Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 998 270
  • 22 362

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyökkäyspelaamisessa ei mitään rakennetta. Nytkin oli 2-2 hyökkäys ja Rafkin päätti vetää kiekon päätyyn. Ja sitten luistella itse taistelemaan päätykiekosta.

Koko hyökkäyspeli alivoimaisena puskemista tai sitten päätyyn kiekon vetelyä huonoilla ajoituksilla (vaihto kesken, hyökkääjät seisovin jaloin..).
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Nurmi ja Lindroth poislukien jokainen yksilö näyttää tällä hetkellä todella huonolta. Ja kun joukkuepeli on täysin sekaisin ei hommasta tule lasta eikä paskaa.

Tepsi pelasi eilen ja tänään hyvät avauserät, mutta kaikki muu on ollut aikalailla huonointa suorittamista koko kauden mittapuulla.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Edelleen huutelen sitä Talvitietä aloittamaan. Siinä Mattila juuri totesi että aika kiva lähteä pelaamaan kun kiekko on omalla joukkueella.

Fröberg ja Dudas. Ei riitä.
 

KB81

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ansaitseeko kumpikaan joukkue päästä jatkoon. Aivan käsittämätöntä koheltamista molemmilta joukkueilta. On Liigan taso todella surkea, jos pleijareihin pääsee tällä pelitavalla.
Alkoiko pelottaa että TPS rimpuilee jatkoon?
Todella paljon parempi kun Lukko ne ainakin on. Vaikka taululla ei näekään vielä.

Ja ei siitä ole kauan kun Sahlstedt ei voinut tehdä muuta kun hyvää.

Napita takki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös