Tarina nimimerkkisi takana

  • 113 532
  • 778

St. James

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NUFC, AIK
Maailman paras jalkapallojoukkue NUFC, pelaa kotiottelunsa St. James parkilla, Tyne-koen varrella. Siitä siis moinen nimi.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Arvatkaa kumpi:

a) Volvo S40 T4
b) natsien operaatio, jossa tapettiin kehitysvammaiset ja muut yhteiskunnalle hyödyttömät: Aktion T4
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kaikki varmaan muistavat vuoden -78 maalitykin Mario Kempesin. Itse olin myös varsinainen maalitykki fudiksessa, joten kaverini antoivat lempinimen Kempes, joka voidaan myös johtaa sukunimestä. Ja eteen tietysti voidaan vielä lisätä von!
 

Jet-Ace

Jäsen
Silloin joskus ammoisina aikoina - olikohan koko graafista internettiä edes olemassa piti jonnekin keksiä nimimerkki.
Latttialla lojui vanha 60-luvun avaruuden korkeajännitys, jonka päähenkilö oli kaveri nimeltä Jet Ace Logan. So it has been ever since.
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaverit käyttivät lukio aikoina allekirjoittaneesta moista nimeä. Siitä se sitten on tarttunut omaan käyttöön:)
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Wayne McBean

Kaivetaas tämä ketju syvältä bittisuon uumenista taas esiin.

Eli innoituksen omalle nimimerkilleni antoi 211 NHL-pelin puolustaja Wayne McBean.
Miksi sitten juuri tämä kiekkoilija, jonka meriitit rajoittuvat lähinnä varausnumeroon neljä ja aikoinaan Alyssa Milanon deittailuun?
Eräältä nauhaltani löytyi Kolmoskanavalta aikoinaan tullut kooste ottelusta Islanders-Kings, ilmeisesti kaudelta '88-89. Pätkän aikana Wayne saa jäähyn estämisestä ja nimi jäi siitä jostain syystä mieleen.
Kun sitten piti Jatkoaikaan miettiä nimimerkkiä, niin tuo välittömästi kumpusi erittäin heikolla mielikuvituksella varustettuun päähäni.
 
Suosikkijoukkue
ei ole
Nimimerkki...

on lyhenne nimimerkistä "seisahtunut kiekkomaailma", jonka seisautti joulukuussa eräs jääkiekkotoimittaja kirjoittamalla lehteensä jutun, joka otsikoitiin "Jukurit seisautti kiekkomaailman".
 

turhapuro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kaikkien suomalaisten suurelta idolilta ja esikuvaltani, jota yritän parhaani mukaan matkia... Sormia napsauttamalla nukahtaminen vaan ei vielä onnistu. :D

Arvaatte varmaan tyypin nimen...
 

Hazlewood

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No tämä on tietty napattu laulaja-lauluntekijä Lee Hazlewoodilta. Mieshän teki paljon hienoja biisejä tuolla 60- ja 70 -luvuilla. Niistä tunnetuimmat olivat Nancy Sinatran esittämiä, mutta myös miehen omat levytykset ovat erinomaisia. Ei Hazlewood mulle nyt mikään maailman tärkein artisti ole. Tämä nimimerkki nyt tuli vaan häneltä napattua.
 

jepujee

Jäsen
Suosikkijoukkue
PK-seudun joukkueet
Nimimerkkini on tribuutti selostajalegenda A.Kukkoselle, joka -92, -93 MM-kisoja poikkeuksellisesti PTV:lle selostaessaan hehkutti Suomen maaleja meuhkaamalla " Jepu-jepu-jee!" ja "Suomi tasoittaa pelin! Ai jepu-jepu-jee!!" :D
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oma nimimerkkini tulee suosikkiartistini Bruce Springsteenin kappaleen mukaan, tuo ysiysin sisältävä tuntui aika sopivalta kiekkopalstalle. Johnny be goode, vai miten ne sanovat.
 
Viimeksi muokattu:

Shane

Jäsen
Pitkähkö tarina

Shane syntyi vuoden '99 lopulla, kun sain käteeni NHL2000 tietokonenpelin. Aloimme kaverin kanssa heti pelaamaan täyttä kautta (Anaheimilla), siten että toinen oli vasen hyökkääjä ja toinen oikea. Tuossahan NHL-versiossa oli ensi kertaa mahdollisuus luoda oma pelaaja joukkueeseen, ja niinpä me sitten loimme myös itsemme peliin mukaan Anaheimin joukkueeseen. Omaa nimeäni ei kuitenkaan löytynyt selostajan sanavalikosta, ja niinpä otin sitten sieltä nimen "Shane", koska se kuulostaa parhaiten omalta nimeltäni. Samoihin aikoihin aloin kirjoitella sekalaisille nettisivuille, ja niin tämä Shane on sitten ollut aina nimimerkkinä joka palstalla näihin päiviin asti.
 

md17

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei löydy hienoa tarinaa...

Oma nimimerkkini on ylistys mielikuvituksettomuudelle. Suosikkipelaajan nimikirjaimet ja numero. Syntyi joskus aikanaan sen kummemmin suunnittelematta, kun joku nimmari piti keksiä.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Viestin lähetti Demon Allbran
Suosikkibändini Blurin laulaja on Damon Albarn. Siitä Demon Allbran. Toimii hyvänä huomionkerääjänä, jos/kun tahtoo löytää muita Blur-henkisiä.

Nimimerkkini juontaa juurensa tottakai legendaarisesta Janos Valmusesta. Tämäkin toimii hyvänä huomionkerääjänä, jos/kun tahtoo löytää muita Janos-henkisiä :D . Mun ylläpitämät ja perustamat viralliset sivut täällä: http://janosvalmunen.cjb.net
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Bon: Scott, AC/DC, viina, oksennus, kuolema, legenda...
 

Hese

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän ihme
Pähkäillessäni sopivaa nimimerkkiä, sattui TV:stä tulemaan juuri Hesen kastike mainos ja sehän oli luonnollinen valinta kun myös oma nimeni alkaa samoilla kirjaimilla.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Neil Youngilla on aivan mahtava biisi Like A Hurricane (ekstaasina Weld-albumin 15-minuuttinen liveversio), joten siitäpä minä sen nappasin.

En ole mikään Carolina Hurricanes fani enkä mikään hurrikaani luonteeltani tai muutenkaan
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös