaa hyvin yhteen eli ts. toisilleen tekopaikkoja. Yksi uskomattomimmista jutuista on se, että lähes koko alkukausi mentiin vain yhdellä kärjellä.

Johtunee pitkälti siitä, että alunperin Ghazin piti pelata joukkueessa koko kausi. Bahia voisi käyttää tuossa kymppipaikalla, tai sitten Medoa. Siinä ovat ne kaverit, joilta todennäköisimmin lähtee peliä eteenpäin vievä syöttö. Kuvaavaa oli, että eilen ei tullut laskeakseni yhtään läpisyöttöyritystä, eikä myöskään yhtäkään paitsiota.

Vuorinen oli ainakin eilen täysturisti. Osaa suojata, mutta hautoo, kikkailee ja näpertelee. Lopulta törmätään omiin.

Pitää vielä sanoa, että kulmapotkut ja vaparit ovat olleet luokattomia tällä kaudella. Nyt oli jopa Nurmela pois, joten kellään ei taida oikein löytyä kykyä vetää..

Mielenkiintoista. Minusta ne olivat eilen paljon parempia kuin aiemmin. Kulmatkin matalina ja suht kovina, toisin kuin Nurmelan tavaramerkkikaarissa.

Se oli vähän väärin otsikoitu kannessa. Itse jutussa oli paljonkin asiaa. Suomalaisjoukkueet saivat enemmän pongoja 5v rankingiin kuin aikoihin ja kyllä Klubin kotivoitto tanskalaisista oli hyvä saavutus. Harmi, ettei tullut se 3-1. Itseasiassa neljästä pelistä kolme voittoa tietää hyvää rankingissa.

Luin jutun kyllä. Kotona Aalborg oli ainakin ihan mitäänsanomaton, ja 2-1 oli heiltä kyllä hyvä tulos. Yksi erikoistilanne ja siitä vierasmaali. Nyt se jengi pelaa UEFA-cupia lohkovaiheessa. Etzella nyt ei ollut tasoltaan edes Veikkausliigaa, joten siitä otettuja voittoja on ihan turha hehkuttaa. Ja Klubin lehdessä on mielestäni turha hehkuttaa jollain Suomen yhteispistemäärälä, vaikkakin nillä on tekemistä sijoitusten kanssa.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Veikkausliiga on muuten tehnyt oman yleisöennätyksensä, vaikka kolme kierrosta on vielä pelaamatta. Nyt katsojia on käynyt yhteensä 492 392.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Mielenkiintoista. Minusta ne olivat eilen paljon parempia kuin aiemmin. Kulmatkin matalina ja suht kovina, toisin kuin Nurmelan tavaramerkkikaarissa.

Tässä muuten olen jo pitkään pohtinut että mitä näillä kaarilla haetaan. Siis jos sitä ei pelata alueen ulkopuolelle niin mielestäni kaaresta ei ole mitään hyötyä. Saman verran enintään kuin lyhyestä kulmasta... se on paljon helpompi puolustaa, siihen on vaikeampi puskea(tarvitsee paremman osuman kun esim. sisäkierteinen kulma mihin voi riittää pieni osumakin), siihen on vaikeampi saada voimaa, jne. Varsinkin Suomessa(maajoukkueessa esim. Kolkka, TamU:n Petrescu) jne. viljelevät näitä, mutta ei tule juurikaan Euroopasta mieleen seuroja/pelaajia jotka viljelisivät niitä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Urheilulehti.fi tietää, että HJK vaihtaa taas valmentajaa. Uusi valmentaja on Antti Muurinen, joka jättää samalla FC Lahden. Parivaljakko Hyryläinen-Tiittanen jättää HJK:n.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös