Kuinka monta

  • 2 019
  • 23

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Ihan mielenkiintoani kyselen, että montako kirjoittajaa on vielä mukana sieltä Wanhasta Pesästä, joka kirjoituksissa on mainittu moneen kertaan. Eli ei sieltä Oransseilta sivuilta vaan sieltä vanhemmasta. Itse olen ensimmäinen, joka tunnustaa ja nimimerkki on ollut koko ajan tämä sama.
 

Salomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mukana ollaan, ja samalla nimimerkillä edelleen.
<BR>Kyllähän konkareista ja muistakin kiekkopesään kirjoittaneista on tullut enempi vähempi \"ystäviä\" ilman seurarajoja.
<BR>
<BR>Sitä vaan ihmettelen, että roikummeko samat henkilöt samoilla keskustelufoorumeilla vielä kymmenenkin vuoden kuluttua?
<BR>Ei sillä että siinä olisi jotain pahaa, mutta jaksaako sitä sitten vielä samalla intensiteetillä kirjoittaa asioitaan?
<BR>
<BR>Toisaalta: Nyt on nyt, ja keskustelu jatkukoon..
<BR>
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minä olen mukana sieltä vielä vanhemmasta. Siis en oranssista, enkä sitä edellisestä, vaan sitä edellisestä.[addsig]
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Mää oon siitä oranssista yhtä vanhemmasta.Taisin aloittaa keväällä 98.
<BR>Eiks oranssi Pesä tullut syksyllä 99?[addsig]
 

pale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lebarin Pantterit
Mäkin olen siitä keltaista edeltäneestä pesästä asti roikkunut mukana. Nyt sitä sitten ollaan täällä...
<BR>
<BR>
<BR> pale
<BR>
<BR>
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Oli se sitten mikä Pesän versio tahansa, niin 1997 se oli kun minä aloitin Pesän lukemisen ja kai jonkunnäköisen pienen kirjoittelunkin sinne.
<BR>[addsig]
 
G

Guest

No tuota, itse olen roikkunut mukana jo vaikka kuinka kauan...en edes itse muista tarkkaa aikaa. Vaikkakaan teistä tuskin kukaan muistaa, koska kirjoitin aika harvoin.
<BR>
<BR>Oliko Kiekkopesässä jossain vaiheessa käytössä pelkästään sellainen viestisysteemi, jossa oli vain yksi ainut sivu, ja siinä aina uusin viesti tuli päällimmäiseksi ja vanhemmat siirtyivät sitä mukaa alaspäin?
<BR>En enää tarkalleen muista, että oliko se ainut mahdollinen kirjoituskeino silloin joskus, mutta sellaiseen minä ainakin pari kertaa kirjoitin, mutta enimmäkseen niitä kirjoituksia lueskelin.
<BR>
<BR>Sitten se systeemi muistaakseni muuttui sellaiseksi, jollaiseksi se vanhalla puolella edelleen on. Tai no, ensin ei ollut käyttäjiä rajoitettu mitenkään, jolloin minäkin pääsin kirjoittamaan.
<BR>Sitten se muuttui siten, että piti tehdä hakemus, jonka taisin kerran tehdä, mutta jostain syystä ei hyväksytty, joten annoin asian olla.
<BR>
<BR>Tällä uudemmalla Kiekkopesällä en sitten viitsinyt edes yrittää saada konkarioikeuksia.
<BR>Kyllä on elämä on julmaa. <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_biggrin.gif">
<BR>
<BR>Enpä mä kyllä tuohon uudempaankaan Kiekkopesään hirveästi kirjoitellut, aina silloin tällöin vain, mutta lähes joka päivä olen käynyt viestit lukemassa.
<BR>
<BR>Muuten, pääseekös tänne rekisteröitymään helpommin, jos käyttää MBnetin tarjoamaa osoitetta? Mulla kun on niitä parikin kappaletta, joista toisessa on esim koko nimi esillä. En kylläkään käytä niitä mihinkään (en siis edes ole tarkistanut niiden sisältöä vuosiin <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">), mutta ajattelin vain, että jos ei tarvitsisi kirjoitella kauheita sepustuksia. Laiska kun olen, niin enhän mä jaksa. <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_biggrin.gif">
<BR>
<BR>-Jani
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mukana ollaan sitkeästi edelleen.
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: TM 2001-01-27 18:27 ]</font>
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Oranssia edeltävästä versiosta asti olen ollut mukana. Taisin saada konkarioikeudet elokuussa -99. Noin puoli vuotta sitä ennen löysin pesän.
<BR>
<BR>Olen siis vasta junnusarjalainen.
 

tsei_tsei

Jäsen
Keltasta pesää edeltäneessä olin mukana ja sitäkin aikaisemmassa versiossa olin seurailemassa, mutta en kirjoittanut mitään.[addsig]
 

Mäkelä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Durrels Palace
Vaikka nimi vaihtuu, niin eroon ette pääse. Kesästä 99 lähtien on roikuttu mukana, välillä vähän aktiivisemmin ja välillä ihan sivusta seuraajana. Muistaakseni noin vuosi sitten Pesässä pyöri jonkun aataminaikaisen pesän osoite, mutta enpäs enää muista miten se kuului.
<BR>
<BR>
<BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: Mäkelä 2001-01-28 14:34 ]</font>
<BR>
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: Mäkelä 2001-01-28 14:39 ]</font>
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lähes alusta saakka olen mukana ollut. Ekan viestini taisin kirjoitella 1998 tammikuussa, jolloin palstalla ei ollut vielä edes minkäänlaista rekisteröitymistä.
<BR>Silloin jo kirjoittelin kuitenkin nimimerkillä Saarinen #3.
 

Pate 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Kyllä mäkin. Siellä joka oli ennen sitä joka oli ennen sitä. Nickistäni en lupaa mitään, sen verran hiljakseltaan kirjoittelin.
<BR>
<BR>Mutta luin paljon ja usein..[addsig]
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
niin, silloin kun Nimelä tai joku vielä päätti mitkä jutut pääsevät eetteriin niin aloitin. oi aikoja niitä ilman omaa domainia. Vieraalla koneella piti aina hakea hakukoneelta sivu... Ja nettiä opettelin silloin käyttämään. Olin silloin ainakin Soikka. Parhaiten muistan tuolta palstalta Korkin, joka sitten kirjoitti kolumnejakin, kuten eräät muut myös.
<BR>Muitsan senkin, kun K-pesän tilastot olivat niin hyviä, että printtasin niitä omaan arkistooni...
<BR>[addsig]
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Taidankin sitten olla suunnilleen neitsyt teihin muihin verrattuna <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_biggrin.gif">
<BR>Aloitin kirjoittelun Kiekkopesään vasta viime kesänä, ja konkariksi asti en päässyt koskaan vaikka hakemuksen laitoinkin. Pesän ylläpito taisi olla aika olematonta luokkaa jo silloin. Nyt sitä ei ole ollenkaan - jos ette usko niin käykää katsomassa. <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_eek.gif">[addsig]
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Joo,vanhasta pesästä ollaan mukana.
 

Pitkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Seurasin jo aivan ensimmäistä Pesää. Kirjoitinkin sinne jossakin vaiheessa toisella nimimerkillä. Silloiset konkarioikeudet hukkuivat Pesän värin muuttuessa oranssiksi, kun vietin tuolloin vuoden muualla.
<BR>
<BR>Nimimerkin vaihdokseen syynä oli migraatio. Kirjoitan nykyään eri palstoille tällä yhdellä nimellä, joka tosin NHL-saiteilla vääntyy muotoon Icing.
<BR>
<BR>Kirjoitin muuten tuolloin nimellä King Vlasak.
<BR>
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hyvin muistan King Vlasak nimimerkin. Kerran neuvoit minulle mm. bussien reittejä Hämeenlinnan rautatieasemalta hallille.
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vai, että King Vlasak. Mietiskelinkin silloin aikoja sitten, että minne sekin tyyppi on kadonnut. Oli aina ilo lukea kirjoituksiaan. Hienoa, että on löytänyt takas.
<BR>
<BR>Ehdin muuten jo epäillä vahvasti erästä toista HPK-kannattajaa King Vlasakiksi hänen sanojensa mukaan tehtyään come backin konkaripalstalle oltuaan sitä ennen SM-liigapalstan pimennossa.
<BR>[addsig]
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aloin kirjoitella Wanhaan, alkuperäiseen Kiekkopesään muistaakseni vuonna 1997. Nimimerkki oli jo silloin Gellner.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olen niitä viimeisiä, jotka vanhaan Pesään ehtivät kirjoitella ennen uuden keltaisen formaatin tuloa. Oikeudet sain loppukesästä
<BR>-99. Sitä ennen luin juttuja puolisen vuotta.
<BR>Voi noita aikoja...
<BR>
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Itse kirjoitin Kiekkopesään jollain *vatsalo -nimimerkillä.
En saanut kirjoitusoikeuksia sinne "parempaan" foorumiin, ihme kyllä. Ylläpito taisi olla mummolassa.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Itse kirjoitin Kiekkopesään jollain *vatsalo -nimimerkillä.
En saanut kirjoitusoikeuksia sinne "parempaan" foorumiin, ihme kyllä. Ylläpito taisi olla mummolassa.

Nimimerkkisi oli jo minulla käytössä, ei siinä silloin muuta estettä ollut parempien joukkoon pääsemisessä. Sittemmin on kyllä ilmennyt useampikin mutta turha niitä on muistella. Elämä jatkuu...
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
En mä nyt kyllä mitään värikoodeja muista mutta pesä on kyllä tuttu (nudge nudge). Hämärästi tosin muistan jonkun isomman uudistuksen jonka takia jotkut jäivät rotestiksi vanhalle (?) puolelle. Olisiko ollut sitten se konkari-jako? Mukana oli muistaakseni yksi erityisen "värikäs" meikäläinenkin, nicci tosin ei muistu mieleen. Eli sitä ennen olin jo mukana, ehkä jonnekin 1997-98 kaudelle sijoittaisin rekisteröitymiseni.

Millainen historiallinen aikajana KP/JA:lla sitten on, koska alkoi jne?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös