• 9 533
  • 267

Roku

Rauman Lukko
HPK pelasi erän viimeisen minuutin kuudella viittä vastaan kun Lukolle oli jäähy tulossa. Ei maalia, mutta toisen erän HPK aloittaa ylivoimalla.

Avauserä oli Lukon heiniä, mutta hyvin tehotonta suhaamista. Aika harvassa ne vaaralliset paikat olivat Rajaniemen maalilta.

Huono pakki

SaiPa, Ketterä
Piiroinen jättää etukulmaan rekka-auton mentävän aukon ja joku junnu-Korpimäki (tms.) käyttää tilanteen hyödyksi, vaikka tuomarit eivät ensin päivänselvää maalia nähneetkään.

Kuinka paskalle tasolle SaiPa ehtii vielä tällä kaudella vajoamaan. Nyt ollaan jo aika syvällä, kun eihän tuolla puolustuspäässä kukaan kehtaa edes yrittää ja tämä ns. valmentaja jauhaa vaihtoaitiossa vain purkkaa ja seisoo kuin tolppa, kädet syvällä taskussa.

Vahva tunne

Ässät

Noo, on sieltä Ässät tulossa vastaan, eiköhän siinä tule voitto Lappeenrantaan.

Huono pakki

Kieltämättä, jostain kumman syystä, ovat Satakunnan joukkueet hukanneet pisteitä SaiPalle vuosien mittaan merkittävästi. Toivotaan Ässille ihan v-unmoista asennevammaa, niin mahdollisuudet pisteisiin SaiPalle aukeaisi. Tuollaista puolustusta vastaan Ässätkin takoo sen 4-5 maalia vähintään, myös vieraissa, jos vain asenne on kunnossa.

Hirvonen

Tappara
Kuka lie päättänyt että tänään näytetään erätauolla vaan KalPa-TPS pelin maaleja. Saa nähdä nähdäänkö kohta muitakin, nyt jo pariin kertaan veivattu KalPan osumat.

Vahva tunne

Ässät
Kieltämättä, jostain kumman syystä, ovat Satakunnan joukkueet hukanneet pisteitä Saipalle vuosien mittaan merkittävästi. Toivotaan Ässille ihan v-unmoista asennevammaa, niin mahdollisuudet pisteisiin SaiPalle aukeaisi. Tuollaista puolustusta vastaan Ässätkin takoo sen 4-5 maalia vähintään, myös vieraissa, jos vain asenne on kunnossa.
Heh, Ässät ei saa edes tyhjään maaliin kiekkoa. Tietty jos veskari tai pakki ohjaiee omiin, niin sitten. Asenteesta ei toivottavasti kiinni. Kun on aika tärkeitä nuo pisteet tässä vaiheessa.

Huono pakki

Sitä se on, kun alkaa lyömään pelaajille kipsiä päälle, kun pisteitä pitäisi saada. Muistan vielä, hyvin hämärästi tosin, kun SaiPallakin oli samanlaisia ongelmia näissä runkosarjan viimeisissä peleissä, kun oli play-off/sääli play-off paikka panoksena. Kipsiä pukkasi vähän joka jätkälle.

krk607

SaiPa, Malaga CF, Uusi Refla
Noh noh, eipäs nyt liioitella. Jonkun C1-kortin vaativan Sprinterin tai Crafterin verran sitä tilaa vain oli.

Lahelainen

Pelicans, sympatiat SaiPa
Komeasti pyörii HIFK- ylivoima!

Roku

Kyllä Lukko tuolla viimeistelytaidolla kaivaa taas tässäkin pelissä verta nenästään. Paikkoja on, mutta ei ole maalintekijöitä.

Huono pakki

Säälittävä huumorijäähy...tuomarit on saipan tasolla.
Ensimmäisen erän tuomarit "malttoivat" viheltää tasapuolisesti. Nyt tulee SaiPalle jatkuvalla syötöllä jäähyjä "ei mistään". VMP.

Edit. Ja sinnehän se taas helähti. Haistakaapa v-u taas kerran seeprapaitaiset pellet!