Peliesitykset 2023–2024

  • 260 606
  • 3 829

Rupture

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, WPG
Kolme pistettä reissulta jossa nolla pistettä olisi ollut täysin ansaittu tulos. Pakko olla tyytyväinen.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Malikille meni tänään vähän turhan helppoja maaleja. Malikilla kolmannessa erässä ja jatkoajalla yksi torjunta ja yksi päästetty maali.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lämsä kertoi lehdistötilaisuudessa, että heidän kirjanpidon mukaan KooKoolla oli ensimmäisessä erässä yhteensä yhdeksän laadukasta maalipaikkaa, saman verran, mitä muilla joukkueilla on yleensä koko ottelun aikana. Mainitsi lisäksi, että 2-0 ja 4-0 numerot eivät missään tapauksessa kuvanneet ottelutapahtumia. Myös Olli Salo mainitsi, että KooKoo pelasi erittäin hyvin 3-0 tilanteeseen asti, jonka jälkeen pakka hieman hajosi.Toisella erätauoilla saatiin onneksi homma takaisin kuosiin. Voin sanoa, että seurasin ihan samaa peliä kuin Lämsä ja Salo.
 

Fanatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ydinjätejoukkue
Toivotaan, että nämä kahden viimeisimmän ottelun kirit antavat jätkille itseluottamusta ja boostia tekemiseen.

Harmittaa tuo maalien määrä, mitä vastujat meitä vastaan tekevät.
 

Kalapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jostain pitäisi nyt kaivaa ne voittavat maalivahdit. Vähän liian helppoja ja kaukaa uppoaa. Meidän molemmille veskoille. Mutta ei huono Länsirannikon kierros. Lauantaina Iso Paha Susi nurin.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
En uskonut hetkeäkään että KooKoo saisi edes yhden maalin aikaiseksi. Mutta niinhän se tilliliha taas kaivoi itsensä tasatilanteeseen. Jatkoaika ratkaisu vituttaa. Ei ollut kummoinen laukaus kun kilven korkeudelta meni sisään. Jos olisi ollut kilven ja ponttoonin väliin, niin olisin jotenkin ymmärtänyt että meni sisään. Ei ollut Malikin päivä.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jatkoaika ratkaisu vituttaa. Ei ollut kummoinen laukaus kun kilven korkeudelta meni sisään. Jos olisi ollut kilven ja ponttoonin väliin, niin olisin jotenkin ymmärtänyt että meni sisään. Ei ollut Malikin päivä.
Juuri näin. Kyllähän tuo jatkoajan maalikin meni täysin Malikin piikkiin. Tuskinpa KooKoo tällä kaudella kuitenkaan uutta maalivahtia hankkii, joten näillä nykyisillä olisi yritettävä pärjätä.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Kun et itse tee ja maaginen pappi-Hovinen
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Parhaalta sektorilta pääsi Jääskä laukomaan, mutta jälleen kerran kiekko menee Setäsen läpi. Noita pitäisi voittavan maalivahdin ottaa joskus kiinni. Ei tule maalilta apuja ei.
 

Yarbba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPL
Kiitos Ilomäki. Ajatteli mennä vaihtoon kesken IFK hyökkäyksen. Ei sitte mennytkään, mutta ei tehnyt mitään muutakaan. Veikkaan että kotijoukkueen ihan kiva ja pirteä pelin alku lässähtää siihen..
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Tsemppikiekolla ihan energistä peliä, mutta vaaralliset maalipaikat olivat aika vähissä. D'Astous'n puolittainen läpiajo taisi olla paras. HIFK laittaa rutiinilla vähistä paikoista sisään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös