Mason aikakausi – Kerhon peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 501 063
  • 8 258
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Kerho kairasi tänään tyylipuhtaan 3-0 kotivoiton, mutta paremmin tämä päivä tullaan varmasti muistamaan käyttäjän @Ikävänkantaja kuukauden mittaisen pelikiellon päättymisestä, tervetuloa takaisin pelaavaan rosteriin!

Iso päivä hämeenlinnalaiselle jääkiekkoilulle ja foorumikeskustelulle.
Kiitoksia! Ansaittu kakku on lusittu, ja anteeksipyyntö paikallaan kanssapalstalaisilta ja seuralta: yritän mennä nyt enemmän posin kautta ja jättää turhat negailut ja one-liner-perseilyt sikseen.

Hauskana faktana, että läksin boxiin 5.12., jolloin Kerho oli pelannut 27 matsia, pistekeskiarvolla 1,15. Sen jälkeen Kepa on ottanut 10 peliin 20 pinnaa ja kääntänyt kurssinsa täysin:
Koodi:
27 9-1-2-15 57-78 31 1,15
10 5-2-1- 2 25-21 20 2,00
Jos siis rämpiminen alkaa uudestaan, kehun taas Mason pukua ja otan loppukauden mittaisen pelikiellon, niin kolmas mestaruus on väistämätön fakta. :D

Vähän vakavammin puhuen todella hieno tasonnosto Masolta ja koko porukalta. Erityisen ilahduttavia tapauksia viime peleissä ovat olleet Rajaniemi, Pulli ja Tuulola. Muutenkin paketti pysyy nyt ihan eri tavalla kasassa kuin alkukaudesta, ja näinhän sen kuuluu mennäkin kevättä kohti.

Toimiston osalta erityismainintana, että vaikka Louhea ja kumppaneita on tullut arvosteltua, niin kyllä Kerhon toiminnassa punainen lanka on ja pitkäjänteinen järki varmasti taustalla, kun vertaa vaikka johonkin JYPin täysin ammattitaidottomaan sekoiluun.

Ilmeisen väärässä on siis tullut oltua tämän puulaakin suhteen, ja "kättä pystyyn virheen merkiksi". Toivottavasti sama nousujohteinen meno jatkuu. Ilon kautta eteenpäin! :)
 
Viimeksi muokattu:

Kerhonpojjaat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampa
Huomattavaa pelissä on nykyään syöttämisen ja haltuun oton laatu. On aika kaunista katseltavaa tuo lyhytsyöttö peli! Hienosti päästään nopeasti omista rintamana lyhyillä syötöillä, joilla rakennetaan ylivoimahyökkäyksiä.

Ilves pelissä ylivoiman pieni kolmio syöttely peli paineen alla, oli jotakin niin seksikästä, että sille pitäisi tehdä oma Onlyfans tili ja kerhon rahahuolet olisivat unholaan.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Hattua pitää nostaa että on uskottu omaan tekemiseen ja kehittymiseen. Varmasti paljon on tullut rapaa, kun paniikki-arpa-hankintoja ei ole tehty ja näin osaltaan varmistettu että kiekkoilu jatkuu ensikaudellakin ja ihmiset saavat palkkansa. (Ei siinä, kyllä itsellekin sentteri maistuisi). Tuohon Päivärinta takaisin ja leuka rintaan ja pleijareihin. Hienoa työtä valmennukselta ja rohkeaa toimistolta. Pojat kehittyy ja hyvä tästä tulee.
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Aikamoista tuhkien ripottelua tuntuu jo olleen pitkän aikaa teidän osiossa. Toki maalivahtitilanne on se, joka meikäläistäkin askarruttaa rosterissanne eniten.

Puolustus näyttää siltä, että sinne ei tarvita enää ketään ja näin porilaisittain uskon, että Ketolasta on teille iloa ihan pelaavassa kokoonpanossa koko kauden aikana. Olisi ollut jo aikaisemmin liigakunnossa, jos vain olisi saanut sen luoton ja paikan näyttää, mitä antoi Ryhänen viime kaudella. Jostain syystä ei vain sellaista hetkeä lohjennut. Kyky olisi siihen ollut, kuten näytti viime kaudella. Ehkä on kriittinen valmennusta kohtaan ja sen vuoksi on ollut sivuraiteella. Vaatii varmaan siitä suunnasta liikaa. Sopii siis Mason teeseihin, jos näin on ja kunnioitus on varmaan siinä molemminpuolista. Erittäin lahjakas yleispuolustaja. Kaikki roolit käy hyvin.

Hyökkäylseen kolme sälliä kahteen ekaan kenttään ja teillä on erittäin kilpailukykyinen joukkue ihan mihin vain. Nuorista aina joku ottaa sen järkyttävän kehitysloikan tulosyksikköön. Nyt vain Mason se yksilö tai ne yksilöt haistella ja antaa se oikea hetki ja paikka siihen. Onnistumiset ja luotto ruokkii peliä itsestään eteenpäin ja vain katto on rajana. Esim Päivärinta saattaa olla sellainen yksilö. Lukossa tie tulospaikalle olisi ollut kuitenkin tukossa ihan millaisilla esityksillä vain. Siellä on sellaiset pelaajat edessä, että mitä vain tapahtuu, niin he ottavat paikkansa edestä. Ja sopimuksetkin ovat sitä luokkaa.

Kyllä tuosta hyvä tulee kunhan muutamat nimet aikanaan putkahtavat esiin. Muutama pelaaja on tuosta valmis kahteen ekaan kenttään ja sen jälkeen teillä onkin aika kovaa valuuttaa laittaa kaksi seuraavaa kenttää kuntoon. Kilpailua on vaikka kuinka paljon ja alakenttien osuutta aika pitkälti ja useasti väheksytään. Mutta kun voittavat tasaisesti oman pelinsä illasta toiseen, ollaan aika pitkällä voittavana joukkueena.

Katselisin joilluetta kuitenki aika positiivisin lasein lukuunottamatta maalivahteja. Siellä on mielestäni se suurin riski, mutta myöskin suurin menestymisen yllätys. Onnistumiset, onnistumiset ja se positiivinen joukkuehenki. Niistä kaikki lähtee ja teillä joukkue on aika hyvin jo koossa.


Näillä mietteillä olin huhtikuussa ja aika lähellä ollaan näitä ajatuksia tällä hetkellä. Toki matka on vielä tälle kaudelle pitkähkö, mutta sama tekemisen into ja palo ajaa joukkueen kyllä pudotuspeleihin varsinkin sen Rajaniemen todella kovan tykkikauden jatkuessa.

Päivärinta kun tuosta vielä tervehtyy kunnon pelirytmiin niin......

Toki niitä kolmea vahvistusta sinne ekoihin kenttiin ette ole saaneet ton viestin jälkeen.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Rajaniemi on ollut aivan jäätävä, mutta Markkasen on pakko pelata välillä. Rajun on oltava kunnossa, kun helmi-maaliskuussa pelataan ratkaisevia matseja. Liika peluuttaminen nostaa myös loukkaantumisriskiä.

Jep. Rajaniemen loukkaantuminen sinetöisi kauden, vaikka olenkin sitä mieltä, että Markkanen on ihan kelpo kakkosveskari. Raju on ylivoimaisesti tärkein yksittäinen osa tuota kokonaisuutta, vaikka ei tietenkään yksin ole tätä odotuksia paljon vahvempaa kauden ekaa puoliskoa mahdollistanut.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Hauskana faktana, että läksin boxiin 5.12., jolloin Kerho oli pelannut 27 matsia, pistekeskiarvolla 1,15. Sen jälkeen Kepa on ottanut 10 peliin 20 pinnaa ja kääntänyt kurssinsa täysin:
Ei tässä nyt lueta kuin piru raamattua, mutta kyllähän siinä suunta oli jo kuukauden verran ollut ylöspäin. Tuossa kohtaa jo edellisestä seitsemästä matsista neljä voittoa ja se Ilves-matsikin oli Kerholta hyvä vaikka sen viime hetkillä hävisikin.

Kiva puku.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Huomenna on tärkeä ottelu tiedossa kun sekä KalPa että KooKoo voittivat. Voittamalla Kerho on hyvissä asemissa ja sen kautta tulee myös muille lisää paineita pisteiden suhteen.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Huomenna on tärkeä ottelu tiedossa kun sekä KalPa että KooKoo voittivat. Voittamalla Kerho on hyvissä asemissa ja sen kautta tulee myös muille lisää paineita pisteiden suhteen.

Onhan tässä nyt aika selkeä etsikkoaika ottaa tukevammin kiinni säälipaikasta, kun tän päivän pelin jälkeen tulee

HPK - Sport
KooKoo - HPK
HPK - Kärpät
HPK - Kärpät

Päävastustajia jonossa ja sit koston paikka oululaisille
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Oliko toi selostaja oikeassa, kun kertoi Markkasen voittaneen tällä kaudella pelaamastaan seitsemästä pelistä yhden jatkoajalla?

Epäreilua, kun Rajaniemi on saanut pelata ne voitetut pelit.

Jatkot olis tänäänkin kyllä kova.
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Kyllä toi nyt olis kyllä pitäny torjua
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös