Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 339 397
  • 25 669

JPL

Jäsen
Alle kahteen sekuntiin kiekko kävi jokaisen kenttäpelaajan kautta ja maali. Oli kyllä kauden kaunein yv-maali, minkä itse nähnyt.
 

Micol

Jäsen
Eikä mennyt edes jännäksi. Noh, 3 pistettä tärkein tältä iltaa. Itseltä jäi 1,5 erää välistä, mutta voi olla, etten missannut yhtään mitään tällä kertaa...
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Paria - kolmea vaihtoa lukuunottamatta peli hirveää paskaa, mutta lopputuloksena giganttisen suuret kolme pistettä pudotuspelipaikasta.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Minkä takia Kemppainen on joka pelin jälkeen haastattelussa? Ei mies nauti ollenkaan noista hetkistä :D
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Vaikeista lähtökohdista odotetun nihkeä peli, mutta mikä tärkeintä 3 pinnaa mukaan. Ei tuo hirmu vääryys olisi ollut vaikka Ässät olisi onnistunut viemään jatkoille, mutta parempi näin. Westerholm Turusen ohella voiton takuu-ukkoja. Harmi kun ei ole voittava maalivahti, vaikka voittaa maalivahtina.

Kemppaisen dominointi maalin edessä on kyllä mahtavaa seurattavaa, niin paljon sitä Bunnamanin hukkailua on tullut seurailtua kauden mittaan. Voittomaali pitänee upata Pornhubiin, sen verran hävytön oli. Posket punottavat vieläkin.

Sylkykupit Koivisto ja Junttila molemmat tehoilla ja mukana elintärkeissä maaleissa. Nautin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös