Peliesitykset ja suoritukset 2023–2024

  • 810 768
  • 17 174
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Ikävä loukkaantuminen Jukuri-pelaajalle. Luojan kiitos tosta ei tullu jäähyä seuraamuksen perusteella. Oli niin puhdas kaksinkamppailutilanne kuin olla voi.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Blood on vaarallisen hidas kyllä, kääntyminen keskialueella ei onnistu ennen kun kolme miestä on jo mennyt ohi, kaksi kertaa ihan samalla tavalla jo pelkästään tässä erässä.
Johannesen sentään luistelee omiin menetyksen jälkeen, enemmän mä pelkään tota Bloodia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: bar1

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eikös viime kaudella Bloodin kanssa pelannut aluksi joku ruotsalainen ? Muistan että se olisi ollut samallaista säheltämistä kuin JJ llä nyt. Eli toinen kompensoi Bloodin peliä ja oma peli on ihan paskaa. Luotan että Blood löytää sen vireen ja sitten alkaa JJn peli näyttämään hyvältä.
 
Suosikkijoukkue
Pekon muuvit
Oli ihmeellistä räpeltelyä yhdeltä sun toiselta. Viivalta perinteisiä vetoja/syöttöjä suoraan ekan ukon jalkoihin ja omissa ihmeellistä sohlaamista.
Rantala vetää perinteisesti linjatonta linjaa ja kaikkia vituttaa.
 

Jaksaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NHL
Eikös viime kaudella Bloodin kanssa pelannut aluksi joku Ruotsalainen? Muistan että se olisi ollut samallaista säheltämistä kuin JJ llä nyt. Eli toinen kompensoi Bloodin peliä ja oma peli on ihan paskaa. Luotan että Blood löytää sen vireen ja sitten alkaa JJn peli näyttämään hyvältä.
Uusi parivaljakkohan tämä on, että toivottavasti kasvukipuja vaan vielä.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Kukas noista rightin pakeista on liipasimella kun Riihinen palaa? Itse Riihinen, Puutio vai JJ? Näillä otteilla J J.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös