Jagr myyntiin kesällä?!

  • 1 129
  • 3

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Vaikkakin Mario totesi,ettei Jagria tulla myymään luin artikkelin, jossa todettiin että Jaromir saatetaan hyvinkin myydä pois kesällä.Syynä tähän on se,että vuonna 2003 Jaromirista tulee vapaa agentti,eli vapaa siirtymään toiseen joukkeeseen ilman korvausta, ja ilmeisesti Pittsburghilla ei ole varaa kilpailla hänestä rikkaiden seurojen kanssa.Toiseksi syyksi sanottiin,että juuri nyt hänen arvonsa on paras eli hänestä saisi vaihdossa nyt parhaiten.No onhan tämä liian aikaista,mutta jo tulevaa seuraakin spekuloitiin ja se olisi mahdollisesti Islanders.Vaihdossa Pittsburghiin menisivät Muckalt,Isbister,Chara ja 2001 ykkösvaraus.Tosin yhtenä mahdollisuutena Jagr pysymistä Pingiivineissä pidetään,jos Mario tekee Jagrista osaomistajan joukkueeseensa.En tiedä kuinka paljon asiassa on perää,mutta eikös Jaromir ollut ennen Lemieux paluuta puhunut seuranvaihdosta.
<BR>Lemiööstä puheenollen mies on ehdottanut suuria muutoksia sääntöihin.Marion mielestä 4-4 vastaan tulisi pelata kokoajan tai sitten kaukaloa tulisi suurentaa.Tuskin ehdotukset menevät läpi,sillä NHLPA tulee varmasti torjumaan ehdotuksen 4-4 vastaan,sillä se tulisi viemään pelaajilta töitä ellei joukkueet siirtyisi viiteen kenttään!Sekä omistajat tuskin olisivat mielissään,jos kaukaloa suurennettaisiin katsojapaikkojen kustannuksella.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Tuskin tapahtuu, itse asiassa olen 99% varma ettei sitä tapahdu. Jagr on useampaan kertaan todennut haluavansa pelata uransa loppuun Pittsburghissa, nyt kun oppi-isä Mariokin on palannut kaukaloon, Jagr ei tule Penguins-paitaa jättämään. Lopettamisesta ja siirtymisestä Jagr on tällä kaudella puhunut, mutta tuskinpa oli tosissaan. Kenties sitten kun Mario lopettaa, Jagrkin voidaan myydä.
<BR>
<BR>Toisaalta, nyt kun 66 on palannut on Kovalev on vihdoin tehnyt sen läpimurron, Jagr ei enää ole niin elintärkeä, joten myyminen voisi tulla kysymykseen. Mestaruuteen aivan lähitulevaisuudessa tähtäävä joukkue ei kuitenkaan myy pörssikärkeään, varsinkaan tuosta lupauspaketista mitä Islanders tarjoaisi. Jagr on niin tärkeä pala sitä voittajajoukkuetta, ettei häntä yksinkertaisesti voi myydä ennen uudelleenrakentamisvaihetta, joka ei Jagrin uran puitteissa ole edessä.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
En tiedä onko tämä sullin tarkoittama artikkeli, mutta aika paljon asiasta näytetään puhuttavan: <a href=\"http://www.usatoday.com/sports/hockey/columns/allen/2001-03-06.htm[addsig\" target=\"_blank\" target=\"_new\">http://www.usatoday.com/sports/hockey/columns/allen/2001-03-06.htm
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: Gags 2001-03-08 06:34 ]</font>
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Itse kyllä en usko oikeastaan hetkeäkään että Jaromir tahtoisi vaihtaa seuraa, koska kuka ei tahtoisi pelata juuri Marion kanssa? Ei se palkkakaan merkitse kaikkea, kun se on jo noin kova. En tietenkään tunne Jagr:n ajatusmaailmaa, mutta itse on vaikea kuvitella parempaa paikkaa kuin Marion laidalla. Vielä kun Pittsburgh saa hankittua muutaman hyvän pakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös