Ennustusketju kaudelle 07/08

  • 142 436
  • 414

Avangardisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Till Lindemann
Tämmöinen ketjuhan oli viime vuoden puolella ja niitä oli hauska lueskella. Tällä hetkellä ei näkynyt olevan samankaltaista missään, joten avataan sellainen.

Ennustuksia tulevaa kautta koskien saa olla semmoset kymmenen. Kaikillahan on erilaiset kristallipallot, joten ennustukset saavat olla mitä kunkin ennustuspallo näyttää. Turhat provot voidaan jättää pois viesteistä, jotta lukemisesta tulisi paljon siistempää eikä kenellekkään tulisi paha mieli... Toki jos kristallipallo näyttää jotain sellaista niin sillehän ei voi mitään. Niin, ja sitten ei kannata ottaa karseita pultteja toisten ennustuksista sillä nehän ovat mitä ovat - ennustuksia.

Niit perusteluja ois hyvä sitten olla...

Kai mää alotan sitten...:

1. Enlund-Lehterä kaksikko kehittää SM-Liigaan Suomen pelätyimmän tutkaparin. Lehterä limuttelee ja tarjoilee Enlundille helppoja maaleja. Lehterä voittaa syöttöpörssin ollen näin Enlundin kanssa pistepörssin TOP-kympissä.

2. Karalahden siirtyessä Kärppiin häneltä voidaan odotella pitkästä aikaan jopa huippukautta, mutta floppiainesta löytyy. Karalahti täyttää Junnon & kumppaneiden odotukset ollen runkosarjan jälkeen pakkien tehotilasto kärkinimi kuin myös olessa TOP-vitosessa pistesarakkeissa. (Pisteitä ei voi kuin arvuutella...)

3. Jäähypörssi -tittelin vie Lukon 'ruma ja ilkeä' pakki Mike Siklenka. Siklenka yltää vähintäänkin Nickersonin kaltaisiin tempauksiin, eli päätyy lööppien otsikoille.

4. Blues ei petä vaan petaa paikkansa kärkiviisikossa ollen viides hyvän maalivahtipelin ansiosta sekä hyvän hyökkäyksen turvin (liigassa eniten maaleja)

5. SM-Liigan parhaaksi maalivahdiksi nimitetään yllättäen Pelicanssien Antti Niemi, ollen liigan ehdotonta eliittiä. Niemi siirtyy änäriin tämän jälkeen.

6. Eniten maaleja kauden aikana iskee HPK:n Pasi Tuominen. Toinen hyvä tutkapari Tuominen-Kaitsu tekee karmaisevaa jälkeä vastustajien puolustukseen. Moni on Tuomisen lytännyt alkuunsa, mutta kauden vanhetessa näidenkin arvostus Tuomista kohtaan kasvaa.

7. Ilveksen Eric Werner tekee 'corymurphyt' ollen joukkueen paras pelaaja. Tekee pisteitä YV:llä murhaavaa tahtia voittaen pakkien pistepörssin ylivoimaisesti. Liigan eliittiä.

8. Timo Vertala ei pleijareita pelaa Kärppien paidassa vaan palaa tuttuun ja vanhaan Tapparan peliasuun siirtoikkunan viime hetkillä. Vertala jatkaa samaa pistetehtailuaan mihin viimeksi Tapparassa jäi. Yksi Tapparan kultakimpaleista.

9. Jossain päin kautta Tommy Nikkilä aukaisee omat maalihanansa tehden maalin vastustajan kenttäpäätyyn. Tommi sais papukaijamerkin, jos/kun tekis maalin rakkaan paikallisvastustajan maaliin...

10. Kauden aikana nähdään ennätysmäärä tappeluita, joista muiden muuassa Tanja Vien... eikun Tanja Karp... eikun Saarela tekevät eduskuntakyselyt jääkiekon liiallisesta väkivaltaisuudesta.

Kertokaa toki teijänkin ennustukset...
 

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
kai se täytyy

omat ennustukseni.

1. Runkosarjan pistepörssin voittaa Tim Stapleton tehoin 29+30, muutenkin ketju stapleton-leino-virta on hurjassa vireessä.

2. Karalahti pelaa huippukauden oulussa ja matkaa mm-kisoihin kauden päätyttyä.

3. Kärpät EI voita mestaruutta

4. Jokerit ei voita runkosarjaa

5. Nielikäinen ja helenius tappelevat vähintään kolmessa paikallispelissä, yhdessä helsingin paikallisessa joukkotappelu

6. Kauden yllättäjä on ässät joka taistelee itsensä välieriin uuden kevään löytäneen kimmo kapasen johdolla

7. Arto tukio on +/- tilastossa eniten pakkasella runkosarjan lopussa

8. Lukko hankkii uuden kassarin ennen joulua

9. Kalpa ja tps käyvät ankaran taiston jumbosijasta, tps on jumbo

10. Marko Jantunen tekee yli 20 maalia
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
1. Jere Karalahti Finnishninjan kanssa lenkillä.

2. Jere Karalahti elämänsä kunnossa.

3. Jere Karalahti tuiskeessa Jumprussa.

4. Jere Karalahti missaa lennon Tukholmaan.

5. Jere Karalahti taas läski.

6. Jere Karalahti maajoukkueeseen.

7. Jere Karalahti potkut maajoukkueesta.

8. Jere Karalahti Seiskassa.

9. Jere Karalahti kirkossa.

10. Jere Karalahti voittaa Suomenmestaruuden voitoin 10-0.
 

Happis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Huuhkajat, Liverpool FC
1. Jere Karalahden ympärillä kuohuu vähintään kerran, mutta siitäkin huolimatta narkkari pelaa kokonaisen kauden Kärpissä ja kolkuttelee maajoukkueen ovia keväällä.

2. Sheddenin maajoukkuevalinnat kuohuttavat kiekkoniiloja, kun Jokereista MM-kisoihin valitaan enemmän pelaajia, kuin Kärpistä.

3. Vähintään yksi Sami Heleniuksen tappeluista päättyy vastustajan aivotärähdykseen.

4. Samuli Jalkanen suorittaa yhden tyylipuhtaan noudon, josta rankaistaan Jokereita sekä valmennusjohtoa sakoilla.

5. Jatkoaikaan ilmestyy vähintään kolme uutta ketjua, joissa moralisoidaan Jokerikannattajien toimintaa vieraspaikkakunnilla. Moralisoinnissa kunnostautuvat erään Saipakannattajan lisäksi erityisesti hämäläiset.

6. Janareiden moralisointi ei edelleenkään jaksa kiinnostaa.

7. Liiga jatkaa perseilyään; vähintään yhdestä tappelusta tulee järjettömät sanktiot ja seuraavankin kauden liigakarsinnat perutaan jollain verukkeella.

8. Lukko- ja Ässäkannattajat tukkivat jälleen kerran tappeluketjun provoilullaan jonkin paikalliskamppailun jälkeen.

9. Jyp "yllättää" Helmisten johdolla pudottamalla HPK:n puolivälierissä.

10. Jokerit ja Kärpät jatkavat kilpavarusteluaan vielä vuodenvaihteessakin vuokraamalla molemmat yhden pelaajan Saipasta tai Kalpasta.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
1. Kolme joukkuetta vaihtaa valmentajan kesken kauden, Blues aloittaa vaihtorumban jota seuraa KalPa ja joku muu mitä en vielä keksi ai niin se alisuorittava joukkue mikä on tällä hetkellä se suurin yllätys.

2. Taas käydään armoton keskustelu kiekko tappeluista ja uhkasakkoja jaellaan ennätys tahtiin.

3. Runkosarja on kahden kauppa Jokerit ja Kärpät oma lukunsa jonka jälkeen tulee ennätystasainen keskiryhmä, minkä jälkeen pari joukkuetta on pudonnut kelkasta jo ennen joulua. hännänhuippuna KalPa

4. Kärpät hankkii uuden ykkösmaalivahdin kesken kauden, kun Tarkille tulee niin sanottu toisen kauden kirous.

5. Oma suosikkimaalivahtini Sinuhe Wallinheimo ei ole viimekauden veroinen mutta silti JYPn pelit luistaa kun Tuokkola paikkaa haparoivaa Sinkkua.

6. Dwaig Helminen on pistepörssin 10 parhaan joukossa parhaana ulkomaalaisena maalintekijänä.

7. Kai Nurmisen ja Matti Alatalon ajatukset eivät kohtaa ja Nurminen lähtee kesken kauden HPKsta

8. Länsirannikon derbyn voittaa Ässät.

9. Rönn nousee liigan parhaaksi tuomariksi (tai sitten ei HEH)

10. kausi päättäyy yllätys mestaruuteen kaikkien yllätykseksi.
 

roskakori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
1. Tuomas Tarkin pää ei kestä.

2. Jere Karalahti onnistuu nollatoleranssi-projektissaan ja pelaa muutenkin onnistuneen kauden. Alku tulee olemaan tahmea huonosta kesäharjoittelusta johtuen, mutta kauden edetessä peliminuutit lisääntyvät ja paikka 1. yv:ssä aukeaa. Jeren runkosarjan pistesaldoksi muodostuu 9+16. Playoffseissa yksi Kärppien tärkeimpiä puolustajia. Kauden päätteeksi Iltalehden lööpit tietävät kertoa: "Kärpät puhdisti Jeren"

3. Juhamatti Aaltonen pelaa itsensä todelliseen liigaeliittiin. Pistepörssin voitto tuo paikan MM-kisoihin ja kesällä syntyy NHL-sopimus.

4. Sokea jokerifani mukiloidaan kärppäfanien toimesta helsinkiläisessä urheilubaarissa lauantaina 13.10.2007 käydyn Jokerit-Kärpät ottelun jälkeen hänen käytyä onnittelemassa Kärppien voitosta.

5. Timo Vertala ei näe helmikuuta Kärpissä.

6. Kärppäpeleissä nähdään tällä kaudella "hurjat" kolme myllyä. Yhdessä niistä Oskari Korpikari tiputtaa Patrik Forsbackan :)

7. Hannes Hyvönen vie maalipörssin 35 häkillään.

8. Ässät yllättää ja on runkosarjan 6.

9. Olli Julkunen paukuttaa 22 maalia runkkiksessa.

10. Hannu Virta irvistelee edelleen, mutta se ei vie Tepsiä kympin sakkiin.
 
1. Kärpät ei voita mestaruutta
2. Lukon ja Ässien välisessä matsissa nähdään joukkotappelu
3. HIFK voittaa runkosarjan
4. Helenius ja Nielikäinen tanssivat kahdesti
5. Karalahti kerää yli 20 pistettä Kärpissä
6. Tony Salmelainen luistelee IFK-paidassa 11. syyskuuta
7. Eric Werner voittaa puolustajien pistepörssin
8. Yksikään joukkue ei erota valmentajaansa
9. Lundellilla on runkosarjan päätteeksi parempi torj.% kuin Markkasella
10. Mika Toivola puraisee Kari Jaloselta nenän irti
 

kokalolu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Jokerit
ennustus 07-08

Täytyyhän sitä nytten itsekin jotakin väsätä:

1: Jere Karalahti tekee +30 pistettä
2: Tuokkolalla on parempi torjunta-prosentti kuin wallinheimolla
3: Kärpät ei voita runkosarjaa
4: Tukio on floppi
5: Ville Mäntymaa tekee ~20 pojoa
6: HIFK vs Jokerit (tai toisin päin) peleissä tapellaan vain 3 kertaa
7: katsoja-luvut nousevat edellisestä kaudesta
8: Junno raivostuu kun kärpät majailee sijoilla 6-8 ja hankkii joukkueensa täyteen AHL tähtiä ja NHL veteraaneja
9: Tanja Saarela itkee ilalehteen kuinka iso ja pelottava Sami Helenius on ja vaatii että liigaan tehdään pituus ja painoraja.
10: kokalolu ylistää D.Helmistä ~50 kertaa kauden aikana.

kiitos ja kumarrus.
 

Peeveli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ennustuksia, noin kymmenen

Seurauskollisuus todetaan kuolleeksi aikaan 13:42, kun joku suurista seuraikoneista, vähän niinkuin Tony Salmelainen mutta ei sinne päinkään, tekee sopimuksen ihan väärään paikkaan. Raipen ja Ojasen Jannen pelaajakortit siirretään protestina Jatkoajasta "Suomalaiset myytit"-sivustolle virvatulien ja pallosalamoiden väliin. "Meidän taskurakettimme", tuntemattoman brändiseuran kannattajat itkevät. Se, että pelaaja on siirtynyt seuraan joskus liigaiän kynnyksellä ja pelannut parissakin ammattilaisseurassa enemmän otteluita ei häiritse juuri ketään.

Ulkomaalais"vahvistusten" kyseenalainen olemus ja luonne ovat kaikkien huulilla, kun kaksi päätä pidempi mörssäri taklaa persjalkaisen taitohyökkääjän sairaalan kautta kelan luukulle. Innokkaimmat puuhamiehet puuhaavat yli 190 senttisille ja 95 kiloisille ulkomaalaisille yhtäaikaa sekä maahantulokieltoa että diplomaattista koskemattomuutta. Irja Tulonen jää ihmettelemään, miksi mitään ei tapahdu hänen vaatimuksilleen siirtää SM-liigan valtionosuudet eduskunnan naisjaoston virkistysrahastoon. Jatkoajassa ihmetellään miten puhtaassa taklauksessa voi vastaanottaja tukehtua taklaajan polvisuojaan ja miksi kallonmurtuma ei ole hyvä juttu. "Taklattavan vastuu", päättyy ketju yksimielisesti.

Eräs huippupakki joutuu yllättäen vaikeuksiin jo ennen kauden alkua. Kun sopimus puretaan lokakuun tienoilla, kuullaan kaksi aukotonta selitystä. Ensimmäisessä nimeltämainitsematon, pujopartainen, 132 kiloinen ja huippukuntoinen pelimies toteaa: "Emmä tienny että ne tarkotti ettei yhtään viinaa saa ottaa, edes erätauolla. Tietäsitkö muka ite mitä se 'ekasta kerrasta pihalle' muka tarkottaa, tietäsitkö?'". Jatkoajan aina ajan tasalla oleva kirjoittajakunnan eliitti taas tietää, että kaikki tapahtui tarkoituksella. Äijällä kun oli jo takataskussa artistisopimus ruotsin kolmosdivariin.

Blues ei yllätä. Se sijoittuu juuri niin kun vähemmistö ennustajista odottaa, ja saa aikaan myrskyisän kirjoittelun jatkoaika.com:in keskusteluketjuun "Ennustusketju kaudelle 08/09". Suurin osa kirjoituksista edustaa varmaa tietoa, että Blues ei yllätäisi vieläkään.

Ufot laskeutuvat Ruokolahdelle, noutamaan leijonaksi naamioitunutta toveriaan. Eduskunta päättää lopettaa verot Suomesta. Raimo Summanen tekee monivuotisen sopimuksen, eikä saa potkuja. "Se on niin symppis ja ymmärtäväinen duunikaveri", toteaa nimettömänä pysyttelevä lähde lehdistölle.

Sakkoja jaetaan ja SM-liiga aloittaa uuden maksullisen sisältöpalvelun tuottamalla palasen itkumuuria Suomeen, kenen tahansa käytettäväksi kohtuullista korvausta vastaan. "Mä en tajua miksei jääkiekko saa olla kontaktilaji", toteaa Pertti Per(u)skannattaja, kun pelaajaa rangaistaan tuomarin rampauttamisesta mailan ja munakupin avustuksella. "Mitä väliä sillä oliko se ny pelipäivänä vai baarissa?", lopettaa Pertti vastaansanomattomasti.

Joka seura suomessa pelaa joko yli odotusten tai floppaa. Paitsi HPK, joka pärjää kuten aina, mitä kukaan ei käsitä. Logiikka on yksinkertainen - X-määrä euroja ei voi vuodesta toiseen tuottaa niin perkeleen hyvää tulosta, eihän? Helmikuun toisella viikolla paljastuu karmaiseva totuus - HPK käyttää pelaajiin uraauurtavaa valintaperiaatetta, missä viime vuoden pistepörssi ei olekaan "se" mittari. Maaliskuussa tulee viimeinen niitti, kun kuullaan ettei scouttausjärjestelmään kuulu myöskään apinaa, joka nostaa nimiä sokkona hatusta. Muut seurat vaativat HPK:ta ulos sarjasta, ja syykin on selvä - aika on ajanut yhdistyksistä ohi. Lintumäki virnuilee paikallislehdessä ja toteaa: "Kyllä, perunoina maksetaan edelleen. Aivan, sille ykkössentterillekin."

Pena kiroaa kohonneet pelaajapalkkiot alimpaan helvettiin, kolme päivää ennen tai jälkeen tehtyään "Tärkeälle kolmosketjun roolipelaajalle" sopimuksen seitsemänkymmenen tonnin palkalla. Kuukaudessa.

SM-liiga keskittyy vihdoin olennaiseen eli mainontaan. Ensisijaisissa medioissa eli Kultapossukerhon kerholehdessä, Vakka-Suomen sanomissa ja Sodankylän sanomissa käytetään täydet neliväriaukeamat seuraavan kevään liiga-"karsintojen" mainostukseen. Yllättävän huonosta vasteesta loukkaantunut liiga syyttää tilanteesta heikkoa maailmanmarkkinatilannetta puolukkamarkkinoilla, ja lupaa palkata ensi vuodeksi ammattilaisen tähän touhuun. Vanhan liiketilan talkkari on kuulemma hakemassa töitä.

Sihvonen lanseeraa uuden termin jääkiekkoon, jota leijonan osa kulttilaisista ryhtyy hokemaan mantran lailla. Kun tyhmempi kysyy mikä "jääkiekon kokonaistilassa" on niin ihmeellistä, saa vastaukseksi varsin aiheellisen hymähdyksen ja ylenkatseen. Mitä se Sihvonen telkkarissa tekisi, jos ei tarvitsisi paria kautta selittää joka väliaikaa ja turnausohjelmien täytettä mitä kaikkea yksi sana voikaan tarkoittaa?
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
1. HPK aloittaa kauden hyvin...
2. ...mutta kuitenkin notkahtaa marraskuussa ja sikakatsomo vaatii Alatalon eroa.
3. Liigahallitus tekee peliliikkeitä ja saa suuren osan kannastajista kehumaan SM-Liigan toimintaa.
4. EHT-turnauksissa on tarjolla hulinaa ja mediapeliä.
5. Ehkä hiukan yllättäen jäähypörssin kaksi suurinta hulinoitsijaa löytyy Rauman Lukon kokoonpanosta.
6. Ensimmäinen potkut saava valmentaja on Ässien Härkälä.
7. J. Karalahti aloittaa kauden hyvin ja näyttää jo siltä kuuluisalta maailmanluokan puolustajalta ajoittain. Syyskauden tilastoissa Jere on kärjessä tehotilastossa. Kaikki näyttää hyvältä ja Junno kerkeää lehdissä ylistämään itseään kauden parhaasta hankinnasta kunnes Jere ratkeaa, helmikuun puolessa välissä, ja Arponen määrää Jeren ulostettavaksi joukkueesta.
8. KalPa yllättävää positiivisesti kauden aikana, enemmän kuin kerran.
9. Kauden pahin pettymys on HIFK. Pentti päättää taas tulla vaihtopenkille säheltämään.
10. Shedden kritisoi julkisesti erästä valmentajaa, koska tämä valmentaja ei ollut päästänyt lievästä vammasta kärsinyttä tähtipelaajaa maajoukkueen riveihin Moskovan turnaukseen.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
1. Tarkki floppaa

2. Alatalo ottaa ensimmäisenä ja ainoana valmentaja potkut.

3. JYP ei häviä kertakaan KalPalle.

4. D.Helminen vie pistepörssin

5. Maalipörssin top-5 mahtuu 2 Jyppiläistä, Hannus ja Dwaipe

6. Sinuhe valitaan koko liigan parhaaksi maalivahdiksi kauden jälkeen.

7. Jerguksen noppa ei kestä, kun Kärpät tippuu super sixissä fiinaalista pois, lopun kaikki jo arvaakin..

8. Lappeenrannassa fanit ovat jällein myytävänä..

9. Nielikäinen ei tappele kertaakaan

10. Hirso pelaa mm-kisoissa
 
Viimeksi muokattu:

lade

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oikea rivi

1. Karalahti ei ratkea ryyppäämään, vaikka katoaa kerran mystisesti. Kärpät löytää tälle kuitenkin "hyvän syyn".

2. Keskisuomalaiset jatkavat Dwight Helmisen hehkuttamista vielä marraskuussakin, vaikkei miehestä varsinaiseksi sateentekijäksi olekaan.

3. Jokerit ei voita runkkaria..

4. ..eli voittaja on Kärpät.

5. HIFK sijoittuu sijoille 3-4, ei kuitenkaan pärjää paremmin, koska maalissa on länki-Lundell.

6. Hantta Virta on yhtä vaivautunut kuin ennenkin, mutta saa TPS:n taistelemaan edes sääläripaikasta. Joukkueen sisäisen pistepörssin voittaa Tuomas Suominen. Mikko Rauteen naama vituttaa edelleen.

7. KalPa on jumbo, sori vaan kuopiolaiset. SaiPa säästyy liigakarsinnoilta ja on 13.

8. Alatalo luotsaa HPK:n materiaaliaan vastaavasti seitsemänneksi, etenee sääläreistä jatkoon, mutta putoaa pitkästä aikaa puolivälierissä.

9. Ässäfanit jatkavat uhoaan varsinkin raumalaisia vastaan väiteltäessä (no okei, tarvitseeko tätä edes veikata), mutta joutuvat myöntämään, että Hisey on huonontunut huomattavasti Saksan visiittinsä aikana.

10. Karo Koivunen on pistepörssin Top-10:ssä.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Itse ajattelin eilen tämän ketjun avaamista, mutta ajattelin odottaa lähemmäksi kauden alkua. Mutta kun tämä on aukaistu, niin voisi sitä kait jotain yrittää repäistä. Viime vuonna ei osunut yksikään ennustus, jos nyt olisi parempi tuuri matkassa.

1. HPK voittaa runkosarjan näytös tyyliin,

2. mutta HPK tippuu ekaa kertaa playoffien ekalla kierroksella. (Toivottavasti tämä on väärä ennustus)

3. Markkanen korvataan jollain toisella kesken kauden, koska ei olekaan enää ns. vedossa.

4. Karalahti saa kaksi viimeistä varoitusta, joista se jälkimmäinen johtaa potkuihin Oulusta.

5. Länsirannikolla taistellaan liigan jumbosijasta akselilla TPS/Ässät. Eväät on näiltä joukkueilta syöty aikoja päiviä sitten.

6. Kalpa yllättää kaikki ja pääsee sääläreihin, mutta ei yhtään pitemmälle.

7. Jypin Helmiset lähtee kesken kauden pois (ainakin toinen), eivät ole Raimon veroisia.

8. Janis Sprukt palaa Kerhoon. (Jos palaa, niin ennustuksen nro kaksi saadaan unohtaa)

9. Mestari joukkue on kaikkien yllätykseksi Lahden Pelicans.

10.Yksikään ennustuksistani ei osu kohdille

Edit. 9. Kari Kalto voittaa +/- tilaston. Tämän poistin, koska Kari ei pelaa ennen joulua yhtään peliä, jos senkään jälkeen. Olkapää paskana.
 
Viimeksi muokattu:

SpaidAce

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Dallas Stars
kokeillaan

1. Ässät kyykyttää lugua paikallispeleissä (pakollinen)

2. Jere pystyy ihan aikuisten oikeesti pelaamaan kauden ilman viina/huumesekoiluja.

3. Jääkiekkoanalyytikko Sihvonen julkaisee Urheilulehdessä artikkelin, jonka jälkeen Jatkoajan palstalla käydään kiivasta keskustelua akselilla cobol-P.Sihvonen.

4. Helenius ja Nielikäinen myllyttävät ainakin kahdesti.

5. Penan faksi laulaa, ja takatukka on edelleen kova sana.

6. Hisey tekaisee ilmaveivillä maalin, jota kelaillaan urheilu-uutisissa ja myöhemmin YouTubesssa.

7. Jumbosijasta taistelee TPS ja Kalpa. Kalpa kuitenkin kääntää tilanteen edukseen ja TPS on liigan jumbo

8. Nickerson tekee paluun patapaitaan joulun tienoilla ja alistaa välittömästi Siklenkan.

9. Kivenmäki kiukuttelee itseleen ainakin 4 10min käytösrangaistusta.

10. Jokerit kokee rökäletappion SaiPaa vastaan, jonka jälkeen iltapäivälehdet kirjoittelevat Markkasen osuudesta asiaan.
 
Yleensä olen näissä ennustuksissa onnistunut yhtä hyvin, kuin loton 7-oikean numeron ennustamisessa.

1. Hannes Hyvönen "floppaa": Pelaa kyllä täyden kauden, mutta tekee "vain" tehot ~15+10.

2. Charlie Cook saa potkut ennen kuin hänen game worn -pelipaitansa roikkuu seinälläni.

3. HPK ei ole 6 parhaan joukossa runkosarjassa ja keskustelu Jatkoajassa Alatalon sopimuksen purkamisesta käynnistyy jo ennen joulutaukoa.

4. Jan Latvala tekee henkilökohtaisen piste-ennätyksensä.

5. Helenius - Nielikäinen -taistoa ei nähdä tällä kaudella.

6. HIFK:n ja Jokerien välillä nähdään vain yksi vaivainen tappelu.

7. Ilkka Pikkarainen kiukuttelee ja sikailee uuden jäähyennätyksensä ja huomaa päässeensä nelosketjuun pelaamaan.

8. Tarkki on vuoden floppimaalivahdin nimi. Tarkki on myös vuoden positiivisen maalivahtiyllättäjän nimi.

9. Toporowski hyökkää selästä jonkun kimppuun tai antaa jollekin junnulle "cheap shottia".

10. Hirso noutaa Jeren, syynä Jeren takinkääntö.
 

Larionov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, AIK, Penguins
jotain tämmöstä

1. JYP pelaa hyvät ensimmäiset kierrokset, mutta sen jälkeen puolustus alkaa vuotamaan. Tosin D. Helminen ketjunsa kanssa pitää JYP:n mukana joka ottelussa. Kauden lopussa kuitenkin joukkue sijalla 9.

2. Jere pelaa tasapaksun kauden Oulussa. Tehot 6+11 ja 95min jäähyjä. Mies kuitenkin pitää lupauksensa eikä ratkea juomaan tai katoa mihinkään.

3. Tapparan Lehterä vuoden suurin sensaatio. Tehot 9+35 runkosarjassa.

4. Ilveksen Koreis ei saa sopimusta. Pelaa hyvin syyskuun loppuun asti kestävällä try outilla, mutta Ilves on pakotettu hankkimaan uuden ulkomaalaisen pakin. Ulkomaalaiskiintiön vuoksi siis Koreis ulos.

5. Mike Siklenka voittaa puolustajien pistepörssin tehoin 10+25. Hänet haastaa Tapparan Benoit tehoin 7+27. Benoit nousee Lehterän ohella Tapparan johtavaksi pelaajaksi. Siklenka sen sijaan on peruspuolustaja, mutta kerää paljon pisteitä yv:llä hyvän laukauksen ja niistä tulevien reboundien ansiosta.

6. Toni Koivisto ja Mike Bishai muodostavat pelätyn kaksikon ja varsinkin Koivisto aiheuttaa paljon päävaivaa vastustajille. Koivisto on liigan paras laitahyökkääjä ja tekee tehot 29+25 ja siirtyy NHL:ään kauden jälkeen.

7. Jyrki Lumme ei tee enää come back:iä :)

8. Hannes Hyvönen keskittyy enemmän sikailuun kuin viime kaudella, mutta tekee silti 31 maalia, voittaen maalipörssin.

9. HIFK voittaa yllättäen runkosarjan. S. Guolla ykkönen syöttöpörssissä tehoin 6+43.

10. TPS yllättää ja pääsee säälipleijareihin. Ässät sen sijaan sukeltaa syvällä ja alkaa voittamaan kunnolla vasta joulukuussa tapahtuvan valmentajanvaihdon jälkeen. Kalpa on kuitenkin lopulta runkosarjan jumbo.

Saa nähdä osuuko yksikään veikkaus oikeaan... hauskaahan tämä on kuitenkin.
 
Suosikkijoukkue
RL, CC, MS, SB-A, MN, CO, GL, ST,HG, BG
1. Ässät ja TPS taistelevat viimeisestä säälipleijaripaikasta tasapäisesti kauden loppuun asti.
2. Pistepörssin kymmenen parhaan joukkoon ei mahdu ainuttakaan Helmistä.
3. Pelicans ilman Heleniusta ei kiinnosta ketään.
4. Lukko voittaa jäähypörssin sekä mitallin.
5. Lehterä, Erkinjuntti, Joensuu ja Lammassaari löytyvät liigan 40 parhaan pistemiehen joukosta keväällä.
6. Saarenheimo on parempi kuin Bros.
7. Siklenka voittaa, ainakin edgen turvin, Sami Heleniuksen tappelussa.
8. HPK floppaa.
9. Kärpät ei voita runkosarjaa.
10. Nimimerkki ässäfani aloittaa viestiketjun jatkoaikaan, aiheena Raumalaisten salaliitto Porin tulvien takia.
 

viza

Jäsen
1. KalPa ei ole runkosarjan viimeinen.
2. KalPa ei häviä kertaakaan varsinaisella peliajalla JyPille Niiralan Montussa.
3. KalPa ei voita Kärppiä kertaakaan.
4. Jere Karalahti ei tee yhtään maalia KalPaa vastaan.
5. HIFK:n fanien Turun valloitus jää tekemättä VR:n konduktöörien lakon vuoksi.
6. Jokerit ei voita kumpaakaan vierasotteluaan Kuopiossa.
7. Ässät kokee kaksi rökäletappiota Kuopiossa, Ikun pää ei kestä.
8. HPK tekee todellisen mahalaskun joulun jälkeen ja on 7. runkosarjassa.
9. Jokerifanit eivät pääse kertaakaan Iltasanomiin huonon asian puolesta.
10. TPS, Tappara ja SaiPa vaihtavaat valmentajaa kerran runkosarjan aikana.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
1. Kärpät on yhtä ylivoimainen kuin ennenkin. Mutta vain runkosarjassa.
2. Ben-Amorista puhutaan eniten kauden aikana. Tappeluja, taklauksia ja maaleja. Ja Rauma rakastaa. Espoossa pelatessaan saa raikuvat aplodit.
3. Guolla on maaginen, voittaa syöttöpörssin.
4. HPK ei ole seurana yhtä vahva kuin ennen. Syy saattaa löytyä valmennuksesta. Silti Roni Andersson breikkaa liigan tähtikastiin.
5. Mikko Jokela floppaa Narrilassa, mutta se ei tahtia haittaa. Jokerit taistelee runkkarin voitosta Stapletonin viedessä pistepörssin. Uusi Kariya.
6. Toinen Jypin Helmisistä floppaa ja toinen on ihan ok. Jyp jälleen säälipleijareihin.
7. Tappara ei löydä koko kautena selkeää ykkösveskaria. Ainakaan hyvää sellaista
8. Hisey on veltompi kuin viimeksi eikä hänen veivinsä pure enää kehenkään. Paitsi treeneissä.
9. Miku Oksa on KalPan ykkösmaalivahti ja pelaa tasaisen, hyvän kauden kuopiolaisten maalilla. Ja näin välttävät niukasti jumbosijan.
10. Blues päästää vähiten maaleja.
 
Viimeksi muokattu:

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
1. Kärpät voittaa runkosarjan
2. Kärpät voittaa mestaruuden
3. Hifk yllättää ja hankkii vittuillessaan Niinimaan
4. Urama tekee jonkun xylitolfirman kanssa henk.koht diilin
5. Helmiset eivät lisäänny kauden aikana, päinvastoin
6. Tappara on jälleen kerran Tampereen ykkönen
7. Markkanen imaisee Lappeenrannassa yhden helpon
8. Kuopiossa kaikki hyvin. Virran pullonkorkit ovat pysyneet kiinni
9. Hartwallissa ei lennä donitsit
10. Erkinjuntti on kauden tulokas
 

d2uce

Jäsen
1. Mikko Jokela ottaa kaksi kolmen pelin huilia

2. Ultras Jokerit tekemän tifon takia paikallisottelu Jokerit - HIFK joudutaan keskeyttämään

3. Kumpikaan Jyväskylän Helmisistä ei vastaa JYP fanien toiveita, Raipe sensijaan pelaa ihan hyvän kauden

4. Joulukuussa Selänne ilmoittaa, että on ihan kahden vaiheilla, jatkaako vai ei. Mieli kuulemma muuttuu päivittäin.

5. HPK taistelee hienosti sijoista 9-11

6. Kai Nurminen voittaa maalipörssin

7. HIFK vie stadin herruuden, vaikkakin Jokerit ovatkin niukasti sarjataulukossa edellä.

8. Kärpät vasta runkosarjan kolmas, mutta petraavat playoffeissa

9. Uraman Tappara Tampereelta etenee aina finaaleihin saakka

10. Kaikki HIFK:n terveenä olevat pelaajat osallistuvat pronssiotteluun Jokereita vastaan
 

TwentyThree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
1. Semir Ben-Amor iskee tehot 7+14 ja taklaa Tähtisen pitkälle sairaslomalle.

2. Tommi Hannus potkaistaan Jyväskylästä Lappeenrantaan, suurin osa Jyp-faneista ymmärttää syyn, osa taas ei, Lappeenrannassa "kustaan hunajaa" ja jäädään säälien ulkopuolelle.

3. Jere Karalahti paukuttaa 10 ensimmäisessä pelissä tehot 4+7 ja päättää lähteä juhlimaan ja mopo karkaa käsistä--> Kärppäleirissä annetaan viimeinen mahdollisuus jne.

4. Ilkka Heikkinen on puolustajien pistepörssissä viiden parhaan joukossa.

5. Pasi Häkkinen näyttää että valinta kuukauden pelaajaksi(silloin joskus) ei ollut sattumaa ja torjuu kiekkoja yli 94% varmuudella, kunnes peliaikaa alkaa tulla enemmän ja prosentti laskee nopeasti alle 88.

6. Lukko hankkii kesken kauden uuden ulkomaalaissentterin Jacinan tilalle, joka on kerännyt ainoastaan tukun jäähyjä ja iskenyt tehot 2+4.

7. Raipe Helminen tekee enemmän pisteitä kuin yksikään muu Helminen liigassa ja näyttää kuka on ainoa oikea HELMINEN.

8. Josef Straka siirtyy Jokereihin

9. Kalpa yllättää kaikki ja selviytyy sääleihin jossa vastaan asettuu Hpk, jonka Kalpa tiputtaa, runkosarjan voittaja onkin sitten jo liikaa.

10. Mikko Viitasen avaus napsahtaa joukkuekaverin lapaan, yleisö ei voi uskoa tapahtunutta, tarkemmin katsottuna kyseessä olikin entinen joukkuekaveri Tuukka Mäkelä joka kiittää ja lyö kiekon täysillä ränniin ja pitkäksi.
 

jonsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ennustukset 2007-2008

1. Jokerit vievät runkosarjan
2. Kärpät eivät voita mestaruutta
3. Pelicans voittaa liiga-historiansa ensimmäisen mitalin
4. Helenius voittaa jäähypörssin
5. Jantunen on kovasssa kunnossa ja vie maalipörssin
6. Pistepörsssin vie Hirso
7. Juuri ennen Jypin ja Jokereiden ottelua kaukalon jäät sulavat, mutta tällä kertaa Hartwall-areenalla
8. Ainut Helminen, joka vastaa odotuksia ja jopa ylittää ne on Raipe
9. Kalpa, Tps ja Ässät vaihtavat valmentajaa ennen joulukuuta
10. Tps jää liigajumboksi
 

susikoiraroi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Colorado Avalanche
1. Arsi Piispanen tekee 15 pistettä ensimmäisissä 10 pelissä, jonka jälkeen loukkaantuu.

2. Ilari Filppula on JYPin paras pistemies runkosrajassa.

3. Ilves voittaa Tapparan vain kerran runkosarjassa.

4. Wallinheimo ei tule toimeen Dufvan kanssa, siirtyy Tapparaan ennen joulua.

5. Kai Nurminen tekee 24 maalia

6. Ässät sijoille 11-14 runkosarjassa

7. JYP ei voita Kärppiä runkosarjassa

8. Stefan Öhman ei floppaa Bluesissa

9. Jussi Markkanen valitaan kauden parhaaksi maalivahdiksi

10. Jonas Andersson loukkaantuu jälleen, pelaa 30 peliä ja tekee yli piste/peli
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
1. Kyllä. Tim "Buster" Stapleton voittaa sekä runkosarjan että playoffien pistepörssit. Lisäksi runkosarjan maalikuninkuus menee Timin nimiin. Runkkarissa 32+31=63 ja Playoffit 7+7=14

2. TPS hankkii kauden aikana 8 uutta ulkomaalaista, joista viimeisimmät vastaavat odotuksiin ja vievät Tepsin säälien kautta 8 joukkoon.

3. Kärpät voittaa runkosarjan, mutta ei pääse edes finaaleihin ja Jere PELAA pronssipelissä.

4. Jokerit ja IFK voittavat molemmat runkosarjan vastakkaisissa peleissä 4 peliä, mutta Jokerit vie Stadin herruuden keskitalven 8-1 kotivoiton ansiosta.

5. Stepehen Guolla loukkaantuu pahasti.

6. Kevin Kantee ilveskauden positiivisin yllättäjä.

7. Tähtinen & Virkkunen floppaavat pahasti.

8. Ossi Saarinen tekee enemmän pisteitä kuin Jori Lehterä.

9. Kärppien Pesonen, Hyvönen ja Bros vievät 3 seuraavaa paikkaa Stapletonin jälkeen pistepörssissä.

10. Kim Hirschovits floppaa pahasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös