Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 341 789
  • 25 669

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tätä pikkupoikamaista intoa pelistä on kyllä ollut ikävä.
Nimenomaan. 4-2 -maalin jälkeen innostuin jopa hiukan tuulettamaan.

Ja voin vain kuvitella, että miltä tämä tuntuu hallilla olevasta yleisöstä. Näissä lauantain kärkipeleissä ollaan kontattu niin hemmetin usein.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Tässä tulee vielä ongelmia kun Karhunen pakkaa kamansa ja lähtee.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Aivan mahtava peli. Ensimmäisen erän jäähyjen jälkeen otettiin peli haltuun pikkuhiljaa ja näytettiin, että tänään halutaan voittaa. Bunnaman alkaa olla huikea vahvistus ja tekee kyllä kokoajan fiksuja juttuja kentällä. Karhusen voisi palkata Ouluun tulevalle kaudelle jos hän vaan on saatavilla. Miksi ei vaikka Westerholm vaihdossa Helsinkiin.

Joukkueesta huokuu tällä hetkellä uudenlainen itseluottamus ja hymy on herkässä kaikilla. Pelaamista ja uskomista voittoon ei horjuta edes kahden maalin takamatka. Kontrasti Marjamäen aikaan on iso kun katsoo miten henkinen kantti kestää. Joku siinä vaan oli, että Laten kikkapankki ei Oulussa toiminut ja uusi alku tarvittiin. Peli ei ole erityisen kaunista katseltavaa, mutta voittoja tulee hengen ja taistelun kautta.

Tästä on vielä varaa parantaakin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös