Suomen presidentinvaalin 2024 liveseuranta

  • 132 877
  • 3 006

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Espoo Stubb n 58%
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
noin 10% laskematta enää.

Hylättyjä ääniä yli 18000 kpl.
Aika monta kyllä. Montakohan noista on jotain että lippuseen on kirjoitettu ”EI HOMOJA PERKELE” älynväläyksiä.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Mä veikkaan et Petteri ja Alex ei samaan tilaan mahdu. Vaikka Petteri tässä muuta väittää
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Tämä on ihan kiinnostava kulma kyllä. Kuuden vuoden kausi vie kaksi mahdollisuutta Stubbin komissaarin pestiin, kun 2029 ehtivät juuri olla eurovaalit ja komission muodostaminen ennen presidenttikauden päättymistä. Voi olla, että Stubb on lopulta toisenkin kauden tämän myötä.
Ei se ole Stubbin haluista kiinni. Kuuden vuoden päästä äänestetään taas.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Yksi ase jäi kyllä käyttämättä, kuten Soini iltalehden studiossa totesi. Olisi pitänyt jatkuvasti toistaa sitä, että onko järkevää että koko ulko - ja puolustuspolitiikka on Kokoomuksen hallussa. Vallan keskittäminen yhdelle puolueelle on virhe jne. Sitä olisi pitänyt hieroa ihan joka tilanteessa Stubbin naamaan. Se olisi voinut stimuloida kepulaisia ja persuja kyseenalaistamaan tätä asetelmaa. Tai sitten ei. Jäi kuitenkin yrittämättä.

Odottelin tätä ennakkoon ja tokihan Haavisto hieroi Kokoomuksen värisuoraa, mutta lopetti sen kun huomasi, että ei sillä voittoa tule. Henkilövaalit, joten hierominen voi syödä ääniä oikealta. Vain vasemmistoäänin ei presidentiksi pääse.

Toinen mitä odotin ennakkoon ja mihin Haavisto laittoi painopistettä, oli ydinsaseeton Suomi kaikin tavoin. Ei ollut tästäkään Haaviston taikaohjusta voittoon.

Sanoisin, että Haavisto teki kaiken voitavansa. Ei hänen valisematta jäämisensä siitä jäänyt kiinni. Suuri ellei suurin este oli seksuaalinen suuntautuminen. Kolmannes suomalaisista ei hyväksynyt sitä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Niinpä. Mutta en siis mitenkään voi ymmärtää mitä merkitystä on toisen ihmisen seksuaalisuudella. On kyse sitten vaaleista tai ihan mistä tahansa. Mitä se edes kenellekään kuuluu? Ei mene jakeluun, eikä ole koskaan mennyt.

En osaa sanoa.

Ajatellaanpa jos olis vaikkapa kovan linjan talouden ja vankkojen työllisyystoimien kannattaja niin...eikö se energia kannattaisi suunnata siihen suuntaan ja ottaa vähemmistöryhmät avosylin talkoisiin mukaan? Eikä esim. ahdasmielisesti konsuilla ja puhua henkilökohtasista, yksityisistä asioista tavoilla joilla saattaa olla ihmisiin henkisesti negatiivisia vaikutuksia, sitä kautta työkykyä, kapasiteettia, luovuutta ja tuotantoa heikentäen.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyi vittu ku säikähdin, muumio telkkarissa!
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Erkki Tuomioja…ihan oikeasti
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös