Euroviisut 2024 ja UMK 2024

  • 306 496
  • 3 919

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Paras show vei.
 

Alejandro

Jäsen
Tää Windows 95 -jäbä esiintyi joskus vuosia sitten meidän ainejärjestön vuosijuhlien silliksellä. En jaksanut kuunnella yhtään, vaan join kaljaa. Annetaan tällä kertaa mahdollisuus.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mielenkiintoista nähdä, riittääkö "läpällä"-äänet itse viisuissa mihin.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Oikein meni, Siipolan varmana pidetty voitto kaatui tuohon kankeaan live-vetoon, ja vastavuoroisesti Windows-äijä tyhjensi pajatson älyttömyydellään. Pisti nauramaan ääneen täälläkin, ja ainoa esiintyjä joka herätti jotain fiilistä. Se on yleensä merkki siitä että tällä mennään, ja sinne meni ääni.

Mielummin näin, nyt voidaan ainakin vetää touhu aivan läskiksi ja näyttää samalla vähän finkkua koko Viisuille viime vuoden ryöstetyn voiton takia. Farkkushortikelit alkaa tänä vuonna etuajassa!
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Tässähän voi käydä käänteisellä zygologialla niinkin, että Winkkari vie koko roskan tai sitten tulee kaikkien aikojen pohjanoteeraus.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Tää oli yllätys mut aivan ihana sellainen!
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Ei tää Windows-mies todellakaan huonoin mahdollinen valinta ollut. Siipolalla olisin mennyt mutta tämäkin käy. Enemmän harmittaa että Sexmanen biisi voitti Sinin, eikä jäänyt jumboksi kuten olisi pitänyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös